Written by serenity | August 19th, 2015

Seorang pengguna Facebook yang menggunakan nama Loqman Hakim menulis satu status di Facebooknya tentang kebaikan hati pelakon Remy Ishak memulangkan padanya beg yang tertinggal di sebuah restoran.

 photo 11891101_1027550783924851_4661633609343882279_n.jpg

 

Di kesempatan itu Loqman mengucapkan terima kasih kepada Remy kerana menurutnya, Remy tidak mempunyai akaun Facebook untuk dia ‘mention’.

Diharap lebih ramai selebriti mencontohi sikap Remy yang humble dan sanggup menunggu Loqman datang mengambil beg tersebut untuk diserahkan sendiri olehnya. Terima kasih Mohammad Syukri for the tip.

Superstar Malaysia, Ning Baizura akan menghiburkan anda semua di Kuala Lumpur Lake Garden Festival – KLLGF, Padang Merbok, Kuala Lumpur… mari kita saksikan kemunculan khas Diva kesayangan kita di sana….

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Tuesday, 18 August 2015

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 responses to Peminat Terharu Kebaikan Hati Remy Ishak Pulangkan Beg Tertinggal

  1. aku says:

    good job remy..

    0

    0
  2. CIK BUNGA TAK SOMBONG says:

    remy ni memang baik dan tak sombong…

    0

    0
  3. aku tak faham says:

    Bahasa text yang digunakan tu pening aku nak baca…ni jenis karangan BM fail nih…

    0

    0
    • Lara says:

      Jenis takder koma takder noktah kena baca dua kali baru faham hehehee, Apapun syabas Remy…ini yang kita mau, jadikan contoh pada orang ramai especially belia kita, pulangkan harta benda orang, bukan pi ragut.

      0

      0
  4. cik pah says:

    Teruknya susunan ayat cerita mamat ni

    0

    0
  5. zaza says:

    mcm nila br btol. buat baik tnpa mngharapkn apa2 balasan. so publisiti tu akn dtg dgn sendirinya tnpa perlu terhegeh2 crik wrtawan suruh cover cerita psl dia yg tk ada apa nak cerita tuuu

    0

    0
  6. lia says:

    bahasa kauuuu… rasa mcm nak tampar je. ntah mna remy ckp, ntah mna kau ckp, semua campur..

    0

    0
  7. Syasya says:

    Well done Remy!!

    0

    0
  8. makheran says:

    gud job Remy Ishak

    0

    0