Written by AbangNara | August 30th, 2016

JERAGAT BERANSUR HILANG!
KULIT TAMPAK LEBIH CERAH DAN BERSERI
90% REPEAT ORDER!!

 photo 1_3.png

PUREganic Antioxidant Serum
Diperkaya dengan ekstrak buah-buahan dan tunbuh – tumbuhan
ORGANIK DAN NATURAL

  • Masalah kulit wajah berjeragat, bertompok – tompok, tidak sekata, tampak kusam!
    Semakin lama dibiarkan, semakin tebal dan membesar!
    Malu! Kurang keyakinan diri..
    Pelbagai produk dah cuba, ribuan ringgit dah dilaburkan tapi hampa..

 photo 2_2.png

TANPA HUDROQUINONE/ PARABEN/ MERCURY
SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG DAN MENYUSU
SESUAI UNTUK WANITA & LELAKI
KESAN SEAWAL 7 HARI
MERAWAT KULIT tanpa perlu berbelanja ribuan ringgit
TAK PERLU LASER/ PENGELUPASAN/ MAKAN UBAT
CONFIRM BERKESAN!! HANYA DENGAN 2 TITIS!!
STRUKTUR YANG RINGAN DAN TIDAK BERMINYAK!
FORMULASI TERKINI DARI FRANCE

Bahan Aktif: Bearberry Leaf Extract, Bitter Orange Leaf Extract, Avocado oil, Lycopene, Glycerin, Thyme

Diperbuat dari ekstrak tumbuh – tumbuhan dan diperkaya dengan Antioksida, anti bacteria dan antipenuaan. Membantu merawat wajah yang bermasalah di samping mencerahkan wajah tanpa perlu melalui prosedur yang menyakitkan.

Bahan utama PUREganic Serum adalah dari ‘Bearberry Leaf Extract’ sejenis bahan yang membantu mencerahkan wajah di samping membantutkan penghasilan melanin seterusnya membantu menghilangkan jeragat serta bintik – bintik hitam.

LYCOPENE bertindak sebagai kunci pemutih yang unggul membantu merawat dan memudarkan jeragat yang kronik. Juga bertindak sebagai antibakteria dan antipenuaan.

PUREganic Organik Serum juga dikhaskan bagi membantu ;-
– Pigmentasi kronik dan menghalang pembentukan jeragat
– Jerawat pasir yang menggerutu
– Memudarkan parut jerawat kronik
– Menyeimbangkan penghasilan minyak seteruskan merawat masalah kulit kering/ terlalu berminyak
– Membaiki masalah kulit kusam dan tona yang tidak sekata
– Mengurangkan kedutan di wajah
– Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat jerawat batu
– Mengurangkan masalah lingkaran gelap di bawah mata

 photo 3_2.png

 photo 4_3.jpg

 photo 7_1.jpg

 photo 6_2.png

 photo 5_2.png

 photo 8_1.png

 photo 13.jpg

 photo 11_1.png

 photo 12_1.png

HARGA PROMOSI SEMPENA MERDEKA! (SEHINGGA 31 JULAI 2016)
HARGA BIASA : RM98

PROMOSI!!!!
SEMENANJUNG RM85/SEUNIT, RM 160/2UNIT
+RM5 BAGI SABAH/SARAWAK
+RM25 SINGAPURA/ INDONESIA/ BRUNEI

WHATSAPP 0182089499
FB : PUREGANIC
IG : PUREGANIC SERUM

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 responses to PROMOSI MERDEKA PUREganic Organik Serum – Penawar Jeragat No. 1 di Malaysia

  1. Anonymous says:

    stakat gune apps, gune camera trick, moyang aku pun bley nmpk cm anak dare 17 taon.. geli tgk muke cm plastik lutsinar tuh…

    0

    0
  2. Saper2 je la says:

    Ngeri dgn mcm2 produk yg ade skrg ni…tmbh2 yg kata dpt tgk kesan dlm tempoh 7 hari je…eeuwww takot kesan jangka panjang la weiii

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Mak aii mahal gilerrrr….serum j kot

    0

    0
  4. give up! says:

    Dah guna produk ni tapi jeragat masih macam tu gak. Liang pori tak mengecil pun? Takde langsung tanda2 seperti testimoni2 yang diberikan. If kata different can be seen within 7 days is sangat la mengarut :(

    0

    0
  5. Amir Mazlan says:

    jerawat batu pun bleh setel bang?
    kena beli nih..

    0

    0
  6. hcubeshop says:

    Pureganic Organik memang terbaik la..testimoni pun ok

    0

    0
  7. nana___ko says:

    Semakkkkk

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Baik lagi pi cari pencuci muka atau cream yang ada tea tree oil tu. Brapa hinggit ja kat farmasi.

    0

    0
  9. NEUTRAL says:

    MAHALNYA.. BAIK GUNA PRODUK BIO ESSENCE.. NO CHEMICALS.. SERIOUSLY…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Mengarut je produk2 nie….baik mkn buah oren j hari2,dpt lh vit-c utk muka yg cantik berseri…

    0

    0