Written by shahzeeq | April 26th, 2016

Ribuan testimoni Berjaya telah diterima dari pengguna PUREganic. Masalah kulit wajah berjeragat, bertompok-tompok, kulit kusam, makin lama kulit makin teruk, jeragat makin tebal. Malu! Pakai make up pun boleh Nampak lagi jeragat! Dah bermacam-macam produk telah dicuba tapi tak berkesan dan mengecewakan!

Jeragat atau ‘melasma’ adalah sejenis penyakit kulit yang tidak merbahaya namun kehadirannya menyebabkan kulit wajah nampak tidak sihat dan kusam di samping menjejaskan penampilan diri. Faktor-faktor terbentuknya jeragat termasuklah pendedahan kepada cuaca Malaysia yang panas sepanjang tahun, genetik, umur, hormone dan stress.

Kini , anda boleh cuba hilangkan jeragat dan masalah kulit anda dengan serum PUReganic . Memang confirm berkesan ! Gerenti tak menyesal punyalah! Yang penting ORGANIK! 100% NATURAL

 photo 1.png

Hanya dengan penggunaan 2-3 titis serum Pureganic setiap hari, anda akan dapat hasil yang menakjubkan. Tak percaya cubalah ! Anda tak perlu makeup tebal lagi ! Segala masalah kulit akan selesai !

 photo 2.png

Serum PUREganic adalah formula yang diperkaya dengan anti-oksida dan anti-bakteria dari 100% plant extract . Struktur molekul dalam serum lebih kecil berbanding pelembap / krim biasa, dan memudahkan serum untuk meresap jauh ke dalam kulit. Khasiat serum akan diserap 98% ke dalam kulit semasa kita tidur.

Harga Pureganic untuk Semenanjung : RM90 (termasuk postage), Sabah Sarawak : RM96 (Termasuk postage ). Boleh whatsaapp ke no 018-208 9499 untuk dapatkan Pureganic anda! :)
Nak lagi senang, terus PM di Facebook Pureganic.

Baca artikel ini sepenuhnya untuk testimonial mereka yang gembira dengan produk ini.
Gambar-gambar ni semua diberi oleh customer yang berpuas hati dengan PUREganic..NO FILTER TAU~

Diperbuat dari 100% plant ekstrak dan diperkaya dengan Antioksida dan Antibakteria yang membantu untuk merawat dan mencerahkan wajah secara semulajadi !
Diformulasikan khas dengan bahan terbaik ekstrak Bearberry Leaf yang berkesan menghalang proses penghasilan melanin seterusnya membantu menghilangkan jeragat dan juga pigmentasi anda serta bintik-bintik,mengurangkan radang kulit ( kemerahan & kegatalan ), membantu mengurangkan kesan ‘sunburn’ dalam masa yang sama parut jerawat pun hilang seterusnya kulit pun jadi cerah sekata, berseri!!

TIADA mercury
TIADA paraben
TIADA bahan terlarang

Info produk serum PUREganic
– 100% Organik dan Natural (Halal)
– Kaya dengan Antioksida dan Antibakteria
– Diimport dari France
– Sesuai untuk lelaki dan wanita
– TIADA pengelupasan
– Sesuai untuk wanita mengandung dan menyusu

Produk ini membantu untuk:
– memudarkan pigmentasi dan menghalang pembentukan jeragat
– merawat jerawat pasir
– meratakan kulit yang menggerutu
– memudarkan parut
– memudarkan pigmentasi dan menghalang pembentukan jeragat
– mengurangkan masalah kulit berminyak/ kering
– mengimbangkan kelembapan kulit
– memperbaiki kulit kusam dan tona tidak sekata
– mempunyai agent anti penuaan.

ANTARA TESTIMONI PENGGUNA YANG BERPUAS HATI !

 photo 3.png

Masalah pori-pori terbuka makin berkurangan. Hasil selepas 4 minggu !

 photo 4.png

 photo 5.png

Jerawat kemerahan kecut dalam masa 2 minggu !

 photo 6.png

 photo 7.png

 photo 8.png

 photo 9.png

 photo 10.png

 photo 11.png

 photo 12.png

 photo 13.png

 photo 14.png

 photo 15.png

 photo 16.png

Anda akan berpuas hati dengan hasil serum Pureganic. Confirm berkesan!
– TAK PERLU LASER
– TANPA PENGELUPASAN
– TANPA BAHAN MERBAHAYA
– 100% ORGANIK!

Harga
Semenanjung : RM90 (termasuk postage)
Sabah Sarawak : RM96 (Termasuk postage )
Boleh whatsaapp ke no 018-208 9499 untuk dapatkan Pureganic anda! :)
Boleh lihat banyak lagi testimoni di fb page : FB : Pureganic

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 responses to PUREganic – Serum Jeragat Terbaik di Malaysia

  1. melati says:

    Biar muka jeragat…janji jgn menipu cam Neelofa & Uqasha….!!!!

    0

    0
  2. hahaha says:

    Menipu je semua gambar2 tu weii…jgn laa percaya 100 peratus…tgk pun kelakar je…hahaha

    0

    0
  3. azai says:

    hmm.. saya dah try wassap
    tanye ada kkm tak
    langsung x berjawab

    0

    0
  4. Liza says:

    betul jangan percaya sangat..saya dah pakai…sampai habis dok macam tu jugak….gambar jangan percaya boleh edit…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Nape banyak sangat iklan….dulu padat dengan cerita…

    0

    0
  6. Suratan atau kebetulan??? says:

    Dh pkai sebotol mmg betul ok..tp cam pelik lak cepat sgt pulak efek glowing tu..biasa produk natural takes time jugak nk tgk kesannye..tp bile pkai yg repeat order muke jd gelap..buruk gile..terus stop..bile tya die kta xde mslh ape2..kat packaging xde halal jakim atau KKM..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Suratan atau krbetulan
    Betul ke cam tu
    Takutlah pilsk sayx nak order

    0

    0