Written by AbangNara | August 18th, 2011

Celcom sentiasa membawakan anda sesuatu yang baru dari masa ke masa mengikut keperluan penggunanya. Selaku network provider nombor 1 Malaysia, Celcom sentiasa peka dan mahukan yang terbaik untuk kesemua penggunanya. Sejajar dengan itu, Celcom kini membawakan anda semua plan baru Celcom Broadband. Sila rasa teruja selepas melihat info di bawah:-

celcom broadband

Dan sila tambahkan keterujaan anda kerana tak kira sama ada anda pengguna baru atau lama Celcom Broadband, kini anda boleh mendownload unlimited music di Celcom Musicube. Untuk activatekan perkhidmatan percuma ini, sila jangan segan silu melawat laman web Celcom Musicube. Kat situ ada ditunjuk ajar cara-caranya.

celcom broadband

Broadband dah murah, download lagu pun dah free, apa lagi yang korang nak daripada Celcom Broadband nie? Korang nak unlimited surfing? Ok rileks. Katakanlah korang punya bandwith dah lenjan guna sampai habis, plan Celcom Broadband yang baru ini datang sekali dengan 1GB FREE additional quota with free speed upgrades. Yang paling penting korang boleh surf sampai 10GB free setiap bulan. Puas hati dah?

celcom broadband

Untuk bagi korang kepuasan yang maksimum, pihak Celcom jugak akan bagi korang limited edition World Stage USB modems PERCUMA selagi stok masih ada. So tunggu apa lagi? Sila langgan Celcom Broadband hari ini jugak. Kalau terlambat korang jugak yang menyesal.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 responses to Plan Baru Celcom Broadband Ada Free Unlimited Music Download Lagi

  1. firstly says:

    FIRST

    0

    0
  2. hpmurah2u says:

    dah pakai celcom brodbnd..hihiih

    regards,
    jm tgk hnpon

    0

    0
  3. Zara says:

    lol… baru je bertukar ke maxis bb…

    0

    0
  4. bad says:

    aku ari tu da try 2 bulan celcom broadband tp peh servis teruk la. dpt hsdpa 2 min jer, 10 mini speed 3g ngan edge. sia2 aku pkai package 3mb. aku da stop skang pkai maxis. mahal skit tp tak pa la janji xserabut kepalo den

    0

    0
  5. rebellist says:

    duk rumah jer, layan streamyx jer cantik

    0

    0
  6. zoull says:

    mmg pkai celcom skrg nie.. cuma tak tahu plak ade download lagu free kat celcom tuh… good info..

    0

    0
  7. ROJAK says:

    download music free ye? tunggu telco lain lak buat hehe

    0

    0
  8. pokcik denang says:

    streamyx lagi bagus. celcom line tak meluas. orang bandar ok ler. rumah aku 3km dari k.bharu line gprs jer

    0

    0
  9. Saya berpindah ke qualalampur bulan bersih dari singapore dan tertanya-tanya apa yang pembekal jalur lebar terbaik. Saya fikir saya telah menemui jawapannya. Terima kasih kerana jawatan maklumat.

    0

    0
  10. pokcik denang says:

    apa pun bagus jugak plan baru ni. nak jadi ahli jugaklah

    0

    0
  11. Kaki Blogger says:

    Den x pakai broadband nie… hehehe

    0

    0
  12. Kakisurf says:

    Aku baru start guna Celcom BB awal bulan lepas (Ogos 2011). Paln basic RM68 tuh. Mula-mula memang ok. laju jer.. masuk minggu ke tiga dah mula slow sampai sekarang… lagi teruk nyer kejap-kejap connection terminated..macam gampang sial… Ptuiii..

    0

    0
  13. pipe cutter says:

    Nice article. Ive just forwarded the link to my buddy|.

    0

    0