Written by AbangNara | January 16th, 2012

Rozita Che Wan. Satu nama yang memang hangat. Kecantikannya sememangnya menjadi bualan ramai orang. Dan ramai yang berangan untuk mendapat peluang bertemu, berborak dan beramah mesra dengan hot mom ini. Pagi ini, Abang Nara mahu anda merebut peluang itu kerana One Drop Perfumes bakal merealisasikan impian anda.

rozita che wan

Anda berpeluang untuk bertemu dan makan malam secara ekslusif bersama Rozita Che Wan di KL Tower dengan hanya perlu membeli salah satu set minyak wangi daripada One Drop Perfumes.  Senang cerita, beli salah satu set perfume RED daripada One Drop Perfumes di bawah ini dan anda dah layak untuk menjadi salah seorang daripada mereka yang bertuah:-

1. Set Mini One Drop Perfumes Untuk Wanita
2. Set Biasa One Drop Perfumes Untuk Wanita
3. Single Bottle One Drop Perfumes
4. Set Hadiah One Drop Perfumes

one drop perfumes

Wife Abang Nara dah try set RED daripada One Drop Perfumes ini dan ternyata baunya memang mengancam. Yang lagi penting, kesemua minyak wangi One Drop Perfumes boleh dipakai tanpa was-was oleh orang Islam. So korang tunggu apa lagi? Dahlah badan bau wangi semerbak, dapat pulak peluang untuk bertemu muka dengan si cantik manis Rozita Che Wan. Takkan tak nak kot? Maklumat lanjut di Facebook One Drop Perfumes.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

146 responses to Peluang Makan Malam Ekslusif Bersama Rozita Che Wan

  1. mak jemah says:

    x berani nak bli perfume ni..takut TERPAKSA makan malam dgn makcik ni.euuwww~

    0

    0
  2. aza says:

    x hingin ponnnnn

    0

    0
  3. Bro 10 Inci says:

    RCW??? Duh… Nape x amek duta yg lebih POW…

    0

    0
  4. Yva says:

    Huhuhu…mkn malam bersama makcik Ta skirt pendek….silap ari bln time makan hidung bdarah jer…

    0

    0
  5. Yva says:

    Huhuhu..makan malam bersama Makcik Ta skirt pendek…silap ari bln time makan hidung bdarah….

    0

    0
  6. rose says:

    euww..xnkla..kang ikut dye suruh pakai ikut tema lak… law tema bikini mcm mne???xnkk..huhuhu

    0

    0
  7. aik says:

    erm..bek makan malam dgn mak i lg bgus..huhuhu

    0

    0
  8. xmo says:

    errr…xpa la..time kasih jelah ek..xnak aku makan malam ngn cik ta ni..baik aku p mkn malam ngn laki aku lagi bagooooooossssss

    0

    0
  9. Ann says:

    takpe…time kasih jelahh…

    0

    0
  10. mata biru says:

    baik makan mlm sorang2 jerk kt rumah… dr makan mlm ngn Rozita Che Wan…. lalalalala

    0

    0
  11. xxx says:

    i tgk RCW nie punye baju dah macam pokok christmas bergerak dah… :) :)

    0

    0
  12. Miss Busuk says:

    TAK NAK!!!!! Nanti cik pah datang pakai skirt pendek and siap bawak adik dia si ayu rodah tuh… X sanggup aku nak bertentang biji mata dgn puak nie…

    0

    0
    • AbangNara says:

      test

      0

      0
      • Queen.Of.Goldfish says:

        nara~~~

        best ar ko nya layout baru nieh…hehehe

        gedebuuuuuuum gtu…

        kalah bulu mata pelesu cik ita nieh haih aauuuuuwwwwwww!!!

        nice new layout!!!

        keep it up bro~~~

        ak suka new look nieh!!! waaaaaaaaaaaaa

        0

        0
  13. skirt kontot says:

    BOLEH SAYA TAU APA TEMA NYA? TEMA RUMAJA KAH? YELA,KENA LA KAN…KLU TK NANTI ‘MALULAH SAYA BERPAKAIAN TAK MENGIKUT MAJLIS’…..huhuhuuuu

    0

    0
  14. lucifer says:

    Hi sayang Che Ta….

    saya akan cuba memenuhi jemputan makan bermalam itu… insya-Allah, kita akan bertemu…. nanti u pakai seksi2 dan wangi2 yeee…..

    p/s: jgn layan komentar yg awal2 tu…. semua nya tu pompuan jeles dgn kejelitaan dan kegebuan awak sayang…. muahsss Che Ta… ;p

    0

    0
  15. erkk says:

    awww.mcm pondan pon ade.ko ade?

    0

    0
  16. Faezah ngilai-ngilai says:

    tetek dia bila bukak push up bra tue jadi lendutttttttt….muka da mcm pondan aku tgk

    0

    0
  17. gilak says:

    Kalau dpt mkn mlm dgn boleh pilih tema..siapa tak nak kan?

    0

    0
  18. Amier says:

    Wah! Peluang baik makan malam bersama RCW.
    Kalaulah aku berpeluang.. aku dgn RCW saja, sebaiknya candle light dinner.. akan aku “ayat” RCW dengan kata-kata romantis dan ini tidak akan menjadi pertemuan pertama dan terakhir.
    Minuman RCW itu biarlah kacip fatimah dan aku minum tongkat ali dengan campuran herba tradisi.Alangkah enaknya pertemuan malam itu.

    0

    0
  19. Pas makan mlm,i nk makan u plak yer ita.u kan easy going.. says:

    Peluang makan mlm?hmm..

    pas makan malam,kita nak check in kat ner yer sayang?i rasa check in kat kondo i jer laa..line clear..

    tema i utk dtg ke kondo i ialah…G-String shj.i tau u likeeeee kann…mesti tak sabar nk dinner ngan i tuu !

    0

    0
  20. jejari dompak says:

    x nk la… x nk trperanjat tertgk kekedutan kulit rozita..takut bulu mata tertanggal dlm dinner plate.. takut tertumpu pd push up bra rozita..takut teraba paha dia.. nti dia masuk melodi n kata’ harap peminat jgn raba2.. i pakai mcm ni semata2 nk tnjuk kaki yg yg da lisut ni’..pndek kata.. X NK LA.. TQ X MINAT LANGSUNG

    0

    0
  21. saya lagi says:

    Saya tak suke RCW. Muka penuh botox here & there. Semua baju, skirt ketat & singkat. Sungguh meloyakan tekak. Awak tu dah senja…cuba lah aging gracefully itu lebih cantik. Kesimpulannya…saya benci betul tgk awak dan adik awak si Rodohhh tue. Agaknye tu mmg dlm DNA awak semua ni perangai busuk. Muka tak cantik tp kasi tempek2. Saya nak LIKE & FOLLOW FB/twitter yg anti Awak & Rodoh!

    0

    0
  22. budi says:

    TAK SELERA…

    0

    0
  23. Suri says:

    Sian cik ta…yg Ada hanyalah kutukan semata-mata huhu, tulah lain kali jgn nak campoq budak2 sgt…mula la membudakkan diri

    0

    0
  24. sitisara says:

    Ape da jd dgn mkcik janda ni..muka pun lain smcm jek. Makin hudoh aku tgk. Seksi kemain. Malu la skit dgn ank jantan ko tu. Sedo dri skit dh tua.pkai cam org muda.rasa nk bako je betis ko tu. Xyah jd duta one drop la..elok aku nk beli trs dancel la..pgasas one drop purfume tlg la drop mak janda ni.cam xda org lain kot nk amik

    0

    0
  25. ulatbulu says:

    aku nengok ko nie dah macam elizabeth taylor..ko paham x..umoq dah senja, tp perasan muda..

    0

    0
  26. Triple_j says:

    tak mau la pi, nanti adiknya si rodah tu datang sekali.mcm tak suka la

    0

    0
  27. bunga ogos says:

    RCW gojes sangat. Yg haters tu, kalau tak suka diam je. korang kutuk dia, korang yang dapat dosa. pahala dah banyak sangat ke nak kutuk dia? kejadian Allah swt sempurna semua. then, tuhan BAYAR CASH APA YANG KORANG BUAT SEKARANG!

    0

    0
    • ron says:

      kejadian Allah mmg sempurna..cuma kte je la kne jaga kesempurnaan tu.. klu x jaga tu yg leh jd bahan umpatan..

      sekian ~

      0

      0
      • bunga ogos a.k.a cik ta says:

        alah ni mesti cik ta ni,, sentaplah tewwww.. jgnlah paksa orang tak nak beli,

        tuhan bayar cash ye, hamboiii,, nasihatlah kat diri sendiri, dah pakaian pun macam tak senonoh usia, nnti tuhan bagi cash, kain tersepit dekat eskelator, bogel terus.. cash didunia tau… dengan korset2 sekali tercabut.. kemainnn~

        0

        0
        • bunga ogos says:

          mulut u longkang sangat. jaga jaga dengan percakapan korang. esok jenuh kat padang masyar cari org yang korang mengumpat untuk minta maaf. pleaselah, yang u alls nak sibuk hater RCW kenapa? ada kacau hidup u alls? Yg FS korang tak haters sangatkan? sian ND, divorced time hamil

          0

          0
      • bunga ogos says:

        jadi bahan umpatan means mengumpat=fitnah and dapat dosa kering. lebih baik duduk kat sejadah ye ron. dapat jugak pahala,daripada dosa kering

        0

        0
      • bunga ogos a.k.a cik ta says:

        pergh, ni betul2 sentap ni.. yelah yelah ai join u ye cik ta.. i beli semua perfurmed u, u dont worry k.. senyumlah sikit cik ta ahaks~

        0

        0
  28. bunga januari says:

    diam la kau @bunga ogos!

    0

    0
    • mamaamer says:

      Bunga januari, kau xtau ke bunga ogos tu sebenarnye Ayu Raudah.Kuakaka…nk defence kakak die la tu…mlm tu tema pantai…dpt la kite tengok RCW pakai push-up bra yg Zarina Anjoulie promote tu…

      0

      0
      • bunga januari says:

        hahaha..tp ape2 pun dua-dua macam tahikk!

        0

        0
      • bunga ogos says:

        kau ni melayu sangat ke? sampai nak kaitkan RCW dan AR?? apa tolol sangat u ni? memang mengata org sedap, tp ada bayarannya. cakap tu biar org berilmu beradab. sangatlah jahililiahhhhh

        0

        0
      • bunga matahari says:

        i kawan kepada bunga ogos, i nak bagitau memang bunga ogos tu ayu rodah. dia suruh i diam2 jgn bgtau dia yang tulis semua ni..

        alamak. terfitnah plak.. ops!

        eiiiiii cakap lebihlah bunga ogos ni, patut letak bunga tahi ayam tau,, bekup sgt….

        0

        0
        • bunga ogos says:

          sory bunga matahari. kawan i takda mulut longkang macam u. u keling sangat dengan i, matahari. patulah nama matahari, hati pun hitam. mesti muka hater dipenuhi bintik bintik hitam

          0

          0
  29. rozita che' wan says:

    pas dinner ngan i….sume org leh test i…..i suka sgt…..awwww…..x sabar mnanti detik indah 2….

    0

    0
    • kasanova cari mangsa says:

      yezzaa..camtu la yangg..i tau u mmg suka bab2 check in memana ni..apa2 pon,u mmg sesuai dgn kasanova kl cam i ni..dah lama i tunggu peluang nk jumpa u.ramai yg kata bila u bukak bra,gunung u akan melenduttt.tu yg i nk test sesangat tu yer ke tak.

      harap2 tak la kannn..sbb i tak sggup kalo luar jer tegang,dalam semua melendut.nampak sgt i tertipu.

      anyway,i’ll c u on tht nite.ingat..mkn kacip fatimah byk2 b4 jumpa i.lg satu i nk tanya,dkt u punya anu tu..takde susuk kan?susuk u tu pd muka jer kan dgn gunung berkembar?bkn ape..i takut gak,sbb i xde pengalaman buat projek dgn hantu susuk..takut jd lain mcm..

      0

      0
  30. saya lagi says:

    @ bulan ogos : awak ni kaki kipas bontot ek? tang mane yg “Gojes” tu? Muka RCW ni dah macam muka Mona Fandey. Tau sape Mona Fandey? Tu dukun ilmu itam yg kasi bunuh Datuk Mazlan stail potong2 kerat2 taun 90an dulu tau dak? Muka ketat berbaur jahat. Org yg baik ahlak tak kira artist ke tak takkan dress up mcm RCW ni tau? Our way of dressing speaks million about who we are personally. btw Kpop tak semestinya pakai skirt pendek!!

    0

    0
    • bunga ogos says:

      u cemburu sangat dengan rozita gojes. sebab tu ayat langgar lari. yang u nak kaitkan mona fendy asal? muka u tu macam ambiga u taktahu? kalau haters pun, mulut u yang sumbing tu haruslah diam kalau tak esok i buat senget macam donald duck, ada fahamkan maksud i?

      0

      0
      • Queen.Of.Goldfish says:

        bunga larangan ogos~~~~

        juz shut up!!!

        dari tas tadi da ak dok nengok ko dok cover line baeeeek punya kat cik ita nieh….

        erm was2 ngan identiti ko…

        bunga ogos=cik ita=ayu

        sape sokong…sila like…muahahhaha

        ps=tension baca comment bungan larangan ogos…smua org dia nak marah.haih….

        peace yawwwwww

        0

        0
      • mamaamer says:

        aku dh cakap dh…bunga ogos ni ayu raudah.name je ayu…tp perangai hodoh…same mcm kakak die

        0

        0
        • bunga ogos says:

          mestilah i suka RCW. korang yang haters ni boleh jalan lah~ RCW langsung tak heran dgn korang. mulut mcm bontot ayam

          0

          0
        • Queen.Of.Goldfish says:

          bunga ogos….

          jgn bila kita suka someone 2 melebihi cinta kita kepada-Nya…

          ak tgk kau nie da tlebih taksub da ngan cik ita…

          smua org ko nak marah…

          xbest la camnie yer dik…

          chill suda…

          kteorg xde nya nak jealous2 bagai ngan cik ita 2…

          xdapat pe pon……

          0

          0
  31. jiran Nara.. says:

    Nara kta org tmakan malam gan makcik ni pn tk pe lah,tk dehal punya….

    0

    0
  32. Cik Tan Tin Tun says:

    Owh tidak!! Sapa la yg nk p mkn dgn makcik kampung tua tak sedar diri ni? Baik la aku mkn dgn mak mertua aku yg umuq 73 tahun lg selera nk telan!! Pakai baju nk ketat kt bawah dada so that payudara dia tu boleh tersembul keluar!! Yucksss!! Xkuasa I.. Mmg muka tu dh mcm pondan kt lorong garu!!

    0

    0
  33. rynna says:

    PERHATIAN KEPADA IBU2 D LUAR SANE, JIKA ANAK TERUNA ANDA MEMBELIKAN HADIAH BERUPA ONE DROP PERFUME UTK ANDA, MAKA HATI2 LA! KERANA JIKA ANAK ANDA TERPILIH UTK MKN MLM BERSAMA CIK TA A.KA. DUTA PRODUK INI, DAN ANAK TERUNA ANDA BERUSIA DI BAWAH 25 TAHUN SERTA KACAK BERGAYA, ADALAH DINASIHATKAN UTK MENEMANI @ MEMANTAU PERGERAKKAN ANAK ANDA DIKUATIRI ANAK ANDA TERPILIH SBGAI ANAK IKAN BARUUU…. yeeee haaaaaa….(jgn mare che ta gurau2)

    0

    0
  34. olala says:

    Kalau saye dpt la kan… Rase2 kalau saye pakai baju kurung bley masuk dinner ekslusif tu tak Cik Ta? Takut tk kene ngn majlis je….

    0

    0
    • huahuahua says:

      tau x pe…..bju kurung utk g kenduri je dia kata….len2 ocassion,skirt pendek is a must…..remaja gitu……..

      0

      0
      • Funny says:

        kalau pkai bju krung lg lawa..terserlah keayuan kte sume kan2??…..nk remaja knon..remaja lg kew??hahahaha

        0

        0
  35. dinner? sape2 yang gilakan cik Ta ni boleh la join contest ni..grrr, dinner ngn famili jugak la paling syiookk ;)

    LATEST ENTRY: Updated : Jalan-Jalan Cari Pasal

    0

    0
  36. koiwatikoi says:

    cik ta xmakan malam.dia diet. nanti dia suapkan utk korang je. sape nk disuap2 oleh cik ta? sile lah.

    0

    0
  37. hehehe says:

    x mnt lar kat makcik nie…dah la umur dah nak monopous perangai makin teruk…

    0

    0
    • remot says:

      i pun lagi tak sanggup dinner dgn cik ta, takut ayu rodah join skali, hasut menghasut.. ai tak sangguplah.. isk isk

      0

      0
  38. benci cikta, rodoh n si kembar says:

    aku benci rodoh
    benci cikta kertu
    benci si pemain bola tu.
    semua jenis selfish.
    yg jantan suara mcm itik. yg pempuan gedik mcm ayam serama. puiii!
    tak teringin mkn ngan ko.

    0

    0
  39. Klon Ayu says:

    SEBAGAI RENUNGAN…org yg selalu dikutuk, dihina pasti berjaya dalam keriernya..cthnya RCW..terus melebarkan sayapnya dalam industri seni ..banding dgn artis pujaan anda semua kerana TUHAN maha adil dan maha MENGETAHUI..

    0

    0
    • student bandung says:

      ye mmg..tp pnh terfikir tak karier die yg so-called- berjaya tu adalah rezeki atau dugaan Tuhan agar dia terus tersesat? org nasihat taknak dgr, org kutuk lg buat dek, mcm cabar Tuhan je..tak semua rezeki kita dpt tu ‘rezeki’..kdg2 ujian..nk tgk lebih sesat ke lebih dekat dgn Tuhan..so, RCW ni, ko pk la sndri

      0

      0
      • Klon Ayu says:

        apa bezanya dengan mereka berlakon menjadi watak penggoda atau pelacur yg mana pengarah selalu srh pakai pakaian yg sexy utk sesuaikan watak dan jalan cerita..(realitinya mmg mcm tu) rasanya RCW blm pernah bw watak sedemikian tp ada pelakon wanita lain yg melakukannya…ada bezakah dunia lakonan dgn dunia hidup sebenar mereka dari aspek berpakaian?..kebanyakkan org menontonnya kan?..adakah kerana ianya sebuah lakonan sahaja?..no kan..tak kira apa pun hukum tetap hukum kan?…adakah watak sebagai pelacur kena pakai tudung menutup aurat?

        Kesimpulannya mmg itulah dunia kehidupan artis kan?..lainlah kalau mereka dah bersara terus dari dunia hiburan..

        0

        0
      • student bandung says:

        itu psl siapa suruh jd retis bodoh? tak kira la mmg real life ko cmtu or ko berlakon je utk cmtu, rezeki ko tetap haram n real ko nampakkan ko slut habis..

        RCW tak pernah berlakon jd pelacur suruh dedah, tp realiti die mmg cm pelacur pon pakaiannya..mana lg terok? org suruh baru dedah ke mmg nak dedah sndri? hakikatnya sama, bodoh!!

        cuba jd retis pandai…..

        0

        0
  40. lapikk.. says:

    mkn mlm ngan nek ta pasni beli set bra ombak besarlh nk

    lawan sapa lebih luncit n kabavavo teteknya..

    0

    0
  41. Klon Ayu says:

    RCW..jgn perdulikan mereka yg mengutuk mu..mereka ini semuanya pendengki kerana diri tak secantik kamu..klu mereka ini jd pelakon mcm kamu mgkn terus lupa daratan akibat culture shock..skrg ni tak layak jd artis jd tukang komen kat BN jer lah..kutuk artis itu artis ini…tp realitinya dari pemerhatian saya artis yg mereka puja tu pun peranagi dua kali lima jer..pelik kan..dan majoritinya tak lah sehebat mana pun populariti mereka…mereka mmg silap pilih idola..lagi satu kalau dah namanya ARTIS ..baik mcm mana pun tetap dekat dgn maksiat, zina, minuman keras dan sebagainya yg berbentuk kemungkaran…melainkan mereka telah bersara..

    0

    0
    • huahuahua says:

      ko neh….p.o.y.o……

      0

      0
      • kotakkatik says:

        #huahuahua…. aku tolong bunyikkan… POYO! hahahhaa :P
        tapi kalu dapat makan same ngan RCW,,, aku nak mintak die bawak skali Shahir/Ryzal/Zain Saidin…
        nak begambo ngan dorang… RCW aku x nk… wakakakkaka :D

        0

        0
    • student bandung says:

      siapa kata aku dengki aku tak secantik RCW? aku BERSYUKUR Allah tak kurniakan aku kecantikan sebegitu sbb tak jadi fitnah dunia..dah la fitnah, tak jaga, jadi dosa..syukur ya Allah..aku tidak Kau jadikan cantik, asal ada mata hidung telinga mulut serta akan dan iman cukup la..

      p/s : kalau kata cantik tapi make up tebal mcm pelakon opera pon, bukan natural babe…..

      0

      0
  42. kartikel.com says:

    RCW!!

    0

    0
  43. roni30 says:

    aku lebih rela makan bersama opah drpd rcw

    0

    0
  44. will says:

    nice layout

    0

    0
  45. perkasa says:

    cantik2 pun berak bau busuk jugak,bukannya bau ONE DROP PERFUMES
    kan dia suka ikut tema klu berpakaian…so bg la tema laut ke…tema pantai ke
    sure pakai bikini je ni….

    0

    0
  46. atas pagar says:

    Hahaha ape yg best sgt mkn ngan rcw? x paham la!! baik aku ajak member aku mkn same2 lg best. RCW toksah ssh temankan aku mkn. lalala berdua dgn mu…pasti lebih boring…aku yakin ituuuu……

    0

    0
  47. gigi says:

    “INTIMATE” tuh.hahaha…

    0

    0
  48. zool says:

    Wah dapat makan ngan kak ita tu.. tapi makan pe ek?

    0

    0
  49. minyakwangi says:

    Bagi sayala… cantik lagi Linda Rafar.. umur dia pun lebih kurang Cik Ta ni kan. Anak2 pun dah besar2. Nampak muda remaja lagi dan tak perlu seksi2 lebih2 mekap bulu mata lebih2 pun dah memang cantik. Adik dia Diana Rafar pun tak kurang manisnya. Tapi lagi minat kakaknya Linda Rafar. Tak kurang suami diorang yg pandai belakon dan hensem tapi semua low profile. Nara kalau ada peluang, carila citer terbaru Linda Rafar. Lama tak dengar citernya.

    0

    0
  50. baby says:

    Recession skrg ni..kene bagi makan free bantai je..xyah la nak tengok muka die..pas makan say thank you ..syukur pastu blah balik tido umah ;P

    0

    0
  51. aisha says:

    saya tak sudi mkn dgn cik ta..hehe..
    makan dgn wardina sy sudi walau x d jemput
    takut tambah dosa la cik ta

    0

    0
  52. pria kacak says:

    wow!! my Ita.. i sokong u.mmg Rozita layak jadi duta perfume sebb bau badan Ita yg harum dan menawan akan menarik ramai pembeli…pria kacak akan beli produk rozita. kalau ita jadi duta seluaq dalam pompuan pun pria akan beli beratus2 dozen. x sabar dipilih temu ita..ingat nak melamar sekali time tu..biar pun jarak umur kita 13 tahun

    0

    0
  53. Klon Ayu says:

    Majoriti tukang2 komen kat sini nmpk sgt BEBAL dan ceteknya akal..mcm tau tentang segala hukum hakam dosa pahala ..cth bab pakaian artis yg sexy dan tak tutup aurat menjadi pertikaian mereka.. Saya heran mereka masih tidak memahami apa itu dunia lakonan atau hiburan..tugas seorg penghibur..knp tak kritik adegan peluk dan pegang tgn lelaki dan pompuan islam yg bukan muhrim dlm drama atau filem? kerana ianya sebuah lakonan sahaja?..hukum tetap hukum kan..lakonan hanya ciptaan manusia..so KENAPA PENGOMEN DI SINI TIDAK MENASIHATKAN SAHAJA SUPAYA DUNIA HIBURAN PERLU DIMANSUHKAN TERUS KERANA IA HANYA MENGUNDANG PERBUATAN DOSA…itu baru betul..ini tak suka artis A kutuk dan senang2 jer letak hukum berdosa dan masuk neraka…(ADA CERITA PELACUR PUN MASUK SYURGA) dan knp ada yg arif tentang agama lakukan maksiat?…tp knp anda heran kpd yg jahil agama?..di mana KESEMPURNAAN sebagai manusia itu sebenarnya?…

    0

    0
    • mamaamer says:

      ko ni mesti zaquan kan????kuakaka…tunjok alim konon..alim taik kucing

      0

      0
    • student bandung says:

      der..mmg pon dunia lakonan n retis2 ni kena mansuhkan sbb byk sgt dosa..tp masyarakat taknak der..menurut mereka tutup periuk nasi pdhal dorg tak sedar rezeki tu semua haram and dorg taktau yg rezeki tu kalau halal lagi berkat and Allah tambah berkali gandaaaaaaa…

      tak ckp dia masuk neraka der…mgkn ada amal dia yg akan selamatkan dia kelak..jadi menutup aurat Allah cakap dalam Quran derr..tu psl benda basic tu kena ikut..so now ni bukan kes mengutuk..(altho yes certain org mengutuk)..tapi siapa yg mengundang kutukan kalau tak diri sendiri..taknak org mengata, jgn buat..ni baru manusia kata..ko boleh la bela diri..esok2 dah mati Tuhan tanya ko nak jawab apa?? belum sempat jawab ko dah diheret ke neraka..ada ke Allah akan terima alasan ‘saya takut producer taknak saya berlakon’..pfttt

      pasal si alim pon buat dosa..mmg la..mana ada manusia perfect..kalau hanya si perfect yang boleh menegur, you are about 1500 years late sbb di perfect itu sudah pon wafat (in this case i refer to out prophet kalau ko ni buta agama)..tapi jadi kewajipan manusia lain utk menegur..so either menegor dgn kasar sampai kedengaran mengutuk, or tegor lembut, org ramai ada hak n tanggungjawab..

      ok der? lu chill der..lu tak chill maksud nye lu ni cik ta..atau lu nak sangat kat cik ta..

      0

      0
    • Balik London ke Balik Umrah? says:

      ADA CERITA PELACUR PUN MASUK SYURGA>>yer mmg ada berita.tp sah2lah pelacur yg masuk syurga tu bkn hantu kopek ni.nko yg bebal sbenarnya.nko ingat mentang2 ada citer pelacur masuk syurga,melambak la pelacur2 akan masuk syurga?nko ingat ni citer dipentas lakonan ker?

      kau tak faham ker ini ni semua adalah hukuman tuhan pd rcw yg teramat mempersendakan hukum?baru sgt2 balik umrah..bkn kata baru balik london ke,las vegas ker..diulang… BALIK UMRAH.jgn nko kuar soalan tahap keldai plak nti tanya aku,”org balik umrah tu mmg WAJIB ke tutup aurat?”pastu nko nk jwb..”tak semestinya..”kan?

      mcm ni lah bila dah si bangang agama cuba back up si buta dosa pahala.mmg cengginilah jadinya.cuba kelirukan minda peminat dgn tuntutan industri seni>seolah2 telanjang bulat pon takpe.sbb tuntutan industri.kalo nko jahil,jgn la nko heret skali org lain supaya jadi jahil mcm nko.kalo semua keadaan kau main HALALKAN SEMUA atas alasan tuntutan kerjaya sbg artis,nko tak layak jd khalifah dimuka bumi allah ni.kau tau tak manusia ni dilahirkan sbg khalifah allah?dan kau tau tak apa tugas seorang khalifah?

      susah aku terang kat nko ni.ntah2 khalifah pon nko tak tau menatang apa.buang masa aku je !

      0

      0
      • Klon Ayu says:

        Khalifah akhir zaman …engkau kah konon khalifah tu?. Aku tak terfikir pun utk layak ke arah itu..Khalifah atau pemimpin yg ada skrg pun masih tak layak memimpin kerana keluarga sendiri pun masih tidak terpimpin.. Org yg pandai ckp psl agama mcm ko ni lah yg selalunya tersasar..tapi menganggap diri tau serba serbi tentang hulum hakam..ko tau ka blog BN ni fokus kepada dunia hiburan semata-mata? Persoalan saya pun engkau tak terjawap lg.. engkau dah melencong ke negara anta beranta.. soalan saya mudah saja..mcm mana kamu nak jdi khalifah..Inilah susahnya kalau menganggap diri tahu sgt ttg agama (tp msk blog hiburan juga)..awak salah tempat.

        0

        0
  54. ko tak nak, aku nak... says:

    hehe…kalau ramai tak nak, aku nak…
    1. mkn free (ye la kan)
    2. bleh tgk cik ta dekat2….geram tgk cik ta ni….minat tak minat lain citer

    dah tu je….hehe

    0

    0
  55. gayah senyum says:

    takde asli dah makcik ni.xhingin nokkk~

    0

    0
  56. nehi. says:

    saye nak saye nak…tpi sblum tu saye nak tau nanti nak dinner tu tema ape ye cik ta? tkmoh laa tema kpop tau..i tk pakai skirt pendekkkk….

    0

    0
  57. awanie says:

    dia ni ak xtaw la kat mana tang lawo nyeee..muka plastik je..body?ala breast besar sebab dah ada anak dua..pastu nak bangga badan dia sexy..eeiiyyuuwww..menyampah baca statement dia..;adik beradik sy semua badan macam ni..tp sy dikira paling gemuk lam adik beradik sy..;boooo..!!

    0

    0
  58. saya lagi says:

    Calon2 Artis Sengal nak Mampos!! didahului oleh
    1. Ayu Raudah
    2. Rozita Che Wan

    Syarat2 kelayakan : Mulut & perangai sebusuk tangki septik Indah Water muahahahaha

    0

    0
  59. RCW! kalu saya menang… tolong bawak SHAHIR.. takpon RYZAL…takpon ZAINSAIDIN taw!! hehehe…
    teringin nak begambo ngan dorang! :D lalalalala~

    0

    0
  60. lolok says:

    walaupun dia tua, tapi cantik n langsing. cantik sebab pandai bergaya n tutup kedut diwajahnyerrr

    0

    0
  61. kasut putih says:

    apa yang dimaksudkan dengan cantik? rupa? potongan badan? tak terfikir ke dia mengeksploitasi atau dieksploitasi oleh sesetengah pihak.. hmm..

    0

    0
  62. shahir punya mak says:

    tak hingin dowhhhhhh…..

    0

    0
  63. zmj77 says:

    apa pekdahnya makan ngan rozita che wan eh ??

    0

    0
  64. eriyana says:

    kalu tgk komen2 kt BN nie,berlambak duk kutuk2 RCW…….tp si makcik selamba je ckp…..”sy xkesah ckp2 org….yg penting sy maintain seksi & seksa gitewwww”

    0

    0
    • Lagubestbest says:

      Ni la cara cik ta cari makan u all tak tau ke? Baya dia ni artis lain susah dah nak dapat sponsor duta itu ini, tapi cik ta maintain sebab.. Cik Ta suka perfume sebotol seminggu, jadi kena lah dengan one drop. Cik Ta badan slim jadi kena lah dengan produk langsing. Cik ta suka manjakan diri buat manicure, jadi kena la dengan spa2. Cik ta suka baju lawa2 macam anak dara, jadi kena la dengan butik pakaian cantik. Cik Ta suka jejaka muda, jadi kena la dengan skop tugas paparazzi yang memang cari cerita macam ni. Humm.. semua hobi dan kesukaan Cik Ta boleh jadi rezeki buat dia.

      0

      0
  65. bagi free makan ngan dia ni pon aku x nak !!! ha3

    0

    0
  66. puieartwork says:

    Penggunaan media internet amat berleluasa sekarang, tetapi bagi membangunkan laman web memerlukan modal yang besar akan tetapi pembangun laman web tidak perlu risau lagi kerana pihak kami menyediakan produk untuk membangunkan laman web dengan harga terendah.
    tawaran promotion dari 18 hingga 22 januari 2012
    PRODUK crazee… promotion web development package dengan harga terendah
    . Pakej yang ditawarkan adalah seperti berikut.
    Pakej pertama-RM99.00
    1. Unlimited bandwith
    2. Unlimited storage
    3. satu domain com/net/biz
    4. Antivirus protection
    5. 99.99% server uptime

    Pakej kedua-RM149.00

    1. Unlimited bandwith
    2. Unlimited storage
    3. satu domain com/net/biz
    4. Antivirus protection
    5. 99.99% server uptime
    6. with cPanel

    Tawaran ini hanya terhad kepada 50 orang yang terawal sahaja. Jangan lepaskan peluang anda dapatkan sekarang dengan harga terendah. Memang bebaloi-baloi..
    Cepat-cepat hubungi saya di talian 019-9134904(taufiq) sementara masih ada.

    produk ini boleh digunakan oleh sesiapa…contohnya kepada blogger,pembangun laman web dan sebagainya .kepada yang mahu menjimatkan wang bg membangunkan laman web apa tungu lagi hubungi dan pm saya di talian 0199134904(taufiq)

    0

    0
  67. anti keturunan che wan says:

    mkn mlm dgn rozita?xteringin pun.mcm bagus je..adik beradik same.breast besauuuuuuuuuu punyeeeeeeeeee….bluekkkkk..nak muntahhh..

    0

    0
  68. kamal says:

    ala…stakat makan malam bersama wtpe lainlah tido malam bersama..baru syok..hahahaha

    0

    0
  69. ribbon says:

    bile abg nara nk turunkan iklan nie..stp kli bkk terus je xde mood…

    0

    0
  70. reban kamben says:

    Hahaha.. X sior nk mkn dgn macik gedik poyo ni..puii…xsedo diri dh tua..dlu mude xdpt nk bergaye..dh tua trus jd x sedo dirik! Malu la sket MACIK oiii!!

    0

    0
  71. awek cun giler tapi tak giler says:

    Haha.. X sior nk mkn dgn macik x sedo dirik ni.. Dlu mude xdpt bergaye cmni..sbb tu bile dh tua trus culture shock! Buuuu … Puiii!!

    0

    0
  72. awek cun giler tapi tak giler says:

    Haha.. X sior nk mkn dgn macik x sedo dirik ni.. Dlu mude xdpt bergaye cmni..sbb tu bile dh tua trus Haha.. X sior nk mkn dgn macik x sedo dirik ni.. Dlu mude xdpt bergaye cmni..sbb tu bile dh tua trus culture shock! Buuuu … Puiii!!culture shock! Buuuu … Puiii!!

    0

    0
  73. n o n a m a n i s :) says:

    drpd g dinner dgn RCW, baik g dgr ceramah UAI…ade gak faedah…ye x? hehehe

    0

    0
  74. ProudMalaysian says:

    hehehe
    wahai peminat RCW
    tunggu ape lagi
    serbu a produk tu
    hehehe
    mane tau ade peluang korang

    heymoneymaker.blogspot.com

    0

    0
  75. JoeJoe says:

    Why in Allah’s name do I want to have dinner with this gatal cougar homewrecker with NO real talents nor achievements whatsoever…en tunggu, kalo pakai mekap setebal waffle selama 20 jam sehari tu kire achievement ke?

    0

    0