Written by AbangNara | April 16th, 2013

Cantik sungguh nama yang diberikan kepada anak sulung Fasha Sandha dan Jejai ini. Buat anda yang tak tahu, Putra Rayfal Ramli Rizal Ashram telah dilahirkan secara pembedahan di Prince Court Medical Centre pada jam 9.21 pagi semalam.

gambar anak fasha sandha

Nama ini hanya berbeza satu huruf dengan anak hasil perkongsian hidup Jejai dan Nora Danish. Abang Nara yakin Rayfal akan membesar dan menjadi sahabat baik dengan Rayqal apabila dewasa kelak. Sementara itu, Fasha Sandha berterima kasih atas segala doa yang telah dipanjatkan oleh peminatnya. Kata Fasha:-

Inilah saat terindah dalam hidup kami berdua dengan menyambut kelahiran anak sulung yang melengkapkan lagi rumah tangga kami. Saya bersyukur dan berterima kasih atas segala doa yang memudahkan proses kelahiran ini.

fasha sandha anak

Semoga Rayfal akan membesar dengan sihat di samping ayah dan ibunya yang tercinta. Kepada Fasha, selamat berpantang dan tahniah sekali lagi atas kehadiran Rayfal.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

94 responses to Putra Rayfal Ramli Rizal Ashram, Nama Anak Fasha Sandha & Jejai

  1. tacacila says:

    first lagi! terima kasih sayang!

    0

    0
    • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

      Tahniah boleh ambil hadiah kat umah jejai yerrr

      0

      0
      • gelly gelly says:

        semoga anak jantan ini dapat mendidik ibu n bapanya yg terlalu sosial kehidupannya suatu hari nanti..!! come2.. :P

        0

        0
      • Rita vs Ayu says:

        Dulu hari2 tunjuk perot dari sekecik2 perot sampai sebulat2nya perot. Skrg ni tunjuk anak dari hari pertama lahir sampai ke tua bangka umur anak tu. Tak lama lagi tayang badan dari sebesar2 tong drum hingga sesendat2nya utk nampakkan dia dah kurus dah sama cantik mcm Nora Danish yg pandai jaga badan.

        0

        0
        • kakikucingpanjang says:

          aduhai… juz wish her congrats je lah…. btw nora n fasha dah xde pape bermusuhan.. kan bagus tu.. jgn nnt disebabkan komen awak yg ramai org like tu, menjadi satu doa plak…

          0

          0
        • Rita vs Ayu says:

          Alaaa kesian kaki kucing ni… X banyak like utk dia rupanya. Sebab awak pon salah sorang pompuan yg suka tunjuk perot boroi mase mengandung, atau pon jenis suke shower baby ala2 barat, atau pon suka rampas laki org jugak??? opppsss…! kesian

          0

          0
    • Anonymous says:

      congrats! rayfal? rifle?? moga besar jadi askar… ehh.. tetibe..

      0

      0
    • Sang Kancil Otak Geliga says:

      sebenarnya nama anak dan nama bapa yg mana satu..
      dh confius
      cuba abg nara letak bin dok tang mana jap
      nk tgk nama sebetulnya

      0

      0
      • Anonymous says:

        (NORA DADISH) putra rayqal ramli bin rizal ashram.
        (FASHA SANDHA) putra rayfal ramli bin rizal ashram

        ramli tu nama bapaknya rizal, tan sri ramli ngah talib.

        0

        0
    • kak timah says:

      NAMA DAH MCM BUNYI SENAPANG . .XDE NAMA LAIN KE EH?????

      0

      0
  2. Anonymous says:

    tahniah

    0

    0
  3. suka Sabree Abu says:

    kecik je bby fasha ni ye. .
    tgk perut cm besar. .
    moga membesar jd anak yg soleh ye :)

    0

    0
  4. QUEENAREENA says:

    CONGRATS FASHA & JEJAI……MAY UR FAMILY ALWAYS HAVE THE BLESSINGS OF ALLAH SWT.

    0

    0
  5. Mirai Suenaga says:

    Kau memang lambat Nara! Kami semalam lagi dah tau. Copy paste!

    0

    0
  6. saya ok jer!! says:

    MANA RAMLI? HAHAHA.

    0

    0
  7. Crystal says:

    Nape lahir secara pembedahan?… Bby sonsang kew? Or lemas or …….

    0

    0
    • ?? says:

      or what…??????? teruskn bersangka itu dan ini

      0

      0
      • Crystal says:

        Sebab die xckp la ….nk thu

        0

        0
        • mulut celupar says:

          orang moden skrg ni,lahir mmg scra pembedahan sayang.orang berduit,xkan nak semput jugak teran anak tu..pelik2..ade juge orang ketinggalan teknologi ni, sempat jugak ,mengutuk org.

          0

          0
        • Anonymous says:

          baik bersalin normal, sakit sekejap jer, kalau bedah…abis jer bedah mesti rasa sakit…lama plak tu sakitnya, dah tak blh buat kerja berat takut nanti terbuka bekas jahitan, perut dh tak cantik, ada bekas jahit

          0

          0
  8. Mok CiQ says:

    Syukur alhamdullillah….

    adil n saksama nama d beri…:~)

    0

    0
  9. Anonymous says:

    putra rayfal.. ‘f” utk fasha.. huhu

    0

    0
  10. Anonymous says:

    WHAT A TYPICAL COMMENT!

    orang bersalin bedah pun kau nak tanya kenapa kenapa..
    positive la sikit!

    0

    0
  11. bulat says:

    hahaha.. abang nara lambat.. ayat same mcm kat metro…

    0

    0
  12. BUNKFACE NO.1 says:

    semua yg ND nak kau nak sendat, tak cukup rampas laki org, nama anak pun nak lebih kurang mcm RAYQAL, RAYQAL bila besar nanti cepat2 tackle perempuan yg kau minat, kan kena kebas dgn adik sendiri pulak kan susah

    0

    0
    • Anonymous says:

      bodoh ko nie nme pun adik beradik..mesti la nme seakan akan…lg pun mesti jejai yg letak name tu..suke die la ank die..busuk ati..

      0

      0
    • KKKKK says:

      mmg pun! siap gelar RAYQAL ni “hero” dia..eii wtf lah

      0

      0
    • kamissah says:

      ko nie xtahu hal sbenar main ckp jer..itu anak die suke hati bapak die la nk letak nme ape,benih die yg ko skit hati pesal plak..ko nk letak nme anak ko rayfal jgk ke smpi ko mrh sgt nie..

      0

      0
  13. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    wow…he looks so jejai buruh indon the kontrak…. watever

    0

    0
  14. AKUU says:

    kenapa lah nk d ugkit2kn lg cita lama…semua tu dh tkdir..dah TERTULIS..
    dorg bdua pn dh bebaik2 kan..yg sstgah pmnat ada apa hal plak sbuk tk leh lupa..

    ps: berubah la ke arah kebaikan ..ni tak..jd la mnsia yg bsuk ht smp bila2

    0

    0
  15. likeicare! says:

    ‘rayfal’?? how to pronounce? ‘rifle’ kot… hehe. mudah2an ada makna yg indah…

    0

    0
  16. semek says:

    nyampah dgn org komen suka pertikai itu ini..get a life la losers

    0

    0
    • likeicare! says:

      orang pertikai sbb otak org suma critical and analytical! otak pandai wat multi tasking bukan mcm otak awk yg narrow and shallow… btw, ape nama tadi? semek? semek ke sememeh! kahkahkah

      0

      0
  17. putihkaseh says:

    sian masa ND dari mengandung hingga bersalin, x dpt rasa apa yg FS rasa, semuanye ND buat sorang, nasib baik mentua dia syg, terubat jugak lah ND nak lahirkan cucu dia orang. semoga ND dpt jodoh yg baik2 n klau mengandung kali ni mesti ada hubby yg take care, for FS tahniah n jaga suami tu baik2 ekkkk …….

    0

    0
    • Mimi says:

      Xdpat aku bygkn cm na lha ND besalin,bepantang jga ak mlm2 sorg je…sakit,penat lelah…Ya Allah,tibe sebak hati aku terkenangkn ND..untung kau FS…Smoga berjaya dunia akhirat,kau plh ‘terbaik’ utk ND

      0

      0
      • nora hot mama says:

        dun wory mimi…aku yakin fasha akan terima bahagian die nnt, dan ND jgk akn terima bahagian die nnt. Allah dh tawu ape yg terbaik utk mereka..

        0

        0
    • Mimi says:

      Ya Allah,knpa aku rasa tibe2 je sebak sbb terkenangkn ND besalin,bepantang tnpa jejai nie dlu..tersentuh hati aku tgk ND..segala penat lelah,sakit ak n lain2 g…hntar ak g followup injec lg…tu aku ckp,FS kau untung sgt…smoga kau bejaya dunia akhirat sbb plh yg ‘terbaik’ dr ND

      0

      0
      • KKKKK says:

        aku dah lama bayangkan,..mmg sedih…tu time pantang, belum pregnant..muntah2..xda sapa di sisi..dah nak 8 9 bulan rasanya pempuan punya “tutt” pun x leh nak “capai” selalunya husband yg akan cukurkan.so ND mcm mana la buat sorang2..sedih siot!!!

        0

        0
  18. DiDi says:

    rayqal tu dah cun. but rayfal? errr. nevermind. nway, congrats fasha!

    0

    0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      kesian kan rayqal, keluarga berpecah belah, sementara rayfal bahagia tgh mak ayah dia berpelukan

      0

      0
      • nur says:

        Bunkface No.1:
        rayfal x bsalah..jgn libatkn dia dlm hal ni..kesian..cbe bygkn prsaan awk bila anak kesygn awk dikutuk dlm hal yg dia xtau..sedihkannn..

        0

        0
  19. Mimi says:

    kalo korg ingat,kuar kat metro dlu fasha ckp bkal kwin,tp x gtaw identiti…smpai hri ni pun aku ingat dia ckp,”yg pasti bkal suami sy bukan suami org,BUKAN BEKAS SUAMI ORG sprti yg digosipp kn…tup tap kwen gak ngan indon nie…bukan bekas suami org ke???bg aku si sendat nie jilat ludah dia sdri.syg aku x smpan news tu,kalo x silap kat oh bulan ada statement dia.ckp bkal suami dia ahli perniagaan bukan BEKAS SUAMI ‘ORG ITU’

    0

    0
  20. kertu says:

    nama mcm tu salah.. beranak kot tingkap pon berbunyi.. hape2 la.. doa yg baik2 sudala.. korang yg x puas hati tu nnti dah kawen beranak la mcm biase n letak la nama seaLim mungkin.. nama yg ala2 arab belum menjanjikan anak tu soleh @ solehah..

    0

    0
  21. Mimi says:

    Tanpa berselindung, pelakon yang sering dipalit kontroversi, Fasha Sandha, mengesahkan hatinya kini dimiliki dan dia bakal menamatkan zaman bujang selewat-lewatnya tahun depan.
    “Jika tiada aral melintang, saya akan bertunang September ini sebelum berkahwin pada awal tahun depan,” kata Fasha atau nama sebenarnya, Nur Fasha Sandha Hassan, sambil menunjukkan ‘cincin tanda’ berbentuk hati yang tersarung di jari manis tangan kirinya.
    Bagaimanapun, di sebalik pengakuan itu masih timbul persoalan siapakah lelaki yang bakal bergelar suaminya kerana setakat ini belum sedia dikongsi Fasha untuk pengetahuan umum.
    “Itu belum boleh saya bagi tahu sekarang. Cukuplah jika saya katakan orangnya hitam manis, dia ahli perniagaan, penyayang selain dapat menerima saya seadanya.
    “Yang pasti, dia bukan suami orang, jauh lagi duda. Mungkin ada pihak mengandaikan saya dengan ‘orang itu’, tetapi bukan dia sebenarnya. Jangan salah sangka,” kata pelakon berusia 25 tahun itu sambil ketawa kecil.

    0

    0
  22. Mimi says:

    Ratu kontroversi, Fasha Sandha sering menafikan kepada media bahawa beliau selalu berjumpa dengan Rizal, bekas suami Nora Danish. Nape ek Fasha? Program popular TV3, Melodi pernah mengantoikan pasangan ini di Lapangan Terbang KLIA sewaktu Fasha baru balik dari penggambaran di Thailand. Memang dah terang-terang Rizal keluar dari airport tu kemudian disusuli dengan Fasha tetapi dia tetap menafikan hal itu.Terlalu banyak gambar-gambar yang sedang tersebar di internet ketika ini yang membuktikan Fasha Sandha memang selalu bertemu dengan Rizal. Khabarnya gambar diambil ketika party rakan mereka di sebuah tempat ternama di ibu kota. Betul ke? So Fasha, apa lagi nak komen? Lagi mau sorok ka?? Poodah!!

    0

    0
    • amoi says:

      ko xyah nak copy paste citer lame..ramai yg dah tahu tp mls nak amik tahu lelebih dah…sudah2 lah tu mimi oi..x habeh2 nak kuarkan citer lame kenapa??/suke sgt eh bukak aib org lain??tunggu nnt allah bukak aib ko pulak, time tu baru tahu langit tinggi ke rendah…

      0

      0
      • Sity says:

        Mimi, ko ni memang jenis busuk ati ek? Semua tu jodoh, ko tak leh pikir ke? Tengok Datuk Siti tu… Datuk K tu bukan ke suami orang. Ada ko cakap apa2? Aku pun tak cakap apa2…. Malas. Kalau boleh elak, memang ler nak elak ambil hak orang. Tapi, lepas terbinanya ikatan. Tak payah la cakap lebih2, macam nak persoal qada’ dan qadar Allah pulak. Jgn pulak, kita ni sibuk2 nak meruntuhkan pulak rumah tangga yang dah terbina tu. Nanti, kita yang akan terima balasan… Bukan dia org…

        0

        0
    • Anonymous says:

      yg lepas jangan di ungkit…. lebih baik doakn yang baik2 sahaja…..buat dosa kering je nk canang aib orng lain.

      0

      0
  23. suka hati dialah... says:

    suka hati dialah nk letak nama anak dia apa.Yg kita sibuk2 nk ckp itu ini knp? Yg kita nie ada fikir x letak nama anak kita apa maksudnya & yg belum ada anak x payah nk semak2 fikir psl nama ank org lain.Kita sbg ibu bapa berhak nk letak nama anak kita apa2 pun.Pernah x fikir @ tanya ibubapa kita knp mrk letak nama kita mcm tu? Jd kita kenalah selalu bersangka baik terhadap sesama insan.Jgn nk tambah dosa.

    0

    0
  24. kucingputeh says:

    fasha sendat amik laki org muka selamba je, buat mcm xde bersalah pape. aku harap pasni fasha gemok gedempol.

    0

    0
    • KKKKK says:

      dah la buat muka x bersalah, siap suka wat statement suci murni..mcm nora yang amik kebahagiaan dia

      0

      0
    • insan lemah says:

      hanya tuhan yg tahu cerita disebalik cerita yg sebenar-benarnya..sebagai hambanya lebih baik diam kerana setiap kata yg dikeluarkan dr mulut kita yg tidak benar itu 70 tahun kita dicampakkan dlm api neraka..cukuplah kawan2 semua..doakan yg baik2 je..saya ingatkan untuk diri saya jgk..sama-sama kita berubah..

      0

      0
  25. cik anna says:

    tahniah Fasha,,cume kesian dkt ND dulu,,bayangkan lhir rayqal dulu jatuh lah talak dy,,now fasha dpt rasa cmne perasaan melahirkan anak,,tp untungnya suami d sisi,,hummm

    0

    0
    • Anonymous says:

      ND cerai masa dia mengandung 2/3 bulan. masa tu talak dah jatuh. sah dari segi undang2 bahawa mereka dah bercerai. bila lahirnya rayqal baru edah bermula, bukannya jatuh talak.

      0

      0
    • Anonymous says:

      talak dah jatuh masa ND mengandung. lepas rayqal lahir bukan jatuh talak, tp bermulanya edah utk ND.

      0

      0
  26. entahlah says:

    jgn asyik nak salahkan FS jer..kita tak tau knp jejai ceraikan ND..entah ND nie tak suka duk rumah..

    0

    0
  27. mmmmmmmm says:

    Sian baby FS….dy x bersalah. Jgn bandingkn dy dgn Rayqal. Baby akn berubah muka dr masa ke semasa n got his face after few month. Please la…Apa yg dh blaku jgn diungkit….dh bahagian FS n ND x sama. Sama2 kita mdoakn yg tbaik utk mereka sekeluarga. Congrat Fasha…semoga you can be a good mum.

    0

    0
  28. Nurul says:

    tahniah fasha n jejai.. just ignore wht people said bout n ur family.. kalau asyik nak kaitkn masa silam dengan sekarang.. sampai kiamat pun xkn senyap..

    0

    0
  29. wawa says:

    kenapa preggy bln may 2012,,bersalin april 2013,,,confiuesssss..blh sape2 terangkn tuk i…plssss

    0

    0
  30. Mimi says:

    aku dpt rasa biarpun ND ckp kat artikel metro rap bru2 nie,dia ckp anggap FS mcm kakak dia,tp dlm HATI ND kta xtaw btpa pilu nye hti dia….tp xpe,redha jela,mana tauk ada jodoh yg lbh baik dr jejai tu…mybe Allah nak bgtaw kbnaran belang jejai tu drpda merana makan hati berulam jantung seumur hidup ataupun BERMADU. betul tak?? si FS gak,ckp sy anggap dia mcm ahli kuarga sy,hati org ko tauk??skrg ko bhgia dikellilingi oleh jejai ada msa laki kau kna ganggu meroyan ko.

    0

    0
  31. telangkup says:

    apa nak sibuk2 pasal ND ……nafkah bulan2 yg di terima dari kluarga ramli beribu ribu tau .tak jadi hal punya ……… Dia sudah bahagia dari siksaan emosi ……

    0

    0
    • Mimi says:

      Mcm mane awk tauk? Awk pegang atm,buku bank ND??

      0

      0
      • loli says:

        mimi,yg ko ni emo lebih2 mcm laki ko kne rampas ape hal?????? diaorg pon da move on la.tak perlu ko nk jd batu api kat sni.si nd n rayqal ok je aku tgk.mlancong sna sni,jejai sayang je pd rayqal,nafkah bg je tiap bulan.hidup mcam putera raja..takde pon kekurangan kaseh syg.maken berlebih ade la.da mngkin jodoh dia takat tu je.tuhan da tntukn,sape ko nk mempertikaikn mimi??? g buat keje dr mroyan mcm org gile.

        0

        0
        • Anonymous says:

          woi mimi, ko jaga lah rumahtangga ko sendiri elok2 dan jgn dok sibuk jaga dan ngumpat hal orang je. kau pun ada laki dan anak kan? satu hari kalau Allah bagi dugaan yg kau taknak kat rumahtangga kau baru kau rasa, amboi bukan main lagi seronok hati kau bila boleh dok cakap itu ini pasal org lain kan? kau mmg ‘sumijelly’ yg bila di pijak terus pnyet berderai….

          jadi inilah rupa kau ya Mimi?? http://sumijelly.wordpress.com/tag/fasha-sandha-dan-jejai/ dok ngata org bukan main lagi ya, ingatkan cantik dan hebat sgt kau ni.. rupa2nya…. ewwww…. laki kau pun bukan hensem pun…. padanlah sgtlah… cermin2 diri dulu sblm ngumpat hal org lain

          0

          0
  32. lollyta says:

    fasha sandha telah berkahwin pada 28 april dan disahkan hamil beberapa minggu pada bulan mei. dan bakal timang cahaya mata pada awal februari 2013. http://beautifulnara.com/ekslusif-fasha-sandha-bakal-timang-cahaya-mata-9-februari-2013/ namun, akhirnya fasha telah bersalin pada 15 april 2013. jadi anak fasha sandha sudah terlewat DUA BULAN dari due yang sepatutnya. iaitu pada minggu yang ke 44.. lamanya mengandung…. agak bahaya sebenarnya.. takut budak termakan tahi sendiri. dats why dia bersalin bedah… semoga ALLAH memberi kesihatan pada bayi ini. amiinnn..

    0

    0
  33. Anonymous says:

    ND jaga baby mlm sorang2? aku bole rasa dah tentu2 dia upah org jaga beb… org bnyak duit.. entah2 masa dlm pantang dia cuma dok baring dan menyusu baby jek (itu pun kalu susu n*n*n la).. tugas lain diserahkan kepada org yg diupah..

    0

    0
    • loli says:

      nd jage baby sorang2 malam??? lawakkn anon..nd tu bkn dlm pntang tu mroyan g clubbing pkai sexy ke dulu.pure2 suci je dia tu.dia pon bkn breastfeed si rayqal tuh pon.

      0

      0
  34. puteri melur says:

    Isk 3x byk betul la pengutuk yg terkutuk kat sini ek? Fasha tkde apa-apa dia bahagia..ND pun sama..tentu nnti ada jodoh yg sesuai utk nd gak kan..
    Kadang-kadang tu kesian jugak kat fasha ni asyek kena kutuk jer…byk la pahala dia dapat tak?

    0

    0
  35. memey says:

    perempuan yg suka suka amek/rampas suami org akan dpr bahagian jgk nnti…percayalah…Allah maha adil…sbgi perempuan mesti tau pe perasaan perempuan lain klu suami d rampas…to FS jga jejai bebaik…tkut ade yg bkenan nnti…

    0

    0
  36. cik m says:

    aku bukan nk kutuk ke ape…dlu minat sgt kt FS ni…tp da muak ngna FS…time2 ND n jejai tgh d landa badai rumahtangga ko xyah msuk nk cucuk jarum…ni ko da msuk lgi keruhkn keadaan…xkesian ke ngn wanita tu yg tgh mengandung…ko perempuan jgk, xkan xde hati perut

    0

    0
  37. cantek says:

    aku de sorg member yg kenal ngan FS..member aku ni kata FS n jejai da pena terlanjur n cek-in…sbb tu dia skit ati x kawen ngan jejai…tup2 mak jejai nk nora jdi menantu…tu yg FS meroyan…even before this ND n FS xpena ada sengketa..

    0

    0
  38. Anonymous says:

    YA ALLAH.. KOT YER PON SANGAT TAK PERLU NK COPYPASTE CERITA2 LAMA TU. SETIAP MANUSIA ADA BUAT SILAP. TP JODOH MEREKA MEMANG SUDAH TERLTULIS DAN DI TENTUKAN ALLAH. MUNGKIN NORA JUGA ADA BUAT KESILAPAN… DIA DAPAT BALASAN BEGINI. MUNGKIN 1 HARI NORA AKN DAPAT KEHIDUPAN LEBIH BAIK DRPD KESILAPAN DIA DAN JUGA KEPERITAN YANG LALU . ALLAH MAHA ADIL UNTUK SEMUA UMATNYER.. TIDAK TAKUT KE KORANG DGN BALASAN COPYPASTE BALIK CERITA ORANG MCM NIE???

    0

    0
  39. kiki says:

    mana ada mengandung smpai 44 mggu….limit smpai 40 mggu je…klau lbh dr tu hnya 10 hari je. lbh dri 40 mggu 10 hari doctr akan paksa bersalin,induce @ operate..

    0

    0
  40. Anonymous says:

    dulu jejai ni fasha yg punya ok tp nora yg rampas orang x penah tau pun citer ni ……org hanya tau fasha perampas so pad budak2 yg baru akhil baligh kat dalam ni tak tau aper2 jgn memandai kater itu ini…nora ni jenis pompuan yg suka enjoy tak igt laki sbb tu jejai bosan dia jgk kaki clubbing minum bagai tp imej dia yg manja tu bt org terpedaya

    0

    0
  41. apa2 jelah says:

    korg nie tak pasal2 buat dosa untuk diri sendiri. hentikanlah berdengki dengan orang sana sini. kenapa perlu berkata keji mcm tu. org tu tak kacau pun hidup kau. yang korg caci maki sana sini apa dapat? nama je islam tapi masyaAllah hanya Allah je yang tau isi dalam korg nie. hentikanlah wahai manusia. berdoalah untuk diri sendiri agar peroleh hidayah dari yang Maha Esa

    0

    0
  42. anon says:

    kalau ye pun ND dulu rampas jejai dari FS, tapi dorg xkawin lagi. Fasha bole cari banyak lagi laki2 lain. die cantik, popular, berduit. tapi sbb hati busuk si FS ni, nak jugak die cube rampas balik jejai waktu ND tengah mengandung pulak tu! pompuan ape la mcm ni.

    0

    0
  43. akakkkk lg hari ni... says:

    i suka lg tgk muka rayqal masa dia lahir dulu.. terserlah kehenseman dia.. maybe Allah nk tunjukkan sesuatu kot? penat lelah mama dia lahirkan dia ke dunia WITHOUT daddy dia yg menyambut (pu****k betul jejai masa tu!!)

    0

    0
  44. akakkkk lg hari ni... says:

    “catek : aku de sorg member yg kenal ngan FS..member aku ni kata FS n jejai da pena terlanjur n cek-in…sbb tu dia skit ati x kawen ngan jejai…tup2 mak jejai nk nora jdi menantu…tu yg FS meroyan…even before this ND n FS xpena ada sengketa..”
    >> org pakai tudung kalo berdua-an pon kalo x kawal nafsu boleh gak terlanjur.. inikan pula FS ngan jejai.. tgk kehidupan dorang sblom kawin pon dh tau la mcm mn keadaanya.. bkn nk mengata.. internet di hujung ari je.. taip apa ko nk.. semua bleh tgk kan? ngan mabuk nya.. bkn takat setan.. raja jin aprit pon bleh masuk kt badan dorang tu.. buat party pon dlm bilik hotel.. x kn nk cium mulut je? x kn nk peluk2 gitu je kan? haiii.. risau akakk..

    0

    0