Written by AbangNara | July 28th, 2017

Susulan kekecohan yang berlaku di antara Alif Aziz, Bella Astillah dan juga seorang wanita yang didakwa Afifah Nasir, banyak pihak yang tampil memberikan pendapat masing-masing tentang perkara ini. Salah seorangnya ialah Anzalna Nasir. Seperti yang diketahui, Bella Astillah, isteri kepada Aliff Aziz baru sahaja melahirkan anak dan sedang berpantang. Menerusi akaun Instagramnya, Anzalna telah pun menulis komen di bawah.

anzalna nasir

Ternyata komen yang ditulis oleh Anzalna ini telah membangkitkan kemarahan para netizen. Rata-rata netizen telah mengutuk, mengecam dan memulang paku buah keras kepada kata-kata Anzalna. Malah ada yang “mendoakan” agar Anzalna ditimpa nasib yang serupa seperti dialami oleh Bella Astillah. Antara komen yang menarik.

anzalna nasir
anzalna nasir
anzalna nasir

Bab-bab meroyan ini amat sensitif. Lebih baik kita jangan menyebutnya, lebih-lebih lagi jika kita tidak pernah melahirkan anak. Secara jujurnya, wanita mana yang tidak akan meroyan melihat suami tercinta bermain kayu tiga ketika kita berada dalam pantang. Terasa seperti tidak dihargai selepas kita bersusah payah melahirkan anak. Tak gitu? Apa kata anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

92 responses to “Perempuan Lepas Bersalin Nie Lain Sikit Perangainya”, Komen Anzalna Nasir Ini Dikecam Para Netizen

  1. minah jambu suka saahara yaakop says:

    mintak2 bf afifah ni putuskn perhubungan ngan si afifah buat malu aje..dh ada bf maseh nak mengatal ngan laki orang ! nanti bila dh kawin nanti macmana ? laki gi keja bini gi hotel ngan laki orang huh !

    46

    0
    • Anonymous says:

      besok dia meroyan baru padan muka. ko ingat main2 ke meroyan. silap2 anak sendiri ditikam. bodoh nya pelakon sendu.

      45

      -1
      • iq says:

        yang mengata tue, macam dah pernah beranak pulak kan, cubalah cermin diri sendiri, bkn cermin baju, makeup or handbag je kat cermin

        9

        0
        • Anonymous says:

          Anzalna ni kan…besok org rampas laki dia baru padan muka. Ko tunggu sis..tengok camne ko nk “meroyan”!

          25

          0
        • Sarkinah says:

          Adik dia yg menggatal nak salahkan pompuan berkahwin pulak. Hey, besok laki hang galas betina garit check in hotel…kot nanti ko bukan saja meroyan malah histeria. Ckp berlapik sikit sista…kena btg hidung hang baru tahu!

          18

          0
        • Anonymous says:

          Agree. Dia patut nasihat adik dia yg merenyam tu. Kakak apa kau ni? Bodoh satu keterunan.

          23

          0
        • Sesiapa tolong goda laki Anzalna says:

          TERUS X SUKA. ANZALNA ANTARA ARTIS YG DISENANGI RAMAI. TAPI DARI STATEMENT DIA JADI BENCI TERUS. DAH TERANG2 ADIK KAU SALAH NAPA LA BEKAP BUTA2 DAN PERLI MANGSA PULAK. KAU PON BINI ORANG LAA. KLAU PUN KAU SAYANG ADIK KAU YG SUNDAL DAN X CANTIK TU, BAIK KAU SENYAP JE SBB DAH MEMANG APA DIA BUAT X BETUL. APE BODOH KAU BEKAP BENDA SALAH NIE. X PANTANG PUN BOLEH MENGAMUK BILA TGOK SUAMI/TUNANG/BF CURANG CAMTU. DARI SUKA TERUS TAK SUKA ANZALNA BODO NIE.

          33

          0
        • dah lama tak komen says:

          Anzalna patot lempang adik dia ni..bukan kluar komen mcm tu..tkpe, hrp2 bapak n mak dorg n mgkin kakak2 lain boleh tolong lempang rmai2 afifah muka pondan n desperate gatal merenyam tu..memalukan kuarga je dah la kuarga baik2 je..

          15

          -1
        • sapa suruh minat Anzalna? kaan dah bodoh? baii minat Neelofa dan Yuna.

          3 jenis orang yg tak menutup aurat:

          1. bukan islam
          2. belum akil baligh
          3. orang gila.

          take note Anzalna.

          2

          1
    • poodaaahhhh says:

      anzalna shut up…ko xbunting lagi…ko xtahu perasaan meroyan ke emosi xstabil org lepas beranak…mujur la ko lawa…ko tu pandai goreng telor & goyang telor laki je…jgn dok campur @ komen kisah loklak adik hang…nanti org lupa ko sanding dulu baju ko lawa…duk diam2 ok

      35

      0
    • Corse 848 says:

      Dah laki sendiri karok dgn pompuan lain..x yah Tggu dlm pantang pun tentu meroyan..

      20

      0
    • Miss Unibes says:

      Tiba2 aku ingat kes Anzalna ngan Izzue Islam. Konon isteri Izzue jealous ‘kemesraan’ diorang. Hero heroin lah kan. Macam Fattzura gak. Kena mesra sweet manis behind the scene. Ambil feel katanya. Lebihkurang kes ni. Tapi kesian isteri Izzue kena kutuk dan terpaksalah tak mengaku yg dia jealous. Nampak tak kegedikan adikberadik Anzalna ni? Takyah lah korang ‘berdrama’ behind the scene para pelakon2 oi. Ni lah jadi…. Lalai. Sedar diri dah berpunya tapi lalai. Terlalu seronok. Kakak diorang si Diana Nasir pun dulu gedik gak kat Shah Iskandar. Shah waktu tu masih dlm proses je samada nak teruskan hubungan jadi gf/bf atau tak ngan Diana. Dlm proses tu kira diorang setakat rapat je belum jadi lagi. Tapi Diana yg over. Tup2 Anzalna paling over siap kemuka bukti whatsapp Shah dan Diana. Lawan bagi pihak kakak. Sebab malu. Eh dah termalu. Then Anzalna ngan Lofa. Kalau pun betul Lofa busuk hati, masalah dia apa? Biarlah Lofa dgn hati dia. Tau lah dia nak harumkan balik. Nampak sgt sakit hati dlm diam. Dah termalu. Mia Nasir pernah gak tersebar foto bersosial tapi waktu tu tak popular. Berlakon cerita entah apa nama lah cerita “Miss Paris Kampung” waktu tu. Pun dah termalu tapi Mia ni aku tengok paling tak hipokrit mcm adikberadik lain. Adikberadik dia yg lain mesti nak nampak elite konon hujung rambut ke hujung kaki mahal. Mia dia tak mcmtu. Mia paling rendah diri. Adik paling bongsu si Nazirah Nasir dia lebihkurang kakak2 dia kecuali Mia. Jenis nak jantan elite je. Aku tau takde duit mcmana nak kasi makan bini, kan. Afifah ngan Nazirah paling rajin like instagram TMS, ànak2 Dato K dan mana2 lelaki elite lah. Afifah waktu tu belum artis lagi. Setakat jadi model videoclip Romancinta-Mojo je waktu tu tapi dah bercinta dah ngan bf dia yg sekarang si Wan Ariff tu. Diana, Anzalna dan Afifah paling kuat perli. Komen guna “sis” bagai sesama mereka. Perli peminat lah tu yg suka guna “sis Anzalna”, “sis Diana”. Aku perhati je diorang ni. Cara diorang komen sesama mereka memang jenis perli org. Terbaru Afifah ada lah retweet tweet dari entah siapa yg katanya dia lebih suka Afifah dari adik Lofa. Lebihkurang mcmtu bunyi tweet org tu. So Afifah retweet lah yg pada aku tak perlu kot Afifah retweet sebab takde kaitan ngan kerjaya. Tweet tu lebih kepada membanding2 which is akan menimbulkan isu. Kira Afifah sokonglah tweet org tu. Dulu Lofa mula berhijab satu Malaysia heboh. Afifah waktu tu aku ada baca tweet dia tentang tudong. Tweet dia lebihkurang “kalau nak bertudong, bertudong je lah”. Lebihkurang gitu bunyi dia. Aku pun lupa. Nampak tak perangai diorang ni? Gedik. Nak sentiasa elegant nampak elite nampak mahal. Konon mampu segala. Dan masih dendam ngan Lofa. Secara diam sebab Anzalna dah ok ngan Lofa walau nampak fake kedua2 nya. Sekian. Tolong copy paste kasi kat diorang adikberadik ye. Oh ya dulu bapak diorang pernah berbalas tweet ngan seseorang yg katanya Anzalna merokok. Ni aku kurang pasti samada Anzalna merokok atau tak atau dah berhenti. Yg aku pernah baca Mia merokok. Sekian. Oh ya.. Teringat masa keluar kat blog mana tah yg tajuk dia “Afifah kecewakan Amar Asyraf”. Tu lakonan videoclip Romancinta je. Takde gosip apa2 pun. Yg buat aku meluat Afifah siap cakap “takde ke yg nak kutuk dia ngan suami org sebab Amar waktu tu mmg suami org dah”. Kira mencabar kan. Nah! Kena kau sebiji Afifah. Nak rasa sangat kena kutuk kan. Betul2 gosip kau ngan suami org(Aliff Aziz). Sekian.

      33

      0
    • Anonymous says:

      Mohon Neelofa goda Hanif botak itu. Nak tgk Anzalna meroyan walaupun bukan tengah pantang. Harap muka je lawa tapi takde ilmu. Meroyan bersalin tu is a serious issue la ngok! Tak pasal anak yg baru lahir boleh dibunuh nak ngok!

      30

      1
    • anjalna berpidato says:

      like seriously?? adik beradik anjalna nasir kemaruk glam attention dari akaun insta.. apa kejadahnya netizen komen beribu-riban kecam isu meroyan meraban ni.. mungkin korang semua lupa diri dan hilang pertimbangan sebentar.. tarik nafas dalam-dalam.. kawal emosi.. ikutkan hati memang boleh darah tinggi woo.. high blood pressure.

      4

      1
    • anzalnababi says:

      Tp aku pelik rmi kate anzalna lawa, aku pnh jmp kt wangsa walk, ya ampun.. body out, slim tp x fit, pstu rmbut keras mcm rmbut hantu Kak limah..lol

      9

      0
      • anjalne flawless?? r u kidding? says:

        muka anjalne ada parut cela jerawat.. tempek bedak foundation semua agar mencipta ilusi wajahnya flawless konon.. new york skin solution kan ada.. nak jadi artis sangat, pergi la buwat rawatan muka..

        3

        0
  2. lava says:

    Anzalna! standby hilang peminat ye. kalau ada peminat lah. haha. jaga2 laki ko.

    55

    0
    • Anonymous says:

      Serang IG dia…maki jew!

      4

      0
      • Anonymous says:

        dia dah lock komen utk setiap gmbo..
        ig pn dah pvt.

        0

        0
        • anjalne naserr puteri umno says:

          nanti anjalne naserr record video permohonan maaf and send di insta dia.. mohon maaf kerana menggunakan perkataan meroyan membuatkan beribu-riban netizenn gigih bagi comment.. setiap orang ada definisi sendiri apa yang diorang paham pasal meroyan.. ada orang memang plan nak meroyan untuk dapat attention.. ada orang meroyan sebab dia rasa benda tu biasa macam kencing berak.. sebaik-baiknya avoid la dari meroyan ni.. bila pikiran kau meracau bagai dirasuk syaitonn, ko hilang pertimbangan..

          1

          0
  3. Munzirun Mukminin says:

    Seronoklah BN hari dpt buat duit lebih dgn crita Aliff – Afifah hari ni…hahahaa…
    Pandai BN split crita kasi karangan lebih….haha…

    4

    1
  4. Milah says:

    Ko x mengandung diam2 laki ko cari perempuan lain…baru ko tau…entah2 ko ni mandul x???? Bdn leper jek…laki cari yg lg hot bdn melentik bwu tau..

    15

    0
  5. minah jambu suka saahara yaakop says:

    bukan kate dh bersalin prangai lain itu bukan eh !!! u anzalna cakap tu baik2 sikit..kalau u dapat tau laki u gi karaoke ngan pompan lain macmana ? u suka n makin syang ngan laki u eh ??? ape tindakan u kalau u nampak laki u dlm bilek karaoke ngan pompan yg u tk kenal amcm ? mintak2 akan terjadi pada u anzalna ape perasaan u time tu ..! memang rugi jantan yg suka ngan afifah…itu baru mateair dh buat macm2 kalau dh kawin camana kalau dia scandal ngan laki orang ??? tuhan maha adil anzalna u jangan macm2 eh !!

    16

    0
  6. Adudu says:

    Kalau bella meroyan, adik ko tu menyundal. Semoga ape yg ko kata kt bella tu tak terpalit kt diri sendiri balik.

    34

    0
  7. Yyh says:

    Patut la tak mengandung

    18

    0
  8. melah.com says:

    dulu pernah terbaca kakak anjalna si diana tu pernah pesan kat perempuan kat luar sana supaya jgn nak cuba tackle laki suami org, lebih kurang mcm tulah bunyinya, maksud dia maybe perempuan nak kacau laki dia kot.. tp tgk sekarang terkena kat adik sendiri. Org kata nak berckp tu fikir dulu, jgn nak berlagak sangat, fikir dulu yg awak tu ada adik perempuan yg belum kahwin. Sorry bukan niat nak mengutuk tp berfikir dulu sebelum bercakap!

    24

    0
  9. Sorry to say says:

    Tak korang …. Dia tu yang meroyan … Dah kahwin rezeki anak tak sampai-sampai lagi …
    Korang kena paham tuuu … Bagi stetament macam orang tarak otak sama akal kan … Letak kat mana dia punya akal + otak .. Kita pun tak tau laaa …. Hmmm ..

    12

    0
  10. Anonymous says:

    dulu minat gak anzalna nmpk lembut baik je..sekaliiiii mulut alahai…..sorry laa iolss dah xminat dahh..same kes julripin..dulu minat skrg NO MORE!!!

    19

    0
  11. Anonymous says:

    Cakap tu baik2 sikit… X kena batang hidung sendiri bleh la cakap.. Cuba laki ko buat hal.. Compom meroyan jgk..nak back up adik sendiri pn x payah la ckp gtu.. Meme x minat die ni.. Dlu bkn die jgk ke yg cari pasal dgn si lopa tu..

    16

    0
  12. cik sayang says:

    hahaha ini lawak… tngk fb ada video sebagai bukti..hahahaha #bebalygberkurun

    2

    0
  13. Tyai says:

    Sy bukan peminat aliff Aziz. Kesian sy tgk Bini dia. Hampir ngis pun ada . Rasa mrh smpi nk menyumpah Aliff Aziz pun ada. Kesian sgt Bella. Pregnant , lepas pregnant semua dia tanggung. Kenapa Aliff u buat mcm2 ini dkt wife you sndri? Kesian. Ada muka handsome tp like a rubbish. Bella just leave him. Tell your son why he don’t have father. Because her father cheat to his mommy with other women.

    17

    0
    • Opah says:

      Setuju! Jaga anak masa pantang bknlah sesuatu yg senang. Masa ni husbandlah tmpt kita mngadu n mntk tlg. N Aliff blh pg karok sng lng, mgkin lgsg x tlg bini jaga ank, mana bini x mengamuk!
      Kerana mulut bdn binasa Anzalna! Da ramai doakn u mcm2 ni,, takut i baca. So, get readyla ye,, myb ur turn is next..

      7

      0
  14. Aku says:

    Hahahaha. Mana peminat yang agung agungkan Anzalna ni? Gadis sopan la, ayu la. Puih! Perangai tak semegah woi.

    12

    0
    • Anonymous says:

      Dia mmg okay tp gara2 menangkn adik terus berperangai bodoh mcm ni…sepatutnya dia diam takya campur sebab adik dia yg teruk…adik sundal, kakak setan…

      7

      0
      • Anonymous says:

        ape y ok nye…dl die pun penah nk goda izzue islam…kesian bini izzue x psl2 kene kutuk dgn perempuan ni….nsb bini izzue x bls blek…

        0

        1
  15. Anonymous says:

    Mulut puaka si anzalna ni.. Adik plak mnyundal sakan.. Si Alif tu plak, perangai mcm setan!

    16

    0
  16. Layola says:

    besok laki ko main pompuan lain…aku steady ke..meroyan? jngan kena muka sendiri. kita ni ada tuhan sis.

    7

    0
  17. Ayo guys says:

    Dah satu Malaysia nanti tak minat u Anzalna !!! Macam apa je stetament dia …. Teruk Betul

    5

    0
  18. aweks says:

    jom awek2 Malaysia, Indonesia& Thailand… kita pegi ngusha laki anzalna. moh kita…

    17

    0
  19. Anonymous says:

    cam gampang je anzalna…x kena muka sdr…esok2 org kacau laki ko jgn ko lak yg meroyan bagai…

    4

    0
  20. Anonymous says:

    Pehhhh. Ada video kantoi dah byk kat fB

    2

    0
  21. blah la ko says:

    cam gampang je anzalna…x kena muka sdr…esok2 org kacau laki ko jgn ko lak yg meroyan bagai…

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Fikir meroyan tu senang kah anak propesor yg ada laki kaya raya? Tanya emak awak fasal meroyan nanti mana tau bapa dan laki awak ada perempuan lain. Bella bawa anak tu balik Sabah. Bagi lah dengan keluarga terpelajar ni laki mu. Lelaki dayus membela perempuan bukan isterinya sama seperti ……..

    3

    0
  23. Kate says:

    Kita tak ngandung n beranak ni pun meroyan sakan kalo jumpa laki sedang pesta ria ngan pompuan lain bdua duaan lam bilik..tak kan duduk berdua lam bilik sdg bincang resepi nak masak ape mlm nanti kan..tak kena btg idung lemak manis kata org beranak buat perangai..ntah2 dia lagi gila kalo laki dia buat benda yg sama

    4

    1
  24. nanya says:

    she knows for a fact that her sister is a slut. tengok muka dah tau. regardless of whatever happend at that point of time that dickhead doesnt have the right to raise his hand on her wife,especially when shes on her cofinement, typical malay guys they are the worse creature. anzalna shut ur hole u too look like a slut thats why u married to an ugly balded looking paedophile. :)

    24

    0
  25. anzalna bodoh says:

    cakap besar betul ko ya anzalna..otak ko dan lakonan ko sama je= 0..ko x beranak lagi mane ko tau ape itu meroyan..klu ko bgs sgt beranak la cepat! meroyan adlh simptom common org prmpn slps bsalin..klu laki ko wt hal dgn prmpn lain mase ko pantang br ko tau langit tu tinggi/rendah..ingat karma itu ada..

    6

    0
  26. anzalna bodoh says:

    cakap besar betul ko ya anzalna..otak ko dan lakonan ko sama je= 0..ko x beranak lagi mane ko tau ape itu meroyan..klu ko bgs sgt beranak la cepat! meroyan adlh simptom common org prmpn slps bsalin..klu laki ko wt hal dgn prmpn lain mase ko pantang br ko tau langit tu tinggi/rendah..ingat karma itu ada..

    2

    0
  27. Anonymous says:

    Nk tnggu jugak bila anzalna ni meroyan bila laki die crk pompuan lain sbb dh bosan makan telur kicap je hari2..sbb tu org ckp bodo tu simpan sikit

    7

    0
    • anzalna bodoh says:

      teringat dulu artikel die taw masak telo kicap je…die ingt laki ni bole hadap mcm tu je hari2…esok lusa taw la laki die kena kebas..bukan meroyan je…gila sewel terus..

      4

      0
      • Anonymous says:

        Kan bangga sgt masak telur kicap tu…bodo bertingkek2…ku harapkan ade lah pompuan g kacau laki anzalna ni..nk tgk die boleh rilek ke tk

        0

        0
  28. Read my comments says:

    To anzalna nasir..
    Sy seorang doktor pakar sakit puan dan saya amat kesal dgn kenyataan puan .saya tak dapat komen di ruangan insta awak, tp sy nak inform kepada semua semua wanita
    Postpartum depression is not something that we can take easily.ia melibatkan nyawa ibu dan anak.. dan punca2 adalah persekitaran terutama suami.. stressful eventful will precipitate that symptoms..i cant imagine 20 days postpartum going through ptsd through alleged assault by husband..please anzalna nasir..jangan ketawakan perempuan post partum like perkataan meroyan.. we have to help her.
    Either your sister is on the right side, it doesnt matter, this issue had lead bella astillah to react in such stressful event during her postpartum period

    38

    0
  29. Anonymous says:

    Cakap besar la anzalna ni. Boleh pula disalahkannya si bella ni meroyan padahal adik dia merenyam menggatal dgn laki org…malu la wei. Aku hrp sgt si alif n afifah ni di saman jadi pihak ketiga pengacau rumah tangga. Si anzalna ni kot ye pun nak baca up adik tu pandai pandai lah sikit. Ni wonder la control ayu ke memanjang. Now i know, neelofa lg ada class Dr anzalna ni. X minat dah.

    8

    0
  30. Kareena Kapoor says:

    Samada tuhan tak bagi dia anak atau tak nak keturunan dia membiak

    11

    0
  31. jamilah says:

    haaaaha aku ngk IG Micheal Ang, dia tanya siapa Afifah?
    Ko ingat ko popular…

    10

    0
  32. Anonymous says:

    Allahu.. ko x merasa lagi mcm mn bersalin.. saya doakan semoga ko merasa juga mcm mn Bella ni rasa.. alah jgn ingat laki ko bagus sangat la artis kayu, bilang da beranak baru ko tau tinggi rendah langit tu.. jgn ckp ikut sedap mulut ko jer…

    3

    0
  33. Nijah says:

    Jom wanita2 kat luar sana. Gunakan kuasa kita netizen utk boikot artis xde adab mcm ni. Biar dorang terhapus pupus dr industri seni. Macam mana kita buat kat hanez suraya dulu, kita buat yg sama pada anzalna&afifah nasir ni.

    17

    0
  34. Anonymous says:

    Kesian bf afifah..kalau terima lg hubungan wat malu dengan keluarga je lah..
    Anzalna- sorry dah unfollow dengan serta merta since dia bagi statement backing up adik nya..boo!

    10

    0
  35. jenet jeksen says:

    anzalna..takperlu keluarkan statement backup yg bodoh..
    kan dpt doa2 percuma dr netizen secara berjemaah…belum lg doa dr org yg teraniaya..InshaAllah makbul tau…
    kifarah Allah tu ada..jaga lah diri baik2 time ngandung nanti..itupun kalau d izinkan Allah mengandung..hmmm

    aliff aziz memang a player punn..x heran..ingat kawiboleh berubah..hmm..harammm

    3

    0
  36. Anonymous says:

    Bimbo juga babi betina ni..

    1

    0
  37. whatever says:

    bodoh punye anzalna. xde otak.

    0

    0
  38. pasa says:

    statement low class…bodoh..harap mak bapak jer educated…smpai kt ank2 bodoh piang blake…

    3

    0
    • Sambal belacan says:

      Parents educated tak bermakna anak2 diorg pun elok sgt. Ada je yg kurang ajar dan sebagainya.

      1

      0
  39. Sambal belacan says:

    Tak elok ckp mcm tu anzalna. Takut kena batang hidung sendiri. Mana rau lg teruk nanti.. Klu tak pun kena family member kau sampai meroyan teruk baru tau.

    2

    0
  40. emmm says:

    Dari dulu kurang suka dengan Aliff ni…dah kahwin..isteri tengan berpantang, elok la jaga isteri tu. Bukan keluar bersuka ria… bila keluar cerita mcm ni, hati isteri juga yg terguris. Berubahlah..dah jadi bapa pun..Yang Afifah pulak, bkn tak tau isteri aliff tu berpantang…apa kes la ko pergi kacau… banyak lagi lelaki yg bagus,bujang …apa2…perempuan juga yg jadi mangsa….

    5

    0
  41. Anonymous says:

    Semua adik beradik dia perempuan. So hati hati la anzalna. Tak kena kat ahli keluarga ko lg boleh la ckp mcm tu. Sbb confident sgt diri diaorg cantik n laki x kan buat hal. Tp ingat Allah tu adil. Ko buat org mcm tu. Nnt kalo dia doa ko yg kena bru ko menyesal

    4

    0
  42. pika says:

    ak yg blum penah bsalin pun x tgamak nk ckp cemtu. even sdara ak sndiri rampas laki org rse cem nk maki hamun jek. adik buat benda x baik x yah lah backup sgt..

    2

    0
  43. Doa seorang isteri & ibu says:

    sbgai istri & ibu sya thu btapa skitnya hti bella.tp dia bsbar mgkn sbb nk bntuk suami jd insn yg baik.tp sttment anzlna jgn smp mmkn dri sdri.
    cntik tu smua pnjman dr Allah.sedar ckit.mlut xnk mybut.
    tp hti sya doakn sma ada awk alami stuasi yg sma @ awk sdri xblh mgndung & suami awk tglkn awk.bla bckp biar blapik.

    0

    0
  44. abg komen says:

    cana org kata muka dorg nih lawa cntik,muka bentuk panjang2 mcm besr muka dr badan

    1

    0
  45. Anonymous says:

    Meroyan2 pun beranak pinak. Ko tu xberanak2 apakes? LUBANG SIAL KUT..XLEH BUNTING. jaga je laki ko adik betina ko. Jgn sesedap mulut kata org meroyan. Sian makpak korg dpt ank prngai jenis betina lorong. Aku dokan laki ko main gila dgn pompuan lain atas katil umah ko sendiri. Hei lubang sial bila nk bunting? Bajet bagus ke ko mandul? Sedar diri tu sendiri dulu sebelum nk kta org meroyan. Adik ko yg meroyan batang laki org. Spesis betina karat mudah kena usung sampai karok. Mmg pak mak ko xtau ajar ank kut. Tu psal ko klua statement. Dgr cite slua dlm ko pun mak mertu ko yg cuci. Such a low klas family!!!!

    0

    0
  46. afifahnasir says:

    anzalna knapa cakap mcm tu. akak jangan jadi bodoh akaklah tu meroyan mcm setan

    1

    0
  47. afifahnasir says:

    akak lah meroyan mcm setan jgn nak menyebelahi saya kak jaga tepi kain se diri kak anzalna

    0

    0
  48. Anonymous says:

    Kakakk anzalnaz ko tunggu arr balasan dari Allah s.w.t.. engkau letak diri kau kat bella apa ko rase???!! Yang paling best kalau laki ko curang dengan adik kau sendiri mcm mana??!! Tolong la fikir sebelum nak keluar statement ‘meroyan’!! Dah sah2 dia dalam pantang sepatutnya doa kn yg baik2.. yg adik engkau tu kalau betol nak sngat kat laki orang jumpa c bella arr teros n mintak c aliep tu pilih nak kat c isteri or c pieppah… ini g karokey bagai.. rampas fon orang lpstu blar mcm tu j… Astaghfirullah al azimm…..

    1

    0
  49. anon says:

    Statement membela adek dia yg paling bodoh. Perempuan mana2 pun tak kiralah yg baru bersalin or tak pernah bersalin mestilah akan meroyan kalau dpt laki gatal mcm si alif ni. Hrp2 satu hari nanti laki dia ni buat perangai, baru dia tau langit tinggi or rendah..

    1

    0
  50. Zul says:

    Amin….

    Dan semoga mereka yang memperlekehkan kesedihahan orang baru bersalin kerana suami berdua duaan dan berpegang tangan dengan perempuan lain.. dapat pembalasan yang setimpal..semoga hatinya tidak pernah tenang dan semoga pasangannya jatuh cinta dan berkawin dengan perempuan yang berhati baik… Kita doakan…

    1

    0
  51. sakit mata says:

    Hmmm..tgk la nanti kalau laki dia kena sailang..masa tu kita tgk mcm mana orang tak beranak meroyan..mulut tu jaga skit…laki awak tu lelaki..

    2

    0
  52. vroom says:

    Lima ciri2 ahli neraka:

    1- Tidak tutup aurat
    2- Pergi ke tempat maksiat
    3- Merampas harta termasuk handphone orang lain
    4- Tabur fitnah kata orang meroyan
    5- Meruntuhkan rumah tangga orang lain..

    1

    0
  53. cik piNgu says:

    ak mmg dh x sabar2 nk kutuk si anzalna nasir ni.

    mmg ak x brpe suka si hajah birah tp entah kenapa sejak dulu ak mmg x penah suka si anzalna nih? mse netizen duk puji anzal ni baik x mcm hajah birah, ak tetap rse dia ni mcm pura2 sgt baik.

    dan skg ni mmg sungguh rse nyampah ngn anzalna nih lps keluarkan kenyataan bodoh bertingkat2 ni. hajbir tu garit je tp x de la benak dan bengap sgt mcm ko nianzal hoi?? ape ingat zaki laki ko baik sgt ke?? eh betina ko tgu la zaki yg teragung dlm hidup ko tuh angkut betina lain baru ko tau mcmne! sesedap kata org meroyan. eh meh sini ak nk ckp, kalau perempuan tu x bsalin pun, perempuan mne x meroyan kalau laki sdiri angkut prmpuan lain????? ak tgu zaki tu angkut prmpuan lain mse ko pantang nt nk tgk ko redha tak?? ak hrp zaki tu angkut prmpuan lain sblm ko beranak lagi!

    1

    0
  54. Anonymous says:

    Angjalangna nie ayat mcm nak bagi puki je.

    0

    0
  55. CIk ton says:

    Boleh tahan bimbo statement dia.

    1

    0
  56. Jo jambul says:

    Dah lama aku perati minah anjalna ni. Luaran nampak lembut sopan tapi mulut puakaa nak mampos. Macam kes dia dengan neelofa dulu. Pura pura mangsa tak bersalah konon tapi mulut kemain jahat eeee menyampah aku. Neelofa pon tak pernah keluar statement kutuk2 orang macam kau. Get lost anjalna.

    1

    0
  57. Anonymous says:

    patut la allah tu x bg ko anak lg anzalna…sebb ko punye pergai mcm nie…bodoh pe kau org dlam pantang..adik ko dh terdesak ke pe…????mke bukan market sgt..berlakon pun mcm budak2…

    1

    0
  58. Mata mata says:

    Cuba org pompuan lain kaco laki dia. Aku rasa x bersalin pun dia dah meroyan bagai. Jangan bercakap pakai lutut la anzalna oi

    0

    0
  59. Kihkih says:

    Si kakak ja dok panas..yg adik hilang menyepi..p mana timboi mai la klau x salah buat pa nyorok2..salah la tu..takut la tu…

    0

    0

Leave a Comment

Optional