Written by AbangNara | April 26th, 2017

Ribuan testimoni Berjaya telah diterima dari pengguna PUREganic. Masalah kulit wajah berjeragat, bertompok-tompok, kulit kusam, makin lama kulit makin teruk, jeragat makin tebal. Malu! Pakai make up pun boleh Nampak lagi jeragat! Dah bermacam-macam produk telah dicuba tapi tak berkesan dan mengecewakan!

Jeragat atau ‘melasma’ adalah sejenis penyakit kulit yang tidak merbahaya namun kehadirannya menyebabkan kulit wajah nampak tidak sihat dan kusam di samping menjejaskan penampilan diri. Faktor-faktor terbentuknya jeragat termasuklah pendedahan kepada cuaca Malaysia yang panas sepanjang tahun, genetik, umur, hormone dan stress.

Kini , anda boleh cuba hilangkan jeragat dan masalah kulit anda dengan serum PUReganic . Memang confirm berkesan ! Gerenti tak menyesal punyalah! Yang penting ORGANIK! 100% NATURAL.

Pureganic

Pureganic

Set skincare PUREganic adalah formula yang diperkaya dengan anti-oksida dan anti-bakteria dari 100% plant extract. Struktur molekul dalam serum lebih kecil berbanding pelembap / krim biasa, dan memudahkan serum untuk meresap jauh ke dalam kulit. Khasiat serum akan diserap 98% ke dalam kulit semasa kita tidur.

Pureganic

Baca artikel ini sepenuhnya untuk testimonial mereka yang gembira dengan produk ini.

Gambar-gambar ni semua diberi oleh customer yang berpuas hati dengan PUREganic..NO FILTER TAU~

Diperbuat dari 100% plant ekstrak dan diperkaya dengan Antioksida dan Antibakteria yang membantu untuk merawat dan mencerahkan wajah secara semulajadi ! 

Diformulasikan khas dengan bahan terbaik ekstrak Bearberry Leaf yang berkesan menghalang proses penghasilan melanin seterusnya membantu menghilangkan jeragat dan juga pigmentasi anda serta bintik-bintik,mengurangkan radang kulit ( kemerahan & kegatalan ), membantu mengurangkan kesan ‘sunburn’ dalam masa yang sama parut jerawat pun hilang seterusnya kulit pun jadi cerah sekata, berseri!!

TIADA mercury
TIADA paraben
TIADA bahan terlarang
Info produk serum PUREganic

-100% Organik dan Natural (Halal)
-Kaya dengan Antioksida dan Antibakteria
-Diimport dari France
-Sesuai untuk lelaki dan wanita
-TIADA pengelupasan
-Sesuai untuk wanita mengandung dan menyusu

Produk ini membantu untuk:Produk ini membantu untuk:
– memudarkan pigmentasi dan menghalang pembentukan jeragat
– merawat jerawat pasir
– meratakan kulit yang menggerutu
– memudarkan parut
– memudarkan pigmentasi dan menghalang pembentukan jeragat
– mengurangkan masalah kulit berminyak/ kering
– mengimbangkan kelembapan kulit
– memperbaiki kulit kusam dan tona tidak sekata
– mempunyai agent anti penuaan.

ANTARA TESTIMONI PENGGUNA YANG BERPUAS HATI !

Pureganic
Pureganic
Pureganic
Pureganic
Pureganic
Pureganic
Pureganic
Pureganic
Pureganic
Pureganic
Pureganic

Anda akan berpuas hati dengan hasil serum Pureganic. Confirm berkesan !
-TAK PERLU LASER
-TANPA PENGELUPASAN
-TANPA BAHAN MERBAHAYA
-100% ORGANIK!

Boleh whatsaapp ke no 018-208 9499 untuk dapatkan Pureganic anda! :)
Boleh lihat banyak lagi testimoni di fb page : FB : Pureganic IG: Pureganic serum

[jetpack-related-posts]
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 responses to PROMOSI RAYA PUREganic – Skincare Jeragat Terbaik di Malaysia

  1. Ayu says:

    Combo rm90 ke? Email detail

    0

    0
  2. anon says:

    Semua ni tipu je. Jeragat bukan berada di lapasan atas kulit, tapi dari bahagian dalam. Aku dah try bermcm2 ubat, yg murah, yg mahal satu tiub kecik rm250 pun tak jalan. Dah pergi dermatologist, dah try chemical peel, dermabrasion 2,3 kali, dah try liquid nitrogen pun. Mengelupas, tapi jeragat still ade. Cuma tak try laser je lagi. Tu pun Dr. kata kene gih 3,4 kali jugak. Hmm….jeragartmmg susah sngt nak hilang…. Kalau iklan yg mcm kat atas ni, baik tak payah lah, wat abis duit je.
    Jgn mudah tertipu dgn iklan2 mcm ni. Nara mmg dpt duit banyak dgn menyiarkan iklan2 kat blog dia, puluh2 ribu, dia takyah keje pun…

    2

    0
  3. dami says:

    Testimoni2 ni semua tipu, gambar gambar zaman sekarang boleh di edit, jangan percaya.

    1

    0
  4. musim Hj travel says:

    Ni la perangai melayu, raya lama lagi tapi dah siap sedia nak sambut syawal. cina meniaga guna taktik raya, yang beli melayu, yang miskin melayu, yg parut muka melayu tetapi yang Kaya Cina

    0

    0
  5. Ayu says:

    Oooo ye ke? Tak jadilah nak beli

    0

    0

Leave a Comment

Optional