Written by AbangNara | February 4th, 2012

Pentas Pilih Kasih minggu ini akan dimulakan dengan “opening-intro” yang pasti menarik daripada para peserta. Kemudian persembahan secara monolog daripada setiap peserta akan bermula sambil diselang-selikan dengan persembahan drama. Untuk mengakhiri episod Pentas Pilih Kasih minggu ini, peserta-peserta akan membuat persembahan teater untuk menunjukkan bakat mereka.

pilih kasih 3

Jadi kepada anda semua, jangan lupa untuk menyaksikan kehebatan para peserta Pilih Kasih beraksi di Pentas Pilih Kasih pada 5 Februari(Ahad) bermula jam 9 malam. Dan ada berita baik kepada peminat Pilih Kasih, pihak produk Pilih Kasih bermurah hati untuk memberikan 5 tiket percuma untuk anda menyaksikan rakamannya di auditorium RTM Senawang. Anda hanya perlu emailkan kepada hi@beautifulnara.com sekiranya anda berminat. Inilah peluang anda untuk beramah mesra dengan Rosyam Noor, Erra Fazira dan Umie Aida.

pilih kasih 3

Jangan lupa untuk PKUNDI <jarak> <nama peserta> kegemaran anda ke 33199. Dan anda boleh LIKE Facebook Pilih Kasih 3 atau pun follow Twitter Pilih Kasih untuk info yang lebih padat.

Baca entri ini sepenuhnya untuk melihat senarai persembahan setiap peserta pada Pentas Pilih Kasih 5 Februari ini dan biodata peserta untuk mengundi peserta kegemaran anda.

DRAMA

Tajuk : Konspirasi Cinta

MONOLOG

 

  1. Ai Iqmal – Selamat Tinggal
  2. Jalius Jaibin – Siapa
  3. Hakim Yazid – Tunggu
  4. Heri Aszmo – Tertinggal
  5. Fareth Agang – Sesat
  6. Nizen Ayob – Parah
  7. Yizee Ariff – Tak Sabar
  8. Airil Reffa – Lambaian
  9. Aada Zara – Baru Balik
  10. Naqia Nasution – Salah Gate
  11. Hiera Hasan – Memori Indah
  12. Miza Azura – Syukur
  13. Sura Sojangi – Hasrat
  14. Theera Alias – Bawa Bertenang
  15. Marina Jose – Hilang
  16. Reen Rahim – Hati  

TEATER

Tajuk : Maulud Di Andasuka

1. Yizee Ariff, 21 tahun, Pahang -untuk mengundi taip Pkundi Yizee 3/5/10 hantar ke 33199

pilih kasih 3

2. Ai Iqmal, 18 tahun, Negeri Sembilan -untuk mengundi taip Pkundi Ai 3/5/10 hantar ke 33199

pilih kasih 3

3. Fareth Agang, 21 tahun, Sabah -untuk mengundi taip Pkundi Fareth 3/5/10 hantar ke 33199

pilih kasih 3

4. Nizen Ayob, 27 tahun, Johor – untuk mengundi taip Pkundi Nizen 3/5/10 hantar ke 33199

pilih kasih 3

5. Heri Aszmo, 24 tahun, Sarawak – untuk mengundi taip Pkundi Heri 3/5/10 hantar ke 33199

pilih kasih 3

6. Hakim Yazid, 26 tahun, Selangor – untuk mengundi taip Pkundi Hakim 3/5/10 hantar ke 33199

pilih kasih 3

7. Airil Reffa, 26 tahun, Pulau Pinang- untuk mengundi taip Pkundi Airil 3/5/10 hantar ke 33199

pilih kasih 3

8. Jalius Jaibin, 26 tahun, Sabah – untuk mengundi taip Pkundi Jalius 3/5/10 hantar ke 33199

pilih kasih 3

9. Reen Rahim, 24 tahun, Selangor – untuk mengundi taip Pkundi Reen 3/5/10 hantar ke 33199

pilih kasih 3

10. Miza Azura, 27 tahun, Kuala Lumpur – untuk mengundi taip Pkundi Miza 3/5/10 hantar ke 33199

pilih kasih 3

11. Hiera Hasan, 26 tahun, Selangor – untuk mengundi taip Pkundi Hiera 3/5/10 hantar ke 33199

pilih kasih 3

12. Theera Alias , 22 tahun, Kedah – untuk mengundi taip Pkundi Theera 3/5/10 hantar ke 33199

pilih kasih 3

13. Aada Zara, 21 tahun, Kedah – untuk mengundi taip Pkundi Aada 3/5/10 hantar ke 33199

pilih kasih 3

14. Sura Sojangi, 22 tahun, Selangor – untuk mengundi taip Pkundi Sura 3/5/10 hantar ke 33199

pilih kasih 3

15. Naqia Nasution, 26 tahun, Selangor – untuk mengundi taip Pkundi Naqia 3/5/10 hantar ke 33199

pilih kasih 3

16. Marina Jose, 23 tahun, Sarawak – untuk mengundi taip Pkundi Marina 3/5/10 hantar ke 33199

pilih kasih 3

33 responses to Pentas Pilih Kasih Minggu Ini Menyaksikan Persembahan Monolog Daripada Peserta

  1. CT says:

    Ermm x penah tgk dan x rasa nak tgk….!!!

    0

    0
    • kopi+teh=kote says:

      i ponnnn……..i x penah rasa nak tukar channel p rtm…hahaha…. dorg ne smua bakal2 jadi sampah kat industri hiburan…hak hak hak

      0

      0
    • kumalasari says:

      Elehhh tengok rosyam nor terus tak minat. Ade aura yg tak best. Jgn mare ye rosyam hehe

      0

      0
  2. gegel girl says:

    program2 mcm ni la yg merosakkan akidah .. yg menyertai tu lg la berganda2 dosa ..

    0

    0
  3. gegel girl says:

    ish2..program2 mcm ni la yg bleh rosakkan akidah .. yg menyertai tu lg la berganda2 dosa ..

    0

    0
    • pakcik nara says:

      aku rasa penerbit dan penaja lg bnyk dosa…

      0

      0
      • yang berdoserr says:

        jgn dok kaji dosa org lain..kaji dosa sndri dlu,islam menyuruh umat nya bersangka baik sesame sndiri..whatt dee heckk !! aku pon bkn nye suke pon program nih..

        0

        0
  4. farihan says:

    best ke program pilih kasih ni?

    0

    0
  5. pakcik nara says:

    aku rasa rancangan realiti tv yg paling low class..

    0

    0
  6. mimilito says:

    macam best jer program pilih kasih kali ini.
    Papepon congratz beautiful nara jadi blog utama tok pilih kasih musim ni

    0

    0
  7. gemersik kalbu says:

    dah masuk musim ke 3.. harap kali ni ade improvement n ade peserta yg lbh menonjol.. kalau nak dibandingkan dgn 2 musim lalu, rasenye iqbal mazlan, reza hasbi n ana dahlia je la yg menonjol sket.. yg lain2 tu maap aku x kenal..

    0

    0
  8. WFN says:

    SORY OFF TOPIC SIKIT… APAHAL UMIE AIDA DAH RUPA MACAM TU.. SERIOUS TAKUT AKO TENGOK.. DAH TAK CANTIK… HUDUH.. BANYAK SGT BOTOX.. SAMPAI RUPA ASLI DAH HILANG…

    0

    0
  9. kak ogy gedik says:

    Perlu ke ade prmpuan sorg pakai skirt pastu sedap2 laki tu menongkat kt pegs prmpuan tu? Very da low class la rancangan cenggini …

    0

    0
  10. kak ogy gedik says:

    Ok silap pandang, bukan skirt terdedah tapi pakai legging, but still gaya mcm tu x sesuai lansung…ape da Hal peluk mcm laki bini……

    0

    0
  11. kak ogy gedik asyik typo maklumlah guna phone says:

    Pegs=peha

    0

    0
  12. emm macam boleh pergi jauh je candidates pilih kasih musim baru ni…
    harap2 ade lah sorang dua boleh jadi superstar kan…sekarang Malaysia kekurangan pelapis2 pelakon yg betul berkualiti..

    0

    0
  13. […] Pentas Pilih Kasih minggu ini akan dimulakan dengan “opening-intro” yang pasti menarik daripada para peserta. Kemudian persembahan secara monolog daripada setiap peserta akan bermula sambil diselang-selikan dengan persembahan drama. Untuk mengakhiri episod Pentas Pilih Kasih minggu ini, peserta-peserta akan membuat … Continue reading → […]

    0

    0
  14. aq bkn peserta pilih kasih says:

    nmpak sgt rosyam nor low taste..dari pilih kasih yg ptama sampai la nie..xnmpk ape2 yg bgs pun..

    0

    0
  15. Six says:

    Seriously ada ke orang tengok pilih kasih ni?

    0

    0
  16. cicakiut says:

    Ada ke follower realiti show ni? patutnya lepas musim pertama tapi tak cipta fenomena, tak payah buat musim kedua atau ketiga. Terbaca baru2 ni rosyam kata ini yg terakhir, alhamdulillah. Belajar drp astro, dulu ada rancangan tak silap nama anak wayang, lepas tak dapat sambutan, satu musim itu aje yang dibuat!

    0

    0
  17. Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

    untok yizee minah jambu ucapkan selamat menjalan kn tugas n selamat berjaya n menjadi juara …minah jambu akan tetap menyokong yizee tunjok kn yg yizee menjadi juara bukan kerana kehenseman TETAPI juara kerana BAKAT yg ada…..

    0

    0
  18. pokerface says:

    Sian aku tgk rosyam ni. Syok sendiri je wat program hampeh ni..hmm

    0

    0
  19. hani says:

    Ni blom ade apa2 lagi dah dedah sana,pegang sini..nama nama islam jugak..kalau dah established agak2 macam mana lah rupanya xtebayang den…hurm…

    0

    0
  20. poker face says:

    SILAP BESAR LA ROSYAM PILIH BN NI JD BLOG RASMI PK.. SENGAJA TEMPAH MAUT UTK BERHADAPAN DGN KOMEN2 YG MAUT JUGA..HEHEHE

    0

    0
  21. beta draconis says:

    hrp semua peserta jadi pelakon yg tak kaku dan x mcm kayu

    0

    0
  22. Hanjingkan jerrr says:

    Menyampah aku tgk budak yg skirt pendek tu. Mcm gatal je aku tgk…

    0

    0
  23. aku minat PK says:

    korang ni mesti minat AF kan….?jd ape faedah AF?

    0

    0
  24. mit ong says:

    kamu org melayu ,knpa lah suka cakap sini cakap sana,ckp org mcm ni lah mcm tu,ada2 je alasan nak komplain…..kalau dah pandai sangat sendirilah pegi buat rancangan kat TV tu……mcm mana lah melayu nak maju……

    0

    0
  25. Anonymous says:

    tak sedap lah, napa dah takda idea ke,

    0

    0
  26. Anonymous says:

    dh tak sedap tgk pilih kasih, ntah apa apa tah, elok di tamatkan aje pilih kasih ni,

    0

    0
  27. Handy Orten says:

    Impotent men never ever experienced it so superior. Viagra pioneered the oral procedure for Impotence. As well as baton, it appears, is transferred to Cialis. In between, Levitra also created its existence felt. But Cialis will be the upcoming drug which has the globe on its toes.

    0

    0