Written by Bella | July 29th, 2016

Selepas putus tunang bersama Uqasha Senrose, ramaiyang tertanya adakah Pekin Ibrahim sudah patah hati kerana beliau seakan hidup sendiri tanpa wanita di sisi.

Walaubagaimanapun, sejak beberapa hari lepas ada yang mengatakan Pekin sebenarnya sedang hangat bercinta dengan seorang wanita yang berasal dari luar negara.

Tidak mahu terus berahsia tentang kisah peribadinya, Pekin akhirnya mengakui beliau sudah lebih daripada setahun menjalinkan hubungan dengan seorang wanita berasal dari London dan hubungan mereka agak serius.

Jelas Pekin, kekasihnya itu merupakan seorang model di London yang sudah memeluk Islam.

Memang betul wanita seperti yang didengar itu adalah kekasih saya yang berasal dari London. Kami sudah berkenalan lebih kurang setahun dan sudah enam bulan kami serius.

Sebenarnya saya tertarik untuk mendekatinya kerana dia sudah memeluk agama Islam dan nama Islamnya ialah Iman.

Wah, boleh tahan juga Pekin Ibrahim mengorat bukan? Boleh dapat wanita daripada luar negara lagi. Hehe..Alhamdullilah.. Semoga hubungan Pekin Ibrahim dan kekasihnya itu dapat berakhir di jinjang pelamin.

Sumber Berita : Media Hiburan

29 responses to Pekin Ibrahim Akui Sedang Hangat Bercinta Dengan Model Dari London

  1. kentut buih coca cola dan panadol says:

    sapa nak kentut buih coca cola dan panadol free ????
    wow !!!!

    0

    0
  2. fenin says:

    macam gebang je -_-

    0

    0
  3. sakit mata says:

    hahahah…lawak jugak dia ni…taste tinggi tu

    0

    0
  4. Jemah Gojes says:

    P O Y O

    0

    0
  5. kikiki says:

    artis suam2 kuku..
    macam ex-dia. ugasha serosa.

    0

    0
  6. zupzapzupzap says:

    Ish..ish..ishhh…model mana la tuu..

    0

    0
  7. Aramaitu says:

    Taste tinggi mamat nih. Aku risau kot2 Iman tu mamat Nigeria menyamar. Lagi sekali kau frust nanti

    0

    0
  8. bijan says:

    yeye je pekin ni.ntah2 nipu je nk bg saham naik.model dr london konon.gebang je kot.pastu nnt keluar la citer kata dh putus la bagai.rupa aweknya x keluar2 jugak

    0

    0
    • Nad says:

      Cerita ni betul, gf dia seorang model dan pelukis.. Dia rahsiakan hubungan ni sebab iman terikat dengan kontrek dari syarikat besar di London.

      0

      0
  9. my2cent says:

    so jelly, i have always thought ill end up with you..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    yela tu…tunjuk la kalo berani mengaku ade kekasih obersi…jgn kekasih obersiti dh la ye

    0

    0
  11. jogos says:

    uqasha pn boleh tinggalkan kau, ni kan pula model dari London..cermin diri tu dulu…lol

    0

    0
  12. . says:

    Acacah London,belacan mari..kalau lintas kat sebelah keta aku akan nampak bayang wajah mu…

    0

    0
  13. Msj says:

    Haha, memang patut la model yg masuk Islam tukar nama dia jadi Iman sebab Iman Mohamed Abdulmajid, janda mendiang David Bowie, merupakan antara supermodel yang paling disanjungi dalam bidang dia.

    0

    0
  14. You know me says:

    Iman yg artist tu ke? Selalu lukis gambar Pekin.

    0

    0
  15. anon says:

    publisiti murahan…. baru nak bercinta, takyah kecoh lagi, kan jadi mcm raja ema tu, kecoh nak kawen dgn org london, tup2 tak jadi. Hmm….mcmlah hebat sngt london tu. used to be my playground..

    0

    0
  16. Miss pengsan says:

    Dia ni kan dia penah bgtau dia umo 16 dah berenti skolah pg cari keje kat kl.ntah pandai ke tak nak communicate ngn minah iman tu.aiyaa.si untasha pun larik..

    0

    0
  17. lina says:

    jgn2 kelawar itam.. scammers dari Nigeria. Hati2 lah Pekin! kami boleh percaya jika bergambar bersama! itu bukti kau dan matair ko dah couple.

    0

    0
  18. Mat Ronggeng says:

    Pekin oh pekin…
    Nak kahwin model dari LONDON tu kenalah agak agak sikit. Cer tanya diri sendiri…

    Kalau kau perut melayu…tak boleh tinggal makan nasi walaupun sehari…
    Kalau kau jenis berak kena mengcangkung…walau pun atas jamban duduk…
    Kalau kau jenis makan ikan keli….

    Tu tanda nya kau Melayu asli… aku pulak yang suspend kau nak kahwin model dari LONDON… bukan apa…takut tak kekal lama….

    Anyhow… tepuk dada Uqasha Senrose… cer tanya dia pakai padded or not padded bra… hehehehe

    0

    0
    • iolspompuan says:

      fyi, dah lama dorang bercinta ok. cuma dia tak hebahkan.. dari dulu lagi. orang sedap bercakap konon2 dia tak layak.. baik jadi cmam pekin tak hebohkan.. iman tu pon dari dulu lagi humble.. ig penuh lukisan bukan gambar dia pon.. salute both of u.. humble..biarkan orang nak mengata..

      1

      0
  19. Kim says:

    Haha.. Dkt forum cari dah kantoi dah yg si iman ni penipu.. Ambk gambar model lain edit bagi nampak mcm gambar dia.. Ish2

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Lgi baik pekin x khwin dgn uqasha….dlm diri uqasha x de iman lngsung..poyo je.

    0

    0