Written by Bella | May 27th, 2016

Bersempena dengan Aidilfitri yang bakal tiba, ada antara artis Malaysia menggunakan peluang tersebut untuk berniaga dan melancarkan koleksi baju raya mereka sendiri.

Antara selebriti yang berbuat demikian adalah Rozita Che Wan dimana beliau bekerjasama dengan sebuah  pasaraya besar untuk melancarkan koleksi baju raya beliau.

Dijual pada harga RM299, pengguna bagaimanapun merasa kecewa kerana kualiti baju tersebut indah khabar daripada rupa.

Malah, ada yang berpendapat ia tidak berbaloi dengan harga yang ditawarkan.

Berikut antara luahan pengguna :-

Namun, ada yang kurang setuju dengan luahan tersebut dan menganggap mereka yang membeli baju berkenaan terlalu taksub untuk jadi seperti Che Ta. Buat mereka, gaya Che Ta berbeza dengan orang lain.

Rasanya hampir setiap produk pun bila iklan pasti akan tampak menarik bukan? Dah nama pun iklan bagi tujuan promosi tentu ia berbeza dengan benda yang sebenar. Ini kes biasa, mungkin ada yang meletakkan harapan tinggi yang mereka boleh jadi sebijik macam Che Ta.

93 responses to Pengguna Kecewa Dengan Kualiti Baju Raya Che Ta Yang Bernilai Ratusan Ringgit?

  1. Linzy Longkang says:

    bisala yg di jual mana nak sama dgn yg CikTa pakai, dia kene pinggang ramping pastu designer adjust sket2 bagi nmpk mewah, yg korang pinggang cam tong dram kene laa beli saiz xxl mana nak ada ketat kat pinggang nokkk

    0

    0
    • kentut telur bergabung dgn bedak says:

      korang ni..buat apa beli baju tak cukup kain..ketat..sendat.. takkisah jenama apa pun.
      sapa seksi2 aq kntut telur dan bedak dalam mulut dia bagi sedar..
      habis pahala puasa ramadan sebulan…bila raya pakai seksaaa….

      0

      0
      • ala tukang jahit says:

        boikot ajerlah…korang dah tau baju tu level lap kaki nak ngabiskan duit buat apa… …. glemer amendanya…kalau korang beli jugak sama lah level ngan peminat tudung paritdah.

        0

        0
        • Anonymous says:

          sorry, ulu dan darat sangat nampak. sesuai la dgn che ta tu pelakon kiah pekasam . dia kan suka warna2 shocking terang camtu. yg korang pun, pakat2 beli tapi akhirnya nampak…kusam.

          0

          0
        • Kiah says:

          sebab tu akak tk suker beli baju kat supermarket dik nun. nk kena pegi buat autorization lagi. seratus plak kena…aduh. baik pergi terus tempah baju kt taylor si may ling. murah pun murah..cepat pun cepat. tkde additional cost ye. may ling mmg pandai buat business dik. lagipun may ling tk puasa. seminggu sebelum raya sih sanggup tetas kain akak adjust mana yg patut…

          0

          0
        • Anonymous says:

          msyarakat msia suka mbandingkn diri dgn artis2 n model2. diaorang tu body kerengga. makan pun lapik perut je. sbb diaotg org nk tengok.
          yg korang bodi mcm ahli sumo, masak lemak cili api hirup seperiuk sorang, nasi melantak 4 x sehari.. harapan pagi syawal nk jadi mcm diaorang? lol .. memang punah segala impian la sis hoi!!!

          0

          0
        • Lalalalaa says:

          gambar dress purple (akak sebelah kanan) tu….dah mcm si Zorro.
          kuda mana kak…kuda?!!!!!!!!

          0

          0
        • anonymous says:

          Kiah oh Kiah.. autorization ka alteration?

          0

          0
        • Julie says:

          Kepada Kiah, alter la..bukan “autorization”

          aduyaii.

          0

          0
        • Kiah says:

          maaf kan kiah. kiah budak kampung. johor mari. nuh, segamat saner.

          0

          0
      • lion gggggrrrrrr says:

        Baju warna purple yg dua org tu pakai serious hodoh…. corak renda sebijik alas meja rumah aku. Che ta pakai memang lah nmpk cantik sebab bju tu dibuat ikut cutting body dia + pic tu di edit bg nmpk cantik. Baju beli memang rare nk dapat cutting yg fit dgn body kita…bju raya aku selalunya upah tukang jahit jer . X mahal pun dalam RM40 sepasang…berbaloi RM40 sebab jahitan kemas, baju fit x besar x kecik . Yg Che Ta punyer aku x rasa pun nk beli…sebab design dia hodoh …

        0

        0
        • Anonymous says:

          kalau badan mcm tong drum jin tanah tengok pun naik histeria, jgn berangan nk berkoleksi-koleksi la senah hoi.

          0

          0
        • Chris Evans says:

          make sure we cover our aurah properly

          0

          0
        • Anonymous says:

          hish lemas la nk buang dove plak. ko ingat aku ni penembak burung ke???? buang iklan tu wey nara. please la ko ni…bitch.

          0

          0
      • Misha Ayub says:

        sorry 2 say nampak m- u -r -a -h !!!
        dh nama pun tesco you old. bukannya bernard chandran, rizalman atau rizman ruzaini. apa daaa. klau hakak, minta pulang balik duit. campak kt kaunter tu wei.

        0

        0
        • busuk laaahhhhh says:

          nak pakai d kampung mmg x boleh lah. yg warna unggu tu. kampung xde aircond. berpeluh2 la ketiak2 akak tu…meleleh la karang.

          0

          0
        • kesian says:

          tesco you old tu apa? bukan u sbnrnya nk cakap tesco you all?
          kahakh

          0

          0
        • Anonymous says:

          You old also…kiki..ke hang nak cakap u olz. Dgn si Kiah authorization. Kau nak sahkan credit card ek. Org Segamat ye..ulu2 pun..kan korang sgt proud bangsa johor. Org bangsa melayu..cina…india… org johor ni…selalu nak lain..bangsa johor. U old

          0

          0
        • Anonymous says:

          alah relaks la. bukan dia membunuh pun. kutok2 org johor pe hal senah???

          0

          0
      • LOL says:

        ya rabbi, korang x suloh cermin ke. body che ta dgn body korang yg ahli gusti pencen tu mcm mana plak. please la….

        #jangankecamadik!

        0

        0
      • Anonymous says:

        kesian akak2 tu ye. keluar duit tapi hasilnya nan hado je. nampaknya impian nak jadi che ta dipagi syawal punah berkecai. jadilah che tong akhirnya! next?

        0

        0
      • kentut berapi says:

        buat apa pakai baju ketat , nk kentut pun susah

        0

        0
        • Anonymous says:

          Ada effect eh kentut baju ketat dgn longgar…bunyi sama je kan..

          0

          0
        • bioloji says:

          kentut tergantung kpd jumlah tahi anda. kalau susah, maknanya.. tahi anda dah melimpah2 ruah menutup lubang.

          0

          0
        • Miah says:

          Betoi le kalau baju ketat susah nak kentut.. Kena ejas dulu kain sbelum melepaskan angin kentut.. Mcm tersepit pun ada.. Lol

          0

          0
    • bedah says:

      Pd aku la, org gemuk ke kurus, kalau baju tu material bagus, baju size (S ke M ke XL skali pun) akan nampak terletak, tkde loose thread.

      Lace purple che tu pakai tu sambung ke blkg. tapi org lain pakai sekerat dkt belah tgn. EKSCLUSIF betol. kalau betul la buat baju EKSCLUSIF, slalunya akan tunjuk corak2 dkt baju.Hijau tu pun che ta tutup pattern hitam tu dgn tudung dia. Ape kejadah.

      0

      0
      • akulah says:

        laaaa…dia pakai tudung tutup dada kit pon hang marah jgk…apaaa ni!!

        0

        0
        • eppp says:

          wei, corak2 hitam tu da sampai kat perut. tudung tutup dada tu da betul. dlm gmbr promo dkt atas pun nmpk setotet let je. patot la pelanggan rase tertipu.. kau mesti tak tgk betul2 kan.

          0

          0
        • Anonymous says:

          baju kaler purple tu..
          ada ke yang nak pakai time raya, cam sarat sgt jaaa..
          elok pakai baju kurung, kebarung, je dah ler..
          kalo pakai baju kurung lagi senang, nak cuci pinggan mangkuk kat dapor tu oiii.
          che ta tkpa la ada bibik.

          0

          0
    • Shia LaBeouf says:

      what do you expect? you pay what you get….

      0

      0
      • Chris Evans says:

        hai shia… yup.. think before we buy.. and the most important thing is we must cover our aurah properly..
        how your shooting ?

        0

        0
    • salikin says:

      ni memang dah MANGSA FESYEN. kesian…bayar r300 tak juga terserlah penampilan. pakai kebarung atau baju kedah je. lagi anggun.

      0

      0
    • titi says:

      material tudung dia pon terok! hari tu ternampak kat 1 kedai dalam shopping mall, ya tohaaannn.. serius terok! at least material yana samsudin & lopa better lah jugak. #bukanpeminatdiorang #belitudungmurahje

      0

      0
    • kendall jenner says:

      biasalah mana2 penjual pun kalau model dia gayakan baju, bahagian belakang baju dia kepit guna penyepit, sebab tu che ta pakai elok je ekot bentuk pinggang..even yang patung2 pakai kat kedai pun dia letak penyepit kat belakang

      0

      0
    • Nadia rina says:

      Kah kah kah kah
      Mmg kelakar komen ko

      0

      0
  2. Orang tengah says:

    Bawak la pigi alter kalo nk sgt cutting cantik.. Masing2 ada otak, gunakn la..

    0

    0
    • KK says:

      Da byr mahal2 beratus2, nak p alter lg? bape kos plak? ko gn otak jgk.

      0

      0
      • Orang tengah says:

        Dh alang2 brangan nk sama dgn che ta tu.. Terus kn la hajat KK woii.. X suruh beli pun..

        0

        0
  3. Chiffon georgette says:

    Ntah la.. Aku tgk nampak mcm material kain berbeza. Jadi kaler effeck dgn alunan kain pun berbeza.

    0

    0
  4. Tgk cermin naa says:

    Xkanla che ta bodo sgt nak tipu. Owg bsnss x bodo tipu bulat2 aihh. Korang yg terasa tertipu dgn cermin rumah kott..alahai igt nak design baju, marketing bagai senangke. Tahu mau kondemjerr tp sendiri bajet body ala mermaid gitu. Haha

    0

    0
    • kentut telur berapi dalam mulut says:

      baju tak cukup kain..buruk.. org yang pakai pun jadi buruk nanti…jgn sampai aq kentut telur berapi dalam mulut

      0

      0
  5. Penatdgniklan says:

    Letih la ngan iklan bang nara oiiiii.tau la income u ngan iklan tp tak perlu smpai nk kena bukan blog u 50k bro! Agak2 la nk beriiklan pun.

    0

    0
    • lion gggggrrrrrr says:

      Pasal iklan dove tu lah aku ambik masa yg lama untuk komen… semak jer iklan tu. Kpd abang nara….tahu lah ko tu dibayar tp klau org dah meluat syampoo dove tu org x hingin nk beli k.

      0

      0
    • pengguna uc browser dan opera says:

      korang ni…pakailah uc browser ke.. opera ke.. boleh blok iklan2 semua.. aku buka dah tak keluar iklan langsung dah

      0

      0
  6. Satu ja nak tanya…
    Ada ker CheTa tunjal2 kepala org soh g beli product2 dia..???

    0

    0
  7. missv says:

    tu la sebok sgt nak cam che ta..xyah la ikut dia…org dah lawa pakai apapun lawa…tjk dlm iklan mmg lawa giler..bila beli material design ke laut…branding je lebih…dlm ig byk lagi lawa2

    0

    0
  8. anti poyo says:

    Masalahnye orang tu complaint pasal material kain kan? Kalau dah harga 2++, material kena la semenggah sikit. So sebab badan kau tak macam che ta, kau kena pakai baju buruk?

    0

    0
  9. Ally says:

    dah tau mahal… material x best.. sape suh beli??? ngok!

    0

    0
  10. N says:

    Yang aku ingat collaboration artis / fashion designer dengan pasaraya besar yang paling elok / cantik kualiti daripada Rizalman. Harga pun tak terduduk. Hatta Dolmat pun hazabbb.

    Tapi, apesal aku rasa baju raya dari tahun lepas semua harga mahal-mahal tak masuk akal? Beli kat Vietnam murah-murah balik sini tibai 5 kali ganda? Eh.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    perasan juga kt fb 1 design baju yg che ta pakai clip kat belakang..tak boleh salah che ta pun nak promote mestila kena tunjuk cutting badan baru nampak cantik..tapi harga macam ni aku rasa beli kat butik2 luar pun boleh dapat yang lawa & berkualiti..sori to say aku memang tak percaya kualiti kain yang dijual kat pasaraya murah macam ni..pelik jugala kenapa che ta deal ngan pasaraya tu..lebih bagus la deal dengan jakel alang2 che ta dah duta jakel kan..xtaula kot keluaran pasaraya tapi bayar che ta untuk nama sahaja..tapi katanya design by che ta..pelik..pelik..

    0

    0
    • khadeeja says:

      tahun ni rasannya bukan cheta..tp scha,awal & lara (schawalaraXjakel)..tu yang che ta dok try join dgn tesco pulak kot..hmmmmm

      0

      0
  12. LM says:

    mmg xcun pn.lace tu jahit pakai mesin.baik beli kt butik biasa yg material sure cntik & lace jahit tgn so nmpak terletak.kalau design & material bagus pakai size xs ke, s ke m ke akan elok je.Jgn la taksub dgn nama artis je

    0

    0
  13. mimi says:

    tahun lps baju raya hattadolmat pun kain keras huhu so xjadi beli ;p

    0

    0
  14. Anonymous says:

    yg korang gatal nk beli jugak apahal…dah tau brand TESCO..leh agak kot kualiti cane

    0

    0
  15. Sayfool says:

    Salah che ta ke? Salah che ta ke berbody bergetah tip top tapi korang yang bdn tong drum nk pakai baju cutting che ta? First of all che ta hanya bg idea untuk baju dan the rest pengurusan tesco yg uruskan. Bukan salah dia kalau org tesco buat cutting lain ke guna material lain ke atau lain2 faulty. Cheta hanya bg idea dan jd model kpd idea baju dia. Lg satu rajin2 la korang buat workout… takyah spend duit pun… pi jogging kat area umah ke tmn2 ke… dan mkn tu berpada2… jgn bengang lak baju tak sesuai cutting klau sendiri mls jaga bdn.

    0

    0
  16. Fara says:

    I pernah jadi model utk baju kurung etc…
    Mmg sebenarnya baju kami akan diklip di blkg dgn binder clip…
    sebab nak nmpk kemas dalam gambar :)

    0

    0
  17. melati says:

    biasa lah, saper meniaga tak mau untung…” kecuali 3 min 3 juta !! tu bukan meniaga tu menipu namer…!!!

    0

    0
  18. labu labi says:

    kah3… ini lawak…mmg la bebeza baju che ta pakai mmg ikut cutting mmg nampak teletak, yg engkorang ni beli da ready mate..kalau rase nk teletak pegila alter. lps tu psl kualiti baju mmg la nampak bebeza, che ta ade jurugambar dia sdri yang dibayar beribu ringgit sebulan.. setakat engkorang pakai hp cap ayam tuh mmg la hasil dia mcm tuh…adoiiii aiiii….ade je tak kene….nk lawa buat la design sdri pi tempah sdri buat hapa p beli ready made!

    0

    0
  19. anonymous says:

    agak2la kalau nak beli pun…bukan semua fesyen masuk kat badan semua orang…ni nak berfesyen jugak….ko beli baju fit2 cam che ta..padahal korang sesuai baju kurung atau kebarung je pun…

    ko pakai tak cantik tak ngam ko kutuk Che Ta apala punya pemikiran….sampah betul !

    habis tu kalau ko beli tudung neelofa ko nak muka ko cantik mcm neelofa? kalau kau pakai tak cantik tak serupa cam neelofa ko kata neelofa menipu?

    orang melayu ni tak habis2 nak membebel dan komplain…suka beli tak suka jangan beli..abis citer daripada ko viralkan issue yang at the end nampak kebodohan korang sendiri

    0

    0
  20. hoihoi says:

    Sikit tak terliur aku tgok..kejung jah.hahaha

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Iklan dove ni mng macam laknat nara tolong lah stop kan

    0

    0
  22. melati says:

    Walau macam maner pun baju Che Ta , tapi saya masih termimpi mimpi & masih nk muntah baju yg di pakai Uqasha Senrose citer 25 may 2016 ..!!! macam org Indon daerah Pontianak dtg Malaysia cari kerja…!!! amat ler hodoh nya…….baju Kembang semangkok tu…..sampai termuntah saya ketawa….eeeeeeeeeee… hanya org yg tunggu buah tak gugur jew pakai camtu….( Saudagar minyak unta maner 3 purnama dh )……Uqasha Senrose kalau lew awak terbaca aper saya tulis , aper kater awak terjun KLCC … saya jamin mesti jumpa punya………kikikiki

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Hahahaah baju mcm nak terbang ja warna puple tu hahaha..adoi…nak bli buat apa perabih duit je…bju dlm gmbo mmg le d edit bg nampak lawa nampak cuting dia..ishh..bli kain buat sndri bru puas ati cantik lg dri bju che entah ney…

    0

    0
  24. izat says:

    Pergi Tesco sambil beli barang kau tengok baju ni. Kalau berminat beli, kalau tak puas hati takyah beli. Senang hidup. Tak faham kenapa nak kecoh-kecoh . Lainlah kalau beli online, tengok gambar lain dapat lain.

    0

    0
  25. miss opppssss says:

    Pakai jerla Baju Kurung…. Lagi manis dan sedap mata memandang… X sendat, X ketat… Baju kurung made by cotton material cun2….. Harga pun murah…

    0

    0
  26. Hello says:

    Tu sebab la jual kat tesco.so that korg boleh pegang2,try2,rasa2, baju tu.lepas tu pikirlah berbaloi ke x membelinya.klu x suka jangan la beli.ni dok komplen2 ni kira promosi jgk ni itk baju baju che ta. #mampugelakaje

    0

    0
  27. mari ber huk huk hum says:

    punya nk nampak shape body padahal ..badan mcm baldi. huhuhuk

    0

    0
  28. Lara says:

    Yang hadap sangat nak bergaya ala Che Ta tu kenapa? Kan dah kena… hahahaha padan muka hodoh giler, sanggup pulak tu burn beratus ringgit. Kaya rupernya orang Malaysia.

    0

    0
  29. zana says:

    nengok gambar cust pakai pun hampeh .. design ntah hape2. kot ye pun nak komersialkn name che ta tu agak2 la nk caj smpai beratus. nk jadi artis pujaan ramai buatla baju yg mesra pengguna. mampu milik. supaya org2 kampung pun, org2 yg berpendapatan sederhana, boleh jugak merasa baju jenama. itulah cakap. kalo baju mahal x semestinya elok. tgk design cam bagus. tp sungguh. memg hampeh. baik beli kt jalan TAR ke. masjid india ke. yg tu lg elok.

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Sebelum beli..first kita tengok harga…material…n fesyen kena tak dgn badan kita…kalau semua ok baru kita beli… kalau tak ok kenapa paksa diri beli kemudian komplen rugi duit…harga mahal baju cheapskate… kan kita boleh menilai sendiri sebelum beli…. bukan beli online yg kita tak tahu rupa material dia….jual kat tesco boleh try dulu boleh tengok material dia dulu….sendiri yg bodoh nak buat macam mana…..takkan pakai baju che ta boleh terus jadi macam dia…ada otak ada akal…guna pakai la…

    0

    0
  31. no-hal says:

    hahahaha kelakar lawak la
    #dumbdumbdumbdumbdumb
    #pakaibajuopahagilawavavavoom
    #blmpuasadasibokpslbajuraya
    #seeuatsolatterawihnottescoyakwnkwn

    0

    0
  32. nor says:

    Duit kita punya, apalah nak dikisahkan ,lagipun tiada ada paksaan utk membelinya.
    Fikir-fikirkan la ya.

    0

    0
  33. lin says:

    design baju hijau tu berlambak online jual..tahun lepas dah apa..

    0

    0
  34. Anonymous says:

    yg ada lace tu wehhh. mcm pelapik meja mak akuuuuuuu!!!!!!!

    0

    0
  35. dina says:

    melayu juara beli belah online…. baju harga beratus…. setan sudah mari.. nafsu takleh nak kawal… solat 5 kali sehari pun xde makna… berangan tak sudah nak jadi mcm artis. bodoh xde otak.
    btw… rupa cheta dulu2 masa wedding pergama mcm pelakon The Nanny kan?

    0

    0
  36. zain says:

    melayu kalau pasal komplen no1

    0

    0
  37. Anonymous says:

    kecoh la…padahal body masing mcm jantan.
    shape pun tkde. pinggul pun mcm mat rempit. lurus je.
    kah kah kah

    0

    0
  38. Anonymous says:

    astaga…semak la wei iklan dove hauk ni. takde sapa nk tekan la wey!

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Aku cume bayangkan kalu beli baju ni, g jalan2 beraya, baju tersamalah plak..hihihi..baju ni kan selalunya banyak..

    0

    0
  40. Yekeni says:

    Pernah tengok baju preloved siti nurhaliza. Bila siti pakai nampak cantik. Tapi bila yg pembeli tu pakai, tak beberapa cantik.

    Professionally taken photos, they will do a lot of editing. Even bentuk badan diedit. Warna pun diedit supaya nampak menarik.

    You takkan dapat baju yg fitting ngam ngam dgn baju off the racks sebab badan masing2 berbeza. Even models yg nak but runway shows, the baju akan dialter to fit them.

    0

    0
  41. Zaxa says:

    Baik beli material sendiri… puas ati.. pastu upah taylor..mqhql tapi berbaloi

    0

    0
  42. Saya says:

    Jgn salah kan baju…. Salah kan badan korang tk sama cutting dgn baju nye…. Klakar arr manusia nie kadang2 beli dh siap nye tk sama atau tk ngam ngan badan kita.. Sebab dlm gambar tu model badan cantik…. Yg kita nie badan aduhh tk tau nk ckp…ada hati nk pakai lepas tu complaint….aku gy tesco tgk ok jer kain dia materialnye smua….cuma aku try tk ngam jer lah…nk kena alter sana sini….plis lah jgn rosak kan bisnes org… Klau tk ngam ke tk suka jgn beli… Sblum beli try….simple kan… Klau awak uat bisnes den sebar kan mcm gini awak hapi tk… Smua brand sama… Ngam dgn badan kita ke tak…

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Adehhh…kesian la siapa yg terpedaya..yg Che Ta pakai tu…cantik sebab especially tailored utk dia. Elok la terletak. Plus body Che Ta pun… cantik. Baju macam langsir n saprah meja pun jadi cantik. Redha je la. Sempat lagi hakak2, pi hantar alter kat tailor.

    0

    0
  44. Anonymous says:

    badan kak tipah dah lari…out of shape. tu la pasal.

    0

    0
  45. anon says:

    Artis2 skrg duk berlumba2 nak wat bisnes, nak cepat kaya. Dia org bkn peduli pn psl quality. Yg peminat2 bodoh sngt nak beli semua benda selebriti tu apa hal. Tudung neelofa, anzalna…..baju siti, rozita, aaron, zizan….. Apalah duk puja sngt artis2 yg low class ni…. Honestly, aku tak berminat langsung dgn bende2 yg artis2 ni jual.

    0

    0
    • Aku says:

      Tk minat sudah diam keep ur bloody mouth shut…. Gi buat bisnes sendri… Nie lah melayu….patut kita sebagai bangsa sendri tumpang bahgia dan bangga…. Artis ke ape ke janji uat bisnes yg halal.. Dari kat sibi gossip kutuk2 tk dpt ape pun…

      0

      0
  46. ALAHAI says:

    dah namanya TESCO. what do you expect ?

    0

    0
  47. Honey says:

    Think +ve : Design Che Ta mmg ikut ukuran badan dia dan hanya utk dia saja bkn org lain. Untuk produk jualan, takkan nk ikut ukuran Che Ta juga, mesti ikut ukuran S, M, L kan? Masa nak beli tu pun kite dah tau kualiti kain dia mcm mana, design sesuai ngan kite ke tak. So, naper kite kena berhabis duit hanya utk baju yg x sesuai dgn kite? Ingat… kite bkn Che Ta. Org cantik, pakai apa pun cantik. Rasanya kalau kite blm beli sekali pun x perlu nk diviralkan, itu dh mcm menutup periuk nasi org. Biarlah… rezeki semua dari Allah swt.
    p/s : UKUR BAJU DI BADAN SENDIRI… (peringatan utk diri saya juga)…

    0

    0