Written by AbangNara | April 15th, 2011

sam nora

Mesranya eh. Anda jeles? Bengang? Jangan emo ye terutama buat peminat Shaheizy Sam. Rapat semacam je dipeluk Nora Danish. Kena faham perasaan Nora Danish yang masih belum menjumpai pengganti Jejai. Tak gitu?

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Media Malaya.

sam nora

sam nora

sam nora

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

194 responses to Peminat Shaheizy Sam & Nora Danish Jangan Emosi Lihat Gambar Ini

  1. DinDa says:

    Tak suka lah ND nie….
    gediksss……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 94 Thumb down 4
  2. anne says:

    rasa macam nak jerit kuat2 tgk gamba ni.
    tak suka ND….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
    • khailis says:

      ND pun tak heran awak tak suka dye . :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 104 Thumb down 1
      • dd says:

        muhahahaha..i like u answer khailis..ada dia kisah yang kamu xsuka dia???yang kamu 2,orang suka sgt ke??henti2kan la we..cukup2 la 2..bt dosa je nk benci2 org..kita ni bkn nya baik sgt pn..walaupun kita xseksi2 cm artis2 ne..xda nya c ND 2 bt salah dgn kmu..besa la artis..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 0
        • AREYOU CAYO says:

          Kita setakat blh tengok…yg menghukum tuhan.
          ND cari rezeki nak bagi anak dia makan.Lg pun apa kau kisah klu dia dapat perhatian lelaki??? dia single…suka hati dialah…bukan bergambar dengan laki orang pun….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
  3. PSM says:

    eh….cam serasi lah pulak tengok

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 133 Thumb down 0
    • DinDa says:

      rasanya dgn Lisa lagi sepadan….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
      • qila says:

        sy rase klu sam dgn lisa ke or dgn ND nih pun sesuai la.. nmpk cam ade chemistry.. ;)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
      • secret says:

        ak rase, dia ngn ND secocok kot. sbab diorang ni berpijak pada bumi nyata. si lisa tu, kena cuit skit melenting. mentang2 orang slalu dok puji kecantikan dia. ermm… real men for real women

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  4. nobody says:

    ND santek laa :) nape uols ni benci kt dia. hahahha :D ngenge

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 89 Thumb down 0
  5. pugutttt says:

    napa gambar peluk?? tak baik tauuu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 1
  6. awat aku tengok pic Nora Danish kalini len macam..macam agak gedik dan meluatkan sesiapa menengoknya.

    http://belogapasajajadi.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  7. ank dara says:

    tidak ..!! oh tidak .. !!! x padan langsung .Shaheizy maseh teruna lagi ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  8. hahaha says:

    nape perlu gambar bepelok??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  9. Jiji says:

    nak jugak peluk2 manje2 ennnn.. ;(

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  10. fening says:

    jahat sungguh jurufoto ni .. mereka yg suruh peluk2 tuh .. tapi kenapa mesti nak ikut .Tangkap gambar biasa saja .. sudah ler .. bersentuhan lelaki ngan pompuan kn ker haram ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 1
  11. zul says:

    emmm permintaan cameraman nak wat camna…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 1
    • DinDa says:

      cameraman suruh cium, cium la yer??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
      • JEBOR says:

        kalau xikut nanti bising cakap artis besar kepala la,diva la apa laa..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
        • kaki says:

          haha..ikut..jgn xikut..nati masuk neraka pn kne ikut..jgn xikut~kalo cr redha manusia,,mmg tuhan akan lepaskan kte utk dpt redha manusia jek..ingatan utk aku n sume jugak

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
        • futuremg says:

          ala, boleh jer diorg tanak, tgk cam Ziana, Erra + Ning yg refused pakai seksi meksi itu hari….kalo jurugambar tuh nak marah lantak pi dia lah…bukan dia yg bagi rezeki kat Sam or ND…tak gituh?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • dd says:

        bodoh pa nya nk ikut kalau suruh cium??pk artis xda otak ka??pk ni hollywood??agak2 la nk bg komen 2..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  12. akukau says:

    Sepadan pulak aku nengoknye…:))

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 0
    • bongek says:

      dunia dunia… patutlah kena cerai. janda murahan rupanya

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
      • khailis says:

        itu tak da kena mengena ok . ? banyak lagi artis macam janda or parempuan murahan . lagi terok dari ND .

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  13. Pink says:

    eeeuuuuuwwwwwwwwwww……..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  14. kaki_g0ssip!! says:

    NOT SO HOT LIKE FASHA !! FASHA STILL D BEST & HOT SEXY.. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
  15. lulu says:

    idak le teman nk jeles…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  16. silk says:

    sapa kawin ngan sam menderita ler .. dia kan ank mami .Kena kongsi ngan maknya hehehe ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  17. emi says:

    yala, kenapa peluk2..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  18. myakirana83 says:

    suke sgt,..seswai..seiras je muka dorg,, :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 0
  19. kilaaa says:

    macam padan je. LOL

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  20. Liyana Lunia says:

    mana lisa surihani? bububu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. ustazah says:

    hai…tak kut pada Allah ker..kan ker berdosa nih!!

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  22. annedesilva says:

    Mcm ok jek cume pelok2 tak OK..ihihihih
    suka2 ;p

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 0
  23. Kuah Kacang says:

    senyum n lirikan mata ND mcm de makna…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  24. tak sesuai..
    bekas isteri org..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • AKU says:

      sesuai jerr…anak dara pun skang belum tentu dara walaupun masih belum kahwin…bekas isteri org lagi bagus ..sekurangnya dia bekas ada ikatan perkahwinan…dari anak dara yg pecah x ada ikatan….hahhahahaha….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • hothotheat says:

      elah..emo nye ko nh..kan pose aje cm tu..bkn wt bini pon..beriye la ko..nh…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • AREYOU CAYO says:

        setuju….setakat nama anak dara tapi da tak ader dara wat per…..sekurang2nya kita tahu kebenaran bukan berlagak macam suci tapi dah basi….

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          betol2 cayo …pat pat ni minah jambu setuju ngan cayo…..sekarang punye anak dara kannn anak dara plastik !!!! betol tk cayo??? anak dara sekarang cuma pandai masak sambal tumis telor je kn?

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  25. feera says:

    cm sesuai jek an. sweet! tp dgn lisa lg sesuai kot (:

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  26. cikcomot says:

    tak swettttt……………………….arghhhh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. zaia says:

    2nd pic tu sprti ade sesuatu! perasaan yg tergambar melalui gaya dn cara mereka.wajah yg seakan-akan menggambarkan keikhlasan mereka utk saling merapatkn diri..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  28. NurKasih says:

    Sam so Hot….tp sayang anak manja mami….huhuhu….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  29. huhu says:

    Poyonya korang… kalau jelez tu cakap je la!x yah nak hina2 orang…BODOH!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  30. snake says:

    menang abpbh tros kene peluk… hehehhehe

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  31. lol says:

    ND sdg meroyan xde laki

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  32. marsyamia says:

    i suker…
    i suker…
    i suker…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  33. datin says:

    baru balik umrah cik nora ! hmmm…. memang pelan pelan da terserlah ‘keayuan’ kau tu eh…. kesian kau…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. datin says:

    Gersang betul si mak janda ni, baju tak sesuailah terbuka buka macam perempuan …….. takpalah nanti balik umrah upload lah gambar yg tutup tutup. orang melayu kan mudah lupa jadi semua orang akan maafkan mak janda ni.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  35. nora says:

    menyampah! gediks !!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  36. bungakejora :) says:

    apa la korang nie..ND kan dah lama tak m’meluk :)hehehe….apa comelkn ala…biasa la artis kita yg bkn artis pun ada yg ambil gmbr2 mcm nie cuma kita x artiskan tu kita x hairan sgt….
    apapun semua nie cara2 nk lakukan majalah jer..
    .:) nk suruh korang beli ..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  37. aku lah... says:

    sweet couple….

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  38. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eleh….kalau betol2 nora kawin ngan sam ni pon bagos lah !!!! sama2 jambu …kire ok lah tkda masaalah………………nanti kalau dapat anak nama kn SAMRA ok tk? eh ape minah jambu dh merepak ni ??? sampai kesitu pulak minah jambu nye pikiran !! sori ye sam n noraaaaaa… n bang nara i lov uuuuuuuuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  39. Kite Bakor says:

    Hmm.. Kiter bakor gambo2 nih kite bakorrrrr
    Sapo2 yang setujuu sila angkat ibu jarii macam saye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. [...] anda layan la semua gambar panasa peluk memeluk antara Shaheizy Sam dan Nora Danish ni. Credits to BeautifulNara untuk gambar [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. oblivious says:

    hello,kalau nk citer pasal dosa pahala nie,anda sudah tersalah tempat……actually,klu nak diikutkan,cara diorang mencari makan pon da terang lagi bersuloh,DOSA BESAR….bersentuhan antara lelaki dan perempuan bukan mahram……so x yah la nk kecok-kecoh eh……isu pelok-memelok nie bukan perkara baru la dlm industri kita….mengikut kata editor para majalah “klau x ade scene pelok-memelok nie x laris magazine”……so kirenyer si sam dgn si nora nie baek hati la sebab tolong lariskan magazine……hahaha,n then,klau xade citer2 cm nie,rasenye xade orang yg nk bukak blog BN nie……tak gitu abg nara?……hahaha……stop la ckp psal dosa pahala…..bukan la saye menggalakkan bende atau perkara yg haram,tapi kalau dah masok dlm arena seni nie,bini orang pon dipelok,laki orang pon dipelok,inikan pulak janda meletop abad ini”nora danish”…..mesti la lagi sedap dipelok……cuba anda letakkan diri anda dalam situasi mereka…….anda semua ingat mereka suka ke dikutok,dilempar pelbagai tohmahan?…….fikir kan lah sebelum menulis…..n klau rase dah baik n alim sangat,jgn la bukak blog nie…..

    p/s: korang nk cakap ape,itu hak korang,ade aq kesah?….hahaha….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • diana says:

      stuju dgn kome diatas… tetibe je rmai yg mngutuk ND sdgkan ND xde pn bt kontroversi yg bkn2… fikirlah dlu sblm komen. jgn pandai nk hentam org je… duk sibuk hitung dosa phala org lain, hitunglah dulu dosa pahala diri msing2..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • hem says:

      inilah melayu (bukan semua)…cepatnya beralih, macam lalang…takder pendirian, tadi kemain mengutuk then memuji…ceh..macam takder agama jer

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. izza says:

    Kenapa rapat semacam peluknyaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  43. tak kisah says:

    u all sibuk2 nape…dh dorang tu artis, tu la keja dorang..kalau tak nak ikut arahan cameraman, maka tertutuplah periuk nasi..mcmla tak faham..yg penting jaga diri dan keluarga u all tu…anak bini u all sume dh solat?tutup aurat??

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  44. Sweet pink says:

    Dunia artis!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. saya says:

    gambar ni tkde benda pun. biasa la artis. saje je nara ni nk panas panas kan

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  46. tempe says:

    janda miang

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • AREYOU CAYO says:

      klu janda sedap mulut jer kata miang….habis tu klu anak dara main dengan laki orang kau nak panggil apa..??? SUNDAL?????

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        amboi !! CAYO tolong jangan komen macm gitu !!…minah jambu fobia bile nampak komen yg sebot MAIN2 ni semua !!! lagi2 kalau ada perkataan SUNDAL minah jambu tak boleh angkattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tolong bang naraaaaaaa tolong minah jambuuuuuuuuuuuuu

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  47. beruang_bersayap_biru says:

    jejai tengah nanges guling2 kat umah. =P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  48. Myra Dolce says:

    alamak….so rapat…
    perghhhh sweet couple …
    arghhhh

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  49. secret says:

    nampaknya sam MENANG BESAR !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Z says:

    mak ai..seksinyer Nora Danish~ sam kontrol je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. mira karmila says:

    ND ni memang gedik laaa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. ahkiluz says:

    errkkk… oh sam…
    **nangesss!!**

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. midget says:

    sesuai….sama2 ketot. smoga bahagia .- muka ND ni mcam penyet pon ada , body cam midget . Cam ni pon bole ada peminat…. wtf

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  54. im sory says:

    sesuai la korng..so pasneh keep away from Lisa Surihani la..lg pun ko n lisa x sesuai langsung…!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  55. secret says:

    mak sam ok ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. xoxo says:

    INI KAH ARTIS ZAMAN SEKARANG ? APABILA LELAKI DAN PEREMPUAN BERPELUKAN TIDAK LAGI DI ANGGAP ‘HARAM’!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. ntahapaapantah says:

    hok eleh.. gmbo camni rupe pn korang kecoh.. xske ND lh.. xsupport sam lh.. aduyai grown up lh.. tgk sudaa.. xske click next.. ada adahal..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  58. juice says:

    ape yg panasnya ambar nih??? dlm playboy malaysia majalah mangga tu lagi teruk gambar2nya…ke sb sam bergambor ngan miss J..tu yg bising sgt tu..ha nanti abg nara cari gambar sam ngan fasha plak..kasi panas…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  59. AbangNara says:

    Apa-apa pun,sokonglah industri hiburan dan industri blogger ni.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  60. Sue says:

    ade aku kesahh…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  61. hippo says:

    mmg da nk kiamat da ne..
    x taw malu kew pelok laki..yg laki pon sme jew..
    mmg malaysia ne x de ciri2 negara islam langsung!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  62. aik says:

    Napela rapat bebenar tu…abes sume org rase die punye,,,tk malu ke…ish ish ish..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. ms naiff says:

    dorg sepadan la.. dua2 comel & manis..ND jd cmni sumer sbb fasha punyer pasal rampas suami ND…dulu ND xprnh cmni..tp x kisah la..ND ble cari lagi baikk drpd suami curang cmtu kan..fasha mmg la tak janda, tp ntah2 dah jd ‘isteri’ x bsijil kot..kire title ND lg elok la..x gitu?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  64. atanahmad says:

    phewwiitttttttttttt cun gila…

    http://goo.gl/4DK9j

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. nureen says:

    AT LEAST SHE IS MUCH MUCH BETTER THAN FASHA SANDHA YG PERASAN CANTIK SGT TU……DAN AT LEAST DIA TAK KACAU RUMAH TANGGA ORG ATAU SUAMI ORG.. ……I LOVE NORA DENISH……..MUGA2 JUMPE JODOH YG LEBIH BAIK…..AMIIINN…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eh….tolong sikit eh nureen ! ni ruangan komen rabak pasal nora n sam ok !!! n bukan ruangan komen fasha sandha !!!!! kenape mesti nk sebot nama FASHA SANDHAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!! dia tkde kene mengene dlm ruangan komen rabak ni paham !!!!!!!!!!!!!!! @#%@#%@#$%&*@#$%@#$ !!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  66. anoymous says:

    xde peminat ke nk wat luahan hati dua manusia bkn muhrim berpelukan di majalah utk tatapan ramai? oh artis laen berpelok siap ade luhan hati artis. nie berpelok bkn dengan suami org,ok la? xkesah la? hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • secret says:

      bila aku tengok gmbar ni, segala kenangan dia sebagai ‘puteri’ yg selama ni lekat kat dia, musnah.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  67. hahahaha lantak durang la nak buat apa..janji durang happy…. :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. miss wawa says:

    ap la abg nara ni! amek gambar dgn sam pun nak ckp mcm tu..kata kena faham nora la itu la ini la! ingat nora ni apa?pompuan sundal ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • secret says:

      @miss wawa. rase nye awak je yg mention POMPUAN SUNDAL tu kat cni. kitorang tak cakap lebih2. tapi.erm..awak. yg tlebih sudah. OUCH!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. ted mosby says:

    sdap je nd peluk sam yelah nd kan dah lame xpluk org…mana bole than….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  70. sandra says:

    pepun ND tetap maintain cute…x kesahlag apa yg korang nak cakap….sweet gambar nie…
    x yah sibuk2 nak komen sal dosa pahala yg tukang komen tu lg bdosa dari ND ni..apadaaa….ND ni bdosa ngan tuhan ja… dia x ada kutuk2 org cam korang yg x suka ngan ND nie…cepat gi minta maaf ngan ND…klu x suka cara dia bpakain gi jumpa ND direct lah …amcam ada bran???…takat riuh kat c ni je wat pe tu bukan menegur tu mengumpat nama ……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  71. wanida says:

    gamba yg last tu nampak sangt over si ND tu..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  72. Nona says:

    Untuk yg mengutuk tu.. Knape lah sakit hati sangat? Dh dia di arah kn brgaya gitu, nk buat mcam mane. Cuba kalo korang tmpat dia, entah2 lagi gedik lah tu. Buat Nora Danish, selamat berjaya.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  73. akulahperempuanittew says:

    i like!!!gedik dgn lelaki single x de hall!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  74. nina says:

    aku tak jeles sebab sam bukan laki pujaan aku,….kalau zizan yg dlm magazine tu memang luluh hati aku………zizan tak macam tu kaannnn…….hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  75. Wak Lu says:

    Der…pe yg dorg wat ni bkn dorg yg mintak okey…ni sume atas arahan magazine tuh..kalo lah ND tu gedik n gersang da lama da dia cari jantan lain nak hilang kan gersang xperlulah mase nk bergmbar ni pulak..korg sume jgn salah gunekan hal kerja dorg ngn peribadi lar..cubala korg gune otak sikit brfikir..cam ngn sam juga..dia wat cm tu pun sbb atas arahan..mmg dalam islam dilarang bepelukan n brsentuhan..tp aku sndiri pun xbrani nk prtikai kan hal hukum haram ni..itu sumber pndapatan dorg..mcm pelacur gak..da sumber pndapatan dorg..dosa pahala dia hanya dirinya dengan tuhan saja wallahuallam..harap dorg brubah nnt..insyaallah..ND and Sam ada harga dirilah..xperlu nk popular ngn gosip n sekadar gambar2 cm ni..skg ni korg fikirkanlah dosa pahala korg pula..korg perfect ke semuanya pahala pernuh???? fikir-fikirkanlah..selamat beramal..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  76. nunu says:

    its okay… saheizy relaks jer.. korang yg lebih.. walaupon korang kater ND gediks.. yg penting ND BUKAN PERAMPAS @ TUKANG RUNTUH UMH TGA ORG LEN..JADI BEST ACTRESS PON TAPI PERANGAI SETAN BUAT HAPE… HAHAHAHA

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • adikmanis123 says:

      Betul tu ND ni bukannya perampas laki@kekasih org,org cntk mcm ND ni mmg byk org jeles…Gasak diaorang ND&SAM mmg sah2 derank jeles tahap gaban,pmnt mcm i ni x bodoh utk m’cmpur aduk kan profesional & personal…klu david teo tgk gmbr ni mn tau dia pk nak buat smbgn “JGN PANDANG BELAKANG CONGKAK3″yelah utk JPBC 2 kan Sam xder,nti JPBC3 sam ada mcm konfliks skit arrr… hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. gina says:

    yg korang nak glabah lebih ni nape..bukan muhrim la,ape la…nak tny gak,kalau korg ni terlalu pentingkan hukum hakam,korg penah tak pegang balak/awek korg…pegang jer pon kalau nak ikutkan dah haram la wei…tak payah la nak kecoh sangat…ramai lagi yg berpeluk2 cam ni lebih dari artis,yg pakai tudung pon ade,bape ramai yg kene tangkap khalwat sume org biasa kan…ustazah pon ade kene tangkap khalwat…korg tau ke yg mmg dorg nak amik pic cam ni,dah tentu2 la org majalah tue yg suruh…adoiyai…mentality rendah la korg ni…
    P/s:sesape yg nak balas ape aku cakap..dipersilakan…sebelum tu,pkir balik..korg penah tak pegang2 awek/balak korg yg dah tentu2 bukan muhrim korg tue…jgn tau nak mengata org jer…peace:D

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  78. gulipecah says:

    suka tgok sam..wajah dia cool je..mmg dari dulu tak berapa minat ngan ND..(p&c only). Jgn menilai melalui gmbr je ye kekawan..what u see is not what u get..pikir sdri je lah..ok..emo jgn masuk skli.
    All the best SAm…dah menang jgn lupa peminat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. aku la 2 says:

    SESUAIIIIII….PADAN SGT DORG NIE..K LA DRI C PASAR SANDAR 2..KLU DIER AMIK GAMBO NGN SAM NIE..AKU LUNYAI2KN JER…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  80. norvane says:

    suka ati diala weiii…badan dia nak seksi2.yg becakap tu ingat sikit k…kubur lain lain…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. lovely girl says:

    aku bukan nak ckp apala yang korang sibuk2 nak mengata org tu pahal…korang ingat korang tu bgs ke???biarla dia nk pki or pose mcmne pn…janji xmenyusahkan hidup korang..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. lovely girl says:

    tol x vane??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. norvane says:

    tol!tol! hidup seksi!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. effie says:

    lumrah artis, dr dulu smpai skang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. mami says:

    sorry to say… memang ND nampak terlebey suda…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  86. miss b says:

    jeles.

    urgh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. ad says:

    erm…mcm pecah rekod jek si sam ni….mcm tak penah plak aku nmpk kepit pempuan….hallamak…..ni yg tak best ni derrr….wa salute lu imej ‘cantek’

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. cikaro says:

    mesti nak gamba peluk..bosan r tgk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. student bandung says:

    dislike bkn sbb jeles coz aku mmg peminat sam..dislike sbb perlu ke nk peluk2..laki dia ke? halal ke duet die dpt dgn gmbr peluk2 cmni? sekor2 bangang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. kim says:

    ramai org kutuk dia..lg byk pahala,kurang la dosa si ND ni..mudah2an..lembut la ht dia utk menuju ke jln yg benar..amin…

    luv ND,SAM…<3<3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. Myla says:

    Emm..lantak Korang le artis!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. Myla says:

    Whai cik abg sam, awk 2 dh le bru nk populor jge le ckt care 2, ND plak awk 2 jnda jge le jgk care nye 2, kalo da kne gosip nti, jdg nk slahkn phak len plak!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. Tanah says:

    tahniah kerana telah menempah awal kedalam neraka.
    dan malaikat pun berkata : kita bako aja,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. nora danish says:

    bia la i nak gambar ngan Sam pun…sekurang2 nye kali taste i lebih balik dr yg dulu tu…i kasi je la Jejai kat Fasha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  95. bidipul mario says:

    Apa peranan orang muslim bila tengok saudara seagama sebegini (berpeluk-pelukan antara bukan mahram)???
    Artis konon nak up to date, media massa pulak konon nak lariskan jualan bila adegen macam tu dibuat. Semua sama saje.. Astaghfirullah al’azim…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  96. EtoN says:

    gedik nak lebehhhhhhhh.. harus ke nk peluk2 bile amik gambo???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. wassup says:

    ND ni ok la kalo nak banding FS yg dah suara kepit berlagak sopan tu…hahhaaha…yakssss!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  98. shark says:

    gelinya tenguk pic no2 n no4 mcm suami isteri pla yuckers so ugly this 2 people pui pui ilang minat ngan lelaki ni..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  99. aku lahir bulan 12 says:

    si ND tu bukan ape. nak ambik berkat kepanasan title Bintang Paling Popular 2010 yg baru si Sam tu dapat. Pasal tu la si ND rapat melekat meliuk lentuk cam tu. Baru dpt aura untuk ABPBH tahun 2011.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  100. ek...??? says:

    mcm la duda ND si Jejai tu dah mati sampai nak gedik mcm tu semata2 nak bagi anak dia yg sorang tu makan..? si Jejai tu bukan jantan pape kedane la weh. jgn plak si ND tu kata si duda dia tu x bagi nafkah kat anak plak…x kuase aku!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. Dalee says:

    Biasalah.. dah tak pemes.. benci2 pon undi gak pasha sendat tu…. hahaha.. blahla ko nora danish dalam hidup ko itu.,.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  102. aku says:

    da dunia artis mcmtu..klu x dowang xnak jd artis plak… klu yer pown dowg wat salah.. tegur la dgn cara berhemah… bkan dgn kate2 yg x elok…
    bile ND x posing mcmtu, kate dia x sporting plak.. ape pown ND mmg wanita canteq tp lg canteq klu djaga tingkah laku waktu bposing…. support u all….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. aku says:

    eh dulu aku penh terbaca shaheizy ni dh kawin kn??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. anaMuslimah says:

    Nauzubillah…bertaubatlah…haram peluk ni…apa guna pengiktirafan dunia tapi Allah murka..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  105. unknown species says:

    pesal ND pose camtu ah?cam gersang je?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  106. feri cntik says:

    like~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. jaz says:

    meluat tengok pakain si ND ni…. JANDA GERSANG!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. cinta says:

    pose dh mcm suami isteri diorg ni la…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  109. natasya says:

    ok je tgk gmbr ni…ND tak gedik pun…biasa je…pakaian tentulah dah disediakan oleh media tu…jgnlah salahkan ND lak….ND sungguh comel bersama Sam…Peace….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. suarapeople says:

    skandal sam dengan nora…lagi hangat …lagi hot….adoi adoi adoi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. manjer says:

    biasela artis biler sesi fotografi… peluk sane peluk sini… apsal kate ND gedik?… biasela kalau bgmbar mmg perempuan yang peluk laki… cube korang bayangkan, ND berdiri tegak, si SAM peluk dier plak. mestila janggal kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. husna says:

    salam,hai abang sam bleh sya angap abang sebagai abang angkat sya bleh tk?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. budak ske wrne hijau says:

    jgn la kte dok jge tpi kain org lain…cermin dlu dri kte 2….bio la dye ngan dunia artis dye….cme kte doakan yg dyeowg xbuat lbih dri 2……kpd nd n sam tbahkan aty….anggplah ni cme cbaan hidup….i like u nd n sam…chaiyok2 ………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. perindu syurga says:

    1stly,salam..maafkan saya klu buat korang terasa..perkara2 begini kita tidak tahu hujung pangkal nya..biarlah apa yang telah berlaku di hadapan mata kita,kita diamkan saja..semuanya telah ditentukan..perkara +ve perlu bermain di minda kita selalu..jangan suke jaga tepi kain orang lagi bagus..senang kerja malaikat kiri kanan kita..pertaruhkan diri kita kepada Dia..doakan saja supaya Tuhan buka hati mereka berdua..amin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. Hey there! That’s such a good post. I’m certain I’ll encourage the idea to assist you to my very own co-workers.In the event you article extra articles remember to mail these types of all of us.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0