Written by AbangNara | June 23rd, 2015

Dunia hiburan satu ketika dahulu dikejutkan dengan berita penangkapan khalwat Putri Mardiana dan kekasihnya, Shahrizan Abdullah yang lebih dikenali dengan nama Ejump. Bukan sekali mereka berdua ditangkap khalwat, tetapi sampai 2 kali. Satu di rumah Putri Mardiana, manakala satu lagi di rumah Ejump. Tambah menyedihkan, Ejump masih lagi seorang suami yang sah kepada seorang isteri bernama Nor Hasni.

putri mardiana

Dihadapkan ke Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur hari ini, Putri Mardiana dan Ejump kedua-duanya mengaku tidak bersalah atas tuduhan khalwat yang dikenakan kepada mereka. Kedua-dua pasangan itu masing-masing dikenakan bon jaminan sebanyak RM1,500 dan kes mereka bakal disebut semula pada 25 Ogos kelak. Jika didapati bersalah, kedua-duanya boleh didenda tidak melebihi RM3,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi dua tahun atau kedua-duanya sekali.

putri mardiana

Sebelum ini Putri Mardiana memberikan alasan dirinya diperangkap oleh isteri Ejump. Malah pelakon ini juga memaklumkan sempat menjemput JAIS minum air ketika ditangkap khalwat buat kali pertama. Sama-samalah kita nantikan perbicaraan kes ini. Kebenaran pasti akan terbukti jua. Sumber Mstar Online.

P.S: Penjual tauhu kacak di Taiwan ini jadi kegilaan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 responses to Putri Mardiana & Kekasih Mengaku Tidak Bersalah Tuduhan Khalwat

  1. whyda says:

    Suda2 la tu .. bwk2 bertaubat .. buad pe buad perangai cm tu .. nikah lbih baik .. so, bole hindarkan diri dr mksiat .. utk wife laki tu , hope awk tabah dgn ujian .. mybe Allah nk bg kt awk bnda yg lbih baik , mne tahu .

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ehh pelacur nie dgn mamat low class ni pls la berambus cpt pergi masuk hutan sana. tu lah jadilan lg diri tu plg hina skli, sbgi pmpuan plg sundal dn x sadar diri lbh sudu dr kuah, yg llaki mnjadi laki plg x sadar untung dn plg x boleh pakai, dasar mmg dasar, pdn la dua2 nya x ada org hndk, tu yg saling desperate antara 1 sama lain skg nie..Org len pn dh geli ngn dorng, tp akibat gersang sex trpksa duanya cari 1 sama lain wlupn msng2 geli antara 1 sama lain..terutama mardiana tu, tgok dr mke aura sundal dn low class pn dh tau bwh tu rabak,hodoh,bersisik gerutu dn busuk..ewww

      0

      0
      • Anonymous says:

        Nama pun khalwat. Bukan tuduh berzina pun. Habis tu yg masuk rumah perempuan tu sape suruh. Lainlah mak bapak perempuan tu ada. Klu setakat kwn2 perempuan jer kat rumah tu. Ko sorang jer laki2 … mmg pun kena tuduh khalwat. Tak sek ke ?. Kan ada peguam pegilah tanya.

        0

        0
      • Anonymous says:

        eh kate ritu dah setle beriye pompuan neh kate ritu..tak kena dakwa..ish..makan karipap inti oksigen banyak sgt neh

        0

        0
    • Buat Semak says:

      Adohai..Syuh3 tak payah pedulik lagi hal dua ekor ni..Hantar pindah pergi planet lain..Cis..Boleh hilang mood di bulan yg mulia ini..Mencik haku tengok…

      0

      0
  2. poyos la says:

    wajib kawen mcmni ..xpyh la denda depa ..kawen kan jer elakkan maksiat.. si jantan klu xjlnkan t/jwb lepas ni mohon sula kan dia ..sekian.. menyampah tgk jantan da kawen ad ank bni tp perangai xsenonoh

    0

    0
  3. Anonymous says:

    to both of u kawin sudah la.. mcm memey n norman dulu pas tgkp khalwat kwin.. klu rase dh bnafsu sgt better kawin.. malu ehh kt ank2 yg jd kn kte sbgai role model tpi hakikat hampeh.. dh kwin nnti xde sape nk larang.. dri trus cmni.. umo bkn mkin muda..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    kes pertama bicara kat gombak..kes kedua bicara kat Petaling…next case?Bicara kat JANDA BAIK plak ke?hahaha! kesian btol betina murahan macam kau nih PUTRI MARDIANA oiiii!

    0

    0
    • luvelypari says:

      haha..JANDA BAIK..sesuai la dgn status JANDA GERSANG..jgn igt dlm hutan xde org nampak…tunggu !!!!!!

      0

      0
  5. Irene says:

    Hahahahha kesian aku tgk both loser and pelacur ni,, kata nak kahwin dalam waktu terdekat tapi sampai la ni tak kahwin kahwin pun,, propa je lebih minah ni terserlah kejalanganya, ada hati mengaku tak bersalah sedangkan terang terang kau tu menngangkang,, busuk betul kau ni betina ooiiii dulu beriya keluar statement kes dah selesai habis tu ni aper cer..

    0

    0
    • Sabri Ali @ Nick says:

      Biarpun pompuan ini macam pelacur, aku akan cuba selamatkan pompuan ini daripada merampas suami orang!

      0

      0
  6. salwila says:

    aikk dulu bkn main konfiden kata kes dah selesai… kui kui kui.. sorang bodo..sorang kaki menipu n kikis duit pompuan…sampai sudah la tak slamat…

    0

    0
  7. Somebodey….. ni bkn ceta lama ka? Atau kes ni belum selesai lagi? Im a bit KONPIUS with this..

    0

    0
    • Cik anon kiah propa says:

      Belum selesai lagik…mmg kes lama tapi dulu si pelakon nih konfiden abes kes dia ditutup takkan bicara kat mahkamah…tapi skang?ko telan balik ar kata2 kau dok bangga diri mcm kan kau ada “org dalam” plak kat JAIS nak suruh tutup kes TANGKAP BASAH kau tuh wahai Mardiana Bitch!

      0

      0
  8. Sabri Ali @ Nick says:

    Kalau aku jumpa Princess Nina nih, aku akan tegur dia supaya jangan rampas suami orang kalau tak dia akan jadi sundalan nombor dua lepas Hanez Suraya!

    0

    0
  9. jojoyah says:

    Pasangan yang gersang dan kosong Agama, RupaKeturunan, Education dan Harta pun takdak…memang tangkap paksa kasik muat, kejadah lahh lain. No taste no brain. Kesian keturunan dan keluarga serta saudara-mara sahabat bagai.

    0

    0
  10. puteri ker p#k#...puuuiiii says:

    Betina bodoh pilih laki org yg tk de rupa tk de harta tk de ugama jdi tmpt melepas gersang….jantan bodoh buang ank isteri sbb tergilakan janda perangai cam sundal ni jdi penyedap…mmg sesuai sgt le mahluk dua ekor ni….dua2 muka tembok ..kesian emak bapak yg tangung malu dgn perangai jalang depa….haakkpuuiii

    0

    0
    • Sabri Ali @ Nick says:

      Sabar.. Kalau aku jumpa pompuan sundalan ini, aku akan tegur dia dengan cara halus supaya jangan rampas suami orang

      0

      0
  11. kiahpropakwnbitch says:

    la dah 2 kali kena tangkap khalwat since last year pun tak kawin2 lagi…ape punya sengkek la laki ni…duit mas kahwin bape je pun..sbb tu la si jantan di DAYUS xnak ceraikan isteri dia lagi sbb still nak harta isteri dia…berangan je la BITCH.. kau tu stok geli2 je…

    p/s : byk mata2 dia area JANDA BAIK dan Jalan Klang Lama memerhatikan pasangan gersang ni… jgn sampai ade tangkapan KETIGA sudah..kui kui kui…

    0

    0
  12. aihh says:

    isteri dah ada.. kalau nak sgt suh je dia berpakaian mcm si mardiana..
    dah ada yang halal.. napa nak cari masalah gi cari pompuan lain..
    dua2 ada benda yang sama, ***tat dan tetek… aihh..

    0

    0
  13. kutu says:

    citer lain la nara oiii..
    citer 2 orang ni tak menarik langsung..suam2 kuku cagu je.

    0

    0
  14. Hayrin Matahir says:

    Princess Nina please jangan rampas suami orang! Couple la dengan aku sebab aku bukan milik siapa-siapa!

    0

    0
    • Anonymous says:

      JANDA anak 3..cerai 1st sbb nusyuz.. pastu dah 2 kali kena tangkap khalwat..jijik wei..cari la yg lain..

      0

      0
  15. puteri says:

    udah udah lerr cite pasal kome ni…
    meluatt ehhh

    0

    0