Written by Bella | August 31st, 2015

Rasanya baru sahaja kita mendengar hasrat hati Qi Razali untuk berkahwin dengan Nelydia Senrose dan sudah pun mula membuat persiapan bagi hari bahagia beliau, tiba-tiba kami dapat berita mereka kini renggang dan ada yang mendakwa hubungan mereka sudah berakhir.

Semuanya bermula apabila Qi menerusi akaun Twitter beliau memuat naik “tweet” yang seakan memberi bayangan hubungan mereka sedang retak menanti belah. Menurutnya, situasi yang  beliau hadapi ketika ini sangat menyakitkan tetapi kehidupan harus diteruskan.

Pada masa yang sama, Nelydia juga turut meluahkan isi hatinya di Instagram dan menggambarkan situasi yang mereka sedang berhadapan sekarang.

Buat masa ini, kedua-dua mereka enggan memberikan sebarang komen mengenai perkara berkenaan. Kami harap mungkin mereka hanya sedang jiwa kacau sahaja.

Hubungan mana yang tidak pernah di landa dengan ujian bukan? Doakan yang terbaik buat mereka.

14 responses to Qi Razali Dan Nelydia Senrose Sudah Putus Cinta?

  1. zizan kalah ABP says:

    Qi ni kan x berapa lurus sangat..

    0

    0
    • hurmmmmmmm says:

      Tak lurus tu mcm LGBT ke?

      0

      0
      • Lembu Gemok says:

        ni laa masalah retis..bila tak bercinta, dok nafi2 last2 couple gak…(waheeda & Akhil/ Emma & Kamal Adli/ dan seumpanya…)…yang confirm bercinta…bercinta laa bagai nak rak….last2 end up cam ni…..please laa retis oiiiii…bley tak buat semua dalam keadaan sederhana? kalau bercinta stop nafikan…kalau mmg bercinta, takyah over sgt tunjuk kat public…haktuiiiii!

        0

        0
    • Anonymous says:

      haii qi..xkwen la ko cmneh..umo dh 40 something pn masih nk putus cinta..berat jodoh neh

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Jiwa kacau kot..hahaha tak putus la.elok je tgk berdating berdua.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    minat sangat Nellydia dari mula drama setia hujung nyawa…masih muda, cantek, dan berbakat, berharaf Nelly dapatkan pasangan yang lebih lah dari si qi ni

    0

    0
  4. Anonymous says:

    suke tengok lakonan nellydia, next haraf nelly dapat watak lakonan yang lebih mencabar, jangan hanya drama kahwin paksa saja

    0

    0
  5. soo says:

    Ermm

    0

    0
  6. minah jambu says:

    bagos jugak nely putus ngan Q pasal nely nk Berjaya sebelm dia berlaki..kawin2 ni semua leceh !! biar kite dapatkn ape yg kite nak dulu n capai kite punye cita2 yg tengah membara2 ni ..bila dh berumur idup kite dh senang n tk susahkn sesiape ..kite dh ada segala Nye..kalau ada jodoh kawin kalau tk tunggu aje lah..Allah mengetahui segala Nye…untok nely semoga sakses dlm segala bidang ..u muda lagi tk payah u nk ingat2 pasal kawin dulu rilek ok…lov u..

    0

    0
  7. Yang memerhati says:

    Baru je jumaat lepas nmpak depa mkn kat pelita bangsar. Dh tak OK dh?

    0

    0
  8. zaza says:

    belajar lah dr fahrin. tak kepoh pon. aleh2 je dh kawen.
    pengjaran utk artis kaki showoff kapel till ke jannah.

    0

    0
  9. qi lovers says:

    Bagus la kalau dorg btl putus.qi leh dpt awek lain yg lg bgs.lgpn nely ni muda sgt utk qi..xpe qi bunga bukan sekuntum..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    tengok di ig, masih biase saje, masih mesra, tak jelas gossip ni

    0

    0