Written by AbangNara | January 25th, 2010

puteri sarah liyana

Perghhhhhh ~~ Respek kami ngan Puteri Sarah Liyana nie. Selamba kodok jer dia meluahkan perasaan sentap dan tak puas hati dia pasal poster filem Lu Fikirlah Sendiri. Baca punya baca, kami pun akui yang kalau kami jadi Puteri Sarah Liyana kami akan sentap jugak. Iyerlah, kita jadi pelakon utama. Tup-tup kat poster filem muka kita setempek kecik pun tak ada. Sapa tak panas kan?

Si Mila yang dalam poster kat atas tue berlakon 6 babak jer . Secara logiknya Puteri Sarah Liyana yang jadi awek @ watak utama dalam filem nielah yang kena ada dalam poster filem tue kan? Apahal langsung tak ada muka dia? Adakah penerbit filem tue takut dengan kontroversi gambar aksi cium Puteri Sarah Liyana dulu?

Apa-apa pun kami respek ngan Puteri Sarah Liyana yang berani mengeluarkan suara untuk menegakkan hak dia. Ini yang kita mahu dengan artis Malaysia. Tak adala nak ikut telunjuk jer. Bak kata orang, berani kerana benar. Dan pendapat kami dalam hal nie, apa yang Puteri Sarah Liyana buat adalah benar belaka.

Kalau korang rajin leh baca cerita penuh kat Utusan.

59 responses to Puteri Sarah Liyana Yang Sentap Dengan Poster Filem Lu Fikirlah Sendiri

  1. awe kelate says:

    1st…

    saya mng moto!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. HantuPensil says:

    pehal mila konto plak nmpak..
    huhuh ke nabil tinggi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. naima says:

    suke sarah, natural beauty
    lakonan dlm na-o-mei mmg natural sesangat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. pening says:

    Ala biasela tu..kdg2 pelakon yg watak menempel ni lg bnyk menonjol dr c heroin tu sndiri, alahai, kcknya c Mila ni bila diri seblah Nabil..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. sarah liyana x popular pon…
    that’s whylah x ltk pic dia kt poster…
    huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. aries_april says:

    ish…cian la pla…

    tp x thn giler tng poster ni…pndek giler mila..hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. cik Norfa says:

    aku tahu cerita ini….sbenarnya gambar dia time photoshoot tu tak canik..wakakaka…jahat mulut aku ni.

    ekceli dorg kate baju tak sesuai la apela..

    tapi mmg tak adil la..sian gak dia..pelakon utama takde dlm poster.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. gaga says:

    aduh. rase2 kalau poster pilem bese letak pelakon utama. habih kalau tak letak muka putri sarah, muka nabil tak yah la letak. ha. amik. sejarah. muka watak2 utama takde kat poster. watak pembantu je ada.

    mila popular ke? adeh. orang tak ingat dah dia kalau takde iklan cocopie tu. oops. jangan mare. :P

    production wat keje betul2 la. tak ke naya org tu penat2 berlakon. bagi la alasan mana pun, sape leh terima. lagi satu,
    PI WAT POSTER BARU LA. HUDUH!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. lagi cun says:

    kalau aku pun sentap
    letak jelah gambar puteri sarah
    lagi cun
    pehal letak gambar mila
    tak selera langsung

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Tiffany says:

    Betul jugak cakap si Sarah tu.
    Bukan la nak backing dia, tp dah memang betul.
    Mana ada org letak pelakon tempelan dlm poster besar camni.
    Kot ye pun Sarah tu tak popular tp dia still ada peminat dia.
    Produksi filem ni pun satu hal.
    Jgn la pilih kasih sgt.
    Kalau dah tau awal2 Sarah tu tak cukup popular, nape amik dia jadi pelakon utama?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. nininana says:

    ntah yee…
    kalo aku jd putri sara pon sentap
    takat mila..blakon pon xpandai
    tade ekspresi…bkn popular mane pon…
    mnyampah killer….lagi org tanak tgk
    haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      MNYMPAH KILLER?
      HUHUHUHUHHUHU

      tp tu la…
      mmg slh dia orng..
      even mila tu biasa2x pn lakon..
      still ltk pic dia.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • awe says:

        nape mila nk menenpel plak…dh la blakun kau dan aku..cm keras jer..tp imej mila ni cam bdk kg jer…cam minah rempit pn sesuai jgk.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. GadisAyu says:

    lebih baik ganti i jd pelakon.ayu gitu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Akak Leen says:

    poster ni x menarik la….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awe says:

      BN dah dikenali seantero dunia hiburan…..poster x menarik sbb ada muka mila

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. oohhoii says:

    bodoh betul..yg pi letak si mila ni buat aper..bukannyer lawa pun..letak jer lah yang cun..susah sangat ke nak pilih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. berat66 says:

    xpe lah puteri sarah eh..
    ko tu dh glamer..bg si kontot mila ni enter frame lak…
    kecian gak kt dia..
    biase la budak baru nak naik..
    tp tak naik2 gak aku tgk..cmtu gak kocik dio..hahahaha
    dia pn nk rase jd heroin gak..huuuu
    prasan je lebih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. peminat says:

    apa lah buat poster cam nie…eeee makin tak pro la org seni kat negara kita ni.apa nak jadi la suke sangat bikin panas!!!!1

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. ewiezz says:

    klu aku jadi dia pun aku xpuas hati, apa daaa.. nk wak poster pun biar le sesuai ngan cite.
    hmm aku ingat lai zaman aku muda2, filem Isabella, pelakon utama dia yg pegang watak Isabella kecik je gambo tp yg watak tambahan Julia Rais lebih terserlah… last2 poster tu diadjust smula lepas si pelakon tu Nia Zulkarnaen komplen

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. nta ape2 ntah says:

    dua2 nye x pndai belakon..kaku n layu..yg si putri sarah tu pun…apa ada pada gmbar di poster..belakon tu belakon je lahh..kecoh ah minah ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Piston Pecah says:

    mana lah puteri sarah tak sentap…biasa watak utama je paling besar dalam poster..ini tidak,yang tak utama lak dapat pose besar..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Ish, tak patutnye pihak penerbit buat mcm ni. kesian dgn pelakon utama. dia penat2 jd main actress kot.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Berry_Hitam00 says:

    tak boleh nak salah kan
    baik sarah, mila or nabil
    salahkan pihak produksi
    selebihnya, no komen….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. mini says:

    SUKE SGT LAKONAN PUTERI SARAH DALAM NA O MEI.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. mel says:

    tah pape tah.bek xyh letak muke sape2 kt poster..letak muke ak pon boleh.ak ni lg cun dr mila..mila da la x cun lgsg.katik lak tu.bajet comel,pdhl mcm tuuuuut!konfem x tgk cite ni..selagi poster muke mila,ak x tgk.sng cite sume cite yg ade muke mila ak x tgk.ak x phm nape org amik die blakon..da la x pndai blakon..bajet cute,lmh lmbt sopan sntun,baik..pdhl….anak buah ak yg umo 3 thn pon tau,klo de muke mila je kt tv,die soh tukar.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gaga says:

      ui marahnye mel. aphal tuh.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • compaq says:

      saba mel..saba..
      sbnanye ank buah ko xthn ngn kesedapan cocopie..wt dye tlio je..2 y dye soh tuka..huhu..jgn mare..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        rilek2…
        ekceli yg aku paling ‘sentap’ bile tgk Mila lam drama Kau dan AKu… ade ke patut, lepas solat maghrib amik gitar pastu dok humming2 nyanyi2… adoii…. agak2 aaaa mase tu besenya kite akan mengaji sementara solat isyak klu xde pe pe nk buat… samada tukang tulis skrip tu lupe, x alert atau pelakon sendri ‘xbiasa’. Aku respek, bile cite2 remaja camtu gmbrkan diaorg ni solat, alhamdulillah tp biar aa logik sket beb atau buat btul2….
        heheh aku ngaku, zaman aku skolah2 lu slalu kena sound kat mak aku, ngan telekong solat sempat lai tgk cite cina hehehe… pastu la ni up sket, sempat lai ngadap pc, bile hubby aku sound aku kate ngaji dah nk tgk waktu solat jap hehehhehe…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zaza-hehehe ya ka de berlaku cmtu den xtgklh koz xberminat cintan2 melayu ni den suka tgk k-drama…klu minat pn cinta2 melayu yg de unsur komedi hehehe…

          pe pn yg sesapa minat K-drama den mengsyorkn korg tgk…Accidenta Couple…xpnMy air Lady/Lady Castle…xpn Iris…xpn who dlu ke he dlu ke cant marry me…xpn yg skrg ni terbaru Slave Hunter/Chuno…pe lg erk?

          klu Japon nk lawak…Samurai High School…ha lg satu mei chan no shitsuji ntah pe nta yg psti psal butler adptasi dri komik hahaha best…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. pinkypanthers says:

    alahai pendeknya Mila…
    anak aku lg tinggi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. lorh teruk yerrrr…

    xkn sbelum poster tu kuar xtahu kot…hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. suri says:

    ptut la m.nasir nak sgt sarah ni…tak mekap pun comey je..mila? mekap cam mana pun… poster ni lgsung tak rs nak tgk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. LeainN says:

    btul2…memang x ptut..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. kipas lipas says:

    mila dl pendak ade taik lak 2 kt muke die ……kesian putri srah….i hate mila ….i hate mila ….i hate mila ….i hate mila ….i hate mila ….i hate mila ..i hate mila ….i hate mila ….i hate mila ..i hate mila ….i hate mila ….i hate mila ..i hate mila ….i hate mila ….i hate mila ..i hate mila ….i hate mila ….i hate mila ..mila gedik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. hatemila says:

    aku msh ingat , dulu ms milla p kch swak nk buat show die stay kt satu hotel nie..kwn2 aku staff hotel tu bagitau minah gedik control ayu perasan comel nie berlagak nak mampus. lgsg tk nk senyum kt staff2 kt sn… maklumlah kan, apelah sgt taraf keje kat hotel kalau banding dgn duta COCOPIE mcm die hahahahaks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. KongKaliKong says:

    E eh korang perasan tak yang gambo Nabil dalam poster filim ni sebijik macam mascot majalah MAd dari America tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. ctg says:

    Lu fikirlah sendiri kenapa?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Antony Luca says:

    Hello Website owner. I actually love this posting too as the internet site all in all! That piece of writing is particularly plainly composed and also incredibly easily understandable. Your current Blog site theme is impressive at the same time! Would surely be excellent to know in which My partner and that i can get that. Please maintain up the great occupation. We need a lot more this type of net masters including you on the net and also significantly less spammers. Fantastic man!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. mamaridiya says:

    untuk anda menambah pendapatan dengan mudah dan selamat..pendaftaran percuma

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0