Written by Bella | March 3rd, 2015

Dalam artikel sebelum ini, kami ada melaporkan bahawa aktres Wawa Zainal ingin berhenti berlakon dan memfokuskan pada perniagaan yang sedang diusahakan beliau kini.

Namun, perkhabaran itu sebenarnya tidak tepat dan menerusi laman Instagram milik Wawa, beliau tidak akan berhenti terus dari dunia lakonan dan hanya ingin mengurangkan sedikit aktiviti seninya itu.

Kami memohon maaf kerana telah tersilap melaporkan berita tersebut dan berharap agar pembaca dan Wawa Zainal tidak tersinggung.

Apa-apa pun, nampaknya lepas ini kita masih lagi boleh melihat lakonan Wawa Zainal di kaca televisyen bukan? Rindu juga sebenarnya nak tengok Wawa berlakon apatah lagi disamping suami tercinta Aeril Zafrel. Teringat lagi betapa sweet watak Adam dan Salmah  dalam drama bersiri Cerita Cinta Kita.

 

22 responses to (PEMBETULAN) Wawa Zainal Tidak Berhenti Tetapi Kurangkan Aktiviti Berlakon

  1. salena gomez says:

    laaa sape pempuan ni? xkenal la.. hahahahaha

    0

    0
  2. salmiah says:

    tu laa kau main bedal je. aku peghati je semua post post kau ni.

    0

    0
  3. salmiah says:

    tu laa kau lain kali nak post selidik dulu. main bedal je tah hape hape laaa

    0

    0
  4. Anonymous says:

    bhenti or kurang pun xpo xyah bg tau kami…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    x kisah….xde effect pun pd industri

    0

    0
    • tecit says:

      Effect periuk nasi die la der.. Kau ni.. Mestila die marah. Kang sume orang teragak2 nak bg tawaran job kt die.

      Amik iktibar abg nara.. Its not totally ur fault k..

      0

      0
      • Anonymous says:

        ada ke yg nk bg job lg ?

        0

        0
        • tecit says:

          Rezeki dari Allah. Ko sape nak menidakkan rezki Allah utk die. Buekkkk

          0

          0
        • minah jambu sayang nenek says:

          mungkin tkde lah ! dia dh bertudong ape job nk kasi dia ? ape watak nk kasi dia ? tkan asek2 nk kasi dia watak pompan baik2aje ..nk jugak kasi dia watak pompan gila ke ..watak goda laki orang keee..kalau dh betudong pengarah dh boleh buat ape2 lagi huh ! suroh wawa ni belakon ngan laki dia aje lah kt dlm bilikkk..

          0

          0
      • Anonymous says:

        emo la ko ni…. relax arrr

        0

        0
  6. Anonymous says:

    nara dh takot nara dh takott.. hahaaaaa

    0

    0
  7. aliska says:

    tu laaaa…lenkali jgn pakai cedok je…nasib x kene saman fitnah..huhuhuhuhu

    0

    0
  8. Anonymous says:

    sorry to say…wawa pakai tudung look so messy…(ini pendapat sy..yg pakai tudung jgn terasa ye)

    0

    0
  9. rora says:

    la ? baru nak respect -.- . haishhhhhh

    0

    0
  10. hana says:

    Lah Wawa pon boleh je slowtalk dgn Nara. Email senyap2 x bleh? Nara pon boleh je tanya Wawa ni betoi ke idak…

    0

    0
  11. nok gebuzzz says:

    kat blog abg nara skrang mcm kurang pengomen jerk!!ke cite abg nara ni membosankan…….
    suka baca komen2 tegar kat cni…..kelakar….

    0

    0
  12. AkuPercayaDenganTakdir says:

    [ PEMBETULAN LAGI SEKALI ] Wawa Zainal tidak berhenti mahupun kurangkan aktiviti berlakon tetapi dia hanya dah kurang dapat offer berlakon

    0

    0
  13. zaza says:

    aq pelik, blog beautifulnara ni kan blog popular, mestilah income abg nara byk kan… apa salahnya ringan kan bontot tu pergi keluar interview artis tu, tnya dpan dia betul ke dia dh berhenti berlakon, apa salahnya kuarkan sikit income tu utk duit minyak pergi keluar jumpa artis. ini tidak, duduk kat kt umah copy paste berita kt tmpt lain, nth btol nth tidak main tarammm. yg penting duit income masukkkk!
    benci blogger mcm ni. contohilah budiey.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    its totally your fault abg nara. cari rezeki dgn cara elok sikit bang, dosa buat cmni.

    0

    0
  15. nobody says:

    Semua org buat silap,but kita b’lajar dri ksilapan.. walau ape pun Abg nara dah un tampilkan pembetulanya..Kita x bley expect abg nara ni “perfect” dan xbley langsung buat silap. He’s an ordinary human just like us.

    0

    0
  16. This web site certainly has all the information I wanted concerning this subject and didn’t know who to
    ask.

    0

    0