Written by serenity | October 12th, 2011

Berita Pian Cecupak akan mengahwini seorang model, Aida Hazira Ahmad Razman sudah tersebar sejak beberapa hari lalu di blog-blog hiburan. Kami sengaja tak mahu melaporkan kerana tidak pasti kesahihannya. Kami cuba juga mencari info tentang Aida Hazira dan hanya menemukan profil seorang model lain yang bernama Aida Hazira tetapi dia bukan yang dikaitkan dengan Pian.

Hari ini, model sambilan yang dikatakan akan mengahwini Pian menafikan tentang itu kepada Harian Metro.

“Saya tidak pernah merancang untuk berkahwin dengan Pian Cecupak dan saya menafikan sekeras-kerasnya dakwaan dia, kononnya kami bakal berkahwin. Saya tahu Pian sengaja mengeluarkan kenyataan itu untuk mencari publisiti murahan.”

Oh, ni kes syok sendiri kah?

“Saya hanya menganggap Pian sebagai kawan. Malah dia juga saya anggap seperti abang kerana dia pernah membantu saya, tidak lebih daripada itu.”

Macam mana ada perancangan perkahwinan yang tidak diketahui ‘bakal isteri’? Berani betul kau, noks, canang berita tak betul di akhbar nasional. Menurut Metro, berita selanjutnya boleh didapati dengan membaca akhbar mereka. Beli jangan tak beli!

                                                                                                                                       ***

Bertemakan muzik & alam, saksikan keunikan Rhythms of Kinabalu yang menampilkan persembahan seni muzik yang berasaskan buluh dan logam.

Menanti anda di Taman Kinabalu, Kundasang dengan suasana yang nyaman dan dingin pada 21 & 22 Oktober 2011. Jangan lupa saksikannya! Untuk maklumat lanjut, hubungi 088 – 237052.

32 responses to “Pian Cecupak Buat Publisiti Murahan” – Aida Hazira

  1. RIMAS says:

    Geli btol aku statement si jantan nak tiru perempuan ni. Da elok rupa.. pg botox2.. pastu statetement leh kuarkan botox.. nampak nah belajar tk tinggi …

    pastu nak kata nak kawin..tk nak kalah..letak model! perghHhhh.. nak cover line ke ko tu jenis main belakang nokkk? :P

    0

    0
    • malunyeeeeeee…… mana nak letak muka….?

      0

      0
      • Selitone Cold Steve Austin says:

        Cari beg kertas, buat 2 lubang dan pakaikan untuk menutup muka… Voila!! sekarang anda boleh ke kedai untuk membeli rokok kegemaran anda tanpa perasaan malu lagi. Berkesan juga untuk mengelakkan dari dicam Ahlong dan sebarang penuntut hutang dari mana-mana institusi kewangan yang berlesen.

        PERHATIAN: Cara ini berkesan hanya untuk jangka masa pendek sahaja dan elakkan dari meredah hujan. Jika siptom masih berterusan; sila berjumpa dengan doktor psikatri anda untuk rawatan selanjutnya.

        0

        0
    • SOB says:

      Nak Kawin dgn Model je..nak HOT je Pian nih..hehe! kelakar lah..memalukan diri sendri je…

      0

      0
      • Rooney says:

        AIyo, nak kiamat dunia?

        Pian tu BAPOK TUA @ PONDAN TUA @ GAY BOY TUA TAK SEDAR DIRI lah!

        Ada hati nak kahwin dengan MODEL konon.

        Aiyoo, tak sedar SENJA si PIAN nih.

        Harap muka dah la HADO, cucuk sana cucuk sana LENTIK SANA LENTIK SANA.

        HAROMMMMMMMMMMMMMMMMM…

        Sedar sedar lah PIAN oi, kau tu dah ada anak-anak. Baik la kau concentrate cari kerja yang bagus sikit jadi pak guard pun takpe daripada buat kerja MEMALUKAN ANAK ANAK KAU.

        SYAITON NIR ROJIMMMMMMMMM!

        Geli aku lah dengan dia ni, Euuuuuu..

        Simpang malaikat okay….!

        0

        0
  2. kesian.. says:

    aku kesian laa tgk ko ni pian…

    0

    0
  3. uweeek! says:

    boring lah gossip artis sekarang ni. sangat MUAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  4. poyoss says:

    org mcm ni pun ada ka???
    ni mesti kes da xd cite da nk dtyg.. adoii…
    kua je la dr indudtri ni.. semakkkk!!!

    0

    0
  5. HoNeY bEe says:

    Biar betik…

    0

    0
  6. myramyra says:

    ishh. kesian si pian ni kekadang. tapi buat apa nama cari publisiti murahan ni. pompuan ni pon macam sama je nak cari publisiti murahan jew. pian .pian ;( so sad.

    0

    0
    • oiittt… dh pian announce dlm paper tu… dia mesti la back up blk… habis la ‘saman’ dia nnti.. mest dato2, vvip x moh dkt dgn dia dh… abis la job dia…. so dia kena la bgtau dlm paper jugak.. dia malu tu….

      0

      0
  7. Kacang Soya says:

    Cian Pian….

    0

    0
  8. bukan nama sebenar says:

    apa kes plak ni?
    mcm ni punya kes pun ada…
    adeiiiiiiii….dunia2….

    0

    0
  9. frinses says:

    missed communication agaknya…

    0

    0
  10. Rafifi says:

    Opps..perasan nya pian ni..siap dah announced dalam press. Ferasan..

    0

    0
  11. Cik Ram says:

    Satu jer aku nak komen Si Pian ni B.O.D.O.H!!! Sekian terima kasih..

    0

    0
  12. TeruteruBozu says:

    mcm pakat jer.. si laki dh suam2 basi..yg pempuan nk dikenali so bleh dpt job lg… so pakat wat kontroversi mcm ni… dpt laa win win situation……

    try tngok muka girl tu..mcm ala2 pian jer bahagian dagu/pipi tu…rakan cucuk eh? oppssss

    0

    0
  13. akusaaaaappaaaaa says:

    dohhhhhhhh….!!! cian cian

    0

    0
  14. Jabun says:

    hikhikhikkk

    nightmare..

    0

    0
  15. redcarpet says:

    23thn jer bru tp dh nmpk awl 30an…

    0

    0
  16. cecupik says:

    tu yg aku kompius mase bace paper tuh..giler ke ape pompuan neh nak kawen ngan donut tuh..waaaaaa..geli mak

    0

    0
  17. jgn over says:

    he he. mcm kes lidyawati perasan kate azlee senario nak kawin ngan die lak dulu. hai pian ………… sedo lah diri cikit. pompuan tu model aper…..

    0

    0
  18. xilalatif says:

    Astagfirullah.. Sudah-sudahlah tu mengutuk orang.. Biarlah apa pun yang dia nak buat.. Bukannya menjadi kudis pun pada orang sekitar sampaikan nak hina dia sebegitu rupa.. Tahukah anda bahawa segala komen-komen yang anda semua beri adalah satu dosa? Apakata kalau kita sama-sama doakan agar dia terbuka hati untuk bertaubat & buat hal-hal yang berfaedah.. Itu lebih baik kan???

    0

    0
  19. ape daa says:

    muka model pompuan tu macam lelaki lah.

    0

    0
    • ade aku kesah says:

      Setuju…mcm jntan pun ade upe model ni…tpi sian kt pian…dhla suam2 kuku..fofuler pun pasal cucuk botox… skrg kua statement yg memalukan….mane nk sorok muke??? Sorok dlm lubang jamban laa…

      0

      0
  20. kesengalanku terserlah says:

    pian oh pian !
    ish.. ish.. ish..

    0

    0
  21. hafisvr4 says:

    SubhanAllah, jgn menipu nanti Allah marah.

    0

    0
  22. hehehe says:

    cite yg paling lawak sekali minggu nie…

    0

    0
  23. shila says:

    kenal sgt si aida ni..sape sekolah teknik sg petani 2 tahun 2005 dulu skali dgn dia,mmg tau perangai dia..apa yg dpt dirumuskan, time skolah dlu, dia mmg terkenal perangai gila glamour dia n stok geli2 laki bdk2 skolah tu.. apa2 pun, hrp2 dia dh brubah n x mcm dlu lg.. psl dia dgn pian tu, cuma allah je tau kebenaran..

    0

    0