Written by AbangNara | January 24th, 2017

Sehingga ke hari ini, Pekin Ibrahim tidak pernah memperkenalkan wajah kekasihnya yang bernama Iman. Menurut Pekin, kekasihnya itu adalah seorang model dari London. Kalau dah nama model, sudah tentu cun melecun sehingga boleh menyebabkan kecemburuan orang ramai. Menariknya, ada sesetengah pihak telah menghantar mesej peribadi kepada Pekin di laman sosial Instagram dengan meletakkan artikel sebuah blog mendedahkan identiti Iman yang menipu ramai lelaki sebelum ini.

pekin ibrahim

Abang Nara pernah terdengar kisah penipuan membabitkan seorang wanita yang super duper cantik sehingga ramai artis lelaki tersungkur ditipu olehnya. Namun anda semua tak perlu risau. Kekasih Pekin Ibrahim yang bernama Iman ini bukanlah wanita tersebut. Pekin sebenarnya telah pun bertemu dengan Iman dan membawa kekasihnya itu bertemu dengan ibunya. Jadi ini bermakna Iman memang wujud. Kata Pekin:-

Saya tidak faham kenapa mereka menuduh Iman yang bukan-bukan. Kononnya, Iman pernah menggunakan nama lain seperti Elina, yang juga pernah menipu beberapa aktor lain.

Kemudian, mereka juga kata kekasih yang saya umumkan di media sebelum ini sekadar imaginasi saya. Kalau begitu, siapa pula Iman yang saya bawa berjumpa dengan ibu? Rasa kelakar pun ada dengan dakwaan pelik sebegini.

pekin

Jadi para peminat Pekin Ibrahim tidak perlu risau. Iman memang wujud dan mereka berdua bakal berkahwin tidak lama lagi sekiranya tiada aral yang melintang. Kemungkinan besar si penipu yang pernah mengecohkan dunia hiburan satu ketika dahulu adalah orang lain. Semoga hubungan Pekin dan Iman akan berkekalan sehingga ke jinjang pelamin. Sama-sama kita doakan. Sumber Berita Harian.

20 responses to Pekin Ibrahim Kesal Kekasih Dikatakan Hanya Imaginasi & Pernah Menipu Aktor Lain

  1. aku says:

    dh mmg mcm sesuatu sangat..mmg patut la org buat spekulasi mcm2

    12

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Memang sesuatu sangat…
      Instinct aku kata dia bakal kena tipu..

      AKTOR kelahiran negeri Che Siti Wan Kembang, Pekin Ibrahim dikatakan sedang hangat bercinta dengan seorang wanita asing yang menetap di London.

      Menurut sebuah laman berita, wanita yang dikenali sebagai Iman itu merupakan seorang model antarabangsa dan juga pelukis. Difahamkan, wanita berkenaan telah pun memeluk Islam.

      Pekin Ibrahim Bercinta Dengan Model Dari London?

      Malah desas-desus ini telah diakui oleh Pekin sendiri melalui kenyataannya kepada laman berita tersebut.

      “Ya, saya sedang berkawan secara serius kira-kira enam bulan dengan seorang wanita yang bekerja sebagai model dan pelukis di London.

      “Saya selalu jumpa dia di sana jika kelapangan dan dia juga sudah beberapa kali datang ke Malaysia.

      “Alhamdulillah dia juga sudah memeluk agama Islam dan menggunakan nama Iman,” katanya.

      Pekin Ibrahim Bercinta Dengan Model Dari London?
      PEKIN IBRAHIM
      Meskipun kisah percintaannya berjaya dihidu oleh media tempatan, namun Pekin memberitahu dia tidak bersedia untuk mendedahkan perhubungan itu kerana menghormati permintaan kekasihnya.

      “Saya tidak boleh dedahkan identitinya kerana dia terikat kontrak dengan beberapa jenama terkenal. Dia juga minta saya merahsiakan perkara ini hingga dia tamat kontrak tersebut.

      “Insya’Allah, kalau dia dah sedia, saya tidak kisah untuk berkongsi kepada umum tentang hubungan kami,” jelasnya.

      Jelas aktor yang berusia 35 tahun ini, dia seorang individu yang bersikap terbuka dan tidak gemar menyembunyikan sesuatu yang berlaku.

      “Saya terbuka jika ada yang bertanya, masa saya bercinta dengan Uqasha dulu pun saya tidak pernah mengelak jika wartawan bertanya.

      “Bagaimanapun, kami hanya merancang dan tuhan yang menentukannya,” ujarnya.

      Semoga perhubungan yang terjalin kali ini membawa ke fasa yang lebih baik dan tidak mengalami ‘nasib malang’ seperti kisahnya dengan pelakon Uqasha Senrose. – MYNEWSHUB.CC

      4

      0
    • Anonymous says:

      Kekasih gelap perkin…seraaaaaam..

      5

      0
  2. Anonymous says:

    Adehh sila mereput la…

    9

    0
  3. melati says:

    Cukup lah Uqasha Senrose yg tunggu tunang Imaginasi..!! sampai buka Tudung…nanti Pekin pun tunggu nk buka aper???.. (takkan nk buka pekong didada)… saya kesal kenapa ko nk poyos benda yg tk Wujud, kalau btol Gambor maner??? setakat citer memang kehebatan org Melayu…wakakakakakakakakakakkaaaaaaa…

    10

    0
  4. kuning says:

    mana Iman tu, tunjuk ler

    5

    0
  5. LioLioLa says:

    mcm personality disorder je. just saying…

    4

    0
  6. kesian pekin says:

    iman tu memang tak wujud kot…sbb dah kecoh iman tu menipu guna gambar model cantik..banyak dah artis yg iman tu dah game..antaranya, idris khan…dulu pun idris khan tangkap cintan dgn iman , nasib baik la dia cepat sedorrr…hahaha…tapi pekin ni pelik, agaknya dia dah malu kantoi tapi tak nak mengaku kalah jugak…lahaiii…sekarang pun iman dah deactivate account dia..suspicious..kesian tgk pekin….

    satu je cara nak elak org buat spekulasi, tunjuk je la gambar iman tuu….tapi pekin susah benorrr nak tunjuk…kat situ dah nampak pelik nya kihkihkih

    7

    1
  7. Anonymous says:

    Name pekin tu nama betul dlm ic ke…tk prnh dgr lagi org melayu nama unik gitu…kalau nama mat salleh perkin biasa dh dgr..

    1

    0
  8. AdaAkuKisah says:

    What so eva

    0

    0
  9. hazelnut says:

    Who cares???? Dia ni popular sngt ke??? Lantak ko lah nak bercinta ke nak kawen ke….

    5

    0
  10. saw says:

    Bapa siapa ni? sruh balik rumah

    0

    0
  11. itik peking says:

    Iman tu tak wujud..hahaha
    biasalah pekin ni mana la org sebut nama dia pun..
    artist kan byk kelentong semata2 nak nama mereka org sebut2..hahahaha

    0

    0
  12. Hello kutty says:

    Kesian ko pekin.. Mcm kn hebat sgt berlakon.. Thp2 berlakon sendu mat rempit bole la.. Bercinta pon nak bajet2 model.. Hahaha

    0

    0
  13. misterii.... says:

    Persoalan nya skrag .Siapa IMAN ? Di mana IMAN?? wujud ke IMAN??
    ermmmm……

    0

    0

Leave a Comment

Optional