Written by Bella | February 26th, 2016

Pekin Ibrahim boleh dikatakan agak berjaya juga dalam bidang lakonan dan mempunyai pengalaman yang cukup lama dalam arena seni.  Namun,  beliau tidak begitu bernasib baik dalam percintaan.

Walaubagaimanapun,  Pekin tidak mahu terus berduka dan kini dalam proses untuk mencari teman hidup. Pekin juga memberitahu beliau sudah bersedia untuk memikul tanggungjawab sebagai seorang suami.

Malah, beliau sedang mengenali hati budi beberapa wanita tetapi masih belum di fasa yang lebih serius.

Saya ada perancangan untuk tamatkan zaman bujang tahun 2016. Kehendak itu ada tetapi saya masih belum berjumpa jodoh lagi. Saya mengakui yang saya ada mengenali dan berkawan dengan beberapa orang wanita tetapi semuanya masih belum di tahap serius.

Namun begitu, saya selalu bersedia untuk menggalas tanggungjawab sebagai seorang ketua keluarga. Jika saya berjumpa gadis pilihan saya kelak, tanpa membuang masa saya akan terus berkahwin dengannya.

Setiap orang sudah ditentukan jodoh mereka sejak daripada lahir.Teruskan berusaha dan berdoa,pasti jodoh itu akan tiba jua.

Sumber Berita : Astro Gempak

7 responses to Pekin Ibrahim Akui Sudah Sedia Untuk Jadi Suami : Mahu Kahwin Tahun Ini

  1. Anonymous says:

    MARRY ME ISABEL BASHA

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Mcm hensem siap ckp tgh knal beberapa wanita..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    ko tak yah promote diri la.. diam2 sudah.. sampai masa kawin.. ni sibuk2 cite dari dulu, kawin tak gak…

    1

    0
  4. Anonymous says:

    dah puas sondol uqasha kawen nya ngan org lain

    0

    0
  5. Nonna says:

    Semua org sedia nak berumah tangga. Soalannya ada ke yg hendakkan awak? Asyik2 topik yg sama si Pekin ni……get a life bro?

    0

    0
  6. Anonymous says:

    bukan minat sgt artis ni…dan bukan nak back up…
    tp dah wartawan tanya…dia hanya jawab soalan wartawan…wartawan pun nak penuhkan diorang punya slot gosip…rilek2 sudah…:)

    0

    0
  7. memori cinta suraya says:

    ala pekin..tgk umur ko mmg le dh bersedia utk berumah tangga..dh bole beranak pinak pun…ayt x boleh blah “sedang mengenali beberapa wanita”…ayat nak gempak jer..ntah2 semua tu anggap ko kwn je kot…mamat ni nak yg hot jer…ntah2 memilih…

    0

    0