Written by AbangNara | April 20th, 2009

irma hasmie

Saya bukan berpeluk dalam perasaan yang memberahikan. Dah siaran langsung dalam televisyen, takkan saya nak peluk dan buat hubungan kelamin pula. Saya juga boleh fikir apa kesan yang akan saya terima.Saya tak boleh cakap apa-apa kalau tindakan saya itu boleh mendatangkan kesan yang buruk kepada semua orang sehingga menjejaskan ekonomi negara

Dah makin poyo dah Nabil nie. Ada ke patut buat kenyataan bodoh macam kat atas tue. Janganlah nak buat lawak je sepanjang masa, time serius kenalah serius jugak.

Memanglah tak menjejaskan ekonomi negara tapi kalau dengan kenyataan bodoh macam ini, maybe ekonomi Nabil yang akan terjejas lepas ini. Baru menang Anugerah Bintang Paling Popular dah mula naik lemak Nabil nie.

Anda ada nak komen apa-apa tentang kenyataan Nabil Raja Lawak mengenai kontroversi memeluk Irma Hasmie? Jom bincang dan bergosip secara berhemah pasal benda nie.

105 responses to Peluk Irma Tak Jejas Ekonomi Negara – Nabil

  1. awek duane lee says:

    bwahahahahahahahahahahaha….lawak nak mapus ko nabil…..wahahah…muahahahahhahaha…..

  2. bujang senang says:

    ak pn nk x sgaje peluk irma..pls irma..jgn rsau,klau i pluk u bursa malaysia xkn jatuh..entah2 nek mendadak..i da pk kesan2 die..pls izinkn i..

  3. flower says:

    bujang senang mmg mcm 2..
    thu nk amik kesempatan jer..

  4. flower says:

    jgan berlagak dengan kemenangan 1st ni..
    terlajak perahu blh di undur..
    terlajak kata badan binasa..

    • kila87 says:

      ko xsuka nabil mmg la ko ckp cmtu..klu org yg ko suka menang msti ko da ckp TAHNIAHHHH!!! huhuhu..

  5. teja says:

    raja lawak cap ayam camtu ler….hik hik hik lu pikir lah sendiri !!!!

  6. mizzmind says:

    awatlah cakap x pakai otak!! huhuhu.. mentaliti dia setakat spm je kot.,,cian irma tuh.

  7. vanessa says:

    Ala cukup2 la tue…
    benda da jd kn…
    Buat nabil, pasni hati2 k.

  8. Zorro says:

    Entah apa2 nabil ni.. better akui kesalahan diri daripada kluar kenyataan mcm ni. Skrg u artis.. jadi perhatian orang ramai. Pasal irma..naper dah tak sweet mcm dl? Seksi bangat…

  9. iu says:

    atleast nabil tak hipokrit…dia sygkan gf dia n nk kongsi kegembiraan..biar le..bkn nya peluk tk ingt dunia..stkt peluk cam tu..ishk kecoh betoi la..

  10. ONCET says:

    LU PIKIR LA SENDRIK NABIL OIII

  11. lilies says:

    maybe die da penat kot cuz media asyik tanye soklan yg same,dat why kuar statement yg kureng memikir cmtu.. hehehehe.. pape pon pe yg die bt ttp slah kte xboleh nk mengiyakan or membenarkn sesuatu yg bertentangan ngan hukum kan.. neway for nabil next time better kawal perasaan gumbira tuh yer..

  12. ain says:

    hmm awt bg kenyataan mcm tu..dh xtau nk kata apa kot

  13. singa ganaz says:

    aku rasa rezeki nabil semakin bertambah setelah aksi tersebut.. pasal org akan terus mengata dan mengata…. secara tak langsung, populariti dan publisit dia akan terus menaik….

    xpelah… bukan usik duit kita pun kan…

    peace…

  14. anakjindari_teko says:

    lepas ni aku nak print gambar irma bebanyak… letak kat tepi jalan dari perlis sampai JB.. kalo korang rasa tak sengaja..ko pelok je la gambar irma tepi jalan.. pastu aku nak buakak satu bisnes .. nama kompany tu… PELOK IRMA BERHAD. aku daftar kat BSKL .. (basikal.. wakakakaka ) gerenti..saham kompany aku tu melonjak naik..sebab gambar Irma aku cetak tu laris dijual..sampai pak aji pun beli…wakakakakaa

  15. mantikulaz says:

    sampai macam tu nabil buat lawak..
    hahaha…

  16. azfa says:

    kepada pengundi2 nabil… harap bersabar…
    klu rase2 dah terbuang duit tu.. halal je la..

    • areis says:

      aku tak rasa buang duit pun..mmg dia layak dpt anugerah tu…lagipun nabil bukan mcm mawi..mawi tu penipu paling besar…nabil jujur..dia dah penat sana sini wartawan nak serbu mcm2

  17. singa ganaz says:

    lumrah manusia… bila menang disanjung… salah sikit dikeji…

  18. aku says:

    aku pon rasa si nabil ni dh naik tocang, dh start lupe diri..if dulu aku suka sgt tgk dia, sakng cm menyampah dah

  19. u know who says:

    nabil tak ada sensitivity lansung!!

  20. lalalala.... says:

    aku mmg mnt sgt ngan si nabil ni..
    tp lps kjadian 2 cm dh kureng cket mnt kt dia…papepn bang bil ooi,jgnla ckp men ikut sdp mlu jer…ini bru prgkt prmulaan nk jd arts..huhu

  21. lalalala.... says:

    aku mmg mnt sgt ngan si nabil ni..
    tp lps kjadian 2 cm dh kureng cket mnt kt dia…papepn bang bil ooi,jgnla ckp men ikut sdp mlut jer…ini bru prgkt prmulaan nk jd arts..huhu

  22. melissa says:

    betul la pe nabil ckp tu,lgipun dia xsngaja la…..

  23. demn says:

    ape la beautifulnara…mmg prejudis. hal kecik2 pun nak bising. pecer. islamic sgt ke ko tu?

  24. kinder says:

    ala..die terpeluk la..da la..tu pon nak kecoh…
    dalam mjlh mangga tu lagi la terok..pelok2..time pki swimming suit lagi..
    knp x kecoh2?nabil terlalu hepy time tu…
    abes tu,yg kapel2 artis kite ni klu brgambar mst peluk pinggang la…knp x kecoh? padahal tu pon da dosa…betol x?? ( x la minat nabil sgt. ;))

  25. bujang senang says:

    ktorg kecoh coz bnd 2 dosa..camne appy pn, die xleh pluk irma..skt pn x bleh..n kenyataan die ptt brnsur kinsafan..da salah wat cara org slh..simple..die ni ikutan masyarakt.wat la teladan yang bek

  26. syazleen says:

    Kenyataan nabil tue mcm alasan budak sekolah kena tangkap isap rokok semasa tengah baik punya nyuruk…..

    Tak seswai………..

    Patut belajar mcm mana nak susun ayat semasa buat statement….

  27. keyz says:

    lor.. mana aku nya komen… ilang lak…

  28. morbid says:

    lu org mcm bagus sgt.

    *yawn*

    • yusha says:

      takde sesape pun yg ngaku kat sini die bagus… we all just bagi komen je… komen2 ni boleh memperbaiki diri die,belajar dari kesilapan…nobody perfect

  29. halsendirk says:

    to flower nyampah aku la ngn comment kaw neyh.asalla dok sibuk ngata owng.diri sendrik tuh jaga la.aku sendirik pon xjaga hal owng.cukup cukup la nk ngta hal owng.bukan tersengaja excited sgt cmtuh la jadiknyer.itupon nk jadik isu ker??

  30. Putera Lawak says:

    Nabil ni bukan lawak. Tapi bodoh. Jawapan dia ni tunjukkan kebodohan dia

  31. emmarr says:

    Ok la tu..Maafkan aje.jgn buek layi yo jang..

  32. emmarr says:

    Silap2 korg lagi over..To Nabil.Jgn buek layi yo jang..

  33. hakuha says:

    wei korang! dia peluk camne? aku x tgk la abp, x sempat. cite la sket sape2 yg tgk tu.aku nk tw gak..;p

  34. aku.... says:

    aku x suka langsung nabil ni…..

  35. farah says:

    die kan xsengaje maybe sbb exited sgt,,ye ar,,xsangke dpt menang..korang xpenah rase kan..

  36. I appreciate for this excellent theme and narrative of current interrogation. You’ve laid it out much better than any discussion I’ve observed. Also thx for citing my text on it. Your’s takes it way larger.

  37. deknazz says:

    hahahaha..memang lawak giles statement….nmpk sgt dh bosan dengan soalan sama yg bertubi2 terhadap dirinya…dh mintak maaf..tanya lagi…tanya dan tanya gahahahahaha…itulah jawapan dier,…nasib laa labuuu…ekekekekekek