Written by AbangNara | February 19th, 2013

Fuh ~~ Untunglah Qi Razali. Selepas putus dengan Yuna, kini Qi dalam proses mengenali Nelydia Senrose dengan lebih rapat lagi. Untuk anda yang tidak tahu, Nelydia kini semakin popular selepas kemunculannya di dalam drama Setia Hujung Nyawa.
qi dan nelydiaNamun begitu, mereka berdua belum lagi sampai ke tahap bercinta. Hanya berkawan sahaja. Bagi Qi, dia selesa bersama Nelydia. Kata Qi kepada Utusan Malaysia:-

Memang saya selesa dengannya, rasanya tidak ada masalah untuk saya bersama dengan orang yang saya selesa. Jangan terlalu cepat membuat andaian, kami sudah kenal lama dan buat masa ini kami masih sedang mengenali. Saya mahu ia berjalan dalam proses yang betul, biarlah ia berlaku secara perlahan-lahan, tidak tergesa-gesa.

qi dan nelydia

Baguslah kalau gitu. Memang wajar tidak tergesa-gesa dalam percintaan. Jangan mudah sangat jatuh cinta. Kang putus, merana badan. Apa pun Qi dan Nelydia memang sama cantik sama padan. Nanti kalau dah sah jadi pasangan kekasih jangan nak sorokkan pulak. Heheh ~~
towkey collagenP.S: 10 hari je untuk tampil lebih menawan!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

92 responses to Qi Razali Dalam Proses Mengenali Nelydia Senrose

  1. ProfHariz says:

    Alamakkk… Melepas jejaka melayu di luar sini. Ohhh El

    0

    0
  2. unknown male says:

    1st ke?

    0

    0
  3. yoona KPOP says:

    haaaaaaaaaaaaaa

    0

    0
  4. iezasyida says:

    i like..sama cantik…

    0

    0
  5. RARA says:

    happy for uolllsss :)

    0

    0
  6. linn says:

    Take it slow.just go with the flow :)

    0

    0
  7. ntahapaapantah says:

    mamat ni abes smua dia nk sakau.. puihhh..

    0

    0
  8. cik N says:

    jeless..

    0

    0
  9. lalalalala says:

    Kita putus kawan Qi. Tergamak nya kau

    0

    0
  10. nur says:

    Abg nara,tyzo dh keje kat pimai.fm…xdak story sal dia dah ke?

    0

    0
  11. Anonymous says:

    aik. bukan neyldia ni dgn zoey ke?

    0

    0
  12. noVak Jokovich says:

    yang mana2 la..Nely ni pon cantik pe..tapi abis belajar la dulu..pastu nak kawin dengan sapa pon boleh…

    0

    0
  13. babyboo says:

    Tak hensem dan tak kisah

    0

    0
  14. Mat K says:

    cilake Qi rampas Nely drpd abang. kecil hati abang tau.

    0

    0
  15. Yuna says:

    mcm pak cik dengan anak sedara yg muda..

    0

    0
  16. miss mong says:

    klu btl2 becinta nti harap jgn publish sgt psl cinta okeh!

    0

    0
  17. papejee says:

    sukehati lh..asal bukan aidil,fizz fairuz atau shanaz

    0

    0
  18. Anonymous says:

    lantak ko la qi….aku pn x minat ko pn..bkn ensem mana pn….kadang2 aku tengok qi ni serabai je…

    0

    0
  19. . says:

    dh mcm pak cik pulok aku tengok qi ni….

    0

    0
  20. Anonymous says:

    ok la tu..dua2 single.nely pun mmg suka lelaki yg lebih berusia.

    0

    0
  21. wawa says:

    mesti dorang mula rapat blakon dalam friday i’m in love!!

    0

    0
  22. Anonymous says:

    dh mcm pak cik aku tengok si qi…

    0

    0
  23. Anonymous says:

    bang nara..x nk keluarkan cite pasal anur zain cium tangan nora danish ke….

    0

    0
    • Anonymous says:

      so? terkejut ke yg anuar zain bleh g cium tangan perempuan? baguslah.. satu pencapaian dlam diri serorang Gay..

      0

      0
  24. nini says:

    nasib kau tak jawab mcm talha tu..qi tolong jaga nely gan baik.

    0

    0
  25. nonek says:

    sesuai gitu…..

    0

    0
  26. Lelaki Sejati says:

    Qi ni macam abang, dah berumur tapi taste yang muda meletop meletop cun melecun bergetah bak getah asli yang baru mengalir dari pokok getah yang baru ditoreh….segar bugar!

    0

    0
  27. ye saye says:

    hari2 ade bite baru retis cintan cintun…suke tgokk..hahaha

    NEXT..

    0

    0
  28. ye saye says:

    just wait and see je..

    next pye story retis2 cntan cintun nih…huhuhu

    NEXT..

    0

    0
  29. ahkak puaka says:

    AKU BUKAN X SETUJU TP NELY TU MUDA KOT. CARILA YG SETARAP. TP XPELA AKU DGR FAMILY QI NI SUMER HEBAT2. MEMASING ADE OWN BISNES.. ALMAKLUMLAH ADE DRH CINA KAN.. SO GO AHEAD LA. AHKAK SOKONG DIKNON!

    0

    0
  30. hohoho says:

    ms Qi bercinta dgn julie woon..jumpa diorg kat one world hotel buka pose sama2..n last mont jumpa qi dgn nel….tp Qi serabai la..hmmm….tp klu dh jodoh xkemana

    0

    0
  31. cik garpu says:

    Alaa nak Nely ngan Amar asyraf.hukhuk

    0

    0
  32. zahra says:

    ingatkan nely dengan rizal…… dgn qi rupanya

    0

    0
  33. Zee.H says:

    Playboy jugak mamat sekor ni, bertukar2 pasangan. Sebab popular je, rupa tak handsome mana pun…

    0

    0
  34. cik meow says:

    aahh tak nak tak nak. nak nelydia dgn ammar aje. sibuk ah qi ni

    0

    0
  35. Anonymous says:

    menyampah aku….terus x suke doh nak tgk L ni.. aku mmg x minat QI ni..x dok laki lain ko nak couple..puiii

    0

    0
  36. mangkuk says:

    menyampahhhhhhhh..L xdok laki lain ko kau nak >>>x suke qi..buruk ..cemar selekeh…

    0

    0
  37. pari pari says:

    tolong la L baik cari couple lain sebelum peminat hilang selara ngan kau

    0

    0
  38. mak jemah says:

    mesti diorg ni rapat lepas drama Friday Im In Love. sweet gitu.

    0

    0
  39. cik adik says:

    KALAU NELY DGN AMAR masterchef kan padan….. aku rasa AMÀR MESTI SUKERRRRRR

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Dengan siapa nely brkawan tu hak dia..knp ada yg prtikaikn..yg nak amar gan nely tu bleh fikir x lakonan dan realiti.

    0

    0
  41. Anonymous says:

    untunglah qi dapat yang muda…ishhhh geram dengan el nie…gebussssss

    0

    0
  42. Ratu minah jambu merah / biru says:

    bagos la minah jambu pon stuju kalau Q mateair ngan nelydia dua2 lm kawin n dua2 sama padan semoga ada jodoh dorang berdua

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah / biru says:

      tapi Q jangan la berperangai macm si fiz ok jangan permain kn perasaan pompan kalau suka cakap suka n kalau kawan biasa cakap kawan biasa n jangan ada ape2 perhubungan tau ! kalau dh bermateair jangan pulak tunggu sampai 7 taonnnnnnnnnnnnnnnnnnn baru nk kawinnnnnnn pas tu habok pon tkdak kan !! agak2 la kannnnnn…ape satu taon mateair maseh tk kenal hati budi ke ? nk tunggu sampai 7 taon tu pon maseh blm kenal hati budi macm si fiz macm pundek !!! minah jambu harap Q tk macm tu ok ! mari ikot minah jambu jaln jaln cari makan meh…

      0

      0
  43. Eryn says:

    Amboi, patut lah haritu nampak Qi dgn Nelydia kat ikea, siap bawak baby lagi

    0

    0
  44. Cik Tonah says:

    Double whatt !!!!!!!!!!!! Qi bukan ke dengan yuna ??

    0

    0
  45. iramanaps says:

    laaa..ase cm kurg sesuai laa..tgk nelydia ni lg serasi klu dgn hairul azreen 2, yg jd ikram dlm #SHN.. tp Qi nmpk nsem potong rmbut pndek..like it..

    0

    0
  46. suka sangat says:

    lor saya nak nely couple dengan izzue islam…. tgk diaorg cute sgt2… lebih2 lagi izzue kawan baik amar asyraf siap prgi lagi tgk shooting amar dlm setia hujung nyawa… knapalah dia tak jatuh cinta dgn izzue islam yg cute miut tu.hhu2

    0

    0
  47. Kesian says:

    Qi ni bertuah semua dpt apam popular je dr dulu ahahah …tapi aku nyampah klau artis ni ckp berkawan je padahal dh sebat dh…sedap la katakan

    0

    0
  48. Kesiantryy says:

    Qi ni bertuah semua dpt apam popular je dr dulu ahahah …tapi aku nyampah klau artis ni ckp berkawan je padahal dh sebat dh…sedap la katakan

    0

    0
  49. emma mengelembong says:

    keserabaian Qi ni la buat aku merembessss…jom couple dgn emma nak tak Qi?

    0

    0
  50. LOL says:

    korang rasa kenapa yuna broke up with qi? you all mesti tatau yang budak ni ngorat qi since awal lagi masa qi still dengan yuna! perampas. abang nara takkan taktau…

    0

    0
  51. KStew says:

    Qi ni kacukakan cine kan? Lawa dia lagi dari setengah retis kokasian tuh nan hado

    0

    0
  52. tutupmulut says:

    udah udah la tu, ang pon bukan muda lagi.

    0

    0
  53. yaya says:

    pape pn aku suke tgk Qi mase jd pengacara destinasi bajet dulu! sempoi jer..

    0

    0
  54. kakbedah hokaloh says:

    sesuai dgt diorng ni..sorang cun sorang ensem

    0

    0
  55. Gadis sunti murahan says:

    I memang suker muke cute Qi ni, serabai, mmg nak rembessss

    0

    0
  56. Anonymous says:

    eee xssuai lgsg!!! ngn ‘zain hakimi’ je yg ssuai tauuu

    0

    0
  57. Anonymous says:

    padanlah Yuna kene tinggal, bosan la tu awek pakai tudung…before dgn yuna kan dgn irene santiago…pon seksi… sempat jugak lah tompang popularity yuna kan! siap buat lagu… lelaki xsedar diuntung.

    0

    0
  58. Anonymous says:

    ala,,,,x ssuai n x pdn lgsg la,,nelydia,,,cr la yg lain,,

    0

    0
  59. […] si adik, Nelydia Senrose dikaitkan mempunyai hubungan percintaan dengan Qi Razali, kini timbul khabar angin menyatakan yang si kakak, Uqasha Senrose sedang bercinta dengan Pekin […]

    0

    0