Written by AbangNara | July 19th, 2010

Kompem kami takkan gi tengok filem Libas kalau promo dia pun dah macam nie. Hahaha. Pecah perut pakcik!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

98 responses to Pecah Perut Kami Tengok Trailer Filem Libas Nie

  1. Ms.Ju says:

    hmmm… :o)

    0
    0
  2. makcikCleaner says:

    hemmmm..nmapk cam superbbb dah mula2..bila part dia koyak baju nmapk xreal..hemmmm

    0
    0
  3. mamy oren says:

    musti tengok!!

    0
    0
  4. mcm best je cite ni…

    0
    0
  5. ryzen says:

    mcm katun la yg last2 tu…..adeh

    0
    0
  6. izman says:

    bdak 10 tahun, 2001 kate:wah citer ni mesti best la…nnti ak nk tgk kt pawagam…n lukis gambo hero ni…nk tiru skill hero ni maen takraw…

    bdak 10 tahun,2010 kate:ape nyer citer ni der…cgi mcm citer indu jer…grafic pemalas….ape bende takraw tu…mcm sarang lebah je….buang mase ak jer tgk trailer ni…

    0
    0
  7. Reena says:

    Ni ala2 nak wat cam Stephen Chow nyer ceta tu..

    0
    0
  8. cath zee says:

    aiyoo…sokong ler sikit muvi2 camni..biler nak maju…(budak 10 taun 2001 ckp) haha….bg aku kalo citer best okayla..kalo citer bodo mcm kecoh betul or seangkatan dengannya…..TAKDE MAKNA AKU NAK TGK

    0
    0
  9. jawa says:

    erm… kalau setakat promo macam tu, ini tanda2nya bakal menghancurkan jualan tiket… please, pergi buat lain…. ni kerja2 orang yang cepat puas hati dan x buat research kehendak khalayak 2010…

    0
    0
  10. Zaza Muhammad says:

    bkn scha pun blakon cite ni?
    ala2 shaolin soccer je rupenye

    0
    0
  11. aku plak says:

    slalu kalo teaser cam hebat..ceritanya hampeh. tp kan korg, bg rosyam pun nak jugak try bnde cgi nih ;) kite sokong je la ehh

    0
    0
  12. hantu says:

    aduyaiii…dah mcm nk tiru citer shaolin soccer jek…wat la idea laen skit….klu tiru graffik lg cun o at least sama level ngn shaolin soccer tapek gak..inikan sedey aku nk tgk!!!

    0
    0
  13. mizz says:

    eh kan ke mmg citer ni dibuat utk aksi komedi..sbb tu cam lawak cipan jer kan

    0
    0
  14. Leo says:

    shaolin soccer versi melayu ke.. bia le real skit.. baik buat cite katun je lagi bes…

    0
    0
  15. iza says:

    erm speechless..marila kite sokong cite Malaysia ni..kalau tak nak pi tengok dekat..tengok jauh2 ye..hehe

    mana la tau pandangan jauh dan dekat tu berbeza

    ^_^ peace V

    0
    0
  16. erol says:

    melampau tul animation dia..budak umpotih pun kalah camni

    0
    0
  17. hanie says:

    makcik cleaner: nih lawak..toksah kait ngan real..tak artistik la awak ni..

    0
    0
  18. yon says:

    stephen chow punya lawak korang bole terima pulak…lebih kurang ja…tgk apa yg jadi kat filem kapoww…!!org kita sendiri dok agungkan citer luar….

    0
    0
  19. tengok jangan tak tengok, sokong industri filem Malaysia..

    0
    0
  20. bleh than gak filem nih.
    jom join,income pasif milik anda..

    0
    0
  21. SweetHeart says:

    yeahhh…
    jom tgokk..!!

    0
    0
  22. CAMOMILE says:

    klw filem luar yg buat cite merapu n x logik kita agung2kan. kita kata diorg berfikiran jauh…maju…tp klw filem Malaysia wat cmtu kena kutuk. kata cam kartun la..lawak la…mcmn filem kita nk maju klw kita sndiri xmau bg sokongan…

    0
    0
    • abangnara says:

      sebab teruk sangat kot CGI dia. cam tak logik jer ~`

      0
      0
      • jawa says:

        nak sokong camne kalau promonyer x menerujakan?… yg mane boleh sokong kita sokong… tapi mane tau rezeki Libas leh boxoffice… kalau aku, memang tunggu tayangan hari raya nextyear jelah… byk filem Melayu lain bakal muncul…

        0
        0
      • kuda putih says:

        mcm nak kondem movie org jee

        0
        0
        • queen b says:

          HAIHHHH budusnya jawapan kalau ko kata org tempatan patut menyokong industri sendiri. betul lah tu, tapi kalau dah hasil macam hampas layak disokong kerr?? kalau nak guna CGI, belajarlah betul-betul. ni setakat hasil macam haram jer buat apa?? kerja tak sungguh-sungguh macamana nak maju?? adoyai. pastu guna rosyam noor pulak. lagi lah haruuu… kalau ya pun nak tiru ala-ala stephen chow, buatlah dengan bergaya, ini tidaakk.. :'( menangis akak tengok.

          0
          0
        • kakiku says:

          cuba ko jela yg wat cite tuh??? tgk cane kalo org kondem… for sure la diorang wat sungguh2.. kalo x xkan la diorang ad bran nak publish cite tuh… cuma maybe koran try carik bad things nye dulu tok di kritik…. or mmg keje tuh xbape nak b’kualiti… tp, try la tgk positive side.. kita ptt sokong industri tempatan…. aku bangga kot rosyam noor blakon cite neh…. kalo kita slalu tgk buruk org, buruk kita pon akn slalu terkeluar… ye…

          0
          0
    • wak kordi says:

      penonton malaysia sekarang dah terdedah dan terdidik untuk hanya menerima karya2 yg berkualiti sahaja. tiada istilah tidak menyokong filem tempatan atau mengagungkan filem luar. kalau filem luar mcm sampah pun kami kondem, kutuk. mcm mane filem kita nak maju kalau kena teguran, komen pedas pun dah nak merajuk. aku tengok trailer ni pun dah x de selera nk tengok film die. kualiti mcm lepaskan batuk ditangga. lps tu expect penonton nk sokong dgn guna alasan “mcmn filem kita nk maju klw kita sndiri xmau bg sokongan”. pirahhh. aku suka upin dan ipin the movie. tu baru ade kualiti, kelas tersendiri.

      0
      0
  23. alfablue7 says:

    tgh duk imagine cmne cite die. adekah rosyam nor jaguh kampong yg akn lawan sepak takraw dgn jaguh kampong sebelah (watak jahat). klimaknye perlawanan sgt sengit, rosyam nor hampir kalah tp last2 menang jgk. endingnye die bkak clas sepak takraw untuk bdk2 muda depan umah.he..

    0
    0
  24. nameless says:

    nak real modal kena besar.. pastu upah james cameron tak pun micheal bay jadi director. pas tu masuk studio kat US… agak2 teknik CGI jadi real ke tak..

    0
    0
    • Don says:

      tak semestinya bro/sis..aku budak 3d,aku taw camner,ape yg lack kat sini shadow dier tak realistik..kt tak perlukan modal yg besar utk amati lighting n arah shadow tu,modal besar?lg tak penting sangat sbb now MDEC ada 1 jabatan yg sediakan perkakas canggiih utk kt render animasi kt secara realistik.modalnya cuma beberapa keping kertas A4 utk permohonan guna makmal komputer tu bla bla bla..sekian..

      yg penting pngarah,krew kna rajin wat study,angel camner,masa mood gini nak guna shot apa..

      0
      0
  25. jentayu says:

    amende ni rosyam nor…?! tu la..lama sgt berniaga dah kekok berlakon…

    0
    0
  26. izman says:

    sian abg rosyam ni…dah le kene tipo ngan bende MLM saham nerake pejadah…pastu kene elakon citer bodo ni sbb nk cari blik duit dia…

    0
    0
  27. akuzle ayu says:

    nk libas kor nk bunuh org tuh?? iskh2…

    0
    0
  28. Fact-oriented Person says:

    Ermm…no komen. Karang kalau cakap trus terang, org ckp taknak support filem tempatan etc, tapi kalau nak puji tu..mintak maap la..

    0
    0
  29. nurul says:

    hahahaha…..lawak3x….ngeerrr~~~~ :-)

    0
    0
  30. nurul says:

    ????????????????????????…………………

    0
    0
  31. aries_april says:

    i like rosyam…but..i x mnt movie melayu..
    buang karan ja p tngk..drama2x melayu kat mesia lgi best..lg bangga klau nk tngk…
    free lak tu klau tngk…..

    0
    0
  32. azreeny says:

    ni bukan semata2 trailer je ke>bukan ke movie dia xdelah over cm trailer dia kan?entahlah..tp tgk CGi dia tuh cm best je kan? at least malaysia dah maju setapak dlm dunia filem nih :)

    0
    0
  33. Tiffany says:

    Alamak aih…pesal nak tayang body plak nih? Takde 6pax apa sumer, aduihhh…

    0
    0
  34. milixs says:

    cam shaolin soccer jerk..

    0
    0
  35. marsha says:

    hahahahaha… pehal diorg ni?? ni citer lawak ke hape?? hahahahahaha

    0
    0
  36. lobak says:

    emmmm……….tunggu dan lihat je la.

    0
    0
  37. ainashikin says:

    aku rasa mcm best jerr…hehehe…

    0
    0
  38. wowowo says:

    shaolin soccer korang layan lak pulak..

    0
    0
  39. Tasya says:

    ikut minat masing2 la… ada org suka tgk action pack, ada org suka citer jiwang, citer thriller, citer hantu… saya pulak suka kalau citer cam stephen chow seronok tonton utk ilang stress… tak baik la kutuk2 sebelum tahu citer dia camner… buat masa ni contoh movie yg xleh diterima dek akal n jiwa happy go lucky saya ialah sifu dan tongga…

    0
    0
  40. fatin says:

    okey la.. best apa.. cantik…
    sy sokong!!

    0
    0
  41. yeewuuu says:

    best la

    0
    0
  42. yaddy says:

    pe la abg nara nie..kite kene support benda mcm ni. patriotik la sikit. maju bersama2. baru nasionalis.

    0
    0
  43. jemapoh says:

    idea bagus..nak naikkan sukan tradisional negara..cuma perterjemahan ni kurang skit..for me industri filem melayu dah byk berkembang ..filem pon dh variety..xmcm dlu2..asyik cite cintan ja..sembilu,,hatiku bukan kristal..tragedi oktober la..asyik2 skop production ja

    0
    0
  44. Pynkyf says:

    WTF????????

    0
    0
  45. akak says:

    cam filem stephen chow – shaolin soccer ….

    0
    0
  46. wah says:

    hero xmenarik. muka heroin langsung xnampak… kan ramai lg hero yg menarik, aaron aziz lagi ensem

    0
    0
  47. miz amz says:

    tak la sume filem tempatan tuh teruk, cthnya papadom ngan jgn pdg belkg wokeh apa…boleh je kan wat betol2..nie mcm ibarat melepaskan batuk ditangga jew…pastuh salahkan rakyat malaysia taknak sokong filem tempatan..mana bole maaaa….kami bayar kot nk masuk panggung..

    0
    0
  48. Bip3 says:

    klu tukar hero bukan hero tua rosyam noor ..yang cute ala2 macho dan mude..maybe laa ok sket promo ney…kah3…takdelah horror sgt..kire leh market…

    0
    0
  49. pendapat je says:

    do not condem usaha pembikin filem tempatan..at first..kelakarla bile tgk..tp good what..ade improvement dr segi teknik..pencahayaan filem..ala.maju sket kire okla..kite tgk shaolin soccer,bapakla bodoh walopon lawak xengat..kan?so give chance drg nk tunjuk skil..walopon ade kelemahan lagi..kalu cite ni cite lawak ngn teknik cgi musti leh jual..tp tukar hero ek..

    0
    0
  50. Azura says:

    macam shaolin soccer leh kaedahnya

    0
    0
  51. henFon says:

    eehhh..best la tu…nak cmne lagiiiii….memerlukan masa la nak upgrade mcm Hollywood tu..

    0
    0
  52. everibodispontan says:

    Shaolin Soccer tue pun merapu2, sekali ngan cj7..ramai yg tgk…kalu filem ni lagu,..mcm mana? ada post mortem post ke en.Nara?sokong lah..wlauapa pun…si producer ngan team nya dah buat pun filem ni…dah tgk nanti..bading ngan filem si nabil lu fikir lah sendiri..itu lagi ntah apa2…ketara sgt main amik je offer, pastu komen sendiri pulak tue..tak best…sot~

    0
    0
  53. azumeow says:

    mcm shaolin soccer lah pulak.. hahahahhaha

    0
    0
  54. bile kuar filem ni….

    0
    0
  55. green goblin says:

    aduiiiiiii awat la filem malaysia cmni?????//

    0
    0
  56. think1st says:

    yang last tu perlu tgl baju?? baju tebakar?…motif???

    0
    0
  57. x sokong mana-mana says:

    ok wat.
    support la filem kite.
    x bagus, kite komen la bagi dorang tau kelemahan.
    jangan la judge by trailer je.
    kalu bagus. alhamdulillah la

    0
    0
  58. DY says:

    hmmmm.ni org malayu,tidak boleh tgk wyg melayu maju ckt,trus trasa lain,,pya la susuh drg buat 2,tuk menambat hati kita,,kita buat lawak pulak,,,,ingat2 llaaaa bumi,,,

    0
    0
  59. billy says:

    haha..cam citer lawak..tapi muka dan adegan cam ganas..rosyam nor bole mlawak ke??

    macam iklan minuman kecergasan isotonik je..LIBAS ke LIPAS?? haduh…

    0
    0
  60. leesa says:

    urmmm……… leh x wat citer yg logik ckit………..
    knp mst nk tru aksi2 citer luar negara………
    cbe la pelbagai kn sedikit idea korang yg nk wat filem2 aksi or sebagai ny……….
    kesian kpd pelakon2 yg mnerima watak utk filem yg mgkin x dpt d trime pminat……….
    u all ptt ny, kne pndai2 la plh……….
    xkn sbb x dpt tawaran lain n korng pn main tibai je
    amik watak2 yg tah apa2………..
    so…………..
    Urmm…….
    pandai2 la u all……

    0
    0
  61. seehh says:

    hahaha. melayu mmg mcm nihh. buat cite ntah hape hape pastu bising2 suruh support. kau ingat kitorang nak buang duit semata2 nak sokong ke? haishh. pastu tak nak kena komen pulak. haritu aku punya la kata kat Scha yg Awan Dania 3 biar la best sbab AD2 hancur gilaa! dan dan dia block aku(via twitter). tak bole komen ke? klau mcm tu, tak gerak mana la makcik oii.

    0
    0
  62. koffingraphy says:

    ni la rakyat masia…..lau transformes…spidey..ong bak leh lak tengok..leh lak donload..bila ank tempatan nak up jek style filem tempatan dah kata mengarut ar dn ntah pepe lagi lah….wat cam aksi style hang tuah kata da lapok lak….hermmmmm..ni la dia…..lau xmen ker..spyderman ker..leh lak tu berebut2 berbaris kat depan panggung tuh…hadoiiii…..

    0
    0
  63. I can’t wait for more posts! When will you update your interesting website?

    0
    0
  64. mma betting says:

    You made some good points here.Keep us posting. What template do you use in your site

    0
    0
  65. therma cuts says:

    I’m glad, that i found your website, there are a couple of cool posts

    0
    0
  66. feet tattoos says:

    Very interesting post! Keep writing buddy !!

    0
    0
  67. aku rasa, this is great movie.. sekurang2nye ada gak pembaharuan genre.. asik2 pengusaha filem kutip untung dengan genre yang sama.. komedi mcm anak mami tu.. sori to say lah.. penat designer libas ni wat effect guna after effect.. so aku tgk hasilnye bole la dibanggakan.. ada ke filem malaysia yang mcm ni sblm ni??? x jemu ke asik2 tgk lawak yang sama je… buka sikit la mata… cuba terima sikit pembaharuan.. kalo saulin soker tu lawak bodo gak.. tapi berebut2 orang nak tgk… kenapa??? fikirkan

    0
    0
  68. Resor says:

    great article about, but! i really don’t wish to be so negative however i believe your site would look a little better if you had a bit of red in it :) No…, you don’t need to agree… that is merely my humble view. Thanks to the good article anyhow! :P Regards, Resor

    0
    0
  69. Good job right here. I actually enjoyed what you had to say. Keep going because you certainly bring a new voice to this subject. Not many people would say what you’ve said and still make it interesting. Nicely, at least Im interested. Cant wait to see much more of this from you.

    0
    0
  70. Eleonora nadena liar pervus seagirt wink decolletage masterson toolbox

    0
    0
  71. If you love somebody, let them go. If they return, they were always yours. If they don’t, they never were. – Anonymous

    0
    0
  72. Hello, merely wanting all around some blogs, seems to be quite a decent podium you’re at this time utilising. I’m now utilising WordPress blogs for a couple of of my best sites nevertheless expecting to alter one too to the site a new base a lot like yours being a tryout manage. Anything especially you would probably endorse over it?

    0
    0
  73. What i discover difficult is to find a weblog that may seize me for a minute but your blog is different. Bravo.

    0
    0
  74. Lady Gaga cried for a full week as soon as she discovered just how successfully her newest album ended up selling. The singer was not able to keep her thoughts in check simply because she was so overwhelmed simply by the very good response to her LP ‘Born This Way’ the moment it was launched last month.

    0
    0
  75. It is the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or tips. Maybe you could write next articles referring to this article. I desire to read more things about it!

    0
    0
  76. Erstklassiger Beitrag! Ich bin ganz gespannt auf weitere Artikel zu dem Thema.

    0
    0
  77. Bless you for the blog post, that’s a few fairly practical information.

    0
    0
  78. I gotta bookmark this internet site it seems very beneficial handy

    0
    0
  79. arah says:

    Ini adalah crita prtama tntg cita2 bangsa Malaysia.. crita tntg cita2 mmg sering diperlekehkn oleh segolongan org yg hny melihat filem dari kaca mata sempit mereka.. Kita sgt prlu cita-cita seperti ini..

    0
    0
  80. I and my guys were actually looking through the best tips and hints found on your website and then unexpectedly I got a horrible suspicion I never expressed respect to the blog owner for them. These guys came warmed to read them and have in effect clearly been having fun with them. Appreciation for simply being simply accommodating as well as for using variety of fantastic themes millions of individuals are really eager to understand about. Our sincere apologies for not expressing gratitude to sooner.

    0
    0
  81. sas says:

    citer ni lagi best dari Twilight..tak caya tanya mat salleh

    0
    0
  82. ac service says:

    Not to hijack this thread but I could use some reviews on a local company that’s located near me in Tampa but can’t seem to find enough feedback. We just need a basic AC maintanence.They are named – Castellano Air Conditioning, 2206 1/2 N Armenia Ave, Tampa, Fl 33607-3414 -(813)877-6997

    0
    0