Written by serenity | October 14th, 2011

Pian Cecupak yang diberi tempoh seminggu untuk meminta maaf daripada ayah tiri Aida Hazira dan Aida Hazira kerana mengumumkan dia akan berkahwin dengan model sambilan itu sedangkan mereka tidak tahu mengenainya, telah membuat pernyataan maaf di Facebook berhubung hal itu.

Dia juga mendakwa dia sedang sakit. Bagi kami, kita semua patut memaafkan dan melupakan apa yang berlaku, manusia tidak dapat lepas dari membuat kesilapan. Mari kita doakan yang terbaik  untuk Pian Cecupak.

***.

“Sebut kato negeri kelate,tanah serendoh sekebun bungo..tempat molek sereto come, penuh dengan seni budayo..” Datanglah menghayati pelbagai irama dikir barat himpunan Temasya Dikir Barat pd 17 Okt ini jam 11:00 pagi hingga 10.30 malam di Kompleks JKKN Kelantan- telefon 09-741 7000…=) Ghama pendikir-pendikir terkenal Kelate- Fendi Kenali, Cikgu Sulizi,Zaidi Buluh Perindu, Setapo Merak Mas, Roy Kapilla, Shaq Mentor dan ramai lagi pendikir tersohor seluruh negeri Kelantan berhimpun!

40 responses to Pian Cecupak Minta Maaf Daripada Ayah Tiri Aida Hazira Di Facebook

  1. aku ..aku..dan aku says:

    lain kali fikir dulu sebelum keluarkan kenyataan..

    0

    0
  2. insaf says:

    kan lebih elok ditanya pada tuan badan dulu baru dihebohkan.. xde lar malu sndiri.. :)

    0

    0
  3. toblerone says:

    bgs lah .. selesai.. bermaafan jer la..
    anak dato` rupanya

    0

    0
  4. aslann as says:

    memacamlah dunia artis ni..hmm.

    0

    0
  5. Ropi says:

    siannyee ko pian SS rupenye…gua bajet lu betul2 dpt awek hot…ekeke

    0

    0
  6. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Oh Pian…ngko sepatutnya sedar sebelum wat statement…manakan pipit boleh terbang sama tinggi dengan enggang….berpijak lah di Bumi yang nyata…walau apapun haku respek ngan ngko coz ngko cepat2 minta maaf…mudah2an semuanya dapat dijernihkan semula…

    0

    0
  7. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Oh Pian…ngko sepatutnya sedar sebelum wat statement…manakan pipit boleh terbang sama tinggi dengan enggang….berpijak lah di Bumi yang nyata…walau apapun haku respek ngan ngko coz ngko cepat2 minta maaf…buang yang keruh, amik yang jernih…

    0

    0
  8. lisa says:

    pian ni jiran umh aku…rapat ngn bini ngn ank2 dia dulu

    0

    0
  9. Sue says:

    minta maaf pun ala2 mcm bukan salah dia tp kerana dia tu redho dgn keaadaan yg menimpa dia kononnya maka dia minta maaf…ptt stop pas statement dia minta maaf…nampak mcm tak nak kalah malu je…

    0

    0
  10. HoNeY bEe says:

    ejaan allah tu sebetulnya Allah atau ALLAH…

    Allah Maha Mengetahui baru betul… hati2 dgn ejaan…

    0

    0
    • HUMMER69 says:

      MACAMANA TAK SALAH EJA…
      AIR RACUN INJECT MUKA TU DAH NAIK KE KEPALA OTAK DIA.. TU YG BUAT DIA SELALU MELALUT KE LAUT SAMPAI JADI JANTAN SS… :-)

      0

      0
  11. kesengalanku terserlah says:

    haa, kan bagus mintak maaf. camni barula dikatekan ‘gentleman’.. man ke? haha !

    0

    0
  12. Joe says:

    apasal kau nak maafkan semua, sepatutnya aku yg cakap, nak maafkan kau ke atau tak? Blah statement nak cover malu.

    0

    0
  13. Harraz Rifqi says:

    Sdh2 la tu..uols siap le pi semayang jumaat.mandi wangi2 dr mengata org kat sini

    0

    0
  14. cik spender says:

    motif ko nak “maafkan semua”?hahaha…bengong. dahlah syok sendiri bercinta skang ni nak feeling sendiri mintak maaf. tak kuasa mak!

    0

    0
  15. niki says:

    senang yeaa.. hdup ni..
    buat salah.. silap skit.. mintak maaf…
    buat salah.. silap banyak.. mintak maaf…

    moga suatu hari nnt…
    para penyamun.. peragut.. malah pembunuh skali pun..
    termasuk penyimbah asid.. bleh mintak maaf…

    ramai yg nak kena behenti keja ni…
    sebab penjara udah kena tutup..
    dah xde penghuninya lagi !!!

    0

    0
  16. Harraz Rifqi B. Affendi says:

    Selamat Hari Raya Maafkan Saya Zahir Batin..-pian cucupek-

    0

    0
  17. aneh says:

    Pian Cecupak Minta Maaf “Daripada” Ayah Tiri Aida Hazira Di Facebook

    abg nara, ayat salah la..bukan “daripada”, “kepada” rsnya lg sedap bunyi..

    0

    0
  18. lalalang says:

    motif ko nak “maafkan semua”?hahaha…bengong. dahlah syok sendiri bercinta skang ni nak feeling sendiri mintak maaf. tak kuasa mak!

    0

    0
  19. meeradriana says:

    sakit konon..
    dia xnak kene kait lagi dgn story ni sbb tu dia kata dia sakit..
    atleast wartawan boleh lupa ar???

    0

    0
  20. Reena says:

    Sakit la pulak…sakit apa pian? Sakit otak? Pk dulu sebelum wat statement..kan dah termalu sendiri.

    0

    0
  21. pjaz says:

    buat kenyataan separuh sedar kot..hehehe

    0

    0
  22. aku says:

    aduuuuhhhhhh…. malunye muka mane nak letak???? pian mmg btl2 cakap tak pakai otak. . . syok sendiri. pempuan cantik mcm tu, tak padan dgn ko.

    0

    0
  23. student bandung says:

    *yawn*

    0

    0
  24. HUMMER69 says:

    PIAN CECUPAK…. KO PUNYA MINTAK MAAF MACAM
    NAK MINTAK KENA CECEPUK GITU! :-(

    0

    0
  25. along says:

    senangnya zmn teknologi canggih ni yer……………nak mintak maaf pun dah xyah g jumpa ngan org t’sebut……bkk jer FB pas2 tulis statement mintak maaf………, sepatutnya klau ikhlas kena jumpa sendiri aweks 2 n family dia……mintak maaf dpn2….baru gentle……….

    0

    0
    • no guts says:

      dia tak berani dan tak ikhlas.. at the end of his msg, dia siap tulis.. saya dah maafkan smua.. aiikk?

      0

      0
  26. Jemj says:

    Ni lah manusia yg bodoh x leh diajar…pandai x leh ikut.

    0

    0
  27. lily says:

    takott kena saman le tuutt.. dah le job tak de,kang kena saman sapa nak bayar? mintak maaf pon cover malu je.. mcm dia yg jadi mangsa..keh3..

    0

    0