Written by AbangNara | March 23rd, 2015

Seperti yang dijanjikan, inilah penjelasan daripada isteri Ejump (bukan bekas isteri seperti yang ditulis oleh Putri Mardiana) terhadap dakwaan Putri Mardiana yang menyatakan dia memerangkap pelakon tersebut buat kali kedua dengan suaminya. Untuk makluman, isteri Ejump bernama Nor Hasni, masih belum bercerai dengan suaminya. Kes mereka masih lagi dalam perbicaraan. Banyak fakta-fakta menarik yang didedahkan oleh Nor Hasni tentang penangkapan khalwat Putri Mardiana kali kedua ini. Terkejut Abang Nara dibuatnya.

ejump dan putri mardiana

Putri Mardiana dan Ejump, suami Nor Hasni

Paling menarik ialah fakta Putri Mardiana dan Ejump ditangkap khalwat kali kedua di atas katil di dalam bilik tidur Nor Hasni. Pergh!!! Parah sungguh. Kalau itu yang dinamakan perangkap, tak tahulah Abang Nara nak cakap apa. Malah, selepas tangkapan pertama dilakukan, Putri Mardiana dan Ejump terus tinggal bersama seperti pasangan suami isteri. Tulis Nor Hasni menerusi Facebooknya:-
isteri ejump

Jelas Nor Hasni lagi:-

isteri ejump

Lebih menyedihkan, Putri Mardiana menerusi laman Facebooknya telah menggelar Nor Hasni sebagai kerbau tua. Tidak mahu diambil kesempatan, Nor Hasni juga memberi jawapan kepada semua kata-kata Putri Mardiana di Galaxy TV9.

isteri ejump

isteri ejump

Rasanya semua orang boleh tahu siapa bersalah dan siapa yang benar di dalam hal ini. Tak perlulah tegakkan benang yang basah. Takkan nak tunggu kena tangkap khalwat sejuta kali baru nak insaf? Kalau duit dah cukup, hati memang cinta, ajak je lah si Ejump tue kahwin. Takut-takut Putri Mardiana pun kena main dengan Ejump. Kalau dah sampai kena tangkap atas katil, takkanlah tak tahu buat apa. Mana maruah sebagai seorang ibu dan wanita? Sedih!!!

isteri ejumpP.S: Tawaran istimewa yang amat hebat daripada Ryaniez Moments Photography untuk mereka yang bakal berkahwin. Hanya RM5,000 untuk mendapatkan gambar dan video perkahwinan anda dirakamkan oleh mereka yang profesional. Kualiti terbaik, penghantaran album pantas dan paling penting, orangnya memang baik serta jujur. Hubungi mereka di Facebook Ryaniez Moments atau telefon/Whatsapp terus ke 019.204 4408 | 013.945 1436.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

129 responses to Perangkap Apa Jika Ditangkap Di Dalam Bilik Tidur Di Atas Katil Saya, Jawap Isteri Ejump Kepada Tuduhan Putri Mardiana

  1. aini says:

    balas membalas

    0

    0
    • miss lollipop says:

      sedihnya, pn hasni saya paham perasaan awak.. tapi saya harap lepas ni awak takpayah la balas membalas lagi, org bodoh mmg akan bercakap dan bercakap..biarkan si luncai terjun dgn labu2nya.. ke sibabi ek..??semua disini menyokong awak pn hasni.. even klau betul awak perangkap bitch ni pun mmg patut pun, kalau pejam mata buat dapat dosa je,

      buat putri mardiana, awak ni lagi lowwww class dari hanez suraya.. at least dia ada taste, cari yg elok2 supaya masa depan terjamin, awak..??? nak gelak2 sepenuh hati.. (budak sengkek,muka pecah kasut pink yg ko gila2kan)..

      0

      0
      • Amy Singapore Girl says:

        lain kali kalau nak ngesex datang lah apartment Amy, kat sini tak ada orang kisah, semua buat kerja masing2. Next time kalau nak cari rumah, make sure you punya neighbor tu chinese, indian and so on.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Ashraf / Romie / Ejump = DAHI CAP NONOK!!!!!!!

          0

          0
        • amoi says:

          betul kata miss lollipop…kurang2 si hanez suraya tu kebas yg ade duit…walaupun istilah rampas suami org tu sama..hahaha..tp si mardiana ni, dah la laki org tu sengkek, rupa pun hancus…lg hancus laaa idop nnt..HAHAHAHAA…sng citer, kalau dia kawin dgn ejump tu, x mustahil, ejump tu leh buat perkara yg sama dekat mardiana mcm mana dia buat dekat wife dia si hasni tu…

          0

          0
        • Anonymous says:

          hurrmmmm ok

          0

          0
        • Anonymous says:

          Pmpuan ni mmg betul2 bodoh dan low class. Sundal yg level plng bawah dh ni dan memilik otak yg bodoh. Dr cara dia dn apa dia ckp pn dh tau mmg bodoh. Sian, dh la sundal, mulut longkang, bodoh plk lg.
          Aku rs dia ni pd asalnya hanya di main utk seks ejam tu je, tp dh kantoi dh kecoh jd teruskan la. Klu x, mesti pmpuan lain pn ada jgk yg main ngn ejam ni. Xde lelaki nk pmpuan mcm ni dibuat bini, dh tau diri tu mnjalang, baik diri tu dok diam2 je.
          Dh trng dia sundal dn buat salah, dh la x malu pi guna umh dn katil dn hrta2 si isteri, laaagi mau tunjuk kuat??Plng x tau malu, kemaluan dh mmg hina dina, rupanya cara handle kehinaan diri tu pn dgn cara hina jgk. Ko dh buat slh, lg mau bising ka?? Lelaki mcm ejam betul2 plng low la, sngt teruk prngi, bkn saja dr kesundalannya dn perangai, malah jadi sbagai seorang lelaki dn suami pn sgt2 teruk. Klu la dunia ni, pmpuan pinang llaki, lelaki mcm gini mmg campak kt tepi jln free pn mmg xdak org nk, teruk gile weii. Bini dh tlong kurgkn beban, ko leh buat hl bbnyk kli, ni dh pisah x nk cerai tp bajet mcm hrta ko yg sedia dn byr sblm ini smpi pelacur mcm mardiana pn ko bleh sng2 angkut bwk msuk kt hrta milik kuarga tu? Klu ko byr pn dh mmg itu tggjwb dn keje ko sbgai suami. Pelacur mardiana plk nk lebih2 nk cmpur hl kuarga rmhtgga ko, siapa dn di mana pelacur mardiana berpijak?Dia sdr x tmpt dia?

          0

          0
      • rainbow says:

        kalau dah hubungan tu berdasarkan nafsu..tak pedulik dah duit ada takda. janji puaihhh. takkan kemana nya hubungan ni percayala

        0

        0
    • miss ynwa says:

      nampak sgt si hasni ni pon tak kebulurr la jantan muke terompah jamban ni…
      si mardiana je yg bangang kat sini weyyy bangun larh buta ke weyyyy jantan tu
      da la miskin, bodoh lagi itu yg kau gilakan. halal haram dah entah kemananyee semua. haha. Jijik la ko nie mardiana…taste bukan main lahaii

      0

      0
      • Anonymous says:

        Tolonglaahhh jalankan hukuman rejam pada penzina… Dah dua kali….

        0

        0
        • Amy Singapore Girl says:

          lain kali kalau nak ngesex datang lah apartment Amy, kat sini tak ada orang kisah, semua buat kerja masing2. Next time kalau nak cari rumah, make sure you punya neighbor tu chinese, indian and so on.

          0

          0
        • lynn says:

          Takde bukti diorg berzina. Tu je masalahnya

          0

          0
      • wadoyok says:

        Mamat ni 8 inci kottt…. tu pasal ke-vangangan mardiana ni terserlah.

        0

        0
    • Kak Peah says:

      DALAM KES NI DUA2 NAMPAK BANGANG SEBAB BERGADUH DALAM FACEBOOK HEBOH CANANG SANA SINI YG X BLEH BLAH SIAP TAG ORG DLM FB LAGI!

      0

      0
    • Anonymous says:

      bila hati tiada IMAN….

      0

      0
    • lara says:

      Kadang-kadang perlu kita nak respon dengan orang yang mcm ni.. sebab tengoklah cara perempuan tu, dengan rasa tak malu boleh lagi pusing cerita nak memfitnah isteri dia. Pusing cerita pulak dekat fb and media. Sy sokong tindakan isteri tu. Dia wanita yg kuat. InshaAllah sama-sama kita ambil pengajaran

      0

      0
    • lynn says:

      Tapi dari bahasa dalam post, tahu dah mana yang ada maruah dan sifat baik.

      0

      0
  2. KATE UPTON says:

    Salah Ejump tersalah pilih bini yang nyata lebih bijak, educated n would fight for herself. Go woman go…jgn biarkn betina2 mcm
    Putri Mardiana ni porak perandakan rumah tangga orang lain

    0

    0
    • Aurell says:

      Pompuan macam mardiana sundal nie elok kne rejam dgn batu jer!!

      0

      0
    • anonymous says:

      perempuan mcm mardiana ni aku ada kenal sorang. Tapi lagi teruk sebab perempuan tu bini orang. Ada anak lg. Tak malu menyundal dengan lelaki orang walaupun dah kena sound dengan bini lelaki tu. Dunia akhir zaman

      0

      0
      • tipah terlelap says:

        ANON…tipah pun ada kawan macam tu tau…sampai berbuih mulut nak bercakap nak sound bagai…bukan budak kecik lagi..dah besar panjang lebar…penat tipah….huh

        0

        0
  3. Anonymous says:

    pegi kawin cepatlah…………..kecohlah

    0

    0
  4. rita alwiRa says:

    Nor hasni banyak point, masaklah merdiana..
    Kesian kat merdiana dahlah sendiri yg salah tapi masih x malu nak maki org kat fb..hihihi
    Kesian..

    0

    0
  5. softheart says:

    Eleh minah ni asyik kata di perangkap padahal sendiri yg miang…

    0

    0
  6. Anonymous says:

    wahai ppuan xyah la nk tegakkn benang yg basah sendiri msuk perangkap sndiri kta org perangkap.. x malu ke dgn kuarga?? ank2?? spesis apa ntah yg dh buat salah lg mau kta org lain teruk x cermin diri ke kak oiii… kawin je la kalau dh sangap sgt… nnti kna tgkp khalwat lg x tau la nk bg alasan apa nnti ko mesti kata perangkap isteri ejump sentiasa ada dimana2.. malu la.. klu x malu dgn org malu la dgn Allah..

    0

    0
  7. Aurell says:

    Pompuan mcm mardiana sundal nie elok kne rejam dgn batu jer!!

    0

    0
  8. putri lilin says:

    Yap…salute tuk isteri yg kuat semangat ni..tu jawapan org yg bijak pandai..educated..tak macam pompuan gila meroyan tu… hmm org sekarang pun bijak haih…ko rampas suami org…esok2 Allah bayar cash..ha…baru ko tau langit tinggi ke rendah

    0

    0
  9. Rozana Jonet says:

    Please la..

    1. Gatai burit pi kawan dengan laki org.
    2. Pi berkhalwat dengan laki org sampai dua kali.
    3. Kata laki org tu dah bercerai padahal belum cerai lagik.
    4. Nak ajak bini org tuh jumpa tapi bermuka-muka kengkonon khilaf sgt sedangkan hang sibuk nak carik gado.
    5. Menyibuk hal rumah tangga orang, diri sendiri pun janda. Tuduh bini org tuh nusyuz sedangkan dulu hang siap keluar rumah tinggalkan suami & anak hang selama 6 bulan. So hang tuh yang sah-sah nusyuz kot?

    So,sila habaq mai kat kami pasaipa satu malaysia tak patut benci hang Putri Mardiana?

    0

    0
    • Manjalara says:

      Kenapa ek mak2 janda ni suka ganggu laki org? Kat tmpt aq pun ada sekor CT Norgahayu BT Noordin nama diberi…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Ni tempat ai pon same! Suzana sood nape diberi! Kawen dgn laki org.. Jadik wife no 2.. Then org tua tu dah meninggal gatal pih carik laki org lagi.. Ape jenis ni ha??

        0

        0
        • Anonymous says:

          sebab ko xpandai jage laki ko..sbb 2 la laki ko pon menggatal..so ko xley nak salahkan janda-janda ni je…

          0

          0
      • MJ says:

        JAGA SIKIT MULUT KAMOO….BUKAN SEMUA JANDA BERPERANGAI MERAMPAS SUAMI ORANG..SAYA 5 TAHUN MENJANDA…RATA2 YG NAK KAWEN DGN SAYA SEMUANYA SUAMI ORG,TAPI SAYA TOLAK….POKOK X KAN BGOYANG KALAU ANGIN X BERTIUP…..DI OFFICE SAYA PLAK KEBANYAKAN ISTERI ORANG YG CURANG….KENAPA JADI CMTU??? JANGAN SALAHKAN STATUS SEMATA2…SELAGI ADA IMAN….

        0

        0
      • deena says:

        tak semua wanita atau janda bersifat sebegini. jgn pukul rata, nanti susah kena jabat tangan semua janda2 yg awak fitnah.. berat tu…

        0

        0
  10. Anonymous says:

    ni spesis hanez suraya..laa

    0

    0
    • betuiiii says:

      aaah betoiiii sangat2 spesis hanis suraya tapi lg teruk bawah kaki punye level…zina x abis2…patut kene jolok ngan besi panas kt jubor dia

      0

      0
  11. Anonymous says:

    Lelaki tu alahaiii..x berbaloi lgsung nk direbut2kan…next…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    ni spesis hanez suraya..

    0

    0
  13. yeyee says:

    bangang abadi puteri mardiana =(

    0

    0
  14. misz says:

    PADAN muka kau so call pelakon popular oiiii… kalau aku kena ayat macam ni.. menangis tak berlagu uoollsss

    0

    0
  15. sofia says:

    nikah ja la putri madiana ngn ejump tu kalau hg dah mau sgt.kenduri skit2 ja.kan senang.nk grand2 pun awak xglemer n ejump pun xkaya kan.nikah ja.kan leh berjimat.n xterdedah ngn maksiat dah kan.ni habes satu msia tau.Sementara pintu taubat masih terbuka luas.bertaubatlah.Allah maha mengampun.

    0

    0
  16. Periuk Api Kemboja says:

    Eleh kutuk org kerbau tua…mcm ko cantik sgt. Ko pn dh mcm mka org tua je ku tgk. Klau mka buruk prangai bgus takpe. Ini dhla tk lawa mlut longkang, prangai pn hodoh, otak bodoh. Mmg ssuai la ko dgn si ejumpban ksygn ko tu. Spatutnya ko truskn bdiam dri sbb mmg slh ko sndiri. Udah2 lh ye nk slhkn bini kekasih kau tu. Sbb taraf lu cma pompuan simpanan jer, nothin special. Statemen yg ko klua kn aritu nmpk sgt ko prasan konon org awam akn myebelahi kau dlm drama tperangkap kau ni. Delusi…

    0

    0
  17. niki minah says:

    Golongan gtu la yg buat kaum wanita npak murah dan direndah2kan… Bodo n x malu tunjukkan ke bodo annye..lg satu dia ni berlakon citer ape sbb x pnh i npak dia ni… Artis sendu gk la ni kott

    0

    0
  18. emma says:

    Mardiana ni berlakon dalam drama ape ye? artis baru ke lama? apasal aku tak kenal? aku kenal lisa surihani, fazura, etc.. je

    0

    0
    • orang singapore says:

      stakat pelakon drama extra2 je kot. terkenal lah sgt. hikhikhik!

      0

      0
      • baaaaboon says:

        Dia ni (Putri Mardiana) yang isteri bf Lisa Surihani dalam Adamaya tu kan?
        Yang dalam cerita tu dia call Jakim report lelaki tu dgn Lisa berkhalwat dalam kereta.

        0

        0
  19. jemah says:

    For me, dua2 ni bsikap xmatang…sorry to say…ada medium lain yang boleh digunakan untuk selesaikan masalah instead of using social media….

    0

    0
    • nuri says:

      sebelum ni bini ejump tu mmg berdiam diri…dia bersuara pun sebab puteri mardiana tu dah fitnah/jatuhkan air muke dia dan keluarga bini dia tu kat media. kalo aku mana boleh tahan lagi2 nak libatkan keluarga aku..mmg kene buku ngan ruas la..padan muke dia.

      0

      0
    • wki-wki says:

      ya betul.. sebelum ni hasni senyap. asyik sebelah sana ajer yg melalak..
      lama2 tak leh tahan kot.. tu yang membalas balik… kalau aku jadi hasni pun.. mula2 boleh ah senyap.. lama2.. ok fine.. balasssssss.. hehehe

      0

      0
  20. omaigod says:

    Baik baik kalau pilih teman hidup. kalau takde lagi title “pelakon” tu nak ke laki tu ngan mardiana? laki tu tak worth nak berebut. aku nasihatkan Nor Hasni lepas kan jer laki tu. Biar mardiana amik “bekas” laki dia. Bekas jer pun. Bukan Brand new.

    0

    0
  21. semek says:

    One word, BITCH.

    0

    0
  22. anom says:

    Sebab tu la hudud tu perlu utk mengelakkan salah satu kes mcm ni berlaku..

    0

    0
  23. Nora Majidin says:

    NorHasni, kuatkan semangat & tabahkan hati. Kami di sini sokong anda!

    0

    0
  24. Mak Hayam says:

    Alahai bangangnya anak hayam mak ni.

    Pegi ler kawen kat Siam macam kawan2 retis yg lain tuuu kalau dah gatai nak berlaki bagai. Masuk Malaysia kang pi bayar saman sudah. Takkan tu pon Mak Hayam nak kena ajar?

    Dasar bodoh pi kluar statement bagai. Sebodoh2 Hanez tu dulu dah sah halal berlaki pon dia. Laki pon kayo tak macam laki ko nok. Pelik aku nak sgt ke jump jumper kete tu. Dah naik ke katil tak sampai la ke tok kadi tu gamaknya.

    0

    0
  25. rose rossa says:

    kesian mardina…masih blum sedar lagi, klu dh wat salah tu baik diam saja…move on. Jgn menampakan diri tu murah sangat.

    0

    0
  26. nana says:

    kalau sampai tido atas katil orang tu..salah sapa lagi weh

    0

    0
  27. pn isteri says:

    semua betina sundal yang suka kacau suami orang, n semua jantan sundal yang sudah berkahwin tapi masih nak menggatal…pendapat aku, sula je sampai mati.

    0

    0
  28. intan says:

    bakal jadi macam hanez suraya laa mardiana ni…putar belit macam ular. statement tak boleh pakai mcm nak bodohkan orang.

    0

    0
  29. poot says:

    putri mardiana tu dah kena tangkap jgn la buat diri tu kena tangkap kembali…kalau dah keluar statement cengini baik blah je dr laki2 tu buang karan kalau ko kawen ngn dia pn sama x settle gak masalah. haha pelik betul peel..2-2 kehausan kasih sayang.

    0

    0
  30. hattap says:

    kesian aku kat akak ni. aku phm perasaan dia selaku wanita dan dia tak nk berdiam diri dan tak nk kelihatan seperti isteri yg dayus. tapi aku rs, lagi baik dia berdiam diri. bak kata omputih, dont argue with stupid people, they will only bring you down to their level.

    lepas baca kes minah “terperangkap” ni, aku rs dah takder siapa amik port pasal kes hanez suraya. at least hanez suraya berjaya kawen dgn romies and baju kawen dia lawa. sekurang2nya hanez suraya mngambil langkah utk berdiam. bukan mcm minah yg asyik “terperangkap” je ni.minah ni buat aku rs hazen suraya tuh lagi baik dr dia, walhal, dua2 pun ada kelemahan tapi hanez berjaya cover kelemahan. minah “terperangkap” ni GAGAL cover ketidakbijaksanaan dia. patut belajar dr hanez suraya

    0

    0
    • Anonymous says:

      Apa kejadah belajar dari hanis tu? Patut ambil ikhtibar dari apa dia buat spaya jangan buat benda yang sama -.-

      0

      0
  31. Kasha says:

    kalau aku jadik wartawan, aku jadik je paparazzi berkampung kejap area umah wife dia ni.. bodoh la hai wartawan ni.. wife dia terang2 bgtau dorang dok serumah dah, so ape lagi, amekla scoop ni.

    klu ade bukti bergambar n kronologi, kan lagi susah nak nafikan.. ekekeke

    0

    0
  32. haaaiiiiaaaa says:

    Dua2 jnis dah x than..smpi d jmpai ats ktil.putri..stop fooling around.,lg mnampakkn kbodohan ko sesangat.nmpk sgt bini dia bela biawak hdup,ko plak ngn job pn dah kurang..cmne tu??

    0

    0
  33. poorahh says:

    Kepala ko x kena rejam ngan batu sampai pecah dah kira syukur laa.. Lagi x ngaku siap boleh binatangkn org lagi tuu.. Cuba kau tengok cermin, sapa yg binatang serakah?

    0

    0
  34. Mak anon says:

    Nak.. Tanya ejum jumper nie keje apa yer..puteri Mardiana nie patut kawen dgn shah jezel..Suka memalukan diri sendiri.. Moga cepat2 bertaubat pada Allah sebaiknya2 nya.

    0

    0
  35. aptb says:

    Betina miang..aku rasa bekas laki ko mesti bersyukur sbb dh ceraikn ko..ko tu yg kerbau betina mnyalak dpt jmpa batang..

    0

    0
  36. marini says:

    eh benci tahap gaban aku baca statement Mardiana….awatnya lapaq sgt laki org.Nampak sangat ko pun jenis x der org lain nak jadi sapu jer jantan dayus yg depan mata. Jantan cam Ejump ko nak amik buat laki…meranalah nanti. Lelaki kalau rasa mampu dan bertanggungjawab terus dia ajak ko kahwin tak kisahlah no berapa pun…ni nampak sgt ko yang desperado melayan jantan low class tu. Buat Norhasni you go girl…pejuangkan hak sebagai isteri, ibu dan wanita yang bermaruah. Kalau org pasang perangkap tapi ko Mardiana x buat maksiat atau tak tinggal berdua duaan takkan ada istilah tangkap kahlwat..mmg nampak sangat MARDIANA sesak nak berlaki sampai sanggup jatuhkan air muka sendiri. Lagipun ko cuma gf takder hak atau apa2 yang boleh ko pertahankan..sedeyyyy.

    0

    0
  37. Kenalan says:

    I know ejump ni… Dah2 la ejump oi. Lg kau memburukkan istri kau lg bnyk aib kau kene singkap. Istri kau just want to defend herself n her fmily n indeed she still respect ur fmily. slah kau kuat kencing… Mase hasni preknen slalu je die komplen y kau x hiraukn die.. Mane2 sdare mare kau knduri die trun kot tnpa kau lagi. In 4 years she not being a gud wife bcause u abandoned her! 4 years tu lame tau x nk hadap kekencingan kau tu! ish ish…

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul aku tgk since last yr time jantan n sundal ni kena tangkap khalwat 1st time tu si betina ni yg sibuk kuar statement bangang kat paper sume.. so as a person, sure she(the wife) kena defend herself… tgk mcm kes ni, si JANTAN bkn main lg ckp wife nusyuz..hello dia lari rumah sbb dah kena PUKUL dgn kau 2 kali.. btw bkn kekasih kau skang si SUNDAL ni ke yg pernah nusyuz.. cer cer selidik sket…

      0

      0
  38. Kimi says:

    Kawin je senang kan ..kalau nak kemaruk sgt

    0

    0
  39. azie says:

    betina sundal macam ni laa..perangai ko lwbih jijik dari BABI.. asal dapat kangkang dosa pahala ko letak tepi, hrp2 smpat la ko betobat wahai si sundal, sian mak ko, wat sakit b….t jer beranakkan anak SIAL mcm ko ni..

    0

    0
  40. anonym says:

    BUSUKKKKKKKKKKK

    0

    0
  41. cik nin says:

    Nampak sgt puteri mardiana ni x fames sbb bn domk guna gmbr berulang bila cerita dia keluar..x bnyk letew org nk amik dia utk amik gmbr…dok gambar peace n ejump kasut pink…

    Hmmmmmm…puiiii

    0

    0
  42. Ayom says:

    Sabar ye pn hasni. Org tak ingat Tuhan mcmtu lah.. Awk pun boleh survive tanpa laki dayus mcm ejump ni..ada laki mcmni pun lagi menyusahkan. Aku pelik la mamat ni, kalau dah gian sgt kawen jela dgn minah sangap ni..nak simpan lagi buat apa ekk

    0

    0
  43. anonymous says:

    Bertaubatlah semua…

    0

    0
  44. dina says:

    kepada produser dan penerbit drama n filem….tolong jangan ambil pompuan M n partner dia ni berlakon ye. its time the industry gets rid of these type of people yg menjatuhkan maruah orang Islam. and pada artis2 wanita sekalian jagalah maruah anda dan keluarga anda. Jaga pakaian dan tingkah laku anda. Sanggupkah anda dan keluarga anda di hina orang?Please change…kat dunia ni tak lama dah….

    0

    0
  45. Linzy Longkang says:

    omaigod cenggini ker perangai korang laki bini pastu gefren tuduh menuduh kat laman sosial pastu nak babitkan org nak menilai perbuatan korang, puihhhh buang masa kitorang jekkkk

    0

    0
  46. muchisan says:

    tak tau plak aku selama ni kerbau menyalak… hmmmm.. konfius aku…

    0

    0
  47. Cantik ke tidak? says:

    Jodoh ada 3 jenis kata ustaz:
    1. Jodoh dari syaitan
    2. Jodoh dari jin
    3. Jodoh dari Allah

    Yang ni jodoh no.1, Tu diaaa… Kalau dah tak ingat pasal dosa, semua perkara nampak halal. Moga-moga Allah kasi hidayah untuk dua manusia yang tak pandai nak serik2 buat kerja tak baik. Ingat bile2 masa je Allah tu nak tarik semula peluang Dia bagi.. Jangan satu hari nanti putih bijik mata nak menyesal.

    0

    0
  48. musuh mardiana says:

    pn. Hasni perjuangkan hak anda, perempuan sundal tu sepatutnya dah direjam sampai mampus…

    0

    0
  49. Aida says:

    Salam Barakah buat kita semua..kerna masih diizinkan Allah lagi untuk bernafas di buminya..Masa cinta berbunga semua INdah..bila dah hambar..semua punah.Satu kita kena ingat..Ajal Maut..Rezki ketentuan Allah..Keredaan kita akan menambah Rahmat Allah..tanpa batas..Sedeh juga bila kita melihat..pasangan pasangan yg cuba..utk mengaibkan antara satu ngan lain.Ingat satu..kita tutup aib orang lain..dan Allah akan menutup aib kita..teruskan kehidupan dengan penuh kemaafan..wlau jodoh sudah tiada..Seluruh Umat Islam adalah dituntut..untuk tidak memutuskan silahtulrahim walau dalam keadaan apa sekali..pun..kita tak akan bau syurga..renong renongkan lah…kerna kita akan hampir kesatu titik noktah..iaitu “Mati”

    0

    0
  50. Anonymous says:

    Perosak artis menjadi perosak rumahtangga org ni memang tak pernah pupus kan…makin bertambah generasi diaorang. Dari zaman Siti Nurhaliza ke Fasha Sandha ke Hanez Suraya…ni diwarisi ke Putri Mardiana. Lepas ni sapa pulak yg bakal jadi ARTIS PEWARIS PEROSAK RUMAH TANGGA ORANG? Kita tunggu, dengar & lihat je…. Drama…drama…drama artis murahan. Nak glamer, nak hidup senang, rompak rumahtangga org. Rendah sungguh nilai artis Malaysia ni.

    0

    0
    • NORA DANISH PERAMPAS says:

      JANGAN LUPA !! RETIS KESAYANGAN HANG JANDA JENDOL
      NORA PENDEK DANISH HIDUNG KEMBANG , DIE PON PERAMPAS !!!

      TAPI BERBALOI JGK SBB NEDIM YG DIRAMPASNYE !!!
      KESIAN BKHAN !!!

      TUNGGU JEWWW NEDIM MESTI SAT GI AMBIL POMPUAN LGI CUN N PASTINYE MUDA JD BINI DIE !!!

      0

      0
    • K says:

      MEMEY SUHAIZA?

      0

      0
  51. Anonymous says:

    Masa HARAM ni memang semuanya sedap. Cuba kalau dah HALAL esok…gula pun rasa cuka.

    0

    0
  52. ingin bertanya says:

    serius tak kenal pun putri mardiana ni kalau bukan sebab kes dia ditangkap khalwat. dia memang artis ke?

    0

    0
  53. Anonymous says:

    SEBELUM dan SEMASA
    Jadi PEROSAK & MEROSAKKAN rumah tangga mcm Putri Mardiana, Fasha Sandha, Hanes Suraya dan segala yg sewaktu dengannya ini memang seronok. Best giler. Dapat makan kangkang hari hari sembunyi sembunyi kat luar. Tapi yang seksanya adalah yang DIROSAKKAN. Batin & zahir merana.
    SELEPAS…
    Ko tangoklah nanti… istilah WHAT YOU GIVE YOU GET BACK pasti akan ayat paling best digunapakai dek yang dirosakkan. Yang MEROSAKKAN & menjadi PEROSAK tu… sejarah anda utk dirosakkan rumah tangga akan berputar kepada anda. Bersiap sedialah.

    0

    0
  54. alasan says:

    Kesian putri mardiana ni, asyik terperangkap je, sy rs dia masih terperangkap dalam diri sendiri.masih belum berada dalam realiti.

    0

    0
  55. Anonymous says:

    haiii

    0

    0
  56. mee kari says:

    This Hasni sounds like a tough woman who wont take bullsh!it from anybody.. u go girl!

    0

    0
  57. bibik says:

    still takleh terima nama e-jump tuuu gagagagagagagagaga

    konon stylo aaaa puiiiitttt

    0

    0
  58. i am not stupid says:

    ni mesti hasni perangkap mardiana tu pakai perangkap tikus. Letak atas katil. Mana mardiana boleh tahan tengok perangkap tu ooo. ada pulak ikan masin sedap, memang terkena la perangkap tu.

    0

    0
    • Anonymous says:

      hahahaha baca statement u buat I gelak giler.baru jer I berjaya perangkap seekor tikus dgn umpan ikan masin semalam…eh tikus dgn mardiana sama lah

      0

      0
  59. ncj_101 says:

    dah le wat maksiat kat uma org, uma istri teman llk lak 2….dia ingt laki 2 kaya sngt kot tp upa2nye selama nie istri yg tanggung..sbb 2 susah sngt nk lafaz cerai..resit byran bru je 2,3 kerat nk bndingkan dngn resit byran yg selama nie isteri dia byr……mgkin dia fikir istri dia xkan lawan so dia suka2 je wat kenyataan yg uma 2 hak dia….pas 2 ckp diperangkap….tolong le lps nie boikot gak pasangan nie….ustaz ckp klau llk yg dah b’kahwin ttp menafikan yg dia dah b’kahwin/mengatakan mrke dah b’cerai kpd kwn2 w/p sekadar b’gurau maka ianye jatuh talak…so aku rs si suami klau ko betol2 llk islam apakate ko selesaikan cepat2 bnd nie…

    0

    0
  60. Islet says:

    OMG..OMG…This woman Puteri Mardiana “whatsoever-tak popular pun”, maki the wife??? Let it be lah, Puteri Mardiana..nikah je dengan bf kesayangan ko tu….leave the wife alone…

    But remember lah, allah tu adil..what you do now, one day will comeback to you..sooner or later.. I believe that .. :)

    0

    0
  61. Lela Manja says:

    Ko ni asik terperangkap jeeeee kerjanya!!
    Elok terperangkap dalam lif je pastu bakar.
    Geram lak aku..

    0

    0
  62. SHERRY85 says:

    Sebab tulah kena adanya hudud.biar perempuan yg putri mardiana ni dapat balasan kt dunia jugak.dh dua kali kena tangkap khalwat tp xde pe2…memalukan kaum janda yg baik2 di luar sana………..

    0

    0
  63. kepohci says:

    putri mardiana ni dah la hodoh. padan la ngn ejump pon hodoh
    dahla hodoh, bodoh plak tu
    wei pompuan, kowang nampak x, ada masalah ke laki mesti senyap
    padahal laki tu sendiri mcm babi
    so jgn bodohkan diri anda dgn babi camni

    0

    0
  64. Komen says:

    apa punye pompuan. bijik2 sume kuar!!! banned je la dia nie. memberi contoh yg x baik pada masyarakat!

    0

    0
  65. jadore says:

    so kita dpt menilai dari kedua2 statement diatas… siapa yg low class… siapa yg cuba menegak benang yg basah…. siapa yg terover desperate….!! yg sebenarnya jantan tuh kerbau tua!! x bersuara langsung!! Puteri Mardiana…. nama mmg sedap tp percakapan dan perbuatan x seindah nama… x kesian ke dgn anak2 yg tengok ibunya berperangai sedemikian… klu dah suka sama suka apa lg nikah aje…..

    0

    0
  66. melati says:

    Yg penting ..dia lagi mulia dari Anonymous & penyamar nama Melati tu….hahaha..

    0

    0
  67. Kak Kiah says:

    Pelik gak aku Mardiana ni beriya sangat nak si jumping tu. Muka takde la hensem ke jambu ke. Mungkin ayat baik punya kot. hihihi

    0

    0
    • luvelywatie says:

      ni kes penyangak jumpa penyamun..penyangak kelentong penyamun yang dia arkitek. so si penyamun ni pun menggedikla sbb nak kikis si penyangak.

      Pada yang sama si penyangak igt si penyamun perlakon yang kaya…so now melopong la 2-2 ekor.. tu yang nak sewa hotel utk beromen pun tak mampu…hahah

      0

      0
  68. Markonah says:

    putri mardiana ni mesti fefeeling muka e-jump mcm muka jejai. tu yg bersungguh. kenkonon dulu nak caras jejai. tp fasha dah selang tang corner. dpt ejump yg muka ala2 jejai pun jadi la kot? (muka mcm jejai ke????????)

    0

    0
  69. saya sebatang kara says:

    kalau aku jadi pencegah maksiat, aku nak nengok arkitek tu universiti apa dulu, hahhahah…pasangla cctv terus kat rumah tu…harta sendiri takkan nak biar…jangan bagi muka kat si sengkek dua ketul sewa hotel pun tak mampu

    0

    0
  70. Biskut says:

    To norhasni…..ramai org d blkg kau truskan perjuangan. to mardiana…ambik kau jer ejam yg muka n rambut mcm kepala mop tu!

    0

    0
  71. hati suci says:

    saya sokong hal yg baik je..nasihat yg baik je…hal mungkar, berzina ni..saya xsokong….tapi saya hanya boleh doakan yg baik2 je utk si penzina ni…mereka yg buat kejahatan ni akan bertaubat dan mendapat hidayah…. biar Allah je yg membalasnya ok? xmau…xmau…

    0

    0
  72. aku putri high class says:

    aku x kenal siapa p.mardiana n ejump ni…muka dua2 pun x lawa mana..tapi dari tulisan dia mmg terbukti p.mardiana ni category low class!!

    0

    0
  73. adudu kepala kotak says:

    kes kes macam ni better jadikan sbg pengajaran buat kite & and anak2.
    sebab kalau kite komen pun, kite takde kat tempat kejadian.
    kite cuma membaca news/artikel. kite tak tahu apa yg jadi sebenarnya sungguhpun obvious sangat sape yg salah sape yg benar.
    takut takut nanti komen kite jadi saksi untuk kes ni & saham kat akhirat sana.
    nau’zubillah.

    0

    0
  74. Anonymous says:

    citer kartun abes!

    0

    0
  75. bitchhater says:

    once a bitch…alwasy a bitch..
    mardiana ngan pelacur tua..sama level.. toksah gado2.. org bodo dilayan jadik bodo.. p layan anak lagi baguih

    0

    0
  76. Sabri Ali @ Nick says:

    Muka cantik tapi jalang! Napa tak ambil saya!

    0

    0
  77. Pn. Nazira says:

    Perempuan jalang sesuai ngn jantan jalang. Pn Hasni byk2 bersabar & tabah. Kami semua sokong awak. In Shaa Allah ada jodoh yg lebih baik untuk awak kat luar sana. Kuatkan semangat k.

    0

    0
  78. You can certainly see your skills within the article you write.
    The arena hpes foor more assionate writers such as you whoo aren’tafraid to say
    how they believe. Always follow your heart.

    0

    0
  79. anne says:

    Lelaki mcm tu tak seharusnya ditunggu. Cuma klu berpisah biar cara baik tak usah cakap bnyk atau bermaki hamun. Malulah org semua tahu. Cumanya nasihat sy pd pn norhasni, tuntut rumah semasa kamu hidup bersama ie. harta sepencarian. Kita ada mahkamah syariah. Suami anda sah2 berlaku curang. Tak payah nak bermaki hamun dgn perempuan tak bernilai spt putri mardiana tu sbb anda tdk mahu menjadi spt dia tdk ada harga diri. Jd pendekkan cerita berpisah cara elok di mahkamah dan tuntut harta sepencarian @rumah itu, dan klu ada nafkah yg suami tak beri selama ini, tuntut jg di mahkamah. Insya Allah tuhan bersama org yg teraniaya.

    0

    0
    • Putri Mardiana Janda Gersang says:

      “Jd pendekkan cerita berpisah cara elok di mahkamah dan tuntut harta sepencarian @rumah itu, dan klu ada nafkah yg suami tak beri selama ini, tuntut jg di mahkamah. ”

      Rasanya dah penat kot norhasni explain pada public…JANTAN DAYUS tuh mmg asyik tangguhkan urusan mahkamah…Mintak lepaskan cara baik pown taknak. Almost 1 year tuntut fasakh,masih tak settle2 sampai skang. Jantan takde telor mcm tuhla,harapkan harta bini nak hidup dgn pelacur murahan. Norhasni mmg tak hingin dah dgn jantan takde telor tuh..dia pown tak hingin nak tunggu!!

      0

      0
  80. mardiana haterz says:

    BILA HATI TELAH HITAM

    0

    0
  81. deena says:

    SEmoga org2 dlm cerita ini, dan kita semua, dikurniakan ehsan dan hidayah oleh Allah SWT.. berubahlah sebelum terlambat…

    0

    0