Written by AbangNara | July 21st, 2011

botak juvana

Ala korang nie memang suka menggedik dengan Abang Nara kan? Mementang Abang Nara jarang kongsikan gambar artis-artis baru lelaki, korang buat-buat merajuk pulak. Abang Nara faham isi hati anda semua. Cuma susah sikit nak carik gambar-gambar artis lelaki di Malaysia ini. Mungkin kurang publisiti kot.

Tetapi demi memuaskan hati anda semua, Abang Nara nak sharekan profile dan gambar-gambar si Botak yang popular dengan drama Juvana baru-baru ini. Botak atau nama sebenarnya Johan Ariff Asari sememangnya berbakat di dalam lakonan. Cuba korang baca sikit profile dia kat bawah nie:-

Nama Sebenar: Johan Ariff Asari
Umur : 25 tahun (lahir pada tahun 1986)
Asal : Pulau Pinang
Pendidikan : Malacca High School. Diploma jurusan Kaunselin di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM). Johan pernah mendapat kelas pendidikan tahfiz selama 2 tahun di Batam dan Jambi, Indonesia.
Sifat : Kelakar, peramah dan suka merendahkan diri

Memang boleh buat menantu nie. Pernah belajar tahfiz lagi. Bagus-bagus. Inilah pelakon yang kita mahukan. Bukan kosong tetapi berilmu. Tak gitu? Layankan lagi beberapa keping gambar Botak Juvana dengan membaca entri ini sepenuhnya.

botak juvana

botak juvana

botak juvana

botak juvana

botak juvana

botak juvana

botak juvana

botak juvana

botak juvana

botak juvana

botak juvana

botak juvana

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

133 responses to (PROFILE & GAMBAR) Botak Juvana Atau Nama Sebenarnya,Johan Ariff Asari

  1. Azrul says:

    Ada pernah terbaca, Botak nie tak jahat pun. In reality, ada satu part scene dalam JUVANA, dia berlakon, try punya try…dia tak boleh nak berlakon part tu..

    and know what?

    dia nangis. sebab takleh nak buat. in the end, ok jer kot..

    tapi, nangis? hoyeah. bila tak leh nak bagi yang terbaik, standard la tu .:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 123 Thumb down 8
    • lyka says:

      bakal jadi hero malaya….ganti si farid…si samsul…da bosan da balik2 muka dowang jeee…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 144 Thumb down 5
      • aku_sokong says:

        Botak tu dah iras-iras karakter pelakon Prison Break tu..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 117 Thumb down 7
        • jombi says:

          handsome plak botak ada rambut ye…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 1
        • for men only says:

          mmg berkesanla botak bwk watak die dlm juvana tu..mmg menjadi watak budak paling jahat dan otai kat situ..kire taiko r sblm dikhianati kwn2 sendiri

          kalu ade filem mcm Crow Zero kat malaysia ni, aku rase die sesuai jd hero..bg rambut panjang sket la br hensem

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
        • lin says:

          michael scofield? tk lgsg =.=”

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
        • Eizus Tshirt says:

          Rakyat Malaysia semakin berfikiran terbuka..
          cm dulu…klu dah bawak watak jahat… smpai kt luar org tak suka.
          Skrang…tidak lg…..
          Asalkan pandai belakon…baik atau jahat…sume org suka. =)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
      • acik_nik says:

        btul3..bkal hero malaya

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • pergh ensem giler,giler pon x ensem cam die…..mmg sah leh jd calon plhan menntu maly….nie yg leh wat x tido malm

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • aku pnah dgr says:

      aku ase kalo dak2 skolah tahfiz kalo tahu hukum tp wat jgk balasan dia berdouble2 lg dri owg biase..kejar la dunia slagi blh kejar..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 26 Thumb down 17
      • makcik embun says:

        niat dia sape tau

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
      • haku says:

        kalau tahfiz jadi artis..bising..kalau yg seksi2 pun bising..pikir positif la wahai rakyat malaysia..hanya Allah yg tahu hati anak2 adam..dan pahala dosa tu rahsia Dia..xkan nak crita lg sal pelacur masuk syurga sbb bg mknn kt anjing tu kot..optimis k..Allah knows better..kita ni tambahkan amalan jer..jgn sebok nk timbang2 pahala dosa org lain..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 2
        • penyokong says:

          btol2..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • hi says:

          aku setuju. alaa. byk je kot budak tahfiz. o g mne2 pon jumpe. kt tmpt study pun ramai giler. tp perangai sm je ng budak biasa. xtau nk ckap cmne. cuma ilmu dy lagi tggi kot dr ktorang.

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Anabobo says:

      mke gns tp dlm hti ada tmn botak ni.hehehe.pape pon mke dia sweet bila ada rmbt.cair jap wktu pkai bju melayu tu..hehehe

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 1
    • komeng says:

      last pic tu muke botak mcm azlan and typewritter pon ade ..btol tak

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
    • pelik says:

      org kalau baik, dye belakon jahat mana pun, org akan sebut-sebut kebaikan dye tu~ ;)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • bahtera says:

        KELAKAR???????????????
        mat aih !
        aku takut kot tgk muka dia dlm juvana..
        baguih bdak ni

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  2. ala says:

    mmg berbakat besaq. keep it up!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
    • cella says:

      botak comelnye kau ade rambut…!! ape2 pon ko tetap best berlakon… drama juvana byk pelakon baru yg bgus2..walaupn bru blakon, xde lah nmpak kayu….
      cam artis baru yg lain, harap konon muke jambu, padahal berlakon ya ampunnn cam sampah…
      botak, apek n da geng besstttt!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 87 Thumb down 5
    • EnsemMacho28 says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 114
      • jambang says:

        wey budak..ko komen mmg taknak blah kan.. malu si botak ..grrrrr

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 11
        • hothotheat says:

          dah² la tuh..jgn puji lebih²..kang nanti kontrolbasi je lebih…

          ape pon ak harap..botak bole maju lgi dlm industri seni..=)

          Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 10
  3. ala says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 22
    • Leo says:

      Tak suka si botak ni dalam juvana.. jahat sangat, xde hati perut…..
      tapi last nye dia menyesal..

      tapi bile tau pasal si botak yang sebenar, boleh bikin jatuh hati.. haha…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 4
  4. kaki_g0ssip says:

    ermm boleh la. not bad. tapi aku lbh suke kwn baik si daim tu. alaaa si apek tu.. suka tgk muka dia..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 2
  5. elis says:

    muka dia cam lan – lan and the typewriter.. eh ye ke tu nama group die.. mmg boleh buat menantu, kalau x jadi artis. dan jadi artis, was2 la sket..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
  6. cek kem says:

    botak
    – good perform dlm juvana~!!!
    -sgt2 lah peramah giler
    -cool n comel~!
    I lup u lah botak~!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 2
  7. cek kem says:

    botak-
    well done in juvana~!!
    cool n good perform~!!
    peramah n baek giler kot~!
    I lup u lah botak.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  8. cik tie says:

    hensem jgk botak ni bila berambut. hehe.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
  9. da princess says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 37
    • lyka says:

      tu sbb lakonan dia mantap…menjadii…buat org ingat tu mmg btol2 diaa…pdhal dia lain gile dr dlm juvana tuuu….keep it up botak!!bakal jd hero malayaa…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 2
  10. syu says:

    bang nara..pinjam gambar ni , boleh yerr…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  11. cik lily says:

    encem rupenye mamat botak ni..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  12. diana says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 69
    • nana says:

      Diana, apa yg merepek kat drama tu?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
    • penyibuk says:

      merepek3 juvana pon xlah merepek gile cam drama3 lain dlm slot aksi…..supermark la…papayaman….pe jadah lgi la tu sume lg merepek kot…luar alam pye khayalan…yg ni kisah realiti pe…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 5
      • da princess says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 56
        • diana says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 36
        • diana says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 34
        • penyibuk says:

          bkn ke didikan awal bmula dari rumah…?camane anak tu terbentuk bmula dari rumah…dari keluarga….even tkne hasutan rakan sebaya pon kalau ibu bapa pandai didik anak2,bnde tu sume xkan timbul…klu ank ustaz pon bole jd jht,tu mksdnye msih blum smpurna la didikan anak dirumah…ustaz skdr gelaran…bkn kte ank ustaz,ank pakar kaunseling dan motivasi pon bole jadi jahat kalau xkne gayenye kt umh…ni sekadar pandangan peribadi

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 3
        • penyibuk says:

          bila mase botak bleluasa bole pukul kwn2 sesuka hati..??kalau tgk dr epi 1,botak byk kali kne kurung dalam lokap sebab perlakuannya…dan pelajar2 lain diberi denda kalau mereka melalukan kekecohan..dan ada je pelaja yg kne kurung dalam lokap sbb kelakuan yg sukar dikawal

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
        • botak says:

          name pun cerita..yg ko nak susah2 peing2 pk logik x logik buat ape..ngok..hbez ngok dah la..ni sampai ke nama panggilan pun nak pk..aduh..nak bagus sngt buat cerita sendiri la..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 3
        • Ape2 jer la says:

          actually apa yg korang tgk kt dlm juvana tu sikit jer.. realiti nyer lebih teruk dan ganas dr tu.. nie ape yg dicerita kan oleh member aku la.. tipu dia tipu ler aku.. he3.. cerita nie untuk iktibar.. jgn la negatif sgt.. x berkembang la wok..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 2
        • ape pon x bleh says:

          pasal nama panggilan pon jadik isu ke????untuk pengetahuan cik diana isu name panggilan nie dah lama berlaku pon kat sekolah sebelom cite nie dibuat terutama kat sekolah berasrama..tak tau la klau cik diana nie x penah g sekolah berasrama..tp kat sekolah biasa pon still ade isu name2 panggilan..it just a nickname je..bukan jadik masaah pon or menandakan menjadik gangster…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. mummy jarum says:

    botak, boleh tak kirim salam kat kawan ko yg pkai spek hitam tu?? refer fambar no.10 erk??

    comel la dia… boleh jd artis tu… ke mmg artis?? heheheh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  14. yaya says:

    pehhh…lain nye ade rambut

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  15. Azleeya says:

    abg nara,byk btul profile si johan ni kt fb,bley tolong risik mana satu profile dia yg betul?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  16. ehem says:

    botak ni anak datuk….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  17. bucutt says:

    hensem berbaju melayu…!!!!!!
    muka naif j sbenanyer…tp bijak bwak watak…boleh pergi jauh ni…cume jgn lupe diri bila dh bjaya yaa…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  18. WEWIT says:

    encem nye botak!x sia2 minat dye!walaupon dye jaat dlm juvana!botak….:)

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  19. mysara says:

    Botak: Watak yg ganas tapi manis orangnyerr..gambar yg akhir tu..fullamak spekkkkk. hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  20. sweet says:

    eih..eih.. Malacca High School?? skola sy dlu IJC, sbelah jerrrr……….

    p.s mngkinkah die yg sy suke tgk dlu, tyme tnggu bas kt tepi jalan..?????? :P

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 15
  21. kiki says:

    macam Dude Herlino sikittt

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  22. marly says:

    best rabak says….dis kojek (botak)…..luv u punyer lakonan….so natural luv u luv u la…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. analuv says:

    i like……… botak………

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  24. ctfza says:

    botak lebih hensem bile botak..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  25. SHEHAN says:

    yeay!!! abg nara penuhi permintaan ku!!! hoyeay!! hoyeay!!

    SY PERNAH REQUEST KT CNI.. HEHEHEHEHEHE
    http://beautifulnara.com/gambarwawa-zainal-pelakon-drama-ana-lulu-bersama-nora-danish/

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
  26. ub3y says:

    bagus la mamat ni. mesti laku lepas ni.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  27. aku says:

    ensem gak mamat ni…..mdh2an jd lelaki berguna ya ;-)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  28. umarnufail says:

    huhuhu…

    dia ni budak kg aku kat melaka tu…. kg paya dalam… bapa dia bekas YB ADUN Ayer Molek… adik dia Farah Alya pelakon pembantu awan dania musim 1…. kat kampung dia pendiam sikit… jarang campur bebudak kg dlm aktiviti sosial… maklumla, masa tu anak YB… :p

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • Datin Z says:

      Ko bdk py dalam ke? ank sape? huhu..
      Farah Alya tu akak dia..sama kelas ngn i dulu..sama2 g raya naek beskal.. Oyan mmg pndiam tp dia budak baek..

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  29. think says:

    ala..comeinye botak ni bila ada rambut…terpikat lak ngan die..hehe menjadi la lakonan die dlm juvana..mmg nmpk jahat n serius je mukanye…
    ala…nama pun drama kan…take it as a show to entertain people..klu nk cite logik n nyata semata2 mana leh..karang ada yg kene saman lak..huhu….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  30. littlemia says:

    juvana best..tpi ending..hahhahaha nak pecah pewot gelak….daim ngan cikgu yg kena tikam tu rileks jer pas kena tikam….polis dtg x ada ambulans n paramedik…tetiba jer ada makcik kantin muncul….hahahah tu memg super lawak….x kan la x perasan bebudak tu kena kurung x bagi makan…makcik tu datang dari mana???serammmmm..ending yg agak kelakar..hahahahha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 0
    • ida says:

      adeh second try 1st comment ntah labuuuu….tol tu..pak gaurd yg jahat tu lak xkene tgkp..wat kj cam bese…tp cite ni buleh tahan!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • zaia says:

      hahaha..lps kau komen ni,aku trus2 trbayang2 la plak..hahaha..tmbh 1 lg yg ida komen psl guard tu,ade ke patut,setelah polis berlalu pergi dgn penuh tenang,guard yg brpihak kpd warden dgn penuh selambanye tutup pagar,hahahahahahahaha..relax je dia buat2 lupe lak ape dia wat sblm tu hahahaha!

      scene yg bgitu mniggalkn kesan pd diri aku:
      -mkcik kantin tetibe muncul hahahaha
      -polis ade tp mne lak la ambulans ke paramedik ke yg leh rawat bdk2 yg cedera..polis tu g tinggal je dorang cmtu xD
      -guard menutup pagar LOL!

      tp sbb Juvana dh mmg best,buat2 tk pduli je ending klaka cmtu..tp kan,klu cite dh best,ending jgn cincai nt leh mrosakkn tahap ke’best’an drama tu haha..
      *letih gelak la,ending Juvana kelakar ok!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
      • zaia says:

        *terus trbayang2

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • wahed says:

        nampak subjek KOMSAS kat sekolah menengah memberi kesan kepada kehidupan nngko tanpa ko sedari..kalo ko belajar lebih lagi musti jadik pengarah ke/penulis ke aa skang nie…

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • I like botak says:

        Haha..btol2…lg 1… Ayt botak….maafkan aku semua….haha….da ilang macho die ckp cmtu…ak gelak 4minit…..haha…luv u botak

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. emma malini says:

    mmg pndiam botak nie
    hri tu tgk wanita hari ni pown X bnyk ckp
    ank datuk botak nie….

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  32. liza says:

    sbg denda kpd abg nara..abg nara kene perkenalkan kwn2 botak yg terlibat dlm juvana juga…(daim,apek,kedah,ayam,kicap,gaban,komeng,panjang,fit,nadia,warden raja,cikgu ariffin,cikgu zakiah)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  33. pija says:

    yeke dia couple ngan izreen (cikgu zakiah}

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  34. lolyat gang says:

    cikgu zakiah sgt cute
    i love her

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  35. keke keke :) says:

    wahh ..johan ni kan tak banyak cakap lah ..time JOMHEBOH tk silap aku ..gagap gagap je dea cakap depan camera ..tapi sweet lah muke dea bile ade rambut ..awesomee :)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  36. ekinharuko says:

    botak ni handsome kalau ada rambut… and muka dia pun ala2 azlan and the typewiter…. suka sgt lakonan dia…. =) gudluck botak (Johan)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  37. Vee says:

    botak … botak ensem … tak botak pown ensem …

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  38. zuan says:

    rmi tul gadis2 suka botak kan.. lepas ni makin banyak la drama dia blakon.. hehe

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  39. Amanda says:

    .. ni kawan aku punye kawan.. die satu kolej islam kat melaka… skg benti belaja sat die nak belakon..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  40. kudabelang says:

    ensem kalau ada rmbut..kalau botak ganas

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  41. gondol says:

    klu botak nie kerja jd polis,jpj or pakaian seragam mmg cunn sangatt..tinggi n muke c botak nie garangg lerr..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  42. aisha says:

    hensem gak botak nie sebenarnye..haha:) dh cam nabil cket pon ade….
    nyway, gudluck botak@ Johan Ariff Asari

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  43. zaia says:

    harap ade producer/director amek botak dn kwn2 lain tu brlakon citer baru pasni..tp biar la cite tu best..huhu..tk pun amek brlakon filem ke?huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  44. geli geleman says:

    lagi suka dier botak dari berambut… =)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  45. Menyampah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 15
    • wahed says:

      agaknya bapak dier yang paksa masuk..ada ramai kawan2ku yang terpaksa masuk tahfiz ikut cakap makbapak…..jadi pelakon bukan teruk manapun…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • Datin Z says:

        Dia mmg nak masuk Madrasah tu atas kehendak dia sndiri..I taw sebab dia coz i sedara n 1 kpung ngan dia dulu.. Yg penting, Botak mmg budak baik..n adik bradik dia pun sama..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • marly says:

      tahfiz ke tak tahfiz ke…belakon ke tak belakon ke….yang pnting sikojek ni ada jugak bekalan…skang ada job ada income…sapa pun nak

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • marly says:

      tahfiz ke tak tahfiz ke….sikojek ni ada gak bekalan…..job ada income masyuk…sapa pun nak..ape…..rileks one corner swuaaa….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • marly says:

      tahfiz ke tak tahfiz ke….sikojek(botak) ni ada gak bekalan…..job ada income masyuk…sapa pun nak……rileks one corner swuaaa….mak sayang botak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • marly says:

      tahfiz ke tak tahfiz ke…belakon ke tak belakon ke….yang pnting sikojek(botak) ni ada jugak bekalan…skang ada job ada income…sapa pun nak..mak sayang botak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. just to say; says:

    dia ada gaya que haidar ar

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  47. gempak10 says:

    budak nie anak datuk kan????
    lakonannya bagus.. boleh ganti si FK.. kembang tekak dah dgn FK.. huhuhuuu..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  48. amyken says:

    perggh botak kena botak la baru macho dan ganas. tapi bila botak senyum cair terus. huhu

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • gurlfren botak says:

      eh..eh..silap…nak thumbs up sbnrnya…apesal terthumbs down lak nih…?

      pepun suke giler ngn botak…mmg cair tgk gbr2 dia nih…dlm JUVANA ganas..jahat…

      mimpi botak ar saya mlm nih..hahaha..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. lyn says:

    aku respek pelakon juvana sbb semua berlakon real..tak kayu cam sesetengah pelakon baru specially yg pompuan..plus pelakon2 yg perasan jambu lagilah berlakon cam hapa tah!!
    JUVANA the best drama series setakat ni

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  50. prema yan says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 10
  51. basshunter says:

    botak ni dah kawen…ank sorg pompuan..
    so girls dont cry…hihi

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  52. for men only says:

    vote fot botak!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  53. Datin Z says:

    Tahniah Oyan… Da berjaya bergelar pelakon yg berbakat.. Teruskn usaha..jgn jadik mcm artis yg terlupa diri.. Oyan belum kawen la!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  54. pelik says:

    dia dah ada rambut tu, tak jadi “botak” dah la. tapi org dye boleh tahan :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. aku ke says:

    botakk!! minat awk! hehe.. leh kite kapel?? :P

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
    • johan asari says:

      saya dah ade gf.saya sayang gf saya..im sorry if i hurt your feeling.

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  56. cik meow says:

    botak kau mmg best! harap2 lps ni byk lah producer amik die berlakon. mudah-mudahan dimurahkn rezeki.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  57. adie says:

    setuju dgn komen yg mengatakan jalan2 cerita yg tak lojik ms last episod telah ditutup dgn kesan watak pelakon. kalau nilai balik apa yg u all list, jadik citer kelakar wey. daim tu mmg kebal. terhencut pun idak. hilang darah pun relek. bagus la daim ni. apapun botak HERO MALAYA!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  58. beLLa says:

    waa. nsemnya botak! ;)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. adie says:

    haha. kalu pk jalan cerita last episod tu mmg jadi cerita lawak. Daim paling hebat.jalan masih segak walau hilang bnyk darah. semuanya tu cover dgn watak botak yg best!!! Botaklah wira, Hero Malaya

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  60. Memang muka baik budak ni…tak sesuai jadi jahat kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu2 pulak minah jambu tengok mat2 kt atas ni… boleh kenal kenal????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  62. Fairuz Sudin says:

    pelajar tahfiz jadi pelakon??
    elok berlakon cite yg berunsur Islam shj..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  63. hell kitchen says:

    mak ai cube ko tngok gmbar no 7…pompuan tu isap rokok…steady ar bai…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  64. meeradriana says:

    kalau dia ada rambut..sebijik cam muka ex bf aq..ahaksss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  65. eyra says:

    dia ad amengaji masa live chat aritu. sedap :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  66. gendut says:

    macam pnah nmpak gambar2 smua ni. kantoi je abg nara copy paste. hehehe. nk tgk gmbar lainnnnnnnnnnnnnn =(

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  67. sojubi says:

    waaaaa!!!! kagum ngan profile botak. at least dia ada basic agama. tp nak jadi artis ke, ape ke terpulang la kat dia. sbb tengok kan dr lakonan dia, mmg awesome! ekspressi muka dia tu mmg nampak sgt dia x makan ajar nye budak sampai pengetua tu yg kantoi kan dia.
    hopefully dia bleh replace si farid kamil especially. muahaha!! samzy, aaron ngan remy can stay. oops no offense. tgk gaya2 dia nih mmg naturally macho. nak2 badan dia sgt tough utk scene pergaduhan. good luck bro! keep it up ur hardwork!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. antutenet says:

    mcm lan the type writer pun ada

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. budak 1 oren says:

    ces, membe skola upe nye, xsangke plak jadik pelakon, bang nara kalo leh kasik care cane nk kontek die, mau carik membe lame a

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. misz shaden says:

    botak..kau memang hensem ada rambut,,,,,:)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  71. apan says:

    alah botak ni. last week aku nampak dia masuk club kat bb.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  72. Aliff Botak says:

    botak watak yg paling best dlm cite juvana……………..klu die jadi baik lagi best kot…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. aina says:

    em bagus uguk kan johan ni bla saya tgk profile dia sejuk aty da la berpengetahuan jgk dalam ilmu agama ni kra blh jd suami yang soleh la kan hu3..n kpd laki2 diluar sana 2 cthilah la mcm johan. lau stkt rupa je ada tp tentang ilmu agama cetek buat apa t mcm mana nak bimbamg anak org lau kt sendiri pun tak tau apa2 n kpd wnta diluar sana plak carilah bkal suami yang ada pengetahuan tentang agama insyaallah slmt dunia akhirat hu33333333

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  74. Nona Bella says:

    minat sangat kat abg oyan a.k.a Johan asari since watch him in Cinta Elysa . memang cair laa kan , sweet giler time wearing baju melayu warne putih :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. zam mlka.... says:

    botak hidup paya dalam….hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0