Written by AbangNara | April 15th, 2011

sam nora

Mesranya eh. Anda jeles? Bengang? Jangan emo ye terutama buat peminat Shaheizy Sam. Rapat semacam je dipeluk Nora Danish. Kena faham perasaan Nora Danish yang masih belum menjumpai pengganti Jejai. Tak gitu?

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Media Malaya.

sam nora

sam nora

sam nora

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

194 responses to Peminat Shaheizy Sam & Nora Danish Jangan Emosi Lihat Gambar Ini

  1. DinDa says:

    Tak suka lah ND nie….
    gediksss……

    0
    0
  2. anne says:

    rasa macam nak jerit kuat2 tgk gamba ni.
    tak suka ND….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    • khailis says:

      ND pun tak heran awak tak suka dye . :)

      0
      0
      • dd says:

        muhahahaha..i like u answer khailis..ada dia kisah yang kamu xsuka dia???yang kamu 2,orang suka sgt ke??henti2kan la we..cukup2 la 2..bt dosa je nk benci2 org..kita ni bkn nya baik sgt pn..walaupun kita xseksi2 cm artis2 ne..xda nya c ND 2 bt salah dgn kmu..besa la artis..

        0
        0
        • AREYOU CAYO says:

          Kita setakat blh tengok…yg menghukum tuhan.
          ND cari rezeki nak bagi anak dia makan.Lg pun apa kau kisah klu dia dapat perhatian lelaki??? dia single…suka hati dialah…bukan bergambar dengan laki orang pun….

          0
          0
  3. PSM says:

    eh….cam serasi lah pulak tengok

    0
    0
  4. nobody says:

    ND santek laa :) nape uols ni benci kt dia. hahahha :D ngenge

    0
    0
  5. pugutttt says:

    napa gambar peluk?? tak baik tauuu

    0
    0
  6. awat aku tengok pic Nora Danish kalini len macam..macam agak gedik dan meluatkan sesiapa menengoknya.

    http://belogapasajajadi.blogspot.com

    0
    0
  7. ank dara says:

    tidak ..!! oh tidak .. !!! x padan langsung .Shaheizy maseh teruna lagi ..

    0
    0
  8. hahaha says:

    nape perlu gambar bepelok??

    0
    0
  9. Jiji says:

    nak jugak peluk2 manje2 ennnn.. ;(

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

    0
    0
  10. fening says:

    jahat sungguh jurufoto ni .. mereka yg suruh peluk2 tuh .. tapi kenapa mesti nak ikut .Tangkap gambar biasa saja .. sudah ler .. bersentuhan lelaki ngan pompuan kn ker haram ..

    0
    0
  11. zul says:

    emmm permintaan cameraman nak wat camna…

    0
    0
    • DinDa says:

      cameraman suruh cium, cium la yer??

      0
      0
      • JEBOR says:

        kalau xikut nanti bising cakap artis besar kepala la,diva la apa laa..

        0
        0
        • kaki says:

          haha..ikut..jgn xikut..nati masuk neraka pn kne ikut..jgn xikut~kalo cr redha manusia,,mmg tuhan akan lepaskan kte utk dpt redha manusia jek..ingatan utk aku n sume jugak

          0
          0
        • futuremg says:

          ala, boleh jer diorg tanak, tgk cam Ziana, Erra + Ning yg refused pakai seksi meksi itu hari….kalo jurugambar tuh nak marah lantak pi dia lah…bukan dia yg bagi rezeki kat Sam or ND…tak gituh?

          0
          0
      • dd says:

        bodoh pa nya nk ikut kalau suruh cium??pk artis xda otak ka??pk ni hollywood??agak2 la nk bg komen 2..

        0
        0
  12. akukau says:

    Sepadan pulak aku nengoknye…:))

    0
    0
  13. Pink says:

    eeeuuuuuwwwwwwwwwww……..

    0
    0
  14. kaki_g0ssip!! says:

    NOT SO HOT LIKE FASHA !! FASHA STILL D BEST & HOT SEXY.. :)

    0
    0
  15. lulu says:

    idak le teman nk jeles…

    0
    0
  16. silk says:

    sapa kawin ngan sam menderita ler .. dia kan ank mami .Kena kongsi ngan maknya hehehe ..

    0
    0
  17. emi says:

    yala, kenapa peluk2..

    0
    0
  18. myakirana83 says:

    suke sgt,..seswai..seiras je muka dorg,, :)

    0
    0
  19. kilaaa says:

    macam padan je. LOL

    0
    0
  20. Liyana Lunia says:

    mana lisa surihani? bububu

    0
    0
  21. ustazah says:

    hai…tak kut pada Allah ker..kan ker berdosa nih!!

    0
    0
  22. annedesilva says:

    Mcm ok jek cume pelok2 tak OK..ihihihih
    suka2 ;p

    0
    0
  23. Kuah Kacang says:

    senyum n lirikan mata ND mcm de makna…

    0
    0
  24. tak sesuai..
    bekas isteri org..

    0
    0
    • AKU says:

      sesuai jerr…anak dara pun skang belum tentu dara walaupun masih belum kahwin…bekas isteri org lagi bagus ..sekurangnya dia bekas ada ikatan perkahwinan…dari anak dara yg pecah x ada ikatan….hahhahahaha….

      0
      0
    • hothotheat says:

      elah..emo nye ko nh..kan pose aje cm tu..bkn wt bini pon..beriye la ko..nh…

      0
      0
      • AREYOU CAYO says:

        setuju….setakat nama anak dara tapi da tak ader dara wat per…..sekurang2nya kita tahu kebenaran bukan berlagak macam suci tapi dah basi….

        0
        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          betol2 cayo …pat pat ni minah jambu setuju ngan cayo…..sekarang punye anak dara kannn anak dara plastik !!!! betol tk cayo??? anak dara sekarang cuma pandai masak sambal tumis telor je kn?

          0
          0
  25. feera says:

    cm sesuai jek an. sweet! tp dgn lisa lg sesuai kot (:

    0
    0
  26. cikcomot says:

    tak swettttt……………………….arghhhh…

    0
    0
  27. zaia says:

    2nd pic tu sprti ade sesuatu! perasaan yg tergambar melalui gaya dn cara mereka.wajah yg seakan-akan menggambarkan keikhlasan mereka utk saling merapatkn diri..

    0
    0
  28. NurKasih says:

    Sam so Hot….tp sayang anak manja mami….huhuhu….

    0
    0
  29. huhu says:

    Poyonya korang… kalau jelez tu cakap je la!x yah nak hina2 orang…BODOH!

    0
    0
  30. snake says:

    menang abpbh tros kene peluk… hehehhehe

    0
    0
  31. lol says:

    ND sdg meroyan xde laki

    0
    0
  32. marsyamia says:

    i suker…
    i suker…
    i suker…

    0
    0
  33. datin says:

    baru balik umrah cik nora ! hmmm…. memang pelan pelan da terserlah ‘keayuan’ kau tu eh…. kesian kau…

    0
    0
  34. datin says:

    Gersang betul si mak janda ni, baju tak sesuailah terbuka buka macam perempuan …….. takpalah nanti balik umrah upload lah gambar yg tutup tutup. orang melayu kan mudah lupa jadi semua orang akan maafkan mak janda ni.

    0
    0
  35. nora says:

    menyampah! gediks !!!!

    0
    0
  36. bungakejora :) says:

    apa la korang nie..ND kan dah lama tak m’meluk :)hehehe….apa comelkn ala…biasa la artis kita yg bkn artis pun ada yg ambil gmbr2 mcm nie cuma kita x artiskan tu kita x hairan sgt….
    apapun semua nie cara2 nk lakukan majalah jer..
    .:) nk suruh korang beli ..

    0
    0
  37. aku lah... says:

    sweet couple….

    0
    0
  38. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eleh….kalau betol2 nora kawin ngan sam ni pon bagos lah !!!! sama2 jambu …kire ok lah tkda masaalah………………nanti kalau dapat anak nama kn SAMRA ok tk? eh ape minah jambu dh merepak ni ??? sampai kesitu pulak minah jambu nye pikiran !! sori ye sam n noraaaaaa… n bang nara i lov uuuuuuuuuuu

    0
    0
  39. Kite Bakor says:

    Hmm.. Kiter bakor gambo2 nih kite bakorrrrr
    Sapo2 yang setujuu sila angkat ibu jarii macam saye

    0
    0
  40. […] anda layan la semua gambar panasa peluk memeluk antara Shaheizy Sam dan Nora Danish ni. Credits to BeautifulNara untuk gambar […]

    0
    0
  41. oblivious says:

    hello,kalau nk citer pasal dosa pahala nie,anda sudah tersalah tempat……actually,klu nak diikutkan,cara diorang mencari makan pon da terang lagi bersuloh,DOSA BESAR….bersentuhan antara lelaki dan perempuan bukan mahram……so x yah la nk kecok-kecoh eh……isu pelok-memelok nie bukan perkara baru la dlm industri kita….mengikut kata editor para majalah “klau x ade scene pelok-memelok nie x laris magazine”……so kirenyer si sam dgn si nora nie baek hati la sebab tolong lariskan magazine……hahaha,n then,klau xade citer2 cm nie,rasenye xade orang yg nk bukak blog BN nie……tak gitu abg nara?……hahaha……stop la ckp psal dosa pahala…..bukan la saye menggalakkan bende atau perkara yg haram,tapi kalau dah masok dlm arena seni nie,bini orang pon dipelok,laki orang pon dipelok,inikan pulak janda meletop abad ini”nora danish”…..mesti la lagi sedap dipelok……cuba anda letakkan diri anda dalam situasi mereka…….anda semua ingat mereka suka ke dikutok,dilempar pelbagai tohmahan?…….fikir kan lah sebelum menulis…..n klau rase dah baik n alim sangat,jgn la bukak blog nie…..

    p/s: korang nk cakap ape,itu hak korang,ade aq kesah?….hahaha….

    0
    0
    • diana says:

      stuju dgn kome diatas… tetibe je rmai yg mngutuk ND sdgkan ND xde pn bt kontroversi yg bkn2… fikirlah dlu sblm komen. jgn pandai nk hentam org je… duk sibuk hitung dosa phala org lain, hitunglah dulu dosa pahala diri msing2..

      0
      0
    • hem says:

      inilah melayu (bukan semua)…cepatnya beralih, macam lalang…takder pendirian, tadi kemain mengutuk then memuji…ceh..macam takder agama jer

      0
      0
  42. izza says:

    Kenapa rapat semacam peluknyaaaaa

    0
    0
  43. tak kisah says:

    u all sibuk2 nape…dh dorang tu artis, tu la keja dorang..kalau tak nak ikut arahan cameraman, maka tertutuplah periuk nasi..mcmla tak faham..yg penting jaga diri dan keluarga u all tu…anak bini u all sume dh solat?tutup aurat??

    0
    0
  44. Sweet pink says:

    Dunia artis!

    0
    0
  45. saya says:

    gambar ni tkde benda pun. biasa la artis. saje je nara ni nk panas panas kan

    0
    0
  46. tempe says:

    janda miang

    0
    0
    • AREYOU CAYO says:

      klu janda sedap mulut jer kata miang….habis tu klu anak dara main dengan laki orang kau nak panggil apa..??? SUNDAL?????

      0
      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        amboi !! CAYO tolong jangan komen macm gitu !!…minah jambu fobia bile nampak komen yg sebot MAIN2 ni semua !!! lagi2 kalau ada perkataan SUNDAL minah jambu tak boleh angkattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tolong bang naraaaaaaa tolong minah jambuuuuuuuuuuuuu

        0
        0
  47. beruang_bersayap_biru says:

    jejai tengah nanges guling2 kat umah. =P

    0
    0
  48. Myra Dolce says:

    alamak….so rapat…
    perghhhh sweet couple …
    arghhhh

    0
    0
  49. secret says:

    nampaknya sam MENANG BESAR !!

    0
    0
  50. Z says:

    mak ai..seksinyer Nora Danish~ sam kontrol je..

    0
    0
  51. mira karmila says:

    ND ni memang gedik laaa

    0
    0
  52. ahkiluz says:

    errkkk… oh sam…
    **nangesss!!**

    0
    0
  53. midget says:

    sesuai….sama2 ketot. smoga bahagia .- muka ND ni mcam penyet pon ada , body cam midget . Cam ni pon bole ada peminat…. wtf

    0
    0
  54. im sory says:

    sesuai la korng..so pasneh keep away from Lisa Surihani la..lg pun ko n lisa x sesuai langsung…!!

    0
    0
  55. secret says:

    mak sam ok ker?

    0
    0
  56. xoxo says:

    INI KAH ARTIS ZAMAN SEKARANG ? APABILA LELAKI DAN PEREMPUAN BERPELUKAN TIDAK LAGI DI ANGGAP ‘HARAM’!!

    0
    0
  57. ntahapaapantah says:

    hok eleh.. gmbo camni rupe pn korang kecoh.. xske ND lh.. xsupport sam lh.. aduyai grown up lh.. tgk sudaa.. xske click next.. ada adahal..

    0
    0
  58. juice says:

    ape yg panasnya ambar nih??? dlm playboy malaysia majalah mangga tu lagi teruk gambar2nya…ke sb sam bergambor ngan miss J..tu yg bising sgt tu..ha nanti abg nara cari gambar sam ngan fasha plak..kasi panas…

    0
    0
  59. AbangNara says:

    Apa-apa pun,sokonglah industri hiburan dan industri blogger ni.

    0
    0
  60. Sue says:

    ade aku kesahh…

    0
    0
  61. hippo says:

    mmg da nk kiamat da ne..
    x taw malu kew pelok laki..yg laki pon sme jew..
    mmg malaysia ne x de ciri2 negara islam langsung!!!

    0
    0
  62. aik says:

    Napela rapat bebenar tu…abes sume org rase die punye,,,tk malu ke…ish ish ish..

    0
    0
  63. ms naiff says:

    dorg sepadan la.. dua2 comel & manis..ND jd cmni sumer sbb fasha punyer pasal rampas suami ND…dulu ND xprnh cmni..tp x kisah la..ND ble cari lagi baikk drpd suami curang cmtu kan..fasha mmg la tak janda, tp ntah2 dah jd ‘isteri’ x bsijil kot..kire title ND lg elok la..x gitu?

    0
    0
  64. atanahmad says:

    phewwiitttttttttttt cun gila…

    http://goo.gl/4DK9j

    0
    0
  65. nureen says:

    AT LEAST SHE IS MUCH MUCH BETTER THAN FASHA SANDHA YG PERASAN CANTIK SGT TU……DAN AT LEAST DIA TAK KACAU RUMAH TANGGA ORG ATAU SUAMI ORG.. ……I LOVE NORA DENISH……..MUGA2 JUMPE JODOH YG LEBIH BAIK…..AMIIINN…

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eh….tolong sikit eh nureen ! ni ruangan komen rabak pasal nora n sam ok !!! n bukan ruangan komen fasha sandha !!!!! kenape mesti nk sebot nama FASHA SANDHAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!! dia tkde kene mengene dlm ruangan komen rabak ni paham !!!!!!!!!!!!!!! @#%@#%@#$%&*@#$%@#$ !!!!!!!!!

      0
      0
  66. anoymous says:

    xde peminat ke nk wat luahan hati dua manusia bkn muhrim berpelukan di majalah utk tatapan ramai? oh artis laen berpelok siap ade luhan hati artis. nie berpelok bkn dengan suami org,ok la? xkesah la? hahahaha

    0
    0
  67. hahahaha lantak durang la nak buat apa..janji durang happy…. :P

    0
    0
  68. miss wawa says:

    ap la abg nara ni! amek gambar dgn sam pun nak ckp mcm tu..kata kena faham nora la itu la ini la! ingat nora ni apa?pompuan sundal ke?

    0
    0
    • secret says:

      @miss wawa. rase nye awak je yg mention POMPUAN SUNDAL tu kat cni. kitorang tak cakap lebih2. tapi.erm..awak. yg tlebih sudah. OUCH!!

      0
      0
  69. ted mosby says:

    sdap je nd peluk sam yelah nd kan dah lame xpluk org…mana bole than….

    0
    0
  70. sandra says:

    pepun ND tetap maintain cute…x kesahlag apa yg korang nak cakap….sweet gambar nie…
    x yah sibuk2 nak komen sal dosa pahala yg tukang komen tu lg bdosa dari ND ni..apadaaa….ND ni bdosa ngan tuhan ja… dia x ada kutuk2 org cam korang yg x suka ngan ND nie…cepat gi minta maaf ngan ND…klu x suka cara dia bpakain gi jumpa ND direct lah …amcam ada bran???…takat riuh kat c ni je wat pe tu bukan menegur tu mengumpat nama ……

    0
    0
  71. wanida says:

    gamba yg last tu nampak sangt over si ND tu..

    0
    0
  72. Nona says:

    Untuk yg mengutuk tu.. Knape lah sakit hati sangat? Dh dia di arah kn brgaya gitu, nk buat mcam mane. Cuba kalo korang tmpat dia, entah2 lagi gedik lah tu. Buat Nora Danish, selamat berjaya.

    0
    0
  73. akulahperempuanittew says:

    i like!!!gedik dgn lelaki single x de hall!!!!

    0
    0
  74. nina says:

    aku tak jeles sebab sam bukan laki pujaan aku,….kalau zizan yg dlm magazine tu memang luluh hati aku………zizan tak macam tu kaannnn…….hahaha

    0
    0
  75. Wak Lu says:

    Der…pe yg dorg wat ni bkn dorg yg mintak okey…ni sume atas arahan magazine tuh..kalo lah ND tu gedik n gersang da lama da dia cari jantan lain nak hilang kan gersang xperlulah mase nk bergmbar ni pulak..korg sume jgn salah gunekan hal kerja dorg ngn peribadi lar..cubala korg gune otak sikit brfikir..cam ngn sam juga..dia wat cm tu pun sbb atas arahan..mmg dalam islam dilarang bepelukan n brsentuhan..tp aku sndiri pun xbrani nk prtikai kan hal hukum haram ni..itu sumber pndapatan dorg..mcm pelacur gak..da sumber pndapatan dorg..dosa pahala dia hanya dirinya dengan tuhan saja wallahuallam..harap dorg brubah nnt..insyaallah..ND and Sam ada harga dirilah..xperlu nk popular ngn gosip n sekadar gambar2 cm ni..skg ni korg fikirkanlah dosa pahala korg pula..korg perfect ke semuanya pahala pernuh???? fikir-fikirkanlah..selamat beramal..

    0
    0
  76. nunu says:

    its okay… saheizy relaks jer.. korang yg lebih.. walaupon korang kater ND gediks.. yg penting ND BUKAN PERAMPAS @ TUKANG RUNTUH UMH TGA ORG LEN..JADI BEST ACTRESS PON TAPI PERANGAI SETAN BUAT HAPE… HAHAHAHA

    0
    0
    • adikmanis123 says:

      Betul tu ND ni bukannya perampas [email protected] org,org cntk mcm ND ni mmg byk org jeles…Gasak diaorang ND&SAM mmg sah2 derank jeles tahap gaban,pmnt mcm i ni x bodoh utk m’cmpur aduk kan profesional & personal…klu david teo tgk gmbr ni mn tau dia pk nak buat smbgn “JGN PANDANG BELAKANG CONGKAK3″yelah utk JPBC 2 kan Sam xder,nti JPBC3 sam ada mcm konfliks skit arrr… hehehe

      0
      0
  77. gina says:

    yg korang nak glabah lebih ni nape..bukan muhrim la,ape la…nak tny gak,kalau korg ni terlalu pentingkan hukum hakam,korg penah tak pegang balak/awek korg…pegang jer pon kalau nak ikutkan dah haram la wei…tak payah la nak kecoh sangat…ramai lagi yg berpeluk2 cam ni lebih dari artis,yg pakai tudung pon ade,bape ramai yg kene tangkap khalwat sume org biasa kan…ustazah pon ade kene tangkap khalwat…korg tau ke yg mmg dorg nak amik pic cam ni,dah tentu2 la org majalah tue yg suruh…adoiyai…mentality rendah la korg ni…
    P/s:sesape yg nak balas ape aku cakap..dipersilakan…sebelum tu,pkir balik..korg penah tak pegang2 awek/balak korg yg dah tentu2 bukan muhrim korg tue…jgn tau nak mengata org jer…peace:D

    0
    0
  78. gulipecah says:

    suka tgok sam..wajah dia cool je..mmg dari dulu tak berapa minat ngan ND..(p&c only). Jgn menilai melalui gmbr je ye kekawan..what u see is not what u get..pikir sdri je lah..ok..emo jgn masuk skli.
    All the best SAm…dah menang jgn lupa peminat..

    0
    0
  79. aku la 2 says:

    SESUAIIIIII….PADAN SGT DORG NIE..K LA DRI C PASAR SANDAR 2..KLU DIER AMIK GAMBO NGN SAM NIE..AKU LUNYAI2KN JER…

    0
    0
  80. norvane says:

    suka ati diala weiii…badan dia nak seksi2.yg becakap tu ingat sikit k…kubur lain lain…

    0
    0
  81. lovely girl says:

    aku bukan nak ckp apala yang korang sibuk2 nak mengata org tu pahal…korang ingat korang tu bgs ke???biarla dia nk pki or pose mcmne pn…janji xmenyusahkan hidup korang..hahaha

    0
    0
  82. lovely girl says:

    tol x vane??

    0
    0
  83. norvane says:

    tol!tol! hidup seksi!!!

    0
    0
  84. effie says:

    lumrah artis, dr dulu smpai skang..

    0
    0
  85. mami says:

    sorry to say… memang ND nampak terlebey suda…

    0
    0
  86. miss b says:

    jeles.

    urgh

    0
    0
  87. ad says:

    erm…mcm pecah rekod jek si sam ni….mcm tak penah plak aku nmpk kepit pempuan….hallamak…..ni yg tak best ni derrr….wa salute lu imej ‘cantek’

    0
    0
  88. cikaro says:

    mesti nak gamba peluk..bosan r tgk..

    0
    0
  89. student bandung says:

    dislike bkn sbb jeles coz aku mmg peminat sam..dislike sbb perlu ke nk peluk2..laki dia ke? halal ke duet die dpt dgn gmbr peluk2 cmni? sekor2 bangang..

    0
    0
  90. kim says:

    ramai org kutuk dia..lg byk pahala,kurang la dosa si ND ni..mudah2an..lembut la ht dia utk menuju ke jln yg benar..amin…

    luv ND,SAM…<3<3

    0
    0
  91. Myla says:

    Emm..lantak Korang le artis!!!

    0
    0
  92. Myla says:

    Whai cik abg sam, awk 2 dh le bru nk populor jge le ckt care 2, ND plak awk 2 jnda jge le jgk care nye 2, kalo da kne gosip nti, jdg nk slahkn phak len plak!!!

    0
    0
  93. Tanah says:

    tahniah kerana telah menempah awal kedalam neraka.
    dan malaikat pun berkata : kita bako aja,,

    0
    0
  94. nora danish says:

    bia la i nak gambar ngan Sam pun…sekurang2 nye kali taste i lebih balik dr yg dulu tu…i kasi je la Jejai kat Fasha

    0
    0
  95. bidipul mario says:

    Apa peranan orang muslim bila tengok saudara seagama sebegini (berpeluk-pelukan antara bukan mahram)???
    Artis konon nak up to date, media massa pulak konon nak lariskan jualan bila adegen macam tu dibuat. Semua sama saje.. Astaghfirullah al’azim…

    0
    0
  96. EtoN says:

    gedik nak lebehhhhhhhh.. harus ke nk peluk2 bile amik gambo???

    0
    0
  97. wassup says:

    ND ni ok la kalo nak banding FS yg dah suara kepit berlagak sopan tu…hahhaaha…yakssss!

    0
    0
  98. shark says:

    gelinya tenguk pic no2 n no4 mcm suami isteri pla yuckers so ugly this 2 people pui pui ilang minat ngan lelaki ni..

    0
    0
  99. aku lahir bulan 12 says:

    si ND tu bukan ape. nak ambik berkat kepanasan title Bintang Paling Popular 2010 yg baru si Sam tu dapat. Pasal tu la si ND rapat melekat meliuk lentuk cam tu. Baru dpt aura untuk ABPBH tahun 2011.

    0
    0
  100. ek...??? says:

    mcm la duda ND si Jejai tu dah mati sampai nak gedik mcm tu semata2 nak bagi anak dia yg sorang tu makan..? si Jejai tu bukan jantan pape kedane la weh. jgn plak si ND tu kata si duda dia tu x bagi nafkah kat anak plak…x kuase aku!

    0
    0
  101. Dalee says:

    Biasalah.. dah tak pemes.. benci2 pon undi gak pasha sendat tu…. hahaha.. blahla ko nora danish dalam hidup ko itu.,.

    0
    0
  102. aku says:

    da dunia artis mcmtu..klu x dowang xnak jd artis plak… klu yer pown dowg wat salah.. tegur la dgn cara berhemah… bkan dgn kate2 yg x elok…
    bile ND x posing mcmtu, kate dia x sporting plak.. ape pown ND mmg wanita canteq tp lg canteq klu djaga tingkah laku waktu bposing…. support u all….

    0
    0
  103. aku says:

    eh dulu aku penh terbaca shaheizy ni dh kawin kn??

    0
    0
  104. anaMuslimah says:

    Nauzubillah…bertaubatlah…haram peluk ni…apa guna pengiktirafan dunia tapi Allah murka..

    0
    0
  105. unknown species says:

    pesal ND pose camtu ah?cam gersang je?

    0
    0
  106. feri cntik says:

    like~

    0
    0
  107. jaz says:

    meluat tengok pakain si ND ni…. JANDA GERSANG!

    0
    0
  108. cinta says:

    pose dh mcm suami isteri diorg ni la…

    0
    0
  109. natasya says:

    ok je tgk gmbr ni…ND tak gedik pun…biasa je…pakaian tentulah dah disediakan oleh media tu…jgnlah salahkan ND lak….ND sungguh comel bersama Sam…Peace….

    0
    0
  110. suarapeople says:

    skandal sam dengan nora…lagi hangat …lagi hot….adoi adoi adoi

    0
    0
  111. manjer says:

    biasela artis biler sesi fotografi… peluk sane peluk sini… apsal kate ND gedik?… biasela kalau bgmbar mmg perempuan yang peluk laki… cube korang bayangkan, ND berdiri tegak, si SAM peluk dier plak. mestila janggal kan…

    0
    0
  112. husna says:

    salam,hai abang sam bleh sya angap abang sebagai abang angkat sya bleh tk?

    0
    0
  113. budak ske wrne hijau says:

    jgn la kte dok jge tpi kain org lain…cermin dlu dri kte 2….bio la dye ngan dunia artis dye….cme kte doakan yg dyeowg xbuat lbih dri 2……kpd nd n sam tbahkan aty….anggplah ni cme cbaan hidup….i like u nd n sam…chaiyok2 ………

    0
    0
  114. perindu syurga says:

    1stly,salam..maafkan saya klu buat korang terasa..perkara2 begini kita tidak tahu hujung pangkal nya..biarlah apa yang telah berlaku di hadapan mata kita,kita diamkan saja..semuanya telah ditentukan..perkara +ve perlu bermain di minda kita selalu..jangan suke jaga tepi kain orang lagi bagus..senang kerja malaikat kiri kanan kita..pertaruhkan diri kita kepada Dia..doakan saja supaya Tuhan buka hati mereka berdua..amin..

    0
    0
  115. Hey there! That’s such a good post. I’m certain I’ll encourage the idea to assist you to my very own co-workers.In the event you article extra articles remember to mail these types of all of us.

    0
    0