Written by AbangNara | October 6th, 2009

[Sila Skrol ke bawah untuk baca artikel terbaru]

Kepada kaum adam, korang ada masalah tak nak bertegur sapa dan berkawan dengan wanita? Kalau setakat berkawan dalam chatting ni, memang senang beb, sebabnya wanita tu tak kan tengok korang , pastu membuat penilaian. Haaa, memang, kaum wanita memang suka membuat penilaian sebelum nak berkawan baik (couple la ni) dengan seorang lelaki.

Aik, siap nak mintak nasihat Hugh Hefner ni. Melampau Bang Nara. OKlah kasik can, apa kata Hugh Hefner??

Wah!! tepat sekali nasihat pokcik  ni. Memang Hugh Hefner ni tau apa yang seorang wanita mahukan dari lelaki. Patutlah boleh jadi tokey Playboy. Tips memikat wanita di hujung jari.

Betul tu, persona memainkan peranan penting untuk memikat wanita. Persona tu apa?  Weh, bukan kereta tau. Persona tu ialah keterampilan, contoh baju mesti kemas bergaya, cakap mau manis, bau mesti wangi.

Justeru (jeng jeng jeng), Playboy telah melancarkan perfume terbaru mereka yang mampu menggegarkan lubang hidung anak gadis. Eh silap, maksud kami ; yang mampu mencairkan hati si gadis.

Ada 4 wangian, Hollywood, Malibu, Miami dan Vegas.

  • Hollywood Playboy – oriental woody fragrance

bau yang sweet, sesuai untuk keluar dating

  • Malibu Playboy – aromatic fragrance

bau yang segar, sesuai untuk sepanjang hari bekerja

  • Miami Playboy– fresh woody fragrance

bau yang fun, sesuai pakai masa nak keluar lepak dgn geng

  • Vegas Playboy – oriental fougere fragrance

bau yang menggoda. Sesuai untuk …… (yang dah kahwin je paham, yg belum kahwin buat-buatlah tak paham)

.

Kalau korang guna perfume ni, kompem sukses mengorat awek cam Bang Nara. Naper,tak percaya??tengok gambar bukti sket..

APA? gambar tak cukup sebagai bukti? Kalau korang tak percaya jugak, ramai-ramai datang ke MidValley pada October 7-11, untuk menyaksikan Playboy Perfume RoadShow.

Kepada Sang Pria, masa tu korang boleh jugak amik gambar dengan Lamborghini sambil ditemani Playboy Bunnies, yg seksi macam ni..

Kepada para wanita pula, korang boleh memenangi beg Burberry dan Prada dengan hanya bergaya dengan topi bunny. Cantik tu beg Prad & Burberryni…..Sapa dapat vote paling banyak , bolehlah bergaya ngan beg ni…

Kepada pembaca Beautiful Nara, anda juga boleh mendapat hadiah Playboy Perfume dari kami, dengan hanya pegi jumpa Bang Nara & cakap “Bang Nara hensem”. Hahaha, senang kan? Sapa cepat dia dapat~~~ Bang Nara akan berada di MidValley pada 10 Oct jam 4 petang.

Untuk lebih info, klik http://www.nuffnang.com.my/blog/2009/10/03/playboy-is-in-town-check-it-out/

_____________________________________________________________________________________

236 responses to Playboy Perfume Roadshow

  1. Delimasaraa says:

    bang nara,

    abang ensem bangat…………

    (nak hadiah ni)

  2. kira-kira says:

    waa….sume bang nara ade………
    heheh

  3. kira-kira says:

    kne try prfume 2….ne tau leh ejas nora danish cm bang nara wt 2…hahahah

  4. EclipsE says:

    yes!!!!!!!!!!!konpom aku dpt…
    sbb aku duk dkt gak dgn mid valley…
    tp anne lg dkt la…
    sebelah umah dia jer mid tue…

  5. violet says:

    weh
    wat kt mid cmner nk p….
    x aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    abang nara encem r(dengan nada menggoda)

  6. shah says:

    bang nara mahal x harga perfume playboy nie?

  7. EclipsE says:

    hanya bag gmbr buah strawbery jer yg mampu ku pakai…heheheheh…

  8. insuraya says:

    wanginyaaa….

  9. LaLuNa says:

    tu per cer bang Nara terselit di ditengah2 awek tu..wangi sangat yer

  10. violet says:

    emmm
    xder org weh

  11. kira-kira says:

    waa…boringgnnyerrrrrrrrrrrr………

  12. ammey says:

    emmm cm bez….wgi ker…
    gugurl nya de x…

  13. violet says:

    weh
    korang ada x ni??

  14. tOmEii says:

    ape2 ajela…..

  15. kira-kira says:

    eh korg sume da pg brkebun ke??
    huhuh

  16. yula says:

    kak nara sabtu 10hrbln ni sy p
    midvelly.jng xbg pula kalu sy p ckp kat abg nara
    dia hensem
    huuhuhu…

  17. violet says:

    laluna dah add ko

  18. Delimasaraa says:

    kak nara,

    saraa tak pi mid valley……….tak mampu……..

    saraa just lepak dekat maidin jerk..naper tak wat dekat maidin atau pasat siti khadijah???huk huk huk huk

  19. violet says:

    kira2 syg oi..
    ne ad u add i…
    ishhhhhhhhhhhhhhhh

  20. kira-kira says:

    ha da pat dh violet syg??

  21. hantupensil says:

    ermmm..perfume jek?
    ingat dapat awek skali…
    hehehe

  22. violet says:

    asal la dorang p kebun…
    ish

  23. aries_april says:

    aries kmbli…
    stlah prhmpas pulas bt tahi mata…

  24. violet says:

    antu ko la add aku.
    ko taw mail aku kan…

  25. kira-kira says:

    gerimis di lautan…….

  26. aries_april says:

    korang kaum hawa kat sni…
    klua laki playboy ni nak kan korang…
    korang nk x kat dia?
    :-)(snyuman aries ikhls k?)
    :-)
    (snyum lgi…ngan pnuh keikhlsan)

  27. hantupensil says:

    ALERT…!!!

    Super Typhoon Melur at 222km/hours will hit Philipines tonight at about midnight. Strong winds will hit us here. Please take necessary precaution. tell your family and friends.

    Taufan Melur dengan kelajuan mencecah 222/km sejam akan melanda negara Filipina tengah malam ini. Malaysia juga dijangka akan melanda kesan sampingan pada bahagian Semenanjung Pantai Timur.

    Sila ambil tindakan berjaga-jaga. sebarkan pada keluarga dan sahabat handai.

    “Elakkan daripada berada di tempat awam dan terbuka juga beri amaran kepada mereka yang tinggal di pantai Timur Semenanjung Malaysia,”

  28. kira-kira says:

    korg kira out lu…esk jmpe ag…
    bye sume ..bye violet….muuuaaahh,,,hehe
    brgosip la ngan berhemah…
    majula sukan utk negara..
    :-)
    salam….

  29. e-Pyy says:

    ahakzzz…aku kna cuba nih..na taw pas ni aku xyah crik awek lg,awek la yg dtg cri aku…wuhuhu…ngeh3x…

  30. Delimasaraa says:

    pesal kita smua masih di page ni ek???

  31. hantupensil says:

    eh bukan ke tokey playboy ni Hugh Hefner??
    dia tokey majalah lucah kan??

  32. violet says:

    test

  33. LaLuNa says:

    asik kene ambush jek aku ari nih..tak tenang tol aku

  34. LaLuNa says:

    kurang ajar tol indon kat FB nih ade ke die kata Malaysia gembira atas penderitaan dieorg…buta ke derang ni byk bantuan dah bg buat taik lak…aku dah sound dah aku nk tgk ape die jawab..berani die hina negara aku nih..

  35. Penari Poco2 says:

    k lah guyz…
    aku xder mud nk bg komen…
    out dl…

  36. hantu pensil says:

    weh korang kat page mane satu nih…??
    fening2…….

  37. hantupensil says:

    test2.. 1 2 3

  38. awekmas says:

    hehehe kelakar nya bang nara..suka le tu…interpprem dkt girl yg cun2 je eh..dkt hugh tu x mau lak abg nara interprem hehehe..marilah kita sama2 mengejar abg nara……pd ari roadshow tu..jgn kasi can kengkawan..lalala

  39. hantupensil says:

    test2…

  40. aries_april says:

    antu..
    mmg dia la tokey tu…
    tp mjlh tu xda kat mlsia…stkat kat indon ja…
    kat sni…playboy kta…mjlah mangga…hahahahahaha

  41. aries_april says:

    mas…
    aries bru tringt kan ko…
    tba ja ko ada…
    ingt tdi…msuk BN nk try seru…
    ko mncul dlu lak…

  42. aries_april says:

    xda orng p page 1 g ker sara?

  43. violet says:

    weh korang p page survey jantina tu…
    tgl page ni..
    pning la….

  44. lily says:

    encem jgk abg nara ni…tergoda i gtewwwww

  45. pingkypanthers says:

    wah encem bang nara interframe kat artis glamour yerk…

  46. aaa says:

    haram pakai playboy nya ……….nanti yg pompuan akan mengidam terasa nak jadi model bogel ……habis rosak akhlak hohoh

      • ctzen says:

        Apa ada dalam deodorants
        (lari dari tajuk page)

        Semoga bermanfaat dan mohon diinformasikan kepada teman yg lain…

        Bagi yang pernah dapat sebagai reminder.
        Artikel ini saya terima dari seorang teman di Belanda, yang
        mendapatkannya dari seorang temannya yang masih kuliah dan bekerja di
        salah satu rumah sakit di Rotterdam /Belanda. Artikel ini saya
        terjemahkan dari bahasa Belanda kedalam bahasa Indonesia , kerana saya
        berpendapat, bahwa banyak orang di Indonesia & Malaysia perlu membaca ini.

        ALUMINIUM CHLORHYDRAAT DALAM DEODORANTS

        Aluminium Chlorhydraat, untuk selanjutnya saya singkat menjadi AC.

        AC terdapat dalam Nivea Deodorant sensitive without alcohol dan juga
        dalam Dove Deodorant Silk Dry (tutup emas), tidak didalam Dove fresh
        touch.

        Baru2 ini saya menghadiri sebuah seminar tentang kanser payudara. Waktu
        session tanya-jawab, saya mengajukan pertanyaan ttg.. mengapa bagian
        ketiak adalah tempat dimana paling sering perkembangan kanser payudara
        terjadi.

        Waktu itu pertanyaan saya tidak bisa dijawab. Selang beberapa waktu,
        saya menerima pos, dimana ada keterangan/jawaban atas pertanyaan saya
        tsb di atas. Keterangan atau jawaban tsb. ingin saya informasikan kepada anda
        semua.

        Penyebab utama untuk kanser payudara adalah karena pemakaian produk2
        ANTI-TRANSPIRANTEN (= anti keringat / ANTI PELUH) Kebanyakan produk yang ada dipasaran merupakan kombinasi dari anti-peluh dan deodorant.

        Produk Deodorant sendiri tidak berbahaya.

        Mohon periksa bahan2 apa saja yang tertera dikemasan produk2 deodorant
        anti-keringat anda dirumah! Bila mereka mengandung AC, SEGERA BUANGLAH,
        a.l. Rexona dan Dove Deodorant.
        Coba menggunakan brand2 lain yang tidak mengandung bahan AC ini.

        Alasannya adalah sederhana:
        Hanya beberapa bagian dari tubuh kita yang dapat mengeleminasi zat2
        racun, yaitu bag. belakang lutut, belakang kuping, diantara kaki dan
        ketiak. Zat2 racun ini dikeluarkan dalam bentuk keringat.

        Produk2 anti-peluh mencegah peluh keluar. Dengan menggunakan
        deodorant anti-peluh, zat2 racun tadi tidak bisa dikeluarkan dari
        dalam tubuh, melainkan tertumpuk di kelenjar getah bening dibawah
        lengan. Asal kanser payudara kebanyakan ditemukan di area bahagian atas payudara.

        – dipetik dari PPIM.
        minta maap cik2, abang2, kakak2, pakcik2, makcik2, datuk2, nenek2 dan geng2 di atas kiriman ini.
        -ctzen

  47. pingkypanthers says:

    heheh…
    x leh nk tahan ar selera ni…
    tp risau gak sok2 over weight lari lak hubby…
    nk kejar dh x larat bdn dh berat…

    • yula says:

      kena jaga badan tu
      sat g gemok ssah lak nk turun
      sha dl kurus time study
      thn lpas msk sepital
      smggu msk air
      kuar2 selera mkn naik
      pa lg gemok la
      now proses trunkan brat

      • pingkypanthers says:

        mkn pe erk?
        akak nk gak trunkn sikit berat bdn ni dlm [email protected] kg…
        lau ada pe2 cara tlong ar ajrkn….

        • yula says:

          ms sha kurus brat 43
          ms gmok 58
          pastu diet now
          brat 52
          dalam 5bln gak la turun 52 tu
          jng mkn bnyak la yg sha dok buat
          pastu sha senaman sikit2

        • yula says:

          yg penting azam dalam diri nak kurus
          msti bole….

          kla kak pink sok smbung agi
          nak tido dah
          ngantok
          good nite

        • pingkypanthers says:

          ok thanks………
          slmt mlm……….
          zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz………..

  48. q says:

    maaf..
    agak pelik pasal blog nie iklan produk dari playboy..
    bukan kah playboy terkenal ngan majalah lucahnye?
    adakah b.nara menyokong playboy?
    please be more careful sebelum nak promote produk2 macam nie…

    • ctzen says:

      tuan2 dn puan2,
      kalo dh namanya buatan orang kafir,
      kompen aa ada alkohol…
      korang pcaya tak myk wangi yg tgh tip top la ni pong dikhuatiri…
      tp nk wat camne…org suka gak…
      hehe…jgn marah haa…
      sebenonye den sensitif ngan isu halal haram nih…
      ampun tuan tanah…

  49. ANneDeSilva says:

    guy,…
    anne nak habaq maii nie..
    anne bertuah sbb terpilih dapat jempotan ke rumah terbuka HOT FM ahad nie..
    suka nya anne….

  50. ... says:

    dua2 bag tu fake kan? handle authentique bags mana ada plastic :) just for info anyway :)

  51. KakNara says:

    kepada …..

    mana ada fake, itu Playboy yg sponsor, takkanlah diorg nak sponsor yg fake.

    confident ke ko ni buat statement kan

  52. muhammad azhan b. azhar says:

    sy nk bela perfume playboy ni jnis miami..
    sy dah cri merata tmpt ssh nk dpt..

  53. muhammad azhan b. azhar says:

    sy nak beli perfume playboy ni jnis miami..sy dah cri merata tmpt ssh nk dpt

  54. Hi Web site owner. I really just like your article and also your site all in all! That article is extremely plainly written and effortlessly understandable. Your current WordPress style is wonderful as well! Would be awesome to discover where I can get this. If possible hold up the good job. We all need a lot more such web masters just like you on the internet and much fewer spammers. Great friend!