Written by AbangNara | February 26th, 2015

Fuh~~~ Habis sudah cuti panjang sempena Tahun Baru Cina. Amcam cuti anda? Pasti ramai yang balik kampung kan? Abang Nara dan keluarga sempatlah menghabiskan masa di Zoo Melaka cuti kali ini. Saja bawak anak-anak jalan tengok haiwan. Seronok sangat-sangat!!!

petronas coffee break

Sebelum cuti panjang Tahun Baru Cina ini, Abang Nara telah menghadiri majlis pelancaran PETRONAS Coffee Break di RNR Tapah. Untuk tahun ke 16 berturut-turut, PETRONAS akan memberikan pouch beg percuma berisi kopi dan makanan ringan kepada pemandu-pemandu yang pulang ke kampung sempena Tahun Baru Cina ini. Satu inisiatif yang amat bagus dan bijak. Memang rasa mengantuk akan ada bila balik kampung lebih-lebih lagi bila jalan jem.

petronas coffee break

PETRONAS Coffee Break ini telah dirasmikan oleh PDB MD/CEO Mohd Ibrahimnuddin Mohd Yunus dan Senior General Manager Retail Shaharuddin Muhammad Sidek dengan diiringi tarian singa dan pukulan gendang yang cukup meriah (anda boleh ikuti @ibrahimnuddin di Twitter untuk lebih mengenali beliau). Abang Nara percaya ramai yang telah mendapat pouch beg istimewa di 39 stesen-stesen PETRONAS terpilih pada 14,15,20 dan 21 Februari yang laluLepas minum dan makan, badan pun rasa segar dan bolehlah teruskan perjalanan balik kampung.

petronas coffee break

Tue tengok tue Abang Nara pun dapat pouch beg PETRONAS Coffee Break. Hehehe. Muka gembira tak ingat. Rakan-rakan blogger yang lain pun gembira dan sangat kagum dengan usaha PETRONAS yang telah menjayakan Coffee Break ini untuk 16 tahun berturut-turut. Macam dah jadi satu budaya rakyat Malaysia. Untuk makluman, PETRONAS Coffee Break ini akan diadakan setiap kali perayaan Aidilfitri dan Gong Xi Fa Chai sebab masa itulah orang ramai berpusu-pusu balik kampung.
petronas coffee break

Ada tak antara anda yang sempat mengambil pouch beg istimewa PETRONAS Coffee Break bila balik kampung baru-baru nie? Kalau ada kongsikan di ruangan komen. Maklumat lanjut layar www.mymesra.com.my

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 responses to PETRONAS Chinese New Year Coffee Break

  1. Amir says:

    betui..mata mengantuk jgn dilawan. berenti kejap, pekena kopi dulu seround, tido dulu ke barang sekali lelap..baru sambung drive :)

    0

    0
  2. uglynora says:

    Tak boleh ke kalau x cerita hal diri sendiri…bila selalu sgt…rasa boring ahhh.

    0

    0
  3. kak leha says:

    amboi kak nara pakai chanel ke tuuuuuu?

    0

    0
  4. daisy says:

    abg nara tu kn tengah promotekn petronas. bkn cerita psl diri dia sndri. adoiiiii. huhu.

    0

    0
  5. anna says:

    Kot yer pon jagalah aurat tu….

    0

    0
  6. Anonymous says:

    assalam
    knp xtutup aurat yg lelakinye..dah tau hukum batas2 aurat lelaki ..mmmm..

    0

    0
  7. Kami pun dapat satu di rnr Seremban. Tak sempat pula nak update dalam blog.

    0

    0
  8. azlin says:

    suar abg nara better jgn pakai.kalau duduk still napak kepala lutut.

    0

    0
  9. mm says:

    Keluarga bahagia…
    Maaf saya nak ckp… lg bahagia klu ketua keluarge nye tahu menjage
    aurat nye sendiri dan isteri dan anak2nye..
    Semoga nara lbh bhgia di mase2 akan dtg…

    Insha Allah…

    0

    0
  10. wak doyok says:

    abg nara ni bebuat tak tau ke kite tak leh sambut raya cine? ramai ostad cakap camtu.

    0

    0
  11. Khir Khalid says:

    Pekena kopi dulu kalau mengantuk.. baru badan segar dan pemanduan selamat.. :)

    0

    0
  12. kaki says:

    sila maafkan dia sbb dia xtau ttg aurat. ahakksss..

    0

    0
  13. betis gorilla says:

    Nara..since nko slalu haplod gambar retis yg mcm2 supaya they all kena kutuk..apakata kali ni nko nasihat kat bini nko tu supaya pakai suar yg lebih longgar sbb betis dia yg gedabak tu buat suar tu bagai nk terkoyak dah aku tgk.pastu suh plak bini nko nasihat kat nko agar pakai suar yg labuh skit sbb nko ni org kelantan.takkan nko taktau aurat lelaki kat mana?

    0

    0
  14. koffkoff says:

    Bang Nara, aku salah tgk ke efek gamba ke cemane? Aku cm tnampak nipple bini kau. Ohmaiii. Mungkin efek baju kut tp aummmm tbayang!! Kahkah!!

    0

    0
  15. tak dapat nk pekena kopi.. penin kepala.. dapat hidu pun jadik la.. segar!

    0

    0
  16. cikgu bada says:

    kita minum dulu

    0

    0