Written by serenity | August 11th, 2015

Pelakon lelaki ini bercinta dengan seorang pelakon wanita yang cantik dan hubungan mereka diketahui ramai, malah berlangsung bertahun lamanya. Mujur juga kemudiannya dia berkahwin dengan teman wanita lamanya itu setelah terbabit dengan satu kontroversi.

Namun terdapat screenshot yang kami terima menunjukkan perbualan terbaru pelakon lelaki itu dengan seorang wanita yang tidak dikenali.

 photo 11881619_835067183249973_1677236177_n.jpg

Dalam perbualan mereka, pelakon lelaki itu memberitahu seorang wanita yang tubuhnya mantap dan dia juga khabarnya mahu membelanja wanita yang menarik perhatiannya itu membeli-belah.

Tidak dapat dipastikan sama ada screenshot ini benar atau tidak. Mungkin juga orang lain menggunakan gambar dan menyamar jadi pelakon itu. Mungkin juga ada pihak yang mengedit screenshot untuk menganiaya beliau seperti yang selalu didakwa oleh para artis bila kantoi.

Apa yang pasti, kalau betul, memang kasihan isteri beliau yang baru melahirkan anak mereka itu.

Let’s join our Mask Parade this Friday!!!! It’s free…just wear your own mask n costume..

Posted by Malaysia International Mask Festival on Sunday, 9 August 2015

45 responses to Pelakon Lelaki Sudah Beristeri Mengorat Wanita Lain Di WeChat?

  1. ***** fizz fairuz pendek says:

    Fizz fairuz

    0

    0
  2. akukeranijambu says:

    fizz fairuz ler ni.

    0

    0
  3. honey says:

    bawak2 la bertaubat. kesian kat isteri.. yg pempuan tu pn satu :P hermmmm

    0

    0
  4. markonah says:

    Fizz Fairuz ke?

    0

    0
  5. Lovelyvic says:

    Klue senang sangat… fiz fairuz.

    0

    0
  6. myA says:

    entah kenapa ku rasa lebih baik abg nara/admin bgtau terus jek nama pelakon tu..daripada sebut “pelakon lelaki ini” tapi gossip yang ditulis satu malaysia boleh agak siapa orangnya..nak cover nama tapi cerita lain dikupas abes..

    0

    0
  7. aku says:

    fizz fairuz..?

    0

    0
  8. ML says:

    Mcm fizz fairuz je

    0

    0
  9. Biskut says:

    trus trang jer la ckp fizz fairuz. nk berteka teki la plak….anyway, susah mana pun nk letak gmbr artis kat profile pic. aku pun blh letak gmbr angelina jolie kat profile pic aku then buat cita mengada2 mcm ni.

    0

    0
  10. Gee says:

    Aku rasa fizz fairuz lah

    0

    0
  11. aku tetap aku says:

    kalau betoi la fizz fairuz mmg naya lah elmy nadia. kesian.. too much dugaan dlm life. elmy tak kisah berbadan besar sebab anak tp fizz pulak dh buat perangai.

    0

    0
  12. Anti Jantan Gatal says:

    Sian la si elmy, dia sibuk bpoya2 dgn betina lain. klu ko suka body mantap mcm tue, suruh la bini tue diet. tak payah cari betina lain yg sah2 nak duit ko jer.

    0

    0
  13. Bo says:

    eik!! tadi saya baca panjang sikit, siap bagi tahu bercinta dgn pelakon wanita bertahun lamanya pastu bertunang dgn org lain.. tup tup lepas satu kontroversi, dia putus tunang dan kawin dgn kekasih lama.. tetiba takde dah perenggan tu hehehe.. laju je edit!

    0

    0
  14. kelolo says:

    tengah main golf di cameron highland… let’s serbu ig fizz fairuz to see if this is true he was in Cameron Highland, ever…

    0

    0
  15. cik piNgu says:

    ohmai.. fizz fairuz??

    0

    0
  16. Mak ngah alimah says:

    Sian karipap da lemau la ni.
    Patutla fiz nk cari kuih lain…
    Hhahhahaahah

    0

    0
  17. Abg Joe says:

    Almy, dah lama aku menanti saat ini. Aku ingin memperisterikan mu.Lupakan Fiz Fairuz. Dia hanya ibarat lumut di batu percintaan kita. I love u, itu ungkapan dihati.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    wechat sape2 pun boleh menyamar,bukan nak backup pizz pairuz ni haha.

    tp kalau whatsapp ke at least boleh check phn num kan.

    lumrah dunia retis biase lah uols.

    0

    0
  19. Kacang Fizz says:

    Muka dh la x ensem. Perangai tu kasi ensem sikit. Suka ckp besar dia ni. Perasan byk pempuan suka dia sblm kawin dgn Almy dulu. Anak dato la, anak tan sri la. Phuiii… igt anak2 org tu xde taste ke. Belanja la bini hang tu g london weight management. Bangang

    0

    0
  20. sempoi says:

    mentang2 bini body besar dan tak cntik mcm dulu,senang2 je puji body org lain mantap…phui…menyampah aku dgn jantan mcm ni…almy x kisah berkorban sbb nk bf baby die,sanggup bdn besar dan akan diet kemudian,jantan ni lak buat hal…cukup la almy terima ko balik pas ko tglkn die dan bertunang dgn org lain…

    0

    0
  21. Udah2 la says:

    Weii..bru bg clue tu.,jgn wat ftnah.x nmpk ngn mata sndri,ftnah nmanya.yg c nara pn,nk suh org brteka teki..jgn klurkn statemnt tu klu x pasti atau tmbah dosa jek

    0

    0
  22. Anonymous says:

    sapalah pembikin cerita yg sengaja nk menghancurkan rmhtgga mereka ni?..
    ini mungkin rekaan semata.kalau benar just show your face to the world..entah2kau bekas tunang fizz fairuz yg dah pecah tembelang yg dah kawin tu..mungkin inilah masanya kau balas dendam..cemburu fizz bahagia skg?? insaflah..

    l

    0

    0
  23. Abg Joe says:

    Abg Joe rasa Fizz Hensem, tp x sesuai dgn Almy. Almy kalo dgn Bg Joe baru ngam. (Malu pulak rasa hati mengaku cinta)

    0

    0
    • Jah kilang biskut marie says:

      Abg joe pfuhhh dahsyat ayat u .
      Ada banyak karipap pat luar tu ., tak yah la nk yg org punya.
      Apa kata g kedai beli yg baru.
      Aman sikit dan lebih sedap

      0

      0
  24. whateva says:

    Artis ni memang pandai berlakon even dekat actual life pun masih pandai guna bakat berlakon. Diorang (xsemua) ingat diorg public figure dah bagus, boleh dapat semua pompuan yg dia suka.adik2 yg baru nak merasa dunia, jgn disebabkan die artis cepat sgt u nk pcaya sampai tgadai semua.

    0

    0
  25. Lara says:

    Jom boikot jantan macam ni. Kita protes takmo tengok cerita lakonan dia lagi, dasar jantan tak kenang budi. Benci betul aku la jantan yang tak appreciate bini separuh nyawa bertarung melahirkan anak, badan mental segala rosak, tapi kau sedap2 menggedik ngan betina lain. Betina pulak gediknyaaaa lahai suka naw naw orang nak belanja shopping yer? cikaro betul.

    0

    0
  26. Anonymous says:

    abg nara bagitau kitalah sapa yg tunjukkan whatsapp tu..sapa2 pun boleh bikin crita..ngapa abg nara post tak agak2..pas tu hint hint pelakon yg menggatal tu.takut ke nak ckp terang2 padahal
    dah ketara siapa..nak kita berteka teki ke? be gentlemanlah nara..berani tulis berani tanggung
    peace!!

    .

    0

    0
  27. Anonymous says:

    BAGI PANDANGAN AKU, PESAN KAT AMY KITA SEBAGAI PEREMPUAN PERLU JAGA KECANTIKAN LUAR DAN DALAM LEPAS BERSALIN. RAMAI ARTIS LEPAS BERSALIN NAMPAK SLIM…LU PIKIR LAH SENDIRI. ..EHEM…EHEM….

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Bagi pandangan aku, lepas bersalin amat penting jaga kecantikan luar dan dalam almy….ramai artis wanita yg lepas bersalin nampak slim…sendiri mahu ingatlah …. ramai retis yg lawa2 lepas bersalin malas nak sebutlah…

    0

    0
  29. anon says:

    Once a cheater always a cheater. Perangai manusia mmg susah sngt nak berubah. Kalaulah betol fizz, kesian pulak kat almy. Dah lah dulu seblm kawin, berkali2 & bertahun duk makan hati dgn perangai fizz.
    Ade yg kata sb tubuh almy dah gemuk yg fizz layan org lain. Actually, it has nothing to do dgn tubuh or rupa bini, but it has everything to do dgn perangai laki. Neighbor aku, wife dia mmg tersngt cantek, bodi pun mmg lawa, tapi hb dia tetap jugak berpoya2 dgn perempuan lain. Dah mmg dasar mata keranjang…… Ape2 pun hrp2 bukan fizz or mana2 artis yg dah kawin lah…..kesian kat bini

    0

    0