Written by Bella | June 12th, 2017

Sedang menunaikan ibadah umrah bersama keluarganya, pelakon Fathia Latiff sempat berkongsi beberapa foto ketika beliau berada di Tanah Suci bersama peminatnya di Instagram.

Antara foto yang menarik perhatian ramai adalah ketika Fathia mengenakan purdah.  Rata-rata netizen memuji bahawa beliau tampak lebih manis dan cantik.

Berikut antara komen di Instagram Fathia :-

Ada juga peminat yang mendoakan agar segala urusan ibadah Fathia dan keluarga di sana dipermudahkan.  Daripada foto-foto yang dimuat naik oleh Fathia, jelas sekali beliau merasa seronok kerana dapat merasai suasana berpuasa di Mekah.

11 responses to Peminat Puji Fathia Latiff Lebih Cantik Dan Manis Ketika Berpurdah

  1. Sara Goodman says:

    Another stupid Malay influenced by the Arabisation indoctrination,….please try not to confuse Culture and religion as they are two different things altogether…Are’nt we proud of our Malay culture and heritage? You are disrespecting our race by emulating the arabs who are the main promoter of terrorism and the destruction of the world. Bodoh punya artis yg mempunyai pemikiran cetek

    6

    8
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      nampak mate aje ape yg lebih cantek nye ????? bodoh punye manusia ni menjadi2 goblok nye huh !!!

      7

      2
    • lynn says:

      Sara Goodman. Hang la bodo. Dia buat ni sebab kat sana habuk, and as precaution sebab org sana tu ada yang merenyam. bila kita ke sana, mmg kena pakai cara dia, sebab lebih selesa. lain kali sebelum komen menghentam, research dulu. Bangang

      0

      0
  2. Adudu says:

    Pasal ni pun perlu ke nak bagitau?
    Orang cantik. Pakai apa pun cantik. Kann.
    Salam Nuzul Al-Quran..

    5

    0
  3. Anonymous says:

    Ini yang kita mahu…credit to u Fathia good job!!

    0

    5
  4. Anonymous says:

    Sara goodman. Its your personal opinion and interpretation. Keep to yourself. Klu nak publish then jaga la bahasa ko tu biar beradab sikit sesuai dg nama GOODman

    8

    1
  5. Anonymous says:

    berpurdah je cantik. BAIKKKLAHHHHHHHHHHH

    5

    1
  6. Anonymous says:

    xperlu lah selfie and menunjuk2 kat socmed. simpan untuk kenangan sendiri jer lah.
    else ur faith n focus will be questionable.

    7

    0
  7. Rayna says:

    Salam Nuzul Quran semuaaa….
    Stay positive okay :)

    0

    0
  8. Anonymous says:

    kan cantik tu dari dulu asyik tunjuk geduak besar je.loya plak aku.

    0

    2
  9. Anonymous says:

    Anda di anugerahkan mata yg cantik..

    0

    1

Leave a Comment

Optional