Written by Bella | October 14th, 2016

Selepas putus cinta dengan Wak Doyok baru-baru ini, ada sumber mengatakan Azrinaz Mazhar Hakim kini tampil dengan imej berbeza.

Menurut Miss K di portal Astro Gempak, kini sudah bertudung. Imej terbaru beliau itu diambil sewaktu Azrinaz menyambut hari jadi rakannya di sebuah restoran terkenal di Kuala Lumpur.

Tindakan Azrinaz yang memadam akaun Instagramnya juga mungkin ada kaitan dengan khabar angin ini dimana beliau ingin menjaga penampilan baru beliau ini.

Jika benar Azrinaz sudah bertudung, kami berharap perubahan beliau ini akan kekal sehingga akhir hayat. Apa-apa pun, kita tunggu sahaja pengakuan daripada Azrinaz sendiri nanti. Biarlah perubahan ini dilakukan dengan hati yang ikhlas dan bukanlah kerana kekecewaan putus cinta.

Sumber Berita : Astro Gempak

13 responses to Putus Cinta Dengan Wak Doyok : Azrinaz Mazhar Hakim Kini Sudah Bertudung?

  1. Black says:

    Cantik la dia bertudung. semoga istiqomah jaga aurat.

    22

    0
  2. Anonymous says:

    alhamdulillah. tutuplah aurat dgn sempurna

    5

    0
  3. Anynomous says:

    Ada aku kisah…..

    0

    3
    • minah jambu free hair gitu says:

      takde sape pon yg kesah kan nak pakai tudung ke nak free hair ke tkde yg nak di kesah kannn asal kan dia bahgia suda…helo naz u tknk berlakon ke ? u kan jambu tapi u jangan berlakon ngan pelakon yg misai tebal takot nanti u fobia pulakkk…haha

      0

      2
  4. fida says:

    cantik dia bertudung ayu dah…alhamdulillah..

    4

    0
  5. wakdoyok says:

    bertudung..bukak balik..lepas tu bertudung balik..ko igt main2 eh?? ni geng2 uqasha la nii

    13

    0
  6. Green Tea says:

    She looks younger in hijab. Tahniah
    Semoga istiqamah.

    9

    0
  7. Anonymous says:

    Alhamdulillah

    0

    0
  8. anon says:

    Kecewa putus cinta ???
    xde makna nye nk kecewa ngan Wak…
    Wak x taste kt dia lah , anak ikan Wak nk letak kt mane ??

    0

    2
  9. mak c kina says:

    comel dia bertudung..nmpk lbh muda..

    1

    0
  10. kecik says:

    cantiknya dia berhijab..

    0

    0