Written by AbangNara | September 10th, 2017

Cekap sungguh mata para netizen yang mengikuti Nora Danish di Instagram. Menerusi beberapa keping gambar yang dikongsikan oleh pelakon tersebut ketika menghadiri majlis perkahwinan Engku Emran dan Laudya Cynthia Bella, perubahan tubuh badan dan bahagian perut Nora Danish yang kelihatan seperti ada “baby bump” telah menjadi topik perbualan para netizen.

nora danish mengandung

Malah ada netizen yang telah membuat tanggapan sendiri dan terus mengucapkan tahniah kepada Nora Danish dan Nedim Nazri. Fuh!!! Memang ramai yang tak sabar nak melihat Nora danish mengandung. Sabar ye semua. Selagi belum ada pengesahan daripada empunya badan, kita doakan yang baik-baik sahaja. Semoga Nora dan Nedim dimurahkan rezeki untuk menimang cahaya mata.

nora danish mengandung

Apa-apa pun, Abang Nara percaya yang Nora dan Nedim pasti akan berkongsi berita kehamilan apabila mereka sudah bersedia. Sama-sama kita nantikan. Lagi beberapa gambar terbaru Nora Danish dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nora danish mengandung

nora danish mengandung

nora danish mengandung

nora danish mengandung

nora danish mengandung

nora danish mengandung

42 responses to Perut Umpama Ada “Baby Bump”, Netizen Ucap Tahniah Kepada Nora Danish

  1. Anonymous says:

    itu dia buncit

    35

    -1
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      minah jambu rindu ngan abah minah jambu yg telah meningal dunia july lalu..boleh tak kalau minah jambu selalu ziarah pusara abah minah jambu kalau minah jambu rindu ? tolong jawabkn..boleh ? t.khaseh..

      2

      1
    • Anonymous says:

      Ntah, celah mana pulak la baby bump bagai ni, tak nampak rupa baby bump pun memandai la diorang ni. Buang masa aku belek bahagian perut nd

      2

      0
  2. kreuk says:

    Dasat betul korang tengok gambar zoom sampai nampak baby bump.

    13

    0
  3. Anonymous says:

    tak ada siapa nak komen psl nora ni

    6

    0
  4. 1Liriklaguu says:

    Tahniah kami ucapkan Kepada Nora

    1

    3
  5. Anonymous says:

    Ayooo ngaku mesti hasil main kat Kapal cruise haritu hahaha

    5

    3
  6. shopia lorren says:

    Boleh,cuma minah jambu seorg wanita jagalh aurat dan adab tika dipusara agar x menimbulkn fitnah. Kesian minah jambu ye…Bila rindukan almarhum ayahanda sila baca “Allahumaghfirlahum warhamhum wa’afihii wafuanhum” dan sedekahkn surah Al Fatehah semoga rohnya dirahmati dan aman disana. Aamiin…

    2

    1
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      t.khaseh..

      0

      1
      • wekkkkkkk says:

        kalau minah jambu pegi pusara pakai baju kurung atau kain kembang, pastikan pakai seluar pjg ada didalam…itu pesan org2 tua..utk apa, akupun x tau..so ikut je..kalau time dtg bulan boleh ke pegi pusara…tolong jwb kan…aku keliru jugak. Aku penah pegi dulu masa dtg bulan, tapi duduk kt luar dkt pintu masuk ke pusara tu (mcm pondk)..tolog jwbkan.

        0

        0
  7. I slim you says:

    If she is just fat and bloated , you just offended her! Tak tau ke never assumed a woman is pregnant ? Bengong netizens ni

    28

    0
  8. Cawan Nescaffe says:

    kenapa ND nampak agak dull? selalu gambar gambar dia semua flawless melatops kebaboms

    17

    0
  9. Wat ssah2 je says:

    Aq x rsa dia prgnant.tu muka sembab plus brisi sbb byk tdo,byk main dan byk mkn.da d lyan cm putri kn.dlu ko sorang survive cri duit sndri..ni da ade org tnggung,so ni la hsilnya.

    12

    0
  10. Anonymous says:

    she is just fat. you can see from the cheeks and chin. fat, short and stubby.

    16

    0
  11. kakikucinghitam says:

    rasanya gambar duduk tu perut dia mcm pakai korset. tp kalau ada bby diorg lps ni mst comel gile.. tambah2 kalau dpt babygirl

    0

    6
  12. liz says:

    apa isu ned dgn xwife dia..marah btl xwife dgn si ned. by the way ned Nampak tua.

    5

    0
    • rokiah says:

      Kannn..beekhan112 kan ig dia? 1st time nmpk dia post psl ni.. slama ni dia diam je..

      3

      0
    • rokiah says:

      rsnye sbb ned komen kt ig jovian kan..ce tgk kt post gamba dre tu..hmm

      2

      0
    • ika says:

      masalah tak nak bagi jumpa anak. tapi tak tau kenapa tak bagi. apa2 pun kalau tak suka cara ned tu raise dre, tetap tak patut halang dari jumpa.

      tapi komen ned psl beekhan tu suka edit gambar tu mcm betul. sebab dulu mmg ingat dia kurus, tapi rupanya besar huhuhu. and memula ingat sebab pregnant, tapi tak tau la sampai skrg takde pun nampak tunmmy tu.

      3

      0
      • cendoldurian says:

        dulu beekhan mmg kurus, bodylicious. siap jadi model rizaman ruzaini, lepas jumpa kerabat terengganu baru bam kedebom naik. tp she’s still manis even gemok. kalau kurus mcm dulu2 komfem beekhan lagi cantik muka mix macam barbie.

        8

        0
      • lala says:

        aku pernah jumpa dia live memang lawa kulit gebu cantik. memang badan dia agak besar sekarang biasa lah baru kawin. nampak tak matang komen ned pada bekas isterinya tu.

        0

        0
  13. Aida says:

    rasanya dia cuma berisi saja. biasalah lepas kawin macam itu lah sebentar until you habis honeymoon. honeymoon sini maksudnya, lepas kawin selera makan bertambah, other activity maybe changing in adjusting to new life. biasalah tu ..

    5

    0
  14. wekkkkkkk says:

    masa majlis kawen tu, Nora buruk lantak, sbb tu perut buncit. Pakai lak jubah melayu yg selallu wanita malaysia pakai, ketat2 belaka.

    2

    1
  15. bambambam says:

    buncit sbb buntingke atau makan duit haram?

    13

    0
  16. Anonymous says:

    gemok kot sebab happy hubby slalu masak..pipi pon da tembam tu

    4

    0
  17. Ex-Amnet Forumer says:

    Datin seri tiara muka cucuk ke?

    5

    0
  18. nenonok says:

    alahai ko ned….rupa bung sgt

    8

    0
  19. +++++++? says:

    muka si Nora Danish mcm Pontianak..hahaha
    seram aku tgk gambar dia..mcm jilake aje muka..
    laki kau tak seram pulak tgk muka kau ye..hahaha

    2

    2
    • wekkkkkkk says:

      patutnya produk terbaru dkt Safi tu yg ada gmbr ND tu patut di tukar baru. Org mcm ni mana mau pakai buatan Malaysia, tapi jadi model Safi lak. Kalau nk ND lagi dlm Safi punya brg, letaklah gmbr skrg yg dh makcik ni. Bukan muka zaman Puteri.
      Tadi aku baru je tengok2 survey brg.

      0

      0
  20. xanadu says:

    baby bump celah mana??? duhhhhh

    2

    0
  21. Anonymous says:

    sejibik abang bung

    1

    0
  22. Anonymous says:

    die gmok la

    0

    0

Leave a Comment

Optional