Written by AbangNara | September 26th, 2017

Risau dah cuba bermacam produk tapi jeragat tak pernah hilang ?? Jeragat makin lama makin tebal , nampak macam peta dah di muka ni ! Kena makeup tebal 10 inche baru boleh tutup jeragat tapi sampai bila nak tipu diri sendiri ?! Dari jauh dah nampak dah peta jeragat di wajah. Pakej dengan jerawat dan kulit muka kusam lagi kat muka.

Masalah kulit berpeta-peta dan berbintik-bintik seringkali menjadi masalah besar bagi wanita Asia khususnya. Secara tidak langsung ini menjejaskan penampilan diri dan menjadikan kulit wajah tampak lebih berusia.
pureganicPUREganic Organic Skincare diformulasikan khas untuk merawat kulit wajah yang berjeragat dan sensitif. Kadang-kadang rasa serik ingin mencuba produk di pasaran kerana seringkali kecewa dengan hasilnya. Jangan khuatir kerana PUREganic Skincare diformulasi daripada bahan-bahan berasaskan tumbuh-tumbuhan dan pati yang diiktiraf Organik oleh badan USDA.

Mengapa harus pilih PUREganic Skincare?! Istimewanya teknologi PUREganic Skincare
– 100% natural
– Pati tumbuh-tumbuhan 100% Organik (diiktiraf USDA Organik)
– TANPA pengelupasan
– TANPA Paraben/ Hydroquinone/ Mercury
– Sesuai digunakan untuk mengandung & menyusu
– Mampu milik

Hanya perlu whatsapp www.wasap.my/60182089499 untuk pertanyaan lanjut

Produk ini membantu untuk:-
– Merawat masalah jerawat, blackhead & whitehead
– Merawat masalah jerawat pasir
– Meratakan kulit menggerutu
– Memudarkan parut
– Memudarkan pigmentasi & melasma
– Mengimbangkan kelembapan kulit
– Mengurangkan masalah kulit berminyak/ kulit kering
– Memperbaiki tona kulit tidak sekata
– Mengurangkan kedutan dan masalah kulit kendur

Antara testimoni pelanggan yang berpuas hati:-

pureganic
pureganic
pureganic
pureganic
pureganic
pureganic
pureganic

PUREganic Skincare sedang mengadakan PROMOSI ! gerenti menyesal kalau tak grab cepat..

WHATSAPP 0182089499

www.wasap.my/60182089499
www.wasap.my/60182089499
www.wasap.my/60182089499

Untuk lebih banyak testimony, sila lawat Facebook Pureganic

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 responses to PUREganic Skincare Untuk Merawat Masalah Jeragat. Penderitaan Bertahun-tahun Selesai!

  1. Anonymous says:

    made in???

    2

    0
  2. Anonymous says:

    jangan produk OEM dah ler.

    4

    0
  3. Ayda says:

    kilang dimana? ada reasearch and development tak? halal? kalau x, baik pakai qu puteh je. hahaha

    8

    0
  4. Anonymous says:

    tunjuk sijil dr jabatan kesihatan..baru aku beli. next?

    5

    0
  5. wekkkkkkk says:

    x ada org minat rege murah la, sbb x sebut rege. Bila prmintaan mlambung dan2 tu ubah rege. Sbb tu x letak rege.
    Melayu distributors….
    Owner bukan Malay…

    5

    1
    • shopia lorren says:

      Ikut petua mak saya parutkn carrot + susu tepung apa2 brand lh gaul rata2 pupurkn kat muka..biar 2jm & bilas guna air basuhan beras yg ke 2..3kali seminggu..lau ada jeragat..jerawat..leh elok la gak..modal kecit je..tapi berbaloi..sihat alami..
      tak salah gak nk cuba product iklan bang Nara tu..

      2

      0
  6. Anonymous says:

    nak suruh org beli ke..atau nak suruh org meneka harga berape? cakap la betul2.

    4

    0
  7. Anonymous says:

    i agree, cili kering kt pasar pun ada harga uolsss..

    2

    0
  8. VC says:

    PRODUCT TIPU NI..TGK GAMBAR YG DILETAKKAN PUN DAH TIPU..SATU GELAP, SATU DITERANGKAN..CUBA SENGETKAN SIKIT LAPTOP KORANG TU, TGK ADA BEZA KE TAK..KEKEKEKE..JANGAN TERTIPU..OK!

    3

    0

Leave a Comment

Optional