Written by Bella | February 26th, 2015

Bila seseorang wanita itu menceburi bidang penyiaran ataupun hiburan pasti sahaja mereka akan menjadi popular dan menarik minat pelbagai golongan individu apatah lagi jika mempunyai bonus susuk tubuh menawan dan wajah yang jelita.

Baru-baru ini, timbul pulak cerita bahawa seorang personaliti TV terkenal tetapi sudah menyepi sejak mendirikan rumah tangga dan memilih untuk menjadi seorang ahli perniagaan sebenarnya sudah berkahwin dengan seorang VIP secara senyap.

 Walaubagaimanapun, ada mulut yang mempertikaikan status beliau sebagai isteri yang nombor berapa. Ini bukanlah perkahwinan kali pertama selebriti tersebut.

Jika benar mereka sudah bernikah, kita doakan sahaja perkahwinan ini akan berkekalan. Mungkin sudah tertulis jodoh beliau bersama VIP tersebut. Dapat tak anda meneka siapakah selebriti tersebut? Hehe.

37 responses to Personaliti TV Nikah VIP Secara Senyap?

  1. datin seri j says:

    Datin seri haflin
    Datin segera
    Kawen dgn bapak nedim
    Nora danish hati2
    Bapa borek
    Anak rintik kakakakakakakakakaka

    1

    1
    • minahgebu says:

      awat xboleh tangkap lgsg pasai DS haflin ni???
      dia hos rancangan apa… kemon2… bantulah den yg xtau nihh….. dah puassss gogle… muka dia xberapa familiar la… yg byknya muka nedim peluk2 ja…..

      0

      0
    • Anonymous says:

      dapat datin seri..maknanya bukan isteri ke 2..3…4 la yeee… hmmm…
      mcm2….

      0

      0
      • kakikuku says:

        Sekarang, bini no bpe pun da boleh guna title datin.. bkn tuk bini 1st jah uolllsss

        0

        0
      • haziani says:

        dia bini no 4 nazri aziz dan merangkap mak tiri terbaru nedim… skrng ni isteri ke brapa pun dh bleh guna title datin, datin sri dh…

        0

        0
        • kak jemah says:

          ishhh bnyak isteri nazri tu .. agak2 la.. mak nedim tu no baper la yer… kesian la.. google td haflin ni bnyak gambar seksi doe…

          0

          0
  2. ntah.. ntah... says:

    i rasa mcm Norjuma je..

    1

    0
  3. anon says:

    Baru google sb tak pernah dengar nama or tengok rupa dia. Tak delah lawa mana pun. Sekali2 imbas mcm rupa bini AC tu. Blh tahan je lah. Tak taulah bab mana yg si nazri tu berkenan. Agaknya duk tengok muka dia kat tv selalu tu yg jatuh cinta kot. Samalah jugak mcm ex wife sultan brunei azrinaz tu, tak lawa pun. Tapi dah jodoh nak wat mcm mana.

    0

    0
  4. jauh nun disana says:

    Confirm psl haflin dgn si nazri aziz tu. Sumber from keluarga haflin sendiri.

    0

    0
  5. makcik jaga parking says:

    klu haflin tu dia memang cantik..rasa2nya dia ni pernah cerai….kawin muda n a businesswoman
    kalau tak silap laaa

    0

    0
  6. Saya sebatang kara says:

    Ex dia laki Yasmin Hani kah?

    ok la haflin ni kaya cantik pandai, not a bimbo..

    0

    0
  7. datin seri j says:

    Haflin kawen gan nazri aziz oct thn lps
    Mula2 sorok status
    Skrg dok tayang laki kat insta dh
    G la follow @haflinsfashion
    Pelik gak dlu
    Pengacara satu rancangan tup2 kawen gan nazri aziz
    Tp no wonder la die anak some1 kan..
    Kl socialite katanyaaaa..
    Dah heboh die kawen
    Die yg dok reveal kt ig and jd cover magazine bru ni pun letak nama datin seri haflin
    Pnh jumpa die gan zahida rafik time buka puaz last year. Dorg in real life mcm barbie doll
    Lawa nak mati
    Stock2 menepek kat menteri dorg ni hahahaha

    0

    0
  8. tah says:

    Mak Hafllin Dato Hamidah. Keluarga Haflin kat Kelantan Mmg Kaya2, Dlu Haflin pernah kawin dengan Don Nazar. konon kawin ngn Don hidup terkongkong Katanya, Uols tapi kan Family terapat dia dan sedara mara dia kawin cerai je. dato Hamidah dah 3 kali kawin, Haflin anak dari suami ke 2. Mak dia pon stock cari org kaya wey. Tahniah Haflin sbb dapat kawin Menteri yg kerepot. Nak kata sbb duit Haflin pon mmg kaya, maybe sbb nak title DATIN.dia ada villa kat kelantan nama VILLA DANIALLA sempena nama adik dia yang kecik skalik. opss

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Standard VIP , Datuk dan kerabat di Malaysia ni mesti nak kawin artis kan. Pelik la.

    0

    0
  10. sherry says:

    hai yang si nedim tak kawin kawin ngn nora..bapaknya yang kawin lagi.hahahaha.

    1

    0
  11. Anonymous says:

    haflin and nora sebaya… kwn sekolah dulu

    0

    0
  12. mia says:

    ohh haflin ni pnh kawen ngan ex bf yasmin hani..kawen abes bjuta2..kejap je pn

    0

    0
  13. wadoyok says:

    Kan aku dah ckp haritu.. betui tak.. tetiba lepas aku komen kat BN next day dia letak kat ig dia wife to nazri aziz.
    Dulu bila Don Nazar mintak break tu yg dia panjat gate umah Don n ugut2 nak bunuh diri kalau don tinggalkan dia.
    Aku rasa dia yg reveal sendiri laki dia sapa. Dia nak gak pakai title datin seri. Psycho minah ni.

    0

    0