Written by AbangNara | January 23rd, 2017

Setelah beberapa lama bertapak, PUREGANIC berbesar hati nak buat sale besar-besaran untuk customer yang tak putus-putus memberi kepercayaan selama ni..terima kasih banyak-banyak.

Ribuan testimoni Berjaya telah diterima dari pengguna PUREganic. Masalah kulit wajah berjeragat, bertompok-tompok, kulit kusam, makin lama kulit makin teruk, jeragat makin tebal. Malu! Pakai make up pun boleh nampak lagi jeragat! Dah bermacam-macam produk telah dicuba tapi tak berkesan dan mengecewakan!

Jeragat atau ‘melasma’ adalah sejenis penyakit kulit yang tidak merbahaya namun kehadirannya menyebabkan kulit wajah nampak tidak sihat dan kusam di samping menjejaskan penampilan diri. Faktor-faktor terbentuknya jeragat termasuklah pendedahan kepada cuaca Malaysia yang panas sepanjang tahun, genetik, umur, hormone dan stress.

Kini , anda boleh cuba hilangkan jeragat dan masalah kulit anda dengan serum PUREganic . Memang confirm berkesan ! Gerenti tak menyesal punyalah! Yang penting ORGANIK! 100% NATURAL

1

2

Hanya dengan penggunaan 2-3 titis serum PUREganic setiap hari, anda akan dapat hasil yang menakjubkan. Tak percaya cubalah ! Anda tak perlu makeup tebal lagi ! Segala masalah kulit akan selesai !

Serum PUREganic adalah formula yang diperkaya dengan anti-oksida, antipenuaan anti-bakteria dan antiradang dari 100% plant extract . Struktur molekul dalam serum lebih kecil berbanding pelembap / krim biasa, dan memudahkan serum untuk meresap jauh ke dalam kulit. Khasiat serum akan diserap 90% ke dalam kulit semasa kita tidur.

Harga PUREganic untuk Semenanjung : RM90 (termasuk postage), Sabah Sarawak : RM96 (Termasuk postage). Boleh whatsaapp ke no 018-208 9499 untuk dapatkan PUREganic anda! Tapi berita baik! Ada diskaun tak masuk akal! Jom scroll sampai habis..

https://www.facebook.com/PUREganic-776930579037164/?fref=ts

Nak lagi senang, terus PM di Facebook PUREganic.
Atau boleh whatsapp 0182089499

Baca artikel ini sepenuhnya untuk testimonial mereka yang gembira dengan produk ini.
Gambar-gambar ni semua diberi oleh customer yang berpuas hati dengan PUREganic..NO FILTER TAU~
Diperbuat dari 100% plant ekstrak dan diperkaya dengan Antioksida dan Antibakteria yang membantu untuk merawat dan mencerahkan wajah secara semulajadi !

Diformulasikan khas dengan bahan terbaik ekstrak Bearberry Leaf yang berkesan menghalang proses penghasilan melanin seterusnya membantu menghilangkan jeragat dan juga pigmentasi anda serta bintik-bintik,mengurangkan radang kulit ( kemerahan & kegatalan ), membantu mengurangkan kesan ‘sunburn’ dalam masa yang sama parut jerawat pun hilang seterusnya kulit pun jadi cerah sekata, berseri!!
TIADA mercury
TIADA paraben
TIADA bahan terlarang

6

7

8

Cara – cara penggunaan PURE CLEANSE adalah seperti di bawah:-

Info produk serum PUREganic
– Organik dan 100% Natural (Halal)
– Kaya dengan Antioksida dan Antibakteria
– Diimport dari France
– Sesuai untuk lelaki dan wanita
– TIADA pengelupasan
– Sesuai untuk wanita mengandung dan menyusu

Produk ini membantu untuk:
– memudarkan pigmentasi dan menghalang pembentukan jeragat
– merawat jerawat pasir
– meratakan kulit yang menggerutu
– memudarkan parut
– memudarkan pigmentasi dan menghalang pembentukan jeragat
– mengurangkan masalah kulit berminyak/ kering
– mengimbangkan kelembapan kulit
– memperbaiki kulit kusam dan tona tidak sekata
– mempunyai agent anti penuaan.

Anda akan berpuas hati dengan hasil serum PUREganic. Confirm berkesan!
– TAK PERLU LASER
– TANPA PENGELUPASAN
– TANPA BAHAN MERBAHAYA
– NATURAL & ORGANIK!

9

10

11

12

13

15

16

17

Cepat-cepat order sebelum stok kehabisan sebab stok terhad sangat-sangat! SALE pun tak masuk akal!
WHATSAPP 0182089499
Fb PUREganic
Instagram PUREganic serum

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

1 responses to PUREGANIC SALE!! : EVERYTHING IS ON SALE- UP TO 50%

  1. Anonymous says:

    PASAIPA GAMBAQ NO 6 MACAM TU WOI LEPAS PAKAI !!!!!

    1

    0