Written by AbangNara | March 8th, 2012

Selama sudah berdekad Abang Nara semua menunggu di hadapan television setiap Ahad jam 12.00 tengah hari untuk menonton Melodi, akhirnya pada 18 Mac ini, sebuah rancangan yang diberi nama Propaganza bakal tiba. Konsep, masa dan hari tayangan Propaganza adalah sama dengan Melodi. Ini bermakna sememangnya Propaganza secara tidak langsung ingat mencabar kredibiliti Melodi.

propaganza

Dihoskan oleh Marsha dan Reza, Propaganza yang akan ditayangkan menerusi Astro Ria (104) akan membawakan 5 segmen iaitu Buzz, Apa Cer, Malatopz, Klik Kantoi dan Murai. Daripada preview di bawah, Abang Nara rasa ada harapan juga Propaganza ini mewujudkan satu persaingan yang sihat dengan Melodi.

Jangan lupa untuk menyaksikan Propaganza bermula 18 Mac 2012 di Astro Ria jam 12.00 tengah hari selama 1 jam. Buat waktu ini, boleh LIKE Facebook Propaganza dan follow Twitter Propaganza untuk info terkini.

https://twitter.com/#!/PropaganzaRIA

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to Propaganza Muncul Untuk Mencabar Melodi

  1. propaganza says:

    Wah..bagus2..hangat menyengat…

    0

    0
  2. min says:

    elok la bnyk rancangan mcm nie…mmg sihat pon..dok gosip sana sini, cukup2lah menghentam artis, kalau ada citer kejayaan and sumbangan artis pd masyarakat pon bagus jugak n pls jgn biasa pd sorang2 artis jek, yg x glamer pon kasi la liputan skit.. kalau buat kuiz pon bagus..adess

    0

    0
  3. azie aziera says:

    mcm sgaja nak challenge melodi jer..
    masa n ari yg sama jea……..

    0

    0
  4. memey gedik says:

    hmmmm…kite lyn je la…haha..

    0

    0
  5. hmmm says:

    Alah astro nie nnti ulang berkali kali..baik tgok melodi..

    0

    0
  6. ANN says:

    marsha stil dgn gaya gedix…xsesuai la jd hos….

    0

    0
    • bln bntang capricorn says:

      meluat aku tgk c pompuan gedik tu bajet org suka la dgn aksi tgedik2 n trkinja2 cam beruk makyeh tu,dgn baju yg x bape cukup kain cam org nk p mandi tu lg..ape astro da xde host laen ker???!!!geli aku..

      0

      0
    • bln bntg capricorn says:

      stuju dgn ann..bnci n mluat aku tgk c pompuan gdik yg bajet cun dgn aksi tgdik2 n tkinja2 cam beruk makyeh tu..da la pakai baju xckp kain cam org nk p mndi je..da2 la tu anak londoh wey..ASTRO pn cam la da xde host lain nak ambik..yg tgedik2 cam kera kena belacan tu la yg suke..dlm berita hangit pn sama je gdiknya..puihhh..

      0

      0
  7. aku teringin nk lempang jimmy shanley malam pertama says:

    ada marsha londeh…. bluweeekkkkkkkkkkkkkkkk…. kompom tk tgk

    0

    0
  8. Azroy says:

    Apsal marsha??? cam xsesuai jek..

    0

    0
  9. triple j says:

    macam kurang kenan kat marsha dan reza tu. ambil la johan rl ke, sharifah shahira ke baru best psl dgn mulut becok dan lawak. dapat ke menandingi populariti zizan?

    0

    0
  10. pinknemo says:

    kalo gitu..better Melodi tukar pengacara..
    Pengacara pompuan tu xbest..tergedik2 n ntah hape2

    0

    0
  11. walawey says:

    nampak benor nipunye..melodi start kul 12 .30 lah…hehe

    0

    0
  12. hehehe says:

    tu lar kalo kul 12 tu jln2 cr mkn kul 12.30 br melodi…apa2 pun aku dah lm tak tgk melodi nie coz tak sk kat sk kat dira tu mengedik jer mcm bt2 tiru ala2 fafau pun ada…zizan ok jer cb la tv3 nie cr artis pempuan lain jd pengacara melodi yg ada identiti sendiri…

    0

    0
  13. mihmih says:

    wartawan yg intebiu tu awek hairi anak wayang…

    0

    0
  14. ade aku kesah??????? janji jgn kacau time GALAKSI sudahlah…aku x bleh miss gossip c roc kiah propa tuh

    0

    0
  15. nobita says:

    GALAKSI lagi best!! x saba nk tgk kiah propa mlm ni..!

    0

    0
  16. x suka reza says:

    abg nara, berdekad ek tgk melodi.. tp waktu siaran pun salah daaa… bkn kul 12.00tgh tp 12.30tgh la.. harap dibetulkan.. tq..

    0

    0
  17. Adibah says:

    baguslah, adalah variety…harap ada kelainan..melodi pun best ;)

    0

    0
  18. mak c kinah says:

    kire mse sme dgn melodi la jugak…cite ni 12-1, melodi 12.30-1.30…tp blh tanding peminat zizan ke?…. g pn ramai xde stro…tgk c reza ni,kencang gak dia ek?…sume tv dia ada…

    0

    0
  19. chentalove says:

    melodi mgkin jd plihan sbb org yg xda astro kt rmh msti tngok tv3 je…
    p kn…. w/pn da astro kalau mmg x minat dgn ‘propaganza’ klh jga d hntam ‘melodi’…
    melodi is da bez…

    0

    0
  20. […] Selama sudah berdekad Abang Nara semua menunggu di hadapan television setiap Ahad jam 12.00 tengah hari untuk menonton Melodi, akhirnya pada 18 Mac ini, sebuah rancangan yang diberi nama Propaganza bakal tiba. Konsep, masa dan hari tayangan Propaganza adalah sama … Continue reading → […]

    0

    0
  21. mak cik kepoh kat kenduri kawen says:

    mmg confirm la mak cik x tgk…sebb reza la mak cik x dgr era ni jadi pengacara.menyampah tgk..perangai tu dikeraskan skit la..ni mcm adik-adik jer..jadi pengacara pilih kasih pun gedik semacam..

    0

    0
  22. Layan je says:

    Melodi pengacara ok.tapi part wartawan yg interview artis tu aku rasa macam nak bako je!!conclusion; dua2 tak berfaedah!sampah mcm jgn tidur lagi.wakakaka!

    0

    0
  23. ibu mertua kassim selamat says:

    ala kassim. . . Mintak maap la kassim. . Keturunan mak takde yang beli astro. . . . Bazir duit je! Siaran tak berkualiti. . Alahai. . . Berulang ulang je kassim oiii. . .
    Reza kawan kau ke tu kassim? Mak tak suka dia. . .! Over taw. .
    Mak layannnn melodi je. . Dari zaman jepun lagi. . (kena tipu)
    kirim salam cucuk mata guna garfu la kat marsha dengan reza tu ye. Hehe. .

    0

    0
  24. wOWW..BEST TNGOK MELODI DUDUK RUMAH

    0

    0
  25. orkid says:

    ini ker rancangan yg abg nara kata pengacara-nya tak di bayar oleh boss yang kawin grand2? pasal ini terbitan KRU dan pengacara nya penyanyi… marsha… teke jer~~~

    0

    0
  26. aku x gile jadik 1st says:

    suka tengok wartawan tu kene marah nagn johan..hahaha

    0

    0
  27. aku x gile jadik 1st says:

    suka tgk wartawan tu kena marah nagan johan.hahaha

    0

    0
  28. anti gedik says:

    kalo xtgk pn xrugi mn jgk..waste my time tgk 2,2 host yg cam kena sumpah jd sotong tu..ingat org suka kot tgk aksi diorg yg tkinja2 kt set tu..puihhhhh kt reza n marsha ank londoh……………………………

    0

    0
  29. anti maRsha says:

    gua ckp betul.. kalau ada marsha londah tu baik filem ke apa ke, propazanza ker…langsung gua tak tgk la..host ni bukan boleh dibuat2..atau gedik2 mcm…….. x tahu lah. walaupun minat sgt ngan propaganza tu…tp marsha yg buat spoil….tq

    0

    0