Written by Bella | June 11th, 2015

Baru-baru ini, timbul satu cerita panas dimana satu foto selfie separuh bogel seorang artis popular wanita telah tersebar di Internet.  Foto tersebut menampakkan artis berkenaan selfie dihadapan sebuah cermin dengan hanya memakai seluar dalam sahaja.

Perkara itu jelas menjadi viral dan ada sesetengah pihak mendakwa  artis didalam foto tersebut ialah aktres Tasha Shila.

Tuduhan yang dilemparkan kepada Tasha, telah membuatkan peminat beliau bergaduh memberikan pendapat masing-masing di laman Instagram miliknya.

Ada diantara peminat yang mempercayai bahawa foto tersebut mungkin telah di edit untuk mejatuhkan Tasha dan tidak kurang mereka yang memberikan komen negatif terhadap beliau.

Walaubagaimanapun, sehingga kini Tasha masih belum tampil ke hadapan untuk menjelaskan isu hangat ini. Pada pendapat kami adalah lebih baik untuk Tasha menjelaskan perkara sebenar agar tiada lagi pihak membuat tuduhan liar sekaligus mencalarkan imej anda sebagai seorang artis.  Betul atau tidak itu foto anda?  Jangan biarkan peminat terus  tertanya-tanya.

 

55 responses to Peminat Tasha Shila Bergaduh Di Instagram Kerana Foto Separuh Bogel Didakwa Miliknya

  1. Hazab says:

    tak heran pun kalo si tasha bgambo mcm tu. selama hari ni pun seksi bkn main!

    0

    0
    • Anonymous says:

      tasha tak dapat dikesan..malu kot..biar dah suam dulu baru bagi komen…tapi yg tengok tanpa sensored sume kate meme die..
      ermm..apo nak jadi lah..

      siap cakap pakai silicon ye..patot le besar..huhuhu..
      btw kalau betol, xperlu ngaku, sebab nanti aib seumur hidup. dan bertaubat lah jgn tau buat jek..

      0

      0
      • Anonymous says:

        kenape xcentre??
        silicon dah terbalik ke..huhuhu..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Sbb kan sebelah tangan dia angkat tinggi, sbb tu nampak n x centre.. Klu ko ada tetek cer ko posing camtu depan cermin, klu d terangkat sebelah maknanye tetek ko soggy.. Hahaha

          0

          0
        • Anonymous says:

          ko neh mengong ke, tgk betol2..placement die tak betol, bukan sebab angkat tangan..ape daa

          0

          0
        • Anonymous says:

          Aku dh tengok. X brpa nk pasti smaada dia pki silikon atau x, yg buat org syak dia pakai silikon/suntik disbbkan puting nenen dia x centre, biasanya puting ttp akn d tgh juga x kiralah pergerakan kita cmne, Ini peliknya dia punya mcm dah mghala ke tepi. Sprti suatu tlh dimasukkn ke dlm nenen, hslkn regangan kuat sbb dimasuk byk/bsr ke ape boleh menyebabkan kddukan part lain sprti taik lalat atau puting lari sdikit dr kdudukan asl. barangkali jgk kerja yg dilakukan tdk terlalu pakar, klu btl dia ada buat ssuatu pd breast dia la

          0

          0
        • Anonymous says:

          Korg ni pakar tetek ke yg duk argue tetek dia silikon la ape laa! Dah bape bnyk tetek korg analyze?? Aku tgk normal je tetek dia, tetek korg soggy mmg la placement melendut ke bawah je..

          0

          0
        • Anonymous says:

          haha ANON 817PM mesti ko nye soggy sebab tu ko jeles..placement la bukan soggy adoi..paham ke dok neh

          0

          0
    • Timah says:

      Drpd tgk gmbar half naked tasha shila, baik la aku ambik berkat tgk gmbar2 kwin ramona zamzam.
      Dah la sweet n cantik gile nak mamsss! Buang masa je dok mikir psl gmbar bogel!

      0

      0
    • Mak jemah says:

      Itulah.. nak heran ape stakat gmbar bogel.. bioler.. pakaian hari2 pun dah rupe pakai baju.. ye dak? Heran ape..
      teringat pulak cite ‘rindu bertamu di abu dhabi’ haish.. cantik bertudung..

      0

      0
  2. SayaComey says:

    Hmn, mcm betul. Wallahualam… Bior tuan punye badan komen…

    0

    0
  3. miss CHANEL says:

    mmg gambar betul…sbb bf dia si hans tu bgtau hp hans tertinggal masa nk g toilet. So mmg tasha bg gambar bogel tu kt bf dia. Alahai sape yg kenal tasha ni mmg tau lah tahap bohsia dia mcmana…x terkejut pn iolls

    0

    0
  4. Bohsia says:

    Memang tak heran la so bohsia buat benda macam tu, cuma kali ni please jangan bagi statement bangang macam dulu yang ke disko sebab nak release tension konon, sekarng bogel sebab ……?

    0

    0
    • blueberry says:

      sbb nk tnjk part2 yg cantik. konon nyer lahh..

      0

      0
      • Pinky says:

        Cantik ke? Herot bengot je tgk tetek dia. Silicon pun dah tak betul placement. Yg penting nipples hitam ok! eeee tak sangka. Dulu nampak hot la jugak tasha ni, lepas tgk pic bogel dia terus nak termuntah!

        0

        0
  5. mawar berduri says:

    c hans tu xda lock hp dia ka tu miss chanel..

    0

    0
  6. Sass says:

    #nothingtohide ?

    0

    0
  7. fairus says:

    aku dh tgok gmba uncensored beb ..

    pergh . mmg merecik la tasha shila …

    wlaupn org kate tit tasha shila itam lpastu xcenter . dorg tu cuma tipu diri sndiri je

    cnfirm save gambo tu wat modal di bilik mandi ..

    0

    0
  8. cik gojes says:

    ni la mentality org msia. suka hentam ikut suka. i dah tgk gmbr tu. gmbr tu bkn gmbr dia pun.i penah nmpk gmbr tu kt IG. gmbr oranglain. mmg minah dlm gmbr tu cantik dan sexy tp bkn tasha.

    0

    0
  9. AKU says:

    DH TGKK HAHAHAHA

    0

    0
  10. bojojo says:

    Stupid is as stupid does. Kesian keturunan & saudara-mara as the Internet never forgets.

    0

    0
  11. dikcik says:

    Tak habih2 dia ni dengan perangai mcm yahudi mental…meluat btoi…kesian mak bapak dia kan…

    0

    0
    • tepuk tepuk says:

      ntah ntah mak bapak dia tepuk tangan, bukan first time sia tasha shileh ni buat hal…dulu katanya penah mabuk sampai berguling guling dekat hard rock penang

      0

      0
  12. sha laa laaa says:

    Nape laa tanya oii smpai sanggup brgmbar mcm tu..ko ni dh cantik xperlu laa nk tunjuk aset tu sgt..patot laa skrg seksi bkn kemain

    0

    0
  13. (-_-) says:

    xnmpak pape pun kt google and oh bulan…gambar blurrr je….xbrani cakap pape..tunggu tuan punya tubuh yg berbicara…kalo bukan dia…kita dah dianggap memfitnah …tapi kalau benar dia…dia kena berterus terang dan bertaubat…
    hanya Allah yang maha mengetahui.

    0

    0
  14. Kak Sally says:

    Aku ni bukan minat si minah ni….tapi its gambar fake ok. Kepala, tangan dan handphone memang dia…tapi badan bukan dia. Its superimposed. Gambar minah yg bogel tu dah lama lah kat internet.

    0

    0
    • ahmad maslan nak tanya ni says:

      bagi link gmbr asal…baru la org pcaya..
      lapar plak ujan2 ni…jom pekena nasi goreng tanpa gst :)

      0

      0
  15. Anonymous says:

    dah namanye social escort! mmg dah keje dia kan…

    0

    0
  16. tecit says:

    But the placement of the tits is really weird. Whether its real because of surgery or its superimposed.

    0

    0
  17. aihh says:

    puting dia mmg senget cam tu ker??..

    0

    0
    • Anonymous says:

      puting keliru LOL tapi setelah diamati, nampak nau edit tetek tu dia kasi besar sikit kot tu puting dia cam tak tentu arah

      0

      0
  18. princessclashofclan says:

    aku tgk dh gambar tu yg xsensored.. tp kat twitter,yg pelik nya disini kenapa kat twitter gambar tu bulan jun tahun 2014?baru viral 2015.. ke aku yg ketinggalan jauhhhh

    0

    0
  19. NATALIA says:

    memang gambar dia..
    cincin dia..
    hp dia..
    posing dia..
    mmg dia..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    eww.. ugly tit

    0

    0
  21. teksa sila says:

    habislaa teksa sila silikon .. hahaha .. mmg 100 peratus dia .. hahaaha ..

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Huhuhu….X Dea Gunanya Korang Smua Nk Brtekak Pasal Sekeping Gmbr Punting Tetek Tasya Yg Nmpk Lain Dripd Yg Lain Tu,x Psal2 Nti dpt Dosa Kering.Stiap Manusia Yg Dilahir X Smuanye Normal Psti Akn Ada Kekurangan@kelebihan Nye,,,x Bleh Nk tuduh Melulu Mcm Tu Kt Dia Klau Msih X Thu Btul Ke Dia Buat Mcm Tu,
    Seloknye Kite Tnggu Jwpn Dri Dia Sndri, Smua Manusia Xkn Ada Persamaan,,,, Jgn Prasangka Kan Keburukn Pasl Kekurangan Tubuhnye,,,

    0

    0
  23. Anonymous says:

    karma. Kesian u. :)

    0

    0
  24. Anonymous says:

    soggy? hahahah saggy lah wei magad!

    0

    0