Written by shahzeeq | February 24th, 2016

Ribuan testimoni Berjaya telah diterima dari pengguna PUREganic. Masalah kulit wajah berjeragat, bertompok-tompok, kulit kusam, makin lama kulit makin teruk, jeragat makin tebal. Malu! Pakai make up pun boleh Nampak lagi jeragat! Dah bermacam-macam produk telah dicuba tapi tak berkesan dan mengecewakan!

Jeragat atau ‘melasma’ adalah sejenis penyakit kulit yang tidak merbahaya namun kehadirannya menyebabkan kulit wajah nampak tidak sihat dan kusam di samping menjejaskan penampilan diri. Faktor-faktor terbentuknya jeragat termasuklah pendedahan kepada cuaca Malaysia yang panas sepanjang tahun, genetik, umur, hormone dan stress.

Kini , anda boleh cuba hilangkan jeragat dan masalah kulit anda dengan serum PUReganic .Memang confirm berkesan ! Gerenti tak menyesal punyalah! Yang penting ORGANIK!

 photo 1.jpg

Hanya dengan penggunaan 2-3 titis serum Pureganic setiap hari, anda akan dapat hasil yang menakjubkan. Tak percaya cubalah! Anda tak perlu makeup tebal lagi! Segala masalah kulit akan selesai!

 photo 2.jpg

Serum PUREganic adalah formula yang diperkaya dengan anti-oksida dan anti-bakteria dari 100% plant extract . Struktur molekul dalam serum lebih kecil berbanding pelembap / krim biasa, dan memudahkan serum untuk meresap jauh ke dalam kulit. Khasiat serum akan diserap 98% ke dalam kulit semasa kita tidur.

Harga Pureganic untuk Semenanjung : RM90 (termasuk postage), Sabah Sarawak : RM96 (Termasuk postage). Boleh whatsaapp ke no 018-208 9499 untuk dapatkan Pureganic anda! :) . Nak lagi senang, terus PM di Facebook Pureganic.

Baca artikel ini sepenuhnya untuk testimonial mereka yang gembira dengan produk ini.

Diperbuat dari 100% plant ekstrak dan diperkaya dengan anti-oksida yang membantu untuk merawat dan mencerahkan wajah secara semulajadi!
Diformulasikan khas dengan bahan terbaik ekstrak Beraberry Leaf yang berkesan menghalang proses penghasilan melanin seterusnya membantu menghilangkan jeragat dan juga pigmentasi anda serta bintik-bintik,mengurangkan radang kulit ( kemerahan & kegatalan ), membantu mengurangkan kesan ‘sunburn’ dalam masa yang sama parut jerawat pun hilang seterusnya kulit pun jadi cerah sekata, berseri!!

TIADA mercury
TIADA paraben
TIADA bahan terlarang

Info produk serum PUREganic
– 100% organik. (Halal)
– Kaya dengan anti-oksida dan antibakteria
– Diimport dari France
– Sesuai untuk lelaki dan wanita
– TIADA pengelupasan
– Sesuai untuk wanita mengandung

Produk ini membantu untuk:Produk ini membantu untuk:
– merawat masalah jerawat , blackhead dan whitehead,
– merawat jerawat pasir
– meratakan kulit yang menggerutu
– memudarkan parut
– memudarkan pigmentasi
– mengurangkan masalah kulit berminyak/ kering
– mengimbangkan kelembapan kulit
– memperbaiki kulit kusam dan tona tidak sekata
– mempunyai agent anti penuaan.

 photo 3.jpg

Jerawat bertahun2 kini selesai.

 photo 4.jpg

 photo 5.jpg

Masalah pori-pori terbuka makin berkurangan. Hasil selepas 4 minggu!

 photo 6.jpg

 photo 7.jpg

Jerawat kemerahan kecut dalam masa 2 minggu!

 photo 8.jpg

 photo 9.jpg

 photo 10.jpg

 photo 11.jpg

Anda akan berpuas hati dengan hasil serum Pureganic. Confirm berkesan !
– TAK PERLU LASER
– TANPA PENGELUPASAN
– TANPA BAHAN MERBAHAYA
– 100% ORGANIK!

Harga
Semenanjung : RM90 (termasuk postage)
Sabah Sarawak : RM96 (Termasuk postage )
Boleh whatsaapp ke no 018-208 9499 untuk dapatkan Pureganic anda! :)
Boleh lihat banyak lagi testimoni di fb page : FB : Pureganic

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 responses to PUREganic – Serum Jeragat Terbaik di Malaysia

  1. k dash says:

    AKU GUNA AZANIS SCARE SERUM JAH.. botol lebih kurang.. azanis rm35 shja.. tapi sgt berkesan. superb

    0

    0
    • Musmus says:

      Aku pun guna azanis scar serum tu. Mengharap sangat2lah sebab review semuanya okay. Tp lepas 2 minggu keluar banyak jerawat kecil kat pipi sedangkan kulit aku dah lama tak tumbuh jerawat banyak2 camtuuu!!

      Maybe elok untuk area badan je kot. Muka x okay sangat. :'(

      0

      0
    • Anonymous says:

      azanis ni sesuai tuk jeragat tak? mana boleh dapat?

      0

      0
  2. Ira says:

    Dah 3 botol guna . So far serasi mmang sgt okay.

    0

    0
  3. Amir Mazlan says:

    kalau organik bleh try..takde bahan kimia pelik2 semua tu.
    err..jerawat jantan berkesan jugak ke? ke tak lut? :D

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Bagaimana nak dptkan dari brunei n spore?

    0

    0
  5. Anonymous says:

    kan ada no watsapp kat situ, wasap je la

    0

    0
  6. Anonymous says:

    SALAM ABG NARA.. SAYA PEMINAT BLOG ABG NARA.. HARI-HARI AKAN FOLLOW BLOG ABG NARA.. TP KENAPA SEKARANG, BLOG ABG NARA TIDAK DAPAT UNTUK NEXT PAGE.. KALAU YANG DULU AKAN ADA NI DIBAWAHKAN TP SEKARANG KENAPA TIDAK ADA.. BOLEH TERANGKAN UNTUK NEXT PAGE.. IA MEMBUATKAN SAYA MALAS NAK FOLLOW BLOG ABG NARA LAGI..

    0

    0