Written by AbangNara | July 21st, 2011

botak juvana

Ala korang nie memang suka menggedik dengan Abang Nara kan? Mementang Abang Nara jarang kongsikan gambar artis-artis baru lelaki, korang buat-buat merajuk pulak. Abang Nara faham isi hati anda semua. Cuma susah sikit nak carik gambar-gambar artis lelaki di Malaysia ini. Mungkin kurang publisiti kot.

Tetapi demi memuaskan hati anda semua, Abang Nara nak sharekan profile dan gambar-gambar si Botak yang popular dengan drama Juvana baru-baru ini. Botak atau nama sebenarnya Johan Ariff Asari sememangnya berbakat di dalam lakonan. Cuba korang baca sikit profile dia kat bawah nie:-

Nama Sebenar: Johan Ariff Asari
Umur : 25 tahun (lahir pada tahun 1986)
Asal : Pulau Pinang
Pendidikan : Malacca High School. Diploma jurusan Kaunselin di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM). Johan pernah mendapat kelas pendidikan tahfiz selama 2 tahun di Batam dan Jambi, Indonesia.
Sifat : Kelakar, peramah dan suka merendahkan diri

Memang boleh buat menantu nie. Pernah belajar tahfiz lagi. Bagus-bagus. Inilah pelakon yang kita mahukan. Bukan kosong tetapi berilmu. Tak gitu? Layankan lagi beberapa keping gambar Botak Juvana dengan membaca entri ini sepenuhnya.

botak juvana

botak juvana

botak juvana

botak juvana

botak juvana

botak juvana

botak juvana

botak juvana

botak juvana

botak juvana

botak juvana

botak juvana

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

133 responses to (PROFILE & GAMBAR) Botak Juvana Atau Nama Sebenarnya,Johan Ariff Asari

  1. Azrul says:

    Ada pernah terbaca, Botak nie tak jahat pun. In reality, ada satu part scene dalam JUVANA, dia berlakon, try punya try…dia tak boleh nak berlakon part tu..

    and know what?

    dia nangis. sebab takleh nak buat. in the end, ok jer kot..

    tapi, nangis? hoyeah. bila tak leh nak bagi yang terbaik, standard la tu .:)

    0
    0
    • lyka says:

      bakal jadi hero malaya….ganti si farid…si samsul…da bosan da balik2 muka dowang jeee…

      0
      0
    • aku pnah dgr says:

      aku ase kalo dak2 skolah tahfiz kalo tahu hukum tp wat jgk balasan dia berdouble2 lg dri owg biase..kejar la dunia slagi blh kejar..

      0
      0
      • makcik embun says:

        niat dia sape tau

        0
        0
      • haku says:

        kalau tahfiz jadi artis..bising..kalau yg seksi2 pun bising..pikir positif la wahai rakyat malaysia..hanya Allah yg tahu hati anak2 adam..dan pahala dosa tu rahsia Dia..xkan nak crita lg sal pelacur masuk syurga sbb bg mknn kt anjing tu kot..optimis k..Allah knows better..kita ni tambahkan amalan jer..jgn sebok nk timbang2 pahala dosa org lain..

        0
        0
        • penyokong says:

          btol2..

          0
          0
        • hi says:

          aku setuju. alaa. byk je kot budak tahfiz. o g mne2 pon jumpe. kt tmpt study pun ramai giler. tp perangai sm je ng budak biasa. xtau nk ckap cmne. cuma ilmu dy lagi tggi kot dr ktorang.

          0
          0
    • Anabobo says:

      mke gns tp dlm hti ada tmn botak ni.hehehe.pape pon mke dia sweet bila ada rmbt.cair jap wktu pkai bju melayu tu..hehehe

      0
      0
    • komeng says:

      last pic tu muke botak mcm azlan and typewritter pon ade ..btol tak

      0
      0
    • pelik says:

      org kalau baik, dye belakon jahat mana pun, org akan sebut-sebut kebaikan dye tu~ ;)

      0
      0
      • bahtera says:

        KELAKAR???????????????
        mat aih !
        aku takut kot tgk muka dia dlm juvana..
        baguih bdak ni

        0
        0
  2. ala says:

    mmg berbakat besaq. keep it up!!

    0
    0
    • cella says:

      botak comelnye kau ade rambut…!! ape2 pon ko tetap best berlakon… drama juvana byk pelakon baru yg bgus2..walaupn bru blakon, xde lah nmpak kayu….
      cam artis baru yg lain, harap konon muke jambu, padahal berlakon ya ampunnn cam sampah…
      botak, apek n da geng besstttt!

      0
      0
    • EnsemMacho28 says:

      hmm..nk buat bf la.. bakat bsr sure brg pn bsr nih.. i loikkkee~.. :p

      0
      0
      • jambang says:

        wey budak..ko komen mmg taknak blah kan.. malu si botak ..grrrrr

        0
        0
        • hothotheat says:

          dah² la tuh..jgn puji lebih²..kang nanti kontrolbasi je lebih…

          ape pon ak harap..botak bole maju lgi dlm industri seni..=)

          0
          0
  3. ala says:

    ok je kot. bakat2 baru. lain la dah blakon 2-30 derama. pape pon keep it up =D

    0
    0
    • Leo says:

      Tak suka si botak ni dalam juvana.. jahat sangat, xde hati perut…..
      tapi last nye dia menyesal..

      tapi bile tau pasal si botak yang sebenar, boleh bikin jatuh hati.. haha…

      0
      0
  4. kaki_g0ssip says:

    ermm boleh la. not bad. tapi aku lbh suke kwn baik si daim tu. alaaa si apek tu.. suka tgk muka dia..

    0
    0
  5. elis says:

    muka dia cam lan – lan and the typewriter.. eh ye ke tu nama group die.. mmg boleh buat menantu, kalau x jadi artis. dan jadi artis, was2 la sket..

    0
    0
  6. cek kem says:

    botak
    – good perform dlm juvana~!!!
    -sgt2 lah peramah giler
    -cool n comel~!
    I lup u lah botak~!

    0
    0
  7. cek kem says:

    botak-
    well done in juvana~!!
    cool n good perform~!!
    peramah n baek giler kot~!
    I lup u lah botak.

    0
    0
  8. cik tie says:

    hensem jgk botak ni bila berambut. hehe.

    0
    0
  9. da princess says:

    walau bang nara kta dia bdk baik n pernah belajar tahfiz lg, nape aku ttp nmpk dia budk jahat, comot dan ganas…

    0
    0
    • lyka says:

      tu sbb lakonan dia mantap…menjadii…buat org ingat tu mmg btol2 diaa…pdhal dia lain gile dr dlm juvana tuuu….keep it up botak!!bakal jd hero malayaa…

      0
      0
  10. syu says:

    bang nara..pinjam gambar ni , boleh yerr…

    0
    0
  11. cik lily says:

    encem rupenye mamat botak ni..

    0
    0
  12. diana says:

    Ensem jgk dier nih. but citer Juvana tuh merepek laa.. sgt2 mrepek. sori ye peminat2 drama tuh.

    0
    0
    • nana says:

      Diana, apa yg merepek kat drama tu?

      0
      0
    • penyibuk says:

      merepek3 juvana pon xlah merepek gile cam drama3 lain dlm slot aksi…..supermark la…papayaman….pe jadah lgi la tu sume lg merepek kot…luar alam pye khayalan…yg ni kisah realiti pe…

      0
      0
      • da princess says:

        tk tau la sidiana ni mksudkan merepek mcm mana, tp aku pun rsa citer tu tak logik, sekolah juvana kan under kemeterian pelajaran jgk, kalau bawah naungan mna2 pihak pun mst kementerian akan pantau..citer warden yg nk wat lari duit,bersekongkol ngan botak, sgt tk msuk akal..takkan la cikgu2 die berapa org jer..skolah bmasalah mcm ni warden die mcm warden penjara jgk, cikgu dia ramai yg terdiri dr ustaz2 dan cikgu2 psikologi, aksi botak tikam daim tu, aksi gila, mengalakkan keganasan di muka bumi ini, lepas ni ramai la yg bunuh org,bakar dan buang dalam sungai…

        0
        0
        • diana says:

          setuju dgn da princess. tak logik dan merepek. pengetua bt2 tak nampak je ape yg botak dh bt. botak tu mcm berleluasa sgt kat situ smpaikan student lain di bantainye dpn cikgu. kuasa cikgu sgt lemah. mmg citer nie ada moral of the story. tp kbanyakannye mmg tak masuk akal. pastu stiap kisah silam student ada kaitan dgn masalah family seolah2 family punca bdk2 tu jd jahat. sdgkan kat dunia realiti, anak ustaz pon boleh jd jahat…

          kalu nk bandingkan supermak n papayaman tu mmg la tak logik. itu genre lain. cube bndingkan Juvana ni dgn movie lain yg bergenre sama.

          0
          0
        • diana says:

          n nk tmbah lg 1… bab nama panggilan. gengster n ganas sgt ke panggil org dgn nama panggilan like ayam, apek, kedah, ,kicap, gaban, komeng, panjang? Ibaratnye mngajar bdk2 skolah ( terutamanya bdk2 skolah rendah yg tonton citer nie) utk menggelarkan kwn2 diorg dgn nama2 mcm nie. x fikir ke bnda2 nie blh mberi kesan bruk pd bdk2 skolah? wlaupun sblm citer start diorg dh bg peringatan tp ingat bdk2 tu nk ikut ke? bdk2 nie mudah tpengaruh dgn bnda2 tak baik.

          0
          0
        • penyibuk says:

          bkn ke didikan awal bmula dari rumah…?camane anak tu terbentuk bmula dari rumah…dari keluarga….even tkne hasutan rakan sebaya pon kalau ibu bapa pandai didik anak2,bnde tu sume xkan timbul…klu ank ustaz pon bole jd jht,tu mksdnye msih blum smpurna la didikan anak dirumah…ustaz skdr gelaran…bkn kte ank ustaz,ank pakar kaunseling dan motivasi pon bole jadi jahat kalau xkne gayenye kt umh…ni sekadar pandangan peribadi

          0
          0
        • penyibuk says:

          bila mase botak bleluasa bole pukul kwn2 sesuka hati..??kalau tgk dr epi 1,botak byk kali kne kurung dalam lokap sebab perlakuannya…dan pelajar2 lain diberi denda kalau mereka melalukan kekecohan..dan ada je pelaja yg kne kurung dalam lokap sbb kelakuan yg sukar dikawal

          0
          0
        • botak says:

          name pun cerita..yg ko nak susah2 peing2 pk logik x logik buat ape..ngok..hbez ngok dah la..ni sampai ke nama panggilan pun nak pk..aduh..nak bagus sngt buat cerita sendiri la..

          0
          0
        • Ape2 jer la says:

          actually apa yg korang tgk kt dlm juvana tu sikit jer.. realiti nyer lebih teruk dan ganas dr tu.. nie ape yg dicerita kan oleh member aku la.. tipu dia tipu ler aku.. he3.. cerita nie untuk iktibar.. jgn la negatif sgt.. x berkembang la wok..

          0
          0
        • ape pon x bleh says:

          pasal nama panggilan pon jadik isu ke????untuk pengetahuan cik diana isu name panggilan nie dah lama berlaku pon kat sekolah sebelom cite nie dibuat terutama kat sekolah berasrama..tak tau la klau cik diana nie x penah g sekolah berasrama..tp kat sekolah biasa pon still ade isu name2 panggilan..it just a nickname je..bukan jadik masaah pon or menandakan menjadik gangster…

          0
          0
  13. mummy jarum says:

    botak, boleh tak kirim salam kat kawan ko yg pkai spek hitam tu?? refer fambar no.10 erk??

    comel la dia… boleh jd artis tu… ke mmg artis?? heheheh

    0
    0
  14. yaya says:

    pehhh…lain nye ade rambut

    0
    0
  15. Azleeya says:

    abg nara,byk btul profile si johan ni kt fb,bley tolong risik mana satu profile dia yg betul?

    0
    0
  16. ehem says:

    botak ni anak datuk….

    0
    0
  17. bucutt says:

    hensem berbaju melayu…!!!!!!
    muka naif j sbenanyer…tp bijak bwak watak…boleh pergi jauh ni…cume jgn lupe diri bila dh bjaya yaa…

    0
    0
  18. WEWIT says:

    encem nye botak!x sia2 minat dye!walaupon dye jaat dlm juvana!botak….:)

    0
    0
  19. mysara says:

    Botak: Watak yg ganas tapi manis orangnyerr..gambar yg akhir tu..fullamak spekkkkk. hehe

    0
    0
  20. sweet says:

    eih..eih.. Malacca High School?? skola sy dlu IJC, sbelah jerrrr……….

    p.s mngkinkah die yg sy suke tgk dlu, tyme tnggu bas kt tepi jalan..?????? :P

    0
    0
  21. kiki says:

    macam Dude Herlino sikittt

    0
    0
  22. marly says:

    best rabak says….dis kojek (botak)…..luv u punyer lakonan….so natural luv u luv u la…

    0
    0
  23. analuv says:

    i like……… botak………

    0
    0
  24. ctfza says:

    botak lebih hensem bile botak..

    0
    0
  25. SHEHAN says:

    yeay!!! abg nara penuhi permintaan ku!!! hoyeay!! hoyeay!!

    SY PERNAH REQUEST KT CNI.. HEHEHEHEHEHE
    http://beautifulnara.com/gambarwawa-zainal-pelakon-drama-ana-lulu-bersama-nora-danish/

    0
    0
  26. ub3y says:

    bagus la mamat ni. mesti laku lepas ni.

    0
    0
  27. aku says:

    ensem gak mamat ni…..mdh2an jd lelaki berguna ya ;-)

    0
    0
  28. umarnufail says:

    huhuhu…

    dia ni budak kg aku kat melaka tu…. kg paya dalam… bapa dia bekas YB ADUN Ayer Molek… adik dia Farah Alya pelakon pembantu awan dania musim 1…. kat kampung dia pendiam sikit… jarang campur bebudak kg dlm aktiviti sosial… maklumla, masa tu anak YB… :p

    0
    0
    • Datin Z says:

      Ko bdk py dalam ke? ank sape? huhu..
      Farah Alya tu akak dia..sama kelas ngn i dulu..sama2 g raya naek beskal.. Oyan mmg pndiam tp dia budak baek..

      0
      0
  29. think says:

    ala..comeinye botak ni bila ada rambut…terpikat lak ngan die..hehe menjadi la lakonan die dlm juvana..mmg nmpk jahat n serius je mukanye…
    ala…nama pun drama kan…take it as a show to entertain people..klu nk cite logik n nyata semata2 mana leh..karang ada yg kene saman lak..huhu….

    0
    0
  30. littlemia says:

    juvana best..tpi ending..hahhahaha nak pecah pewot gelak….daim ngan cikgu yg kena tikam tu rileks jer pas kena tikam….polis dtg x ada ambulans n paramedik…tetiba jer ada makcik kantin muncul….hahahah tu memg super lawak….x kan la x perasan bebudak tu kena kurung x bagi makan…makcik tu datang dari mana???serammmmm..ending yg agak kelakar..hahahahha

    0
    0
    • ida says:

      adeh second try 1st comment ntah labuuuu….tol tu..pak gaurd yg jahat tu lak xkene tgkp..wat kj cam bese…tp cite ni buleh tahan!!

      0
      0
    • zaia says:

      hahaha..lps kau komen ni,aku trus2 trbayang2 la plak..hahaha..tmbh 1 lg yg ida komen psl guard tu,ade ke patut,setelah polis berlalu pergi dgn penuh tenang,guard yg brpihak kpd warden dgn penuh selambanye tutup pagar,hahahahahahahaha..relax je dia buat2 lupe lak ape dia wat sblm tu hahahaha!

      scene yg bgitu mniggalkn kesan pd diri aku:
      -mkcik kantin tetibe muncul hahahaha
      -polis ade tp mne lak la ambulans ke paramedik ke yg leh rawat bdk2 yg cedera..polis tu g tinggal je dorang cmtu xD
      -guard menutup pagar LOL!

      tp sbb Juvana dh mmg best,buat2 tk pduli je ending klaka cmtu..tp kan,klu cite dh best,ending jgn cincai nt leh mrosakkn tahap ke’best’an drama tu haha..
      *letih gelak la,ending Juvana kelakar ok!

      0
      0
      • zaia says:

        *terus trbayang2

        0
        0
      • wahed says:

        nampak subjek KOMSAS kat sekolah menengah memberi kesan kepada kehidupan nngko tanpa ko sedari..kalo ko belajar lebih lagi musti jadik pengarah ke/penulis ke aa skang nie…

        0
        0
      • I like botak says:

        Haha..btol2…lg 1… Ayt botak….maafkan aku semua….haha….da ilang macho die ckp cmtu…ak gelak 4minit…..haha…luv u botak

        0
        0
  31. emma malini says:

    mmg pndiam botak nie
    hri tu tgk wanita hari ni pown X bnyk ckp
    ank datuk botak nie….

    0
    0
  32. liza says:

    sbg denda kpd abg nara..abg nara kene perkenalkan kwn2 botak yg terlibat dlm juvana juga…(daim,apek,kedah,ayam,kicap,gaban,komeng,panjang,fit,nadia,warden raja,cikgu ariffin,cikgu zakiah)

    0
    0
  33. pija says:

    yeke dia couple ngan izreen (cikgu zakiah}

    0
    0
  34. lolyat gang says:

    cikgu zakiah sgt cute
    i love her

    0
    0
  35. keke keke :) says:

    wahh ..johan ni kan tak banyak cakap lah ..time JOMHEBOH tk silap aku ..gagap gagap je dea cakap depan camera ..tapi sweet lah muke dea bile ade rambut ..awesomee :)

    0
    0
  36. ekinharuko says:

    botak ni handsome kalau ada rambut… and muka dia pun ala2 azlan and the typewiter…. suka sgt lakonan dia…. =) gudluck botak (Johan)

    0
    0
  37. Vee says:

    botak … botak ensem … tak botak pown ensem …

    0
    0
  38. zuan says:

    rmi tul gadis2 suka botak kan.. lepas ni makin banyak la drama dia blakon.. hehe

    0
    0
  39. Amanda says:

    .. ni kawan aku punye kawan.. die satu kolej islam kat melaka… skg benti belaja sat die nak belakon..

    0
    0
  40. kudabelang says:

    ensem kalau ada rmbut..kalau botak ganas

    0
    0
  41. gondol says:

    klu botak nie kerja jd polis,jpj or pakaian seragam mmg cunn sangatt..tinggi n muke c botak nie garangg lerr..

    0
    0
  42. aisha says:

    hensem gak botak nie sebenarnye..haha:) dh cam nabil cket pon ade….
    nyway, gudluck botak@ Johan Ariff Asari

    0
    0
  43. zaia says:

    harap ade producer/director amek botak dn kwn2 lain tu brlakon citer baru pasni..tp biar la cite tu best..huhu..tk pun amek brlakon filem ke?huhuhu..

    0
    0
  44. geli geleman says:

    lagi suka dier botak dari berambut… =)

    0
    0
  45. Menyampah says:

    Tahfiz la sangat… klu betul2 la tahfiz xdenye nak blakon2x..

    0
    0
    • wahed says:

      agaknya bapak dier yang paksa masuk..ada ramai kawan2ku yang terpaksa masuk tahfiz ikut cakap makbapak…..jadi pelakon bukan teruk manapun…

      0
      0
      • Datin Z says:

        Dia mmg nak masuk Madrasah tu atas kehendak dia sndiri..I taw sebab dia coz i sedara n 1 kpung ngan dia dulu.. Yg penting, Botak mmg budak baik..n adik bradik dia pun sama..

        0
        0
    • marly says:

      tahfiz ke tak tahfiz ke…belakon ke tak belakon ke….yang pnting sikojek ni ada jugak bekalan…skang ada job ada income…sapa pun nak

      0
      0
    • marly says:

      tahfiz ke tak tahfiz ke….sikojek ni ada gak bekalan…..job ada income masyuk…sapa pun nak..ape…..rileks one corner swuaaa….

      0
      0
    • marly says:

      tahfiz ke tak tahfiz ke….sikojek(botak) ni ada gak bekalan…..job ada income masyuk…sapa pun nak……rileks one corner swuaaa….mak sayang botak

      0
      0
    • marly says:

      tahfiz ke tak tahfiz ke…belakon ke tak belakon ke….yang pnting sikojek(botak) ni ada jugak bekalan…skang ada job ada income…sapa pun nak..mak sayang botak

      0
      0
  46. just to say; says:

    dia ada gaya que haidar ar

    0
    0
  47. gempak10 says:

    budak nie anak datuk kan????
    lakonannya bagus.. boleh ganti si FK.. kembang tekak dah dgn FK.. huhuhuuu..

    0
    0
  48. amyken says:

    perggh botak kena botak la baru macho dan ganas. tapi bila botak senyum cair terus. huhu

    0
    0
    • gurlfren botak says:

      eh..eh..silap…nak thumbs up sbnrnya…apesal terthumbs down lak nih…?

      pepun suke giler ngn botak…mmg cair tgk gbr2 dia nih…dlm JUVANA ganas..jahat…

      mimpi botak ar saya mlm nih..hahaha..

      0
      0
  49. lyn says:

    aku respek pelakon juvana sbb semua berlakon real..tak kayu cam sesetengah pelakon baru specially yg pompuan..plus pelakon2 yg perasan jambu lagilah berlakon cam hapa tah!!
    JUVANA the best drama series setakat ni

    0
    0
  50. prema yan says:

    i x tgk drama juvana jdik i x knal sape si botak. Yg i nampak dia botak kat atas. Kat bawah botak jugak ke? Saje nak tau. Please check

    0
    0
  51. basshunter says:

    botak ni dah kawen…ank sorg pompuan..
    so girls dont cry…hihi

    0
    0
  52. for men only says:

    vote fot botak!!

    0
    0
  53. Datin Z says:

    Tahniah Oyan… Da berjaya bergelar pelakon yg berbakat.. Teruskn usaha..jgn jadik mcm artis yg terlupa diri.. Oyan belum kawen la!

    0
    0
  54. pelik says:

    dia dah ada rambut tu, tak jadi “botak” dah la. tapi org dye boleh tahan :)

    0
    0
  55. aku ke says:

    botakk!! minat awk! hehe.. leh kite kapel?? :P

    0
    0
  56. cik meow says:

    botak kau mmg best! harap2 lps ni byk lah producer amik die berlakon. mudah-mudahan dimurahkn rezeki.

    0
    0
  57. adie says:

    setuju dgn komen yg mengatakan jalan2 cerita yg tak lojik ms last episod telah ditutup dgn kesan watak pelakon. kalau nilai balik apa yg u all list, jadik citer kelakar wey. daim tu mmg kebal. terhencut pun idak. hilang darah pun relek. bagus la daim ni. apapun botak HERO MALAYA!!!

    0
    0
  58. beLLa says:

    waa. nsemnya botak! ;)

    0
    0
  59. adie says:

    haha. kalu pk jalan cerita last episod tu mmg jadi cerita lawak. Daim paling hebat.jalan masih segak walau hilang bnyk darah. semuanya tu cover dgn watak botak yg best!!! Botaklah wira, Hero Malaya

    0
    0
  60. Memang muka baik budak ni…tak sesuai jadi jahat kot

    0
    0
  61. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu2 pulak minah jambu tengok mat2 kt atas ni… boleh kenal kenal????????

    0
    0
  62. Fairuz Sudin says:

    pelajar tahfiz jadi pelakon??
    elok berlakon cite yg berunsur Islam shj..

    0
    0
  63. hell kitchen says:

    mak ai cube ko tngok gmbar no 7…pompuan tu isap rokok…steady ar bai…

    0
    0
  64. meeradriana says:

    kalau dia ada rambut..sebijik cam muka ex bf aq..ahaksss

    0
    0
  65. eyra says:

    dia ad amengaji masa live chat aritu. sedap :)

    0
    0
  66. gendut says:

    macam pnah nmpak gambar2 smua ni. kantoi je abg nara copy paste. hehehe. nk tgk gmbar lainnnnnnnnnnnnnn =(

    0
    0
  67. sojubi says:

    waaaaa!!!! kagum ngan profile botak. at least dia ada basic agama. tp nak jadi artis ke, ape ke terpulang la kat dia. sbb tengok kan dr lakonan dia, mmg awesome! ekspressi muka dia tu mmg nampak sgt dia x makan ajar nye budak sampai pengetua tu yg kantoi kan dia.
    hopefully dia bleh replace si farid kamil especially. muahaha!! samzy, aaron ngan remy can stay. oops no offense. tgk gaya2 dia nih mmg naturally macho. nak2 badan dia sgt tough utk scene pergaduhan. good luck bro! keep it up ur hardwork!!

    0
    0
  68. antutenet says:

    mcm lan the type writer pun ada

    0
    0
  69. budak 1 oren says:

    ces, membe skola upe nye, xsangke plak jadik pelakon, bang nara kalo leh kasik care cane nk kontek die, mau carik membe lame a

    0
    0
  70. misz shaden says:

    botak..kau memang hensem ada rambut,,,,,:)

    0
    0
  71. apan says:

    alah botak ni. last week aku nampak dia masuk club kat bb.

    0
    0
  72. Aliff Botak says:

    botak watak yg paling best dlm cite juvana……………..klu die jadi baik lagi best kot…………

    0
    0
  73. aina says:

    em bagus uguk kan johan ni bla saya tgk profile dia sejuk aty da la berpengetahuan jgk dalam ilmu agama ni kra blh jd suami yang soleh la kan hu3..n kpd laki2 diluar sana 2 cthilah la mcm johan. lau stkt rupa je ada tp tentang ilmu agama cetek buat apa t mcm mana nak bimbamg anak org lau kt sendiri pun tak tau apa2 n kpd wnta diluar sana plak carilah bkal suami yang ada pengetahuan tentang agama insyaallah slmt dunia akhirat hu33333333

    0
    0
  74. Nona Bella says:

    minat sangat kat abg oyan a.k.a Johan asari since watch him in Cinta Elysa . memang cair laa kan , sweet giler time wearing baju melayu warne putih :)

    0
    0
  75. zam mlka.... says:

    botak hidup paya dalam….hehehe

    0
    0