Written by AbangNara | November 24th, 2011

Hmmm. Baru-baru ini ada suara-suara yang menyatakan wajah penyanyi baru Qalisha Ray ada iras-iras Kim Kardashian. Di pandangan mata Abang Nara, tak adalah sama pun. Tapi kalau tak ada iras pun, kejelitaan Qalisha Ray ini memang tak boleh dinafikan lagi. Jom kita buat perbandingan jom.

1. Qalish Ray

qalisha ray

2. Kim Kardashian

qalisha ray

Teruskan membaca entri ini sepenuhnya untuk beberapa keping lagi gambar Qalisha Ray. Jangan lupa LIKE Facebook Qalisha Ray tanda sokongan kepada penyanyi baru ini.

qalisha ray

qalisha ray

qalisha ray
qalisha ray
qalisha ray
qalisha ray
qalisha ray
qalisha ray
qalisha ray
qalisha ray
qalisha ray

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

130 responses to Qalisha Ray Dikatakan Ada Iras-Iras Kim Kardashian, Apa Kata Anda?

  1. has says:

    ye ke ada iras dgn khim???

    0

    0
  2. macho says:

    Ade la sikit-sikit..

    0

    0
  3. ms.carter says:

    tak sama pun..tp rasanya dia ni bila org dok kata muka ala2 kim..trus dia dok make up n buat2 ala2 kim..
    sbb nk bg org tgk dia jugak..betui ka dia sama dgn kim..hahaha..gudluck la wei!

    0

    0
  4. tak paham says:

    iras2 xpe..jangan perangai same sudahhhh….

    0

    0
  5. kim mak says:

    same la sikit… tang cuping telinga… lol

    0

    0
  6. kim mak says:

    same la sikit… tang cuping telinger kot… lol

    0

    0
  7. orked says:

    xde kot…

    0

    0
  8. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Ada lah sikit2 kot…maybe tang bentuk muka, mata & stail rambut tue yang nampak mcm ada iras2 la…lawa lah jugak haku tengok si Qalisya nie…

    0

    0
  9. fossil says:

    Poyo banget!

    0

    0
  10. Lady Storm says:

    Salah satu tanda kiamat kecil :

    “Apabila telah bermaharajalela bunyian (muzik) dan penyanyi-penyanyi wanita” – Ibnu Majah

    Wirid utk hari Khamis `Subhanallaahil`Aziimi wabihamdih`(1000x)

    Maafkan sy, sy tahu ini ruangan gosip, sekadar berkongsi..

    0

    0
  11. Cik Ram says:

    X samalah. Muker biasa2 jer ni. Kat M’sia byk muker ala2 hindustani ni. Yg sama rambut jer kot. Tetek dgn Punggung Kim besar.. Dia ?

    0

    0
  12. handpon rosak says:

    tak sma pon,but mulut tu sma la,besar kn tuk sedut siput…haha

    0

    0
  13. An Non Sense says:

    Bluwekk!!!! Macam bollywood ja pun…….

    0

    0
  14. ck slmh says:

    ghope anak mami ade laaa..

    0

    0
  15. KIM says:

    hhahhaa….. tlong la wei… mne ada sma pun….
    kim tue pun semua fake kot….

    so kim nk tiru j lo…
    minah nie nk mcm kim lak…

    muahhaha….. klasss ko jahhh…………

    ape pun, muka ko adalah KO

    muka KIM adalah Kim

    kikikikiki…

    chow……….

    0

    0
  16. kim kardashian says:

    tak sama pon.kim is way better.siapa dia ni?tak kenal pon.tak yahla nak bajet2 kim.loser doh.

    0

    0
  17. Peminat Kim Kardashian says:

    X ade iras atau serupa langsunnnn,Qalisya muka memang nampak melayu……………..cantik lagi Kim Kardashian…..Kim Kardashian tetap hottttt…

    0

    0
  18. Dr. Fazeley says:

    xnmpk cm kim pon… tapi nmpk mcm nyah… serious… mgkn sbb bentuk muka tu kot…

    0

    0
  19. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Anda, Dikatakan, IrasIras, Kardashian, Kata, […]

    0

    0
  20. hahaha..ade la ckit2 kot..tapi more pada bollywood..rupa sofea jane pun ade ckit kan..kim the hottest la
    http://amoibeautiful.blogspot.com/

    0

    0
  21. AKU says:

    QALISYA ni cantik..x perlu samakan dia dgn KIm tu…yg tu dah x original..dah cucuk merata dah..apa2 pun Qalisya mmg Lawa!! Dgn cara tersendiri dia…

    0

    0
  22. juli says:

    dia ni la kan sepupu loopa tu?

    0

    0
  23. rooney macaroni says:

    macam muka anak mami + hindustan…x muka kim pun…make up je macam kim..rambut pun minah ni nak tiru kim…btw, semua orang kalau pandai make up memang la cun..huhu

    0

    0
  24. ocheeno says:

    AKU RASA DIA NI YG IKLAN SIMPLYSITI TU KAN….KAN ADA 2 ORG YG NAIK KETE 2…YG SEBELAH KIRI…BETUL X?

    0

    0
    • Dr. Fazeley says:

      betol la tu… tp yg sebelah kanan tu lebih cun dan comel bg aku… sape plak org sebelah kanan tu??? ceciter2….

      0

      0
  25. mixgirl says:

    saper nie???
    x kenal pun!!!!

    0

    0
  26. bebe says:

    besar

    0

    0
  27. ida says:

    Sebijik mcm sophia khan gf anak dtuk K

    0

    0
  28. Kacang Soya says:

    aku tak minat si KK. so QR, kalau kau nak serupe mcm si KK dr segenap sudut pon lantak kau lah!!

    0

    0
  29. Anak Mami says:

    Ada laa sikit2.. Muka anak mami kene make up cm kim tuh mmg leh nmpak cm kim pown.. apa pun semua manusia ada kecantikan sendiri.. xyah laa kite nak condemn org sesuka hati ..

    0

    0
  30. heart says:

    she is soooo lawaaaa

    0

    0
  31. ezara says:

    X same lgsung.

    0

    0
  32. Awesome says:

    artissstttttt….. ahaha

    0

    0
  33. sungguh says:

    sape Qalisha Ray???sape ni?sape???langsung xde rupa kim kardashian..tp okla cantik la jugak..not bad…

    0

    0
  34. nan hado says:

    Apsal aku xkenal pompuan ni?

    0

    0
  35. meeradiana says:

    sekali imbas jer..
    jgn nk poyolah..

    0

    0
  36. yaya says:

    macam muke mila jirin tuh jek…

    0

    0
  37. kak temah mulut busuk says:

    sama ke?
    seconet ade la..
    kalau compare ngan kak temah br la hampir seiras..

    0

    0
  38. hehehe says:

    tang idung mancung jer sama kot…yg lain mmg ke laut…tak minat kk lgpun x minat kat dia nie…lantak korang lar…tayang perabih la aset badan tu…kat akhirat kene bakar semua padan muka…ada agama x nak ikut…mls nak lyn…

    0

    0
  39. loveit says:

    ini yang dulu kaple dgn anak tiri tok t dulu ke?yang anak ke 2 kot

    0

    0
  40. heheh says:

    tak lama lagi ada la datuk2 tak sedor siri nak cucuk jarum…awassss para mak2 datinzzz…

    0

    0
  41. tipah says:

    xde rupa langsung, knal ape ntah lagi….(ade aku kisah)

    0

    0
  42. gee says:

    tak sama langsung…
    qalisha mcm minah bollywood
    kim tetap cantik! mcm mexican pon ada

    0

    0
  43. tutti fruitti says:

    Qalisya ray nie artis baru bawah sykt rakaman Ajai ler…kira anak didik ajai….pendatang baru…pernah tgk dia promote single dia kat Wanita Hari Ini TV3…..org terengganu dia nie….

    0

    0
  44. AKU says:

    abg nara len kali jgn la boh benda2 yg org dok mengata ni…persoalan di sini Qalisha ni rasa ka dia mcm KIM?? Abg nara ja yg post ckp suruh bandingkan…FREE ja budak Qalisha tu kena kutuk…len kali pk skit …nak bg laku pun..mmg la blog gossip..tp bg la gossip high kelas skit…tp nak salah abg nara pun x bole..mmg pembaca yg pemikiran low kelas…asyik nak kutuk org pd hal rasanya Qalisha ntah berapa kali lagi lawa dari yg dok kutuk nii…hina ciptaan ALLAH tu…baguih punya dok ada!!

    0

    0
    • Kim Kardahsian says:

      kau qalisha kan? backup diri sendiri kekdahnya. jangan nak salahkan bang nara pulak. bang nara kata orang yang bandingkan..

      pebende la kau ni.. syuuhh..syuhh.. diri kau kelas sangat kan. x payah la sibuk kat sini. yucks

      0

      0
  45. Reena says:

    Muka cam anak mami bajet cam kim..katanyerr..cam kim mek ader la..perasan! Berbanggalah menjadi diri sendiri. Tak yah lah nak jadi klon org lain. Org kata aku iras Kate Middleton pun aku marah..ini kan pula nak bangga ada iras kim k..ehek ehek..

    0

    0
  46. Kim Kardahsian says:

    erkk.. tang mana weiii gaya kim? oh pelissssss.. nampak sangat nak meniru buat rambut and mekap smokey eyes camtuh.

    paling takleh blah, rambut nk simpul ala-ala kim. jika bumper tidak sepower kim kardashian, sila tak payah berangan.

    makin org kata gaya Kim, makinlah kau nak meniru dress up dia. find ur own style la minah..

    0

    0
  47. hazamon says:

    iras-iras kak limah ade lah…..=]

    0

    0
  48. bunga says:

    Muka melayu ade la yop!

    0

    0
  49. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    betol dia ada iras kim k memang betolllllllll tk salah lagiiiiiiiiiii Qalisha ni memang jambu cuma kim k jamban dia besar itu aje yg lain ok ………

    0

    0
  50. dania says:

    ade iras bila tempek mekap kot…aku raser la..

    0

    0
  51. maaf ya says:

    pada mata saya….qalish lebih lawa dr kim…kim over sexy, tak suka……

    0

    0
  52. kimo says:

    Mcm kim mak ada lah.Haha.

    0

    0
  53. kimo says:

    Mcm kim mak ada lah.kah3

    0

    0
  54. dean says:

    sumpah lain sangat. kim hot lagi.

    0

    0
  55. hahahahahhuhu says:

    Macam Sofia Jane pun ada.

    0

    0
  56. aatik says:

    adalah sikit2…mcm ank mami je….

    0

    0
  57. dina says:

    I lebih prefer abg nara say qalisha ray mirip gf anak datuk K..

    0

    0
  58. anonymous says:

    aku xphm la..smpai ade org ckp muke die mcm pondan la ape la..bg aku die ni xdela buruk pn. lawa la jugak..lantak la,kim ke,tak kim ke.tu kn suara2 org yg ckp..bkn die claim diri die sndiri mcm kim..lgpn, diorng ckp ”iras-iras’ kan..yg korng gi teliti smpai stiap sudut bdn & muka die then bandingkn dgn kim k bwatpe..phm x mksud ‘iras-iras’ tu ape..duhhhh

    0

    0
  59. Nama Anda tidak diperlukan says:

    gmbr dia ngan yuna n bdk kecik from af tu..apa nama?

    2ekor tu nmpk besar n pesek plak idung bile ada minah qalisha kt sblh..

    0

    0
  60. mya says:

    sikitlaaa.kott

    0

    0
  61. Bawang Bakong says:

    tlg lah jgn bandingkan artis msia dgn artis hollywood jauh bezanya!! huhu…nnt memalukan artis msia tu je kena kutuk kaw2 hahaa. haa apa ko rasa nyah??oren?

    0

    0
  62. Putri Melayu says:

    Sapekah gerangannye Qalisya Ray ini? Tak kenal pun…artis baru ker…

    0

    0
  63. cikgu sejarah says:

    dia ni gf ajai ek?dulu2 x lama lps separate ngan nurul dia ada tgkp gambar ngan sorang dak pompuan dlm kereta tu bukan dia ni ke?tanya je..

    0

    0
  64. Mmg seiras jugak kalau tgk sekali dua….artis ni semua cantik2 , maklumlah touch up tu serlahkn lagi kecantikan. Rezeki x jd artis……takpelah, always hepy to be myself!!!

    0

    0
  65. haris says:

    dia dress and make up macam kim K.. sbb tu lah nampak mcm kim k..

    0

    0
    • Kakiwayang says:

      haha, seriously agree wit uuuu… alang2 orang dah sebut2 dia ala2 Kim kan, so dia pun dress je la ala2 cikit… …at least lagu jarang dengar pun dapat la publisiti kat blog nara ni…

      0

      0
  66. Kurtius Kobainus says:

    Eh eh… ha’ah laaa… sama.. tang rambut dia sebijik laaaa….. xbleh blah!!!!

    0

    0
  67. lis says:

    siku dia sama la…haha.

    0

    0
  68. lis says:

    ada aku kesah………

    0

    0
  69. huhu says:

    GAYAH : xpyh nk artis sgt la. ramai sgt nk jd artis nk popular jer. bakat xde la hebat mana.haha

    MONA : kim? hakhakhak! tolong laa..

    BEDAH : ni sepupu sepapat neneklopaa eh? ohh ptot la.hahahak eeeiii

    0

    0
  70. Lagubestbest says:

    Huh. Kulit dia nampak Fluffeeyyyy!! sangat.

    0

    0
  71. surfeeds says:

    Tang Mana yang sama tu ????

    0

    0
  72. terlucah_sudah says:

    Ajai tu dah nak sama rupa dengan bapak tiri Kim..! Hidung belang!

    0

    0
  73. Lisa azalia says:

    She looks like Stacey Solomon ( X-FActor UK)

    0

    0
  74. lisa ray says:

    abg nara cube cari gmbar gimnas negara farah ann..die cantik giler…ramai wartawan n peminat indon bergambar ngan mase sukan sea ari2…lawa lg die dr qalisha ni…

    0

    0
  75. faizal says:

    lain sgt.. kim lagi sexy..

    0

    0
  76. kimmmm says:

    biase2 je

    0

    0
  77. cherry says:

    jauh panggang dari api ! mcm langit dengan bumi pon ada !

    0

    0
  78. puteri bunian says:

    wei korg… x baik la… cuba tgk btul2…muka dia memang macm kim la.. KIMM MAKKKK…. hahahah…

    0

    0
  79. anti dahlia teck & minah jambu 24jam mengadap komputer says:

    aku komen nih xdak kena mgena ngn tajuk…klu korg nak maki,,maki lah….aku mympah btol dgn minah jambu 24jam mengadap komputer ngn dahlia teck 2…korg adek brdik ke???mcm best jer korg kan….ckp x pkai akal…pragai pown mcm monyet….klu komen jer msti myakitkan aty…x layak jd hamba Allah….@#$%^&

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      apeeeeeeeeee yg kau merepek ni ! semalam tk dapat ke? hahahahahahahahahhaha dahlia mari kite tawa hahahahahahahahahahahaha tawa lagi hahahahahahaha dahlia malm nanti jumpa di tempat biasa ok kite gi makan sop lidah lagiiiiiiiiiiiiiiiii bagos huh !!!!!!!!!!!!!

      0

      0
  80. sayasaya says:

    cantek. tapi x macam pon kim k. tgk ade iras2 sofea jane and ihiras2 isteri CM sarawak. hihih

    0

    0
  81. luciferk says:

    lawa dan manis… suka tgk wajah dia…. nice to have her to be my wife….. ;p

    0

    0
  82. ngegeh says:

    huh? sape ni? tak kenal.

    0

    0
  83. kaklinda says:

    mana ada rupa macam Kim… tak der punnnn

    0

    0
  84. nor says:

    hihihi mcm kim kardashian??? please lah…kim possible ada lah kot…satu sen pun takde yg sama…harap rambut je sama hitam wavy2 gitu…hahahahha

    0

    0
  85. someone says:

    ade iras jugak… ini sepupu neelofa kalau tak silap…

    0

    0
  86. Kunta kinte.. says:

    Gmbor blakang xde ke?bru tau same idak sama ngn kim kardashian..aset blakng kum yg wat die top.. Wakakaka

    0

    0
  87. qus says:

    Jauh sekali nak sama dgn Kim K. huuuu semangat..Jauh bara dari Api

    0

    0
  88. eh ada lah jugak kan . siblings dia memang cantik kan?

    0

    0
  89. nona says:

    x pnh kenal…br knl…btw…setelah diteliti pakai kanta lekap, kanta sesentuh..kanta serigala..aku rase…iras-iras dan iris-iris nenek aku la plak…cume nenek aku bkn artis…die org biase je…ari tu nak masuk american idol x dpt..xpelah nek xde rezeki

    0

    0
  90. apa nama says:

    boleh la dari tak do …. biaso jo … … cumo harap kat mekap jo laaahh …..

    0

    0
  91. Amier says:

    Marka ni baghu betoi jambu.Kim Kardashian suka cari negro.Hang jangan la pulak cari negro mau tau la…pasai apa…tapi kalau dah suka nak buat camna..lesu ooooiiiiiii torchlight bateri lapan.

    0

    0