Written by AbangNara | July 18th, 2013

Setiap kali tiba bulan Ramadhan, wife Abang Nara pasti akan beli telekung baru. Katanya barulah bersemangat sikit nak pergi solat terawih. Ramadhan kali ini, Abang Nara buatkan kejutan untuk dia dan belikan telekung travel daripada Busana Muslimah PelangiBonda.
telekung travelMemang sesuai sangat telekung travel ini sebab ia boleh dibawa ke mana-mana dengan begitu mudah sekali. Letak dalam beg sahaja. Selalu kalau balik kampung kita risau telekung di R&R kotor, lembap dan berbau, dengan telekung travel ini tak perlu nak risau dah. Solat pun dapat dijaga tanpa mengira tempat dan waktu.

Sempena bulan Ramadhan ini, ada promosi istimewa telekung travel Busana Muslimah Pelangibonda. Jika beli sehelai harganya ialah RM29, kalau beli 3 helai RM27 dan beli 5 helai RM25. Cadangan Abang Nara belilah 3 helai boleh bagi kat mak dan adik beradik yang lain. Setakat ini warna turquoise dan kelabu memang mendapat sambutan yang hangat.

telekung travelBulan Ramadhan juga masa untuk kita ajar anak-anak kecil untuk ikut solat di masjid. Kan comel kalau mereka turut sama bertelekung macam si ibu? Abang Nara belum ada anak perempuan lagi, tapi kalau ada memang dah lama Abang Nara beli telekung di atas. Comel gila kot ~~ Hanya RM19 sahaja istimewa khas Ramadhan ini!.

telekung travelUntuk persiapan syawal juga , Busana Buslimah Pelangibonda turut tampil dengan produk terbaru yang kini telah menembus pasaran  Brunei. Koleksi telekung ekslufif terbaru berkualiti tinggi yang diperbuat daripada kain France Chantilly Silk. Kain ini diimport khas untuk anda semua sempena menyambut kedatangan Syawal tahun ini.

Telekung eklusif ini hadir dalam 5 warna iaitu ruby, jade, quartz, agate dan amethyst. Dengan harga RM280 termasuk penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia (Brunei & Singapura dikenakan caj EMS), anda pasti akan berpuas hati dengan kualiti telekung ekslusif Busana Buslimah Pelangibonda.

telekung travelOk Abang Nara saya nak beli 10 helai nak bagi kaum kerabat kat kampung nanti. Cuba bagitau camner cara nak beli. Senang je sebenarnya. Cuma perlu LIKE Facebook Gudang.my dan kemudian klik butang “Message” di situ. Hantarkan tempahan atau persoalan anda dan akan ada orang berkenaan yang bakal menjawab secepat mungkin.

Selamat membeli dan selamat berterawih dengan telekung daripada Busana Buslimah Pelangibonda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.