Written by Bella | July 20th, 2017

Filem Polis Evo sudah dua tahun berlalu tetapi fenomenanya sehingga hari ini masih lagi hangat diperkatakan. Susulan sambutan hangat untuk filem pertama, pihak Astro Shaw telah mengumumkan mereka bakal menghasilkan filem Polis Evo 2 yang masih lagi dibintangi oleh Shaheizy Sam dan Zizan Razak.Walaubagaimanapun, peminat filem tersebut masih tertanya-tanya siapa agaknya yang akan menjadi heroin Polis Evo 2?

Baru-baru ini, pelakon Indonesia yang popular menerusi siri filem Syurga Yang Tak Dirindukan, Reline Shah telah memuat naik video bersama Shaheizy Sam menerusi Insta Stories beliau. Terdapat rakaman yang menunjukkan beliau dan Shaheizy Sam sedang menjalani latihan untuk watak polis.

Ia sekaligus mengiyakan bahawa Raline bakal berlakon didalam filem Polis Evo 2, mungkinkah Raline akan membawakan watak heroin?  Apa pendapat anda?

_____________________________________________________________________________

0718-my-beautifulnara-800x600

Abang Nara ada berita baik nak kongsi dengan korang nie. Bermula dari hari ini sehingga 23 Julai, korang boleh dapatkan 20% pulangan tunai atau cashback sehingga RM100 apabila membuat pembelian menerusi ShopBack . Tak kisahlah korang beli kat GoShop ke, Expedia ke, Foodpanda ke, Zalora ke, FashionValet ke. Nak beli tiket MalaysiaAirlines pun boleh. Secara keseluruhan ada 20+ kedai online yang terlibat dengan offer awesome ini. Syaratnya, kena beli guna kad VISA. Inilah masa terbaik untuk bershopping! Jangan lupa muatturun applikasi ShopBack kalau guna smartphone. Cepat-cepat sebelum offer ini tamat.

24 responses to Pelakon Indonesia Raline Shah Bakal Heroin Filem Polis Evo 2?

  1. Evo6 says:

    malaysia dh xda pelakon yg berbakat ke?

    13

    0
    • iq says:

      dengan penambahan seorang pelakon indonesia, barulaah filem kita level *international, ye dakkkk. asal ambik indo, singapore tue consider international….think out of box

      16

      1
    • Takpela says:

      Mmg ada pelakon brbakat. Even tk berbakat pn laku diambil producer. Ok la tu perbagaikn bakat luar n dalam. Ni naikkn lagi semangat yg kurangz bakat lakonan tok tingkatkn ilmu lakonan tok bersaing. Mcm movie america knape mereka ambil jackie chan dari hongkong sedangkn mereka ada pelakon american born chinese. Open minded la sikit baru maju dgn sihat.

      13

      0
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      takde…kalau ada pon ini tk boleh itu tk boleh menyusahkn pengarah aje huh ! indonesian actress is the best…!!

      0

      1
    • Mat Ronggeng says:

      Dik non, dik non sekalian… Meh sini abang nak cerita. Ini adalah strategic planning nak laku kan filem kita di Indonesia. Taktik ni diguna pakai filem Hollywood, Bollywood dan Tamilwood. Contoh cerita keling Kabali tu, dia amik Rosham berlakon… Just cameo appearance je. Then media Malaysia kecohkan cerita Kabali tu amik Rosham berlakon. Berebut Senggal Senggal kat Malaysia tu gi tengok wayang keling… Kembang lubang hidung Rosham Noor di keldai kan Tamilwood.
      Ceh… Taktik halus promosi tu. Contoh kat Hollywood, diaorang sengaja masukkan Fan Bing Bing dari china (sila Google actress cantik China ni) dlm movie diaorang. Fan Bing Bing berlakon tak sampai 2 minit je… Lepas tu diaorang buat promosi gila gila kat China nak capture market benua China…. I read this in TIME magazine. Gila – kalau diaorang dapat capture market China… Untung besar. Tu pun cameo appearance Fan Bing Bing untuk pasaran China. Pasaran international kena edit babak 2 minit tu. Fan Bing Bing admit that her role is so small and she being used for China market. Then dia berazam akan jadi heroin filem Hollywood for the next 2 years….
      So tak salah amik pelakon yg cantik dari seberang kalau filem tu boleh penetrate Indo market. As we know, filem Indo banyak yg masuk TV and panggung di Malaysia. Tanpa sekatan. TV3suku siap ada slot Indo petang petang nak hibur kan maid Indo dan PATI PATI Di Malaysia ni. Filem dan lagu malaysia susah nak penetrate market diaorang sebab ada sekatan. BODOH nya Malaysian yg minat cerita Indo.

      So message yg saya nak sampai.. kita kena ada jatidiri yg kuat. Be proud that the movie is made by Malaysian production house. Walaupun balik balik hero yg sama Aaron Aziz… Fattah Amim…hmmmm.
      Kesimpulan nya pengarah filem no ada strategic planning dia utk masuk panggung Indon.

      So, are we at the same wave length now??

      1

      0
    • Anonymous says:

      meroyan la si syatilla tu!!!!

      0

      0
  2. Meatball says:

    Nape x pilih Agnes Monica atau Luna Maya??lg sesuai.X kenal sgt la awek ni.

    0

    14
  3. Anonymous says:

    cantik oo raline shah..dulu dia teman istimewa tmj.. zaman tmj kurus tu lah

    14

    0
  4. Oopssyeah says:

    Raline ini ex tmj ke atau adik tmj. And faliq jugak kan tak silap. Pernah tengok gambar.

    7

    0
  5. nok gebuzzz says:

    dia ni mmg cantik dan berbakat….ok la dari diaorg pilih mira filzah atau lopa…

    20

    0
  6. nina says:

    DIA MEMANG CANTIK….tu je mampu cakap

    7

    0
  7. kemboja says:

    Dia budak johor la.. ttgl jer kat indon..

    2

    0
    • c says:

      dkt wikipedia dia..x sebutpun “Johor”…mana lak sesat kt Johor..agak2la..nk femeskn negeri sendiri…brdrh melayu tu adalah sebut…melayu mana x tau..lah…
      melayu piang ke.
      melayu deme ke.
      melayu iyolah ke.
      melayu kecek ke
      melayu mu ke..
      melayu hang ke..

      pendek kata ada drh melayu..x ada sebut pun Johor.

      2

      1
  8. krissy says:

    Dia ni mak singapore bapak indo.Datuk belah ayah dia orang Malaysia.Yes ex TMJ dan SM Faliq

    10

    0
  9. Doppelganger says:

    Eh!!! doppelganger kawan skolah i Ashley selvi

    2

    0
  10. Ros says:

    Dia mmg boleh belakon. 8 juta kali better dari lopak loser tu. Kepak2 kecoh sana sini jual tudung yg dia je pakai dalam seantero dunia pastu bajet dia trendsetter. Pui.

    5

    0
  11. Ros says:

    Langit ngan bumi nye beza raline ngan chrystan. Lol.

    3

    0
  12. jamilah says:

    chrystan mmg ler anak billionaire
    tapi dia ni lagi lawa wehhh
    still, chrystan look cool
    which she look better than marionnnn caunter…yang nampak sangat bertuhankan fashion dan rambut adalah assetku paling berharga…
    Moga dapat hidayah…kesemuanya

    5

    0
  13. Melati says:

    Pelakon Malaysia Neelofa tahi lalat jijik tu pun org ckp cantik , pastu berlakon cam kayu … sebab tu pelakon Malaysia merosot yg cantik2 mcm Amyra Rosli diketepi kan yg pandai kipas & penipu cam Neelofa tahi lalat jijik diutamakan , rosak lah pilem melayu …

    6

    0
  14. mak jemah says:

    aku sorang ja ka perasan dia mcm neelofa…terkejut mak…ingt neelofa pon dah xpakai tdung td….

    0

    2
  15. nyonya says:

    Dia nih cantik and highly educated. Lulusan NUS dulu… ckp english mcm air beb…. anak pak duta tak silap..

    2

    0
  16. Lol says:

    Doppelganger yes!! They look alike

    0

    0

Leave a Comment

Optional