Written by AbangNara | December 13th, 2011

Abang Nara sangat jeles kerana anda kini berpeluang untuk menonton filem Papa I Love You bersama dengan Lisa Surihani. Abang Nara pun tak pernah tengok wayang dengan dia lagi tau. Bukan je dapat menonton bersama Lisa, siap ada peluang lagi nak menang Blackberry Playbook. Ini sungguh tak adil. Semuanya hanya dengan mengupload gambar anda bersama ayah yang tercinta menerusi peraduan Facebook Papa I Love You.

peraduan papa i love you

Syarat-syarat peraduan ini tersangatlah senang dan hadiah-hadiahnya sangat awesome.

peraduan papa i love you

Best kan? Apa lagi, carik gambar anda bersama ayah anda yang paling best dan uploadnya ke Facebook Peraduan Papa I Love You sekarang jugak.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 responses to Peluang Menonton Filem Papa I Love You Bersama Lisa Surihani Dan Bawa Pulang Blackberry Playbook

  1. pon pon says:

    filem ni dh kuar ke? best x citer ni? ada sp2 yg dh tgk?

    0

    0
    • AnakIkanEnsem says:

      Ini semua pembawakan ILUMINATI.. Sila berhati2 dengan dakyah FREEMASON yg semakin menjadi2 di Malaysia skg. SILA AMBIL SERIUS!!!
      KITA TENTANG MEREKA HABIS2AN!!!!!!!!!!!

      -peacewoll for evah-

      0

      0
      • papa says:

        tak minat lisa surihani bagi tiket free pun i reject,,, Neelofa Best!!

        0

        0
      • thermosPANAS says:

        freemason , fahaman freethinker, heheh. Baiklah, aku nak kongsi pengetahuan aku la pasal Freemason ni, aku tak mengaji abis lagi pasal benda ni tapi tau la gak sikit2.

        benda ni start masa zaman perang salib dulu. orang Kristian yang berperang lawan orang Islam,yang tawan Baitul Muqaddis digelar sebagaiCrusader. Kemudian dalam ramai2 Crusader tu, ada satu group yang digelar sebagai Knight of Templar. Knight of Templar ni kalau tak silap aku dorang ada buat carigali (excavation) kat Baitul Muqaddis, cari Temple of Solomon (Haikal Nabi Sulaiman). Ape kebenda Temple of Solomon ni? Ada orang cakap tempat tu istana tinggalan Nabi Sulaiman, tapi aku pun tak tau gak, maybe sape2 boleh tolong jelaskan dengan lebih baik.

        Setelah dorang jumpa Temple of Solomon tu, pendirian Knight of Templar berkenaan agama dah berubah terus, daripada percaya kepada agama Kristian terus jadi freethinker. Maybe ada sesuatu yang dorang jumpa kat Temple of Solomon tu yang menyebabkan dorang jadi camtu (ada yang kaitkan penemuan dorang dengan tinggalan ilmu2 sihir zaman Firaun kat temple tu yang menyebabkan perubahan pemikiran dorang). Bila Gereja Katholik tau yang depa ni dah tak pegang teguh pada Kristian, habis semua kena tangkap, seksa, bunuh. Ada yang lepas lari pergi ke tempat yang boleh dorang sembunyikan diri, kat Scotland (Grand Lodge Freemason kat Scotland merupakan yang tertua di dunia). Grand Lodge ni, macam port lepak la..kalau budak Melayu KL suka lepak kat mid valley, kat Bintang Walk, geng Freemason ni lepak kat Grand Lodge.

        Jadi Freemason ni, kalau melalui setakat yg aku tau & baca la, dorang berpegang kepada idea humanisme & materialisme. Tuhan tak wujud bagi dorang. Dan daripada humanisme & materialisme ni kemudian bercabang dan berkembang pulak kepada beratus aliran pemikiran yang lain seperti socialisme, communisme (komunis) malah dalam bidang sains (eg Evolution Theory oleh Charles Darwin). Kesemua aliran pemikiran ni semuanya menolak kewujudan Tuhan. Tapi kalau korang jadi ahli Freemason, antara syaratnya korang kena percaya kepada kewujudan Supreme Being. Jadi benda apa Supreme Being ni masih kontroversi, sebab ahli Freemason sendiri (yg baru join) dibenarkan untuk speculate apa benda Supreme Being ni – mungkin Tuhan, dan ada pengkaji/pengcopy-paste cerita Freemason yang mendakwa Supreme Being ni ialah Iblis.

        Kenapa Freemason berusaha keras nak menyebarkan fahaman anti-ketuhanan dorang melalui falsafah dan teori sains? Aku pun tak dapat nak bagi jawapan yang tepat, tapi for sure yang paling jelas sebab dorang nak semua orang jadi atheis lah, atau pun paling tidak jadi sekular (agama terasing daripada kehidupan).

        Anyway, kalau ada sape2 nak add on/perbetulkan fakta yg aku tulis, dipersilakan. Sebab setakat ni itulah kefahaman aku pasal Freemason nih. Dorang tak menyebarkan fahaman melalui simbol, sebaliknya melalui aliran fahaman yang jadi falsafah dan ikutan orang.

        0

        0
  2. salmia says:

    ade kene mengena ke filem ni gn freemason ni?sy bertanya untuk kefahaman

    0

    0
  3. Piston Pecah says:

    cuma nak blackberry playbook aje… tu saja….

    fullstop.

    0

    0
  4. HO;LLA says:

    abang nara… meh la share majlis anak ARWAH datuk sosilawati… erni dekrita wati yuliana.. sini blog ade tulis

    0

    0
  5. Samudera says:

    ha nonton dengan Lisa Surihani ? kira dating la. boleh pegang pegang tak ……lol. Tak payah le.

    0

    0
  6. SINGGAH SINI says:

    hallo.. meh singgah tengok gambo anak arwah datuk sosilawati .. “rita” kawen,, grand + cantik n kelas.. abg nara xnak share ker???

    0

    0
  7. tergelak sensorang says:

    korang x paham ke sarcasm oleh anakikan ensem??
    panjang lebar minah tu terang psl freemason..
    bukan die bace wt kajian ape pn.. tgk the arrival la tuuu.. haha..

    when people dun understand the sarcasm we make..
    we said dumb people.. dumb idiot.. fuuuuuuuuuuuu!!

    i have to watch papa i love you!!

    0

    0
  8. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Bawa, Bersama, BlackBerry, filem, Lisa, Love, […]

    0

    0
  9. what the? says:

    aku nak komen yang mengatakan aku meluat dengan minah ni berlakon …

    0

    0
  10. norimrah says:

    KAWAN2…SILA VOTE UNTUK SAYA YE… :)

    THANK YOU IN ADVANCE ?

    sila LIKE page david teo
    then g kat link PERADUAN PAPA I LOVE YOU
    then search for my name and pic – NOR IMRAH ABDUL RAHIM
    then UNDI…!!!

    *mungkin dalam page ke 2 or 3 or 4…vote for me k… :)

    http://www.facebook.com/davidteo99?sk=app_248145615250200

    0

    0
  11. […] Beautiful Nara If you enjoyed this article, please consider sharing it! Tagged with: Bawa • Bersama • Blackberry • Filem • Lisa • Love • Menonton • Papa • Peluang • Playbook • Pulang • Surihani  […]

    0

    0
  12. POPO says:

    TGK PELAKON YG JD PAPA JE…MALAS LAHH NAK TGK..BUANG MASA DAN DUIT LAHHHH

    0

    0
  13. ddddddddddd says:

    freemason , fahaman freethinker, heheh. Baiklah, aku nak kongsi pengetahuan aku la pasal Freemason ni, aku tak mengaji abis lagi pasal benda ni tapi tau la gak sikit2.

    benda ni start masa zaman perang salib dulu. orang Kristian yang berperang lawan orang Islam,yang tawan Baitul Muqaddis digelar sebagaiCrusader. Kemudian dalam ramai2 Crusader tu, ada satu group yang digelar sebagai Knight of Templar. Knight of Templar ni kalau tak silap aku dorang ada buat carigali (excavation) kat Baitul Muqaddis, cari Temple of Solomon (Haikal Nabi Sulaiman). Ape kebenda Temple of Solomon ni? Ada orang cakap tempat tu istana tinggalan Nabi Sulaiman, tapi aku pun tak tau gak, maybe sape2 boleh tolong jelaskan dengan lebih baik.

    Setelah dorang jumpa Temple of Solomon tu, pendirian Knight of Templar berkenaan agama dah berubah terus, daripada percaya kepada agama Kristian terus jadi freethinker. Maybe ada sesuatu yang dorang jumpa kat Temple of Solomon tu yang menyebabkan dorang jadi camtu (ada yang kaitkan penemuan dorang dengan tinggalan ilmu2 sihir zaman Firaun kat temple tu yang menyebabkan perubahan pemikiran dorang). Bila Gereja Katholik tau yang depa ni dah tak pegang teguh pada Kristian, habis semua kena tangkap, seksa, bunuh. Ada yang lepas lari pergi ke tempat yang boleh dorang sembunyikan diri, kat Scotland (Grand Lodge Freemason kat Scotland merupakan yang tertua di dunia). Grand Lodge ni, macam port lepak la..kalau budak Melayu KL suka lepak kat mid valley, kat Bintang Walk, geng Freemason ni lepak kat Grand Lodge.

    Jadi Freemason ni, kalau melalui setakat yg aku tau & baca la, dorang berpegang kepada idea humanisme & materialisme. Tuhan tak wujud bagi dorang. Dan daripada humanisme & materialisme ni kemudian bercabang dan berkembang pulak kepada beratus aliran pemikiran yang lain seperti socialisme, communisme (komunis) malah dalam bidang sains (eg Evolution Theory oleh Charles Darwin). Kesemua aliran pemikiran ni semuanya menolak kewujudan Tuhan. Tapi kalau korang jadi ahli Freemason, antara syaratnya korang kena percaya kepada kewujudan Supreme Being. Jadi benda apa Supreme Being ni masih kontroversi, sebab ahli Freemason sendiri (yg baru join) dibenarkan untuk speculate apa benda Supreme Being ni – mungkin Tuhan, dan ada pengkaji/pengcopy-paste cerita Freemason yang mendakwa Supreme Being ni ialah Iblis.

    Kenapa Freemason berusaha keras nak menyebarkan fahaman anti-ketuhanan dorang melalui falsafah dan teori sains? Aku pun tak dapat nak bagi jawapan yang tepat, tapi for sure yang paling jelas sebab dorang nak semua orang jadi atheis lah, atau pun paling tidak jadi sekular (agama terasing daripada kehidupan).

    Anyway, kalau ada sape2 nak add on/perbetulkan fakta yg aku tulis, dipersilakan. Sebab setakat ni itulah kefahaman aku pasal Freemason nih. Dorang tak menyebarkan fahaman melalui simbol, sebaliknya melalui aliran fahaman yang jadi falsafah dan ikutan orang.

    0

    0