Written by Bella | August 4th, 2015

Kemesraan yang terjalin antara Zulin Aziz dan Ariz Forteen sebelum ini dikritik ramai sehinggakan ada di kalangan peminat Ariz yang mengatkan Zulin telah menggunakan khidmat bomoh untuk memikat hati ahli kumpulan Forteen tersebut.

Walaubagaimanapun, itu cumah satu fitnah yang sengaja di sebarkan untuk menjatuhkan maruah Zulin bahkan beliau sendiri telah menafikan perkara tersebut.  Mestilah mereka yang memfitnah tu tidak boleh terima hakikat bahawa seorang jejaka kacak iaitu artis pujaan mereka dengan wanita berbadan gempal bukan?

Meskipun sering meluangkan masa bersama, sehingga kini baik Zulin mahupun Ariz kedua-duanya tidak mengaku mempunyai hubungan cinta dan hanya sekadar teman rapat.

Mungkin mereka berdua belum lagi selesa untuk melabelkan hubungan mereka sebagai satu hubungan yang istimewa.  Tetapi kalau ada jodoh mereka siapa yang tahu? Kadang-kala seseorang lelaki itu terpikat dengan wanita bukan kerana rupa parasnya tetapi budi pekerti yang mungkin tidak ada pada wanita lain.

26 responses to Peminat Mula Restu Hubungan Zulin Aziz Dan Ariz Forteen

  1. neffs says:

    Setakat muka macam nie,membazir duit jer bayar bomoh.. hohohoh

    0

    0
  2. lava says:

    muka ariz mcm nubhan af

    0

    0
  3. Anonymous says:

    bkn semua lelaki suka perempuan yg kurus,cantik,up to date.. ada yg suka biasa2 je.. jnji faham memahami.. rmai je perempuan yg cntik kwin dgn lelaki gempal..

    0

    0
    • Lembu Gemok says:

      apa masalah lelaki gempal?buruk sgt ker?yang penting semua itu adalah jodoh dr Allah..takyah nak wat comparison laa laki gempal laa, gemok laa…pendek laa.kerinting laa….aku libas perut aku kat muka ko baru tau!

      0

      0
  4. apam tembam says:

    walaupon tasik kekeringan, tak mungkin teratai kan tumbuh di darat, begitulah jua cintaku diibarat, tak akan berubah perasaanku terhadap dia, huhuhu>>> mode sendu & kecewa, sebab ariz pilih si zulin, i body meletop tip top 36 24 36 takde sape nak

    0

    0
  5. timah bkn peminat zulin / ariz says:

    timah tak faham knp peminat benci dgn si zulin ni?

    0

    0
    • TAK BERAPA NAK CANTEK says:

      KITA PUN TAK SUKA ZULIN NIE SBB OVER SANGAT DIA.. ZULIN DGN SORG PPUAN PROJEK KOMEDI WARNA TUH AIN SUFIA PERANGAI SAME MAIN BOMOH KUAT PASTUH KUAT SAILANG BF ORG

      0

      0
      • minah jambu nice girl says:

        ye ke !! huh ! patut la dia cepat2 bertudung nk tunjok yg dia tu pompan muslimah pijak semut pon tk mati !! eeee kaki bomoh si minah tudung minah jambu pon tk suka si zulin ni dari melodi lagi minah jambu tk suka dia huh ! zulin ni !! eeee jauhkn lah dari orang yg semacm ini ..banyak lagi gadis2 remaja yg jambu2 lagi muda dari zulin yg dh tua ni kenape pileh zulin ???????? oh my godddddddd please la ariz…u kena pikir sebelom u ambek si zulin bomoh ni ! u nk ikot kawan u yg kawin tua jugak ke macm si izzue tu ??????? jangan2 izzue sama kes macm si ariz ngan si zulin ni takk ? ini bukan menuduh cuma jangan2 aje tkde ape2..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Mulut kau sedap jaa fitnah yg bukan2 kan. Dah tak suka tu diam jela. Tak payah nak menabur fitnah. Aku ni bukan ape, dah terbaca comment kau yg nauzubillah ni tu pasal la tegur kau. Tak baik kau fitnah yg bukan2. Tak nampak dgn mata kepala kau sendiri jgn fitnah. Aku ni pun bukan minat dgn diorang ni cuma tula comment kau ni teruk sgt. Apa2 pun selamat hari raya maaf zahir ye

          0

          0
        • zaza says:

          anon, xyah reply komen minah jmbu ni. ko mesti org baru kt sini kan…xkenal minah mulut hazabedah ni.

          0

          0
        • sena says:

          Igt perangai mcm ni wujud dlm drama ja. tak sangka real life pon wujud. mulut macam lahanat

          0

          0
  6. mak jemmsssss says:

    peminat restu??nape peminat nk restu dia? mintak restu dari mak ayah ler..bkn dari peminat… adoiiii….

    0

    0
  7. wantwothree says:

    apa la nak disibukkan dengan restu peminat. Diaorg bukan ada function pun. restu mak ayah ko yang penting. bukan peminat bg ko duit. tuhan yang bagi ko rezeki, pedulikan.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Amboi bella, cara awak cakap/tulis tu macam lelaki so-called handsome ni tak layak berpasangan dengan perempuan berisi sikit.

    0

    0
    • Bella says:

      its more to sindiran sebab you have to admit bukan semua orang leh terima hakikat mana-mana lelaki handsome dating dengan mereka yang berbadan gempal…

      0

      0
      • tembam tp hot says:

        Cik bella weh. X sumer yg kurus tu cntik n x sumer yg tembam tu buruk. Kalo dh kurus straight ja dt atas ke bawah tang mna nk cantik curvy2 nya hadoiii la so typical old fashion munded

        0

        0
    • titi says:

      ntahnya, kawan aku badan gempal, muka jerawat penoh, dapat laki hensem gileeerrrrr, badan sadooo, dah kawen pon dorang. Laki dia minat dia pon sebab inner beauty dia

      0

      0
  9. akula says:

    bukan mula restu..malas nak ambi tau sebenarnya..lantakla..

    0

    0
  10. pendekar mustar says:

    mamat tu hensem?
    jilake sungguh..aku tgk cm gay pon ada.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Kene kurus kering baru boleh kategori cantik ke? So bimbo cara kau tulis bella.

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      tau la ko Retis sendu..
      tkkn zulin ni pon ko tk kenal…
      KESIAN!
      lain kali kalau tk kenal tk pyh menyebuk nk komen kat sini…

      KBAI

      0

      0
  12. Anonymous says:

    Aku berisi mybe kategori tembamla…tapi asben aku kategori good looking..memula memang org pandang jek tp dh jodoh..ade apehal..dah 7 taun dh pun kawen.bahagia jek

    0

    0
  13. bukanpeminatzulinbukanpeminatariz says:

    FYI, ZULIN NI BUKAN TUA PUN..
    AT FIRST AKU PUN INGAT DIA TUA, TAPI SEBENARNYA DIA BARU 26 TAHUN.
    DIAORANG SEBAYA SEBENARNYA.
    TAPI BIASA LA PEREMPUAN, KALAU BERISI SIKIT MEMANG NAMPAK BERUMUR.
    LELAKI PLAK KALAU MAINTAIN KURUS PUTIH PLAK TU MEMANG LA AKAN NAMPAK MUDA SANGAT.
    OK ITU JE NAK BAGITAHU
    BYE

    0

    0