Written by Bella | October 20th, 2015

Kerana kes WeChat beliau bersama aktor Fizz Fairuz, Fara Mendoza telah menjadi “center of attraction” orang ramai dan hampir setiap tingkah lakunya akan menjadi perhatian.

Terlibat dengan kemalangan jalanraya baru-baru ini tetapi masih selamat dan hanya mengalami kecederaan dalaman, ramai yang menganggap Fara diberi peluang kedua daripada Tuhan untuk berubah.

Malah, menerusi akaun Instagram miliknya rata-rata pengikut Fara mendoakan agar aktres itu bertaubat.

Bertaubat itu perlu dilakukan dengan seikhlas hati dan benar-benar lahir daripada hati yang penuh penyesalan. Kita doakan sahaja yang terbaik buat Fara Mendoza

21 responses to Pengikut Instagram Doa Fara Mendoza Taubat Selepas Kemalangan

  1. Bukan peminat Mendoza says:

    Elok lah tu..bawa sekali bestfriend hang si carmen ermida kekasih si hans tu..syukur lah Allah dah bagi peluang..

    0

    0
    • Dang Anum says:

      Nama artis sekarang ni acah-acah orangputeh eh,, matsaleh pun tak nama gini tapi bakat kelaut. Posing lentik melentik tonggek tonggek je mampu.

      Farah Mendoza
      Carmen Emirda

      Artis dulu nama simple2 macam Umie Aida, Fatimah Abu Bakar..laku keras sehingga hari ini

      Hehehe

      0

      0
      • Bukan peminat Mendoza says:

        Depa nie berlagak artis je pun..artis suam2 kuku..pelakon extra jer pn..si carmen ermida tu tumpang glamer je..samalah ngan hans bf die tu..kalau bukan sebab tasha shila..xde ny org nak kenal.. sama lah semua ke laut..bawak2 lah bertaubat oii..maaflah bukan nak mengata..tapi nak bagi sedar sikit..memang tak semua manusia sempurna..takde manusia x buat dosa..tapi saling memperingati tu penting..yang selebihnya terpulang la nak terima x..

        0

        0
    • Anonymous says:

      kete yg die bwk ni sebenarnye kete GF si Hans tu..Carmen..
      ade bgtau kat missK insta… em.. naseb korangla nakkkk

      0

      0
  2. tanpa nama says:

    Ajal maut ditangan Tuhan….Allah masih sayangkan anda…Dia telah beri anda masa dan peluang untuk berubah ke arah kebaikan…jika bukan sekarang…bila lagi…apa yang berlaku ini semuanya ada sebab dan hikmahnya…

    0

    0
  3. Weng Weng says:

    Nara ,get her out of this blog..she’s not artis or someone..

    0

    0
    • lara alana says:

      entah, tolong la Nara, blog ni ramai pengikut, jangan lagi keluarkan berita kurang enak macam cerita farah mendoza ni. org takmau ambik peduli. tolong lahh !

      0

      0
      • Pekerja Gomen says:

        Ini aje la modal yg si mendoza ni ada…
        Tak skandal ngan laki org…
        Kes video separa lucah…
        pastu kes jangan tuduh saya jalang hanya kerana saya seksi..
        Tiba2 tereksiden plak….
        Masa dia eksiden tu mesti dia leh pk…
        Akhirnya ada gak modal masuk blog retis lagi.

        0

        0
  4. FARA MENDOZA SUNDAL` says:

    Argh! Cerita pasal betina sundal ni lg!!

    0

    0
  5. nok gebuzzz says:

    betul tu,x perlu tau pasal dia ni…bukan sesiapa pon!!

    0

    0
  6. bosan le says:

    ishhhh..bosan le asyk cite pasal fara brdosa je..x de cite lain ke?dh sama boring mcm cite hello mr prefect tu..aku x leh hadam le ngan heroin y berlakon cite tu..bosan weiiiii…

    0

    0
  7. aku tanduk satu says:

    apa lagi,buat ler clubbing dalam hospital plak..ya penting..kita enjoyyy dulu..haha

    0

    0
  8. bosan le says:

    ishhh..dh x de cite lain ke asyk cite pasal fara brdosa je..dh naik boring n bosan mcm cite hello mr perfect tu..sape lgi heroinya dia tu..aku x leh hadam.le ngan lakonan dia..bosan weiiii..

    0

    0
    • k.ra says:

      kaannn.. teman pun x leh nk hadam dgn heroin tu.. mcm entah apa2 je.. ngeri..rasanya yg jadi awek adik dia lg sesuai kot jadi heroin..

      0

      0
  9. ama says:

    bongok nye lahai dh eksiden pun bleh selfie atas katil sepital

    0

    0
    • Anonymous says:

      Haah you…boleh instagram lagi mengadu bertapa sakitnya dalamannya…padahal sakit period je…. nak mintak simpati orang ramai…!!! Kelaaaasss kau minah….

      0

      0
  10. Belboza says:

    Apalagi !!! Kita party la .. Yahoooo .
    Mendoza mendoza..
    Yahoooooo!!!

    0

    0
  11. Suck says:

    Kesian ko,Fara Dosa.sptutnya suma smpti kt ko sbb xccdent ni lg org sumpah ko.nmpk sgt org x knal ko sbb rsa ko mcm dh mnyemak je dlm blog nara ni.yg nara pn cm dh xde cite lain nk ltak ye??

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Hm.. mekap tebal, pakai pewarna kuku, rambut berwarna.. tuhan masih sygkn ko fara.. masih diberi peluang utk berubah.. bertaubat la.. jgn pikir dunia semata.. kite nie sume x sempurna, tp sekurg2 nye jgn la bt ape yg tuhan tegah.. harap2 ko bkn xcident sbb mabuk br balik dr club..

    0

    0