Written by Bella | August 23rd, 2016

Akademi Fantasia 2016 baru sahaja bermula tetapi telah dihimpit kontroversi apabila ada pihak yang mendakwa salah seorang peserta program realiti berkenaan adalah punca rumah tangga pasangan pelawak dan penyanyi  yang juga bekas peserta Akademi Fantasia berantakan.

Menurut beberapa sumber, peserta berkenaan menjadi punca pergaduhan pasangan tersebut sebaik sahaja pelawak berkenaan melihat aksi isterinya dengan peserta AF2016 itu didalam sebuah aplikasi nyanyian popular, Smule.

Mendengar mengenai berita ini, Pengurus Saluran Astro Ria, Raqim Ahmad berkata pihak beliau akan berbincang dengan produksi AF2016 dan menyiasat isu hangat ini.

Saya tidak tahu-menahu mengenai perkara ini dan tak juga mendapat sebarang makluman mengenainya. Apapun, kami akan selidik dan melihat perkara ini dengan serius.

Kita berharap, tidak ada sebarang hubungan terlarang berlaku dan perkara ini akan diberikan perhatian sebelum sebarang tindakan diambil.

Tentu anda boleh teka pasangan pelawak dan penyanyi mana yang terlibat bukan? Malah, baru-baru ini foto separuh bogel isteri pelawak berkenaan bersama seorang lelaki di aplikasi Smule telah tersebar di Internet. Apa-apa pun kita tunggu sahaja perkembangan lanjut mengenai isu ini.

Sumber Berita : BH ONLINE

30 responses to Peserta AF2016 Punca Pasangan Pelawak Dan Penyanyi Bergaduh?

  1. melati says:

    Yg saya nk amik tahu perkembangan Dato Shake jewww….!!!

    0

    0
    • hayleyquinie says:

      hahahhaa kelakar betol la af sampah ni, so cheap utk promote bila timbul kontroversi ni, nnt org tahu la 2016 PON ADA LAGI AF niy, ingatkan tahun lepas dah terkubo. haii la kesiann

      0

      0
    • Anonymous says:

      Zila Seeron lah tu kot..yg kena tangkap khalwat nyorok belakang almari…siapa lagi???

      0

      0
    • Dato Shakekaboom Boom says:

      Zarol mmg selalu duet dgn Zila Seeron tapi gambar separuh bogel tu si polan mana entah. Zarol dah ngaku bukan dia…

      0

      0
      • mak jemah says:

        ye memang bukan zarol.. tak baik betul org2 yang tuduh org yang tak buat dosa org lain buat…

        0

        0
  2. melati says:

    Dato Shake saya tahu,,, yg lain tak nk tahu…hmmmmmmmm..!!!

    0

    0
  3. anti gay says:

    xyah nk kecoh sgt nk naikkn rating la.. aku kenal sgt si zarol bottom tu…

    0

    0
  4. cik piNgu says:

    siapa ni? sape tau cter boleh share? pasangan mana retis sendu berkenaan?

    0

    0
  5. sampah says:

    adui…. belum apa2 dh ada kontroversi! tak relevan langsung.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Zila Saeron dan Zaroll Zariff

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Katanya bukan Zarol AF …tapi jantan gemok x handsome!

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Photo separuh bogel tu bukan Zarol..jantan lain. Geli..suara x sedap mana!

    0

    0
  9. Anonymous says:

    cukup2 la pasal AF ni..BN tlg cover citer sherry & fattah..dengar radio pg tadi sherry bt statement mereka berpisah bukan secara baik seperti kata fattah tu

    0

    0
  10. Anonymous says:

    matikan saja AF yg xde hasil nie….

    0

    0
  11. Anonymous says:

    AFundi Reshma. Tapi iolss terbeliak mata bila search nama ‘Reshma’ kat youtube.. hehehe

    0

    0
  12. Dato' Shake's Shake says:

    Rancangan yang menarik undi sms ni dah tak relevan lah. Kalau American Idol pun dah terkubur, kenapalah tak arwahkan aje AF ni. Dekat China, program realiti diaorg dinilai oleh pihak media. Jadi pihak media yang mengundi secara live untuk menentukan sama ada penyanyi tu boleh laku atau tidak. So kampung you Astro.

    0

    0
  13. juliana says:

    mas idayu tuuuuuuuuuu….naper la jadi tenaga pengajar…. dia pun mcm katun je… garang mcm penah menang award hebat2…pdhal bukannyer popular pun. popular hal personal je pun… nyanyi pegang mikrofon unik (konon) je pun….

    0

    0
  14. kak bedah says:

    idup lagi program bahlol ni,program melayu mundur..lowww classss

    0

    0
  15. cikikaka says:

    mas idayu!! please get out from AF

    0

    0