Written by AbangNara | July 22nd, 2009

julie hoi julie woon

Baru pagi tadi kitorang post koleksi gambar Julie Hoi (Julie Woon) yang agak seksi, tengok-tengok petang nie dah ada orang hantar email koleksi gambar-gambar lain pelakon Blogger Boy nie. Tapi pictures and photos Julie Hoi yang dihantar nie nampak lebih sopan berbanding yang sebelum nie. Mungkin photoshoot murahan jer kot?

Rupa-rupanya Julie Woon nie dulu memang model untuk majalah HyperTune, sebuah majalah kereta kalau tak silap. Kiranya kalau anda merupakan seorang peminat kereta, compem kenal la minah nie. Kami tak minat kereta so kami tak kenal. Hehehe.

Lagi koleksi gambar Julie Hoi @ Julie Woon dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

UPDATE: Kitorang dah betulkan gambar. Sebelum nie terletak gambar yang dah pernah dipost. So tengok balik kalau anda dah tertengok sebelum nie.

julie hoi julie woon

julie hoi julie woon

julie hoi julie woon

julie hoi julie woon

julie hoi julie woon

julie hoi julie woon

julie hoi julie woon

julie hoi julie woon

julie hoi julie woon

julie hoi julie woon

98 responses to (LAGI GAMBAR)Julie Hoi @ Julie Woon

  1. badboy says:

    licinnya kulit dia

    0
    0
  2. Kak Su says:

    memang cantik la dia ni

    0
    0
  3. badboy says:

    ni kata sopan..dah nak terbojol aku ngok dah tu..

    0
    0
  4. la ltk lg gmbr ni.oit kot yepun sensor2la mane yg ptut,apelh nara nie kite cmplain buat dek je…

    0
    0
  5. badboy says:

    gambar pertama aku ngok cantik
    gambar ke dua aku ngok dah mcam orang nak jual body pun ada.
    cam org kegersangan pun ada..
    ketiga macam baru lepas..
    6 n 7 tu lagi tak boleh nak kata apa
    lu pikir la sendiri

    0
    0
  6. siezan says:

    1st

    0
    0
  7. EclipsE says:

    cantiknya rambut dia…
    lembut jer…

    0
    0
  8. Cipan says:

    apsal tak bogel je trus?

    0
    0
    • EclipsE says:

      msh ade tmpt yg blm sempat dicukur…hahahahaha…
      astaghfiruallah…jhtnya aku…

      0
      0
  9. beezeebowdy says:

    salam…
    sbb tu aku lebih respect kat BN ni.. sbb tau yg mana boleh & tak brp boleh nak dipaparkan kat dlm blog..
    respect doesn’t come easily.. it has to be gained.. right?
    just don’t follow mcm OhBulan.. minta maaf OB.. aku dah hilang respect habis2an kat ko,M.. sbb kerana nak naikkan rating ko balik so that ramai komentar2 tegarrr ni join ko balik, ko sanggup jatuhkan maruah ko sbg host, pilih gambar2 yg nampak segala bagai si julie ni.. tak censor langsung tang breast tu.. what is your actual motif, M..? malulah pada diri sendiri dulu sebelum bertindak.. konon kat blog2 lain berlambak gambar2 yg lagi teruk dr yg ko pilih tu.. tapi maknanya.. kalau org lain tu buat.. ko pun buat lah… pengaruh dr mana & siapa yg ko dpt ni, M..? sori lah ye.. blog ko lousy now..
    OB now sucks!!
    BN – jangan buat mcm OB okay.. stay this way… kewarasan akal lebih penting dr kepentingan hati…
    salam…

    0
    0
    • EclipsE says:

      sabar…sabar…jgn marah2….bertenang k?hehehe..

      0
      0
      • beezeebowdy says:

        bukan pe, eclipse.. ehh.. ko lah fenomena search yg jadik pagi tadi kan… ko yg mane aaa… bulan ke mentari…?? hehe

        komentar2 kat OB bahasa2 nya tak brp aku berkenan.. dulu2 aku tegarr jugak kat sana.. tapi sejak 2 3 menjak ni.. pendekatan & cara M (si tuan rumah) OB tu terlebey suda.. kerana nak tarik komentar.. sanggup biarkan bahasa2 lucah berleluasa di situ.. langsung tak berhemah… & dgn tuan2 rumah sekali perangai camtu… heeeee…. & should he gain the respect…??

        0
        0
        • EclipsE says:

          aku ade pg td…dpt tgk aku x?aku tsenyum je kat seantero alam…huhuhu..
          yea ker OB mcm tue?skali pon aku xpenah lepak sn…
          mcm xbest jer…

          0
          0
        • beezeebowdy says:

          ko dah mewarnai alam semesta pg tadi ekk…?? hehe..
          apa pun… indah betul ciptaan Allah Subhanahuwataala..
          tak pyh la ko gi OB tu… diorang tu mcm dah ada puak & suku kaum2 seangkatan dgn diorang jek.. haha.. tak kena luku jek lagi… dah kena luku baru nak sedar kot… hahaha oppsss.. mulut aku nih!!! haha.. ampunnn ya Allah..

          0
          0
        • EclipsE says:

          mulut jahat xpe…ati mst mau baik..
          ko ney ade kena mengena ker dgn owner OB tue??
          xpela…ko lepak cni jer…
          maybe kt sn puak n suku kaum batak…
          dat y pngai cmtu…
          pndi2 aku jer tduh org…hehehe…

          0
          0
        • EclipsE says:

          U must smart…. don’t stop use ur nice word to lesson them…

          0
          0
        • beezeebowdy says:

          takdek kene mengena idup atau pun mati.. hehe.. ehhh.. kalo dah mati aku jadik keliwon lah yekk.. haha
          insyaAllah.. senang2 aku lepak aa sini… tapi aku ni semedang nye yg bz.. se bz nama aku.. beezee… hehe

          0
          0
  10. abg jack says:

    aduh …gugur iman abg nengok laman ni lama2…mmg mmg mmg la die ni…nasib baik cina maleh abg nak tarbiyah

    0
    0
  11. beezeebowdy says:

    sori ye BN.. aku cuma katakan dr sudut hati aku yg paling ikhlas…
    aku tak suke org2 hipokrit ni… hehehe

    0
    0
    • EclipsE says:

      xpe…luahkan pendapat n pandangan anda..
      org2 BN sporting n open minded…cewah….

      0
      0
      • beezeebowdy says:

        that’s exactly what i wanted to say, eclipse… anyway, thanks to you coz ko faham…

        0
        0
        • EclipsE says:

          welcome!
          ari tue ko komen psl memey norman kn…aku suke la statement ko…
          la ney br ko muncul blk..

          0
          0
        • beezeebowdy says:

          hehehe.. ko ada baca yek…
          dah k ingatkan aku ni.. fyi.. si memek tu baru jek kuar dr [email protected] noman tu… tgh angkut baju2 segala bagai dlm beg plastik mcm kan tukang angkut baju kat kedai dobi tu… hahaha.. jiran2 sini bgtau aku.. dah nampak ura2 she nak stay balik kat sini kot.. sengalll….!!! ko jgn jadik camtu ye, eclipse… & to sapa2 lah jugak.. nak buat apa2.. ingat mak ayah… ingat Allah!! dia ni aku rasa kat makbapak dia cite lain.. tapi bila dah dapat penyedap dia… cite lain!! heeeeee……

          0
          0
        • EclipsE says:

          hahaha….mcm best jer cite ko…tp i’ve to go now…
          sok ko lpk la cni…smbg cite lg k?
          aku nak jd mcm CNN/AL-JAZEERA. gak..hehehe…
          aku chow dlu…
          askum…

          0
          0
        • beezeebowdy says:

          waalaikumussalam…

          0
          0
  12. pinkypanthers says:

    aku ada prgi kat OB tadi mmg dahsyat gilagmbar minah ni..
    si pengkomen2 pun blh tahan mngomen aku jadi takut plak cpt2 aku tutup karang tak pasal2 ank2 aku yg kmbar ni nmpak dia bg tau kat papa dia habis aku x dpt lg nk melawat mana2 blog..
    tapi kat sini org2nya baik komen pun xde ar lebih2..
    aku rasa lebih selesa kat sini..

    0
    0
    • beezeebowdy says:

      hehe.. salam, pinky..
      elok la ko cepat2 beredar dr bulan kawah berapi tu… haha
      ko sbg ibu pun tau malu kan.. malu nak tgk gambar2 terlebey suda tu..mcmkan laman playboy plak aku tgk.. & ko pun tukuzut kan tgk bahasa2 pengkomen2 kat situ… ada pengkomen kat situ ibu yg dah setengah abad umurnye pun ada.. tapi bahasa ya Allah.. takdek hemah langsung! yg lenglain pun.. tuan tanah tu tak pantau.. tak brannn nak tegur.. tegur kang.. rating jatuh. comments tak masyyyuuukkkkk!! sanggup jadik pimp. haha.. hmm.. apa2 lah OB.. ko dan bulan ko yg semakin melalut & mencarut & penuh lucah & ?????… aku doakan ko kembali lah ke asal mcm dulu yg penuh berhemah & bersopan…
      apa pun.. beautifulnara, aku salute ko! & komentar2 kat sini pun sume classy!! always remind each other for betterment.
      tuan rumah! thanks sbb terima aku kat sini.

      0
      0
  13. Kamui Gakuto says:

    sebenarnya bagi kami yg lelaki, dapat melihat gambar begini merupakan satu peluang utk mencuci mata, tapi bagaimana dengan perempuan??

    0
    0
  14. skyline says:

    hoi tergugat iman aku cam ni…..

    0
    0
  15. gg says:

    mantap amoi ni…

    0
    0
  16. stylo says:

    pergh… layan2…

    0
    0
  17. muezz says:

    fuyoohh..why everyone so excited..julie hoi julie woon old news la..her before/after plastic surgery also discussed in some forums since few years ago..only now you discuss her..huhuhu

    0
    0
  18. conan says:

    ahaha…lawak gak ye die ni…

    0
    0
  19. Zaza Muhammad says:

    hehehe lam majalah mangga (playboy versi mesia) ade dop gambo awek ni…? kang mangga sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee siar gambo2 cenggini…

    0
    0
  20. aries_april says:

    sabar kak zaza…

    pics ni lbis span dri pg tdi…

    0
    0
  21. miebahau says:

    perghhhhh xleh thn gua tgk dia ni broooo…. png awang aku di watnya

    0
    0
  22. Rin says:

    mengancam..
    tp ada touch of plastic surgery..??
    x de lah salute sgt, originl one lg pnting..

    0
    0
  23. hantu says:

    SEKSI!

    0
    0
  24. aries_april says:

    seksa sngt tu….
    :-)

    0
    0
  25. chak says:

    wit wit

    0
    0
  26. Cipan says:

    Bila kena rogol barulah sebok2 nak buat laporan polis lah, apelah – mintak simpati.

    Tp time bergambo, pergh..mcm pelacur. Agaknya mmg mintak kena rogol kot :)

    0
    0
  27. suraya ismail says:

    ntah2 u all nk tiru dia jgk pa………hehehe mesti lg seksi dari julie woon kot hahaha dasyat lg ma………

    0
    0
  28. abg jack says:

    sapa bleh tulun tunjuk ajar boh muka kat sini…tingin gak nak tayang gigi boya kuu..

    0
    0
  29. aries_april says:

    actually dia nk tnjuk g…
    tpi xda ksmptan…

    mjlah playboy x pnggl dia…

    0
    0
  30. vios_vaio says:

    kalau gambar mcm ni je korang dah cakap hot ke ape..kalau berani dan sanggup tambah dosa p la Ohbulan..sana gambar mmg rate 18sx dah..Bagi aku admin Ob sangat keji..sanggup guna taktik murahan sebab nak tarik komentar…fyi..sejak 2 bulan lepas rate OB jatuh menjunam sebab ramai org tak minat nak komen dah kat sane termasuk aku…utk naikkan dan panaskan balik karpet OB..admin OB letak gambar panas cam tu..mmg taktik dia menjadi..ramai lelaki2 gersang menggelupur bagi komen kat situ..semua manusia murahan lagi menjijikkan..Tahniah pada admin Nara yg masih sedar tanggungjawab sosial sbg blogger.

    0
    0
  31. taiko says:

    Huhuhuhu ramainya tulis pasal dia ni

    0
    0
  32. sumanto says:

    apelaa yg korang sibuk sgt kat awek aku tu..sampai nk inzal pn ada..wakaka

    0
    0
  33. aries_april says:

    OB dlu sslu x update dia pny blog…
    jdi slow….
    pas dia update blik…
    mmg pics smua mnyrmkan kaum wnta….
    tngok la pic megan kat sna…
    mak ai…
    …………………….

    tnggu ar..
    skit hri kna boikot cam azwan ali pnya blog la…

    0
    0
  34. as says:

    rase mcm nk gigit je kulit dia 2

    0
    0
  35. ambe says:

    bnda y tak spttnya kita tgk dh leh tgk free2 jerrr..ape nk jd tnjuk kt org dia pya body.kot yer cntik sgt smpn2 laa..

    0
    0
  36. bangiperdana says:

    pandangan ikhlas dari bangiperdana:-
    Julie mmg cantek…cume yang atas je kecik …yang lain almost perfect…

    0
    0
  37. Retokawe says:

    menyelerakan..nyum..nyumm

    0
    0
  38. rol says:

    macam bodoh…x lawa

    0
    0
  39. saad says:

    biaq pi kat dia la.yg penting kita dpt tengok.dia yg nak tunjuk body…..tengok je la

    0
    0
  40. apiz says:

    ni pic lama dia la..pic baru yg rmbut pndek xnak tnjuk plak? hehe..

    0
    0
  41. badrie says:

    pesal tak nampak puting pun

    0
    0
  42. merah says:

    nape dia posing peli semacam aaaa……

    0
    0
  43. Mr No says:

    wow, i like it !!!! bt y nw she look more thinner ard huh??

    0
    0
  44. hamlau says:

    Cantik. Kulit putih mulus. Boduy gebu. Tak dapat nak main, melancap sambil tengok gambar jadi laaaaahhhhh…..

    0
    0
  45. […] Read more on Beautiful Nara […]

    0
    0
  46. liko says:

    lancap breast dier best nih

    0
    0
  47. sheik says:

    syoknye tgk!!!!

    0
    0
  48. mehanrix says:

    elo.. en.beautifulnara bagi aku semua gambar julie boleh tak?

    0
    0