Written by AbangNara | February 27th, 2009

gambar fasha sandha hisap rokok

Akibat penyebaran secara berleluasa gambar di atas, Fasha Sandha akhirnya telah membuat pengakuan yang dia sememangnya menghisap rokok. Namun dia bukanlah seorang heavy smoker, cuma kadang-kadang(social smoker) sahaja.

Fasha Sandha telah memberitahu yang gambar di atas telah diambil oleh kenalannya di suatu majlis. Fasha Sandha sendiri telah melihat gambar di atas menggunakan Blackberry miliknya. Mungkinkah BeautifulNara.com telah dilawati oleh Fasha Sandha?

Kepada cik Fasha, kalau anda terbaca artikel ini dan sedang melawat laman blog kami, silalah tinggalkan komen. Ramai peminat anda di sini.

Kalau anda nak lihat gambar Fasha Sandha sedang menggunakan Blackberry untuk melihat dengan mata sendiri gambarnya menghisap rokok, sila baca artikel ini selengkapnya.

gambar fasha sandha hisap rokok

gambar fasha sandha hisap rokok

gambar fasha sandha hisap rokok

gambar fasha sandha hisap rokok

gambar fasha sandha hisap rokok

gambar fasha sandha hisap rokok

120 responses to (PANAS)Fasha Sandha Mengaku Hisap Rokok

  1. cimA says:

    nauzubillah..sume bnde ko nk try fasha..

  2. molek says:

    byk gak aku tau benda2 buruk pasal si pasha ni. pasal clubbing ngan ex-suami org tu pun ada.cuma xder bukti.agak-agak kalau ada orang amik gambar n sebar mcm gambar isap rokok ni, barula si fasha nak mengaku kot…takpun, still bolak-balik mcm biasa.
    sian aku tgk baju ko pasya, xcukup benang nak tutup bia sopan skit….muka je kdg2 kontrol sopan, hakikatnya hampehhh…xleh jd ikutan langsung. jgnlah anak2 aku nt jadikan ko idola, xder ciri-ciri idola pun.me kasih

    • MYOB says:

      Kata2 koe akan tkena balik kat batang hidung koe sendri dan rasakan/nikmatiklah kata koe tu 1 hari nanti!!! u will regret it!!! Sape2 yg akan ada anak @ pun dah ada anak, jangan nak dok kato kat orang sebab percaya ke tak, korang akan kene balik!! KARMA!!! what goes around comes around!!! Amin to you!!!

  3. tuptup says:

    ramai sebenar artis nmalaysia hisap rokok, tapi tak ada kantoi cam fasha senduk nie

    • ainaa eryna says:

      terkantoi sudaa . muke da cantekk , tapi perangai masya’allah . hisap rokok bukan dpt ape2 pum . juz dapat penyakit . eleh , setakat hisap rokok apalah yang nak di banggakan .

  4. jungkang says:

    hmmm…
    aku bukan smoker n bukan fan dia ni..
    tp haram ke kalau isap rokok???

    • antipasha says:

      dlm islam..sebarang perkara yg bole mendatangkan keburukan kepada manusia adlalah hara..merokok adalah benda yang mendatangkan keburukan kepada manusia..so kite bole nilai sendiri..cuma ramai yg tidak sedar akan keburukan itu…

      • matjoko says:

        ala…ko tu ckp je rokok tu haram? ada fatwa ke dah kuar? merosakkan badan konon!! abis yg org mkan gula pastu kena kencing manis..pastu ptotng kaki,pastu mati lak tu..pebenda tak merosakkan badan ke?..abis smua benda dlam dunia ni klau kita buat tanpa batas mmg akan merosakkan kita…so..sama gak dgn merokok n mkn gula..
        so lu..pikiq la…sdiri!!

    • SbJ says:

      hram lah bha…
      rkok nie kan m’rsak kan bdan kta…
      sma jgak mcam koe sksa dri mue…

    • thohirah says:

      jukang,i baru di sini,,n hisap rokok adalah haram to muslim,,sbb membazir n Allah tak suke kan nye,,dan tak membawa kepada kesihatan,,ok,,tq,

      • opss says:

        haram ke x aq ta tau la,,tp rokok mmg bahaya,, dan lg 1 fasha tu pmpuan,,rasa x manis la sebagai perempuan melayu hisap rkok,, lau korang lelaki nk cri bini pown x kn bini korang merokok kot,,lu fkir la sndiri

  5. ehem says:

    aku ponn bukan smoker dan x suke tgk smoker.dari segi budaya kaum melayu beragama islam di negara malaysia ni x sesuai la klau nk tnjuk sosial hisap rokok laa pakai sexy2 la.lagi lagi pompuan.dok kt indon ke aku xtau la..

    • MYOB says:

      Kalau rokok x di jual m’sia x der duit nak bayar menteri!!!! Ko x suke smoker then hidup kat dalam air @punbuuh diri…Lol!!! Bye!!

  6. khuza says:

    memng, fasha dah lamer hisap rokok pun …cuma kiter yng tertipu ngan muka dia yng nampak BAIK tu….

  7. an2 tanah says:

    c pasyah ni bkn stakat rokok je isap,tp takuk pn dia suck gak.hehehe.
    Nama pn sundal kn.kah3

  8. unknown says:

    huhu.. ntah la labu.. bawak budaya omputih msk malaysia..

    • MYOB says:

      kalau budaya omputeh x dibawa masuk ke m’sia??? Ko rase kita akan besekolah kewr??? Think wisely before to spoke up darling!!! Nape omPuteh bleh maju?? Sebab dorang fikir based on facts, kemampuan buat duit and open minded!! Not like yours, buak2 kosong…(Tin kosong).. Cakap lebih, liur jewr banyak tapi hampeh langsung x bleh gNe!!! Choi!!!

  9. princess says:

    hmm ak pown mnympah ngan ppuan nih…
    da la kuar masok clubbing..
    ingat dia nih bgus sgt ker
    huh!!!!

  10. sweet says:

    mmg dasar fasha sundallllllllllll…………..!!!!!!!!!!

    • Kalau nak jadi org 2 baik2 lah ye says:

      Peh, memang pun dia Fasha Sundal.. aku tabik kau, sweet.. ek eleh.. budak darjah 1 lagi tutup aurat.. == ni kan sundal ni.. peh.. heran aku.. muka bukan main BAIK.. hati busuk dari setan aku tengok.. baik tak yah hdp dia ni.. kimen tol lah.. siot nya sundal..

  11. piakage says:

    ..apsal isap rokok..isap la pisang…baru lambat abis…xpun x abis2 lansung…

  12. mrCool says:

    rokok mmg la xharam sengal..tapi bgi bdya melayu mcm xde adab!!
    mcm pompuan murahan..if la ko ni awek aku or fmly aku..
    mau aku pijak2 ko…
    bia la masuk paper..
    fasha sanda di pijak akibat merokok..

  13. ali says:

    cerut daging x nak ke fasha.

  14. alexhart says:

    ala..kamu ni..nenek aku pun isap rokok..atuk aku tak marah pon!! malah lebih sayang sampai anak cucu die..merokok ni memang tak baik tapi apa boleh buat kan..aku ni suka kat fasha..apa je dia buat aku sokong kerne cinta ku hanya untuk maya karin oooppsss salah..hanya untuk mu fasha ku

    • gedubi says:

      nenek ko mmg lar x skolah… sme cam moyang ak… isap rok0k gak… tp skung sume org dah skola bole pk rokok membahayakan lebih2 lg utk org perumpuan…. si fasha tue org yg x skolah ker…?? lg p0n org dulu2 isap rokok daun jer… x isap mcm rokok filter berdarah babi… haha~

  15. aku says:

    merokok membahayakan kesihatan
    katakan xnk pada rokok
    renung renungkan….

  16. Anonymous says:

    drpd ko hisap rokok baek ko esap benda laen..at least xde la memudaratkan..or maybe dia dh jemu kot hisap benda laen..hehehe

  17. acHe says:

    Hmm..da lama tahu..akhirnya terbongkar juga..ngaku pun..lagipun memang ramai artis wanita yang hisap rokok..cuma Fasha yang sempat gambarnya dirakam..whOa!! Baru best..bagi peminat Fasha..nilaikan laa..

  18. ni says:

    x suke la dia nih
    klu reporters nak boikot dia spi bebile pn xper….
    x yah kuar paper/magazine/blog dll

  19. nu says:

    yang benci ngan fasha sanda ni nora danish..adil ke,nora suka hati kutuk fasha padahal fasha tak pun kutuk dialagi satu rizal yg tinggalkan nora..bukan fasha yg terhegeh2x!!!nora sekarang kan dah jadik janda seksi…dah ada anak pun nampak belah dada!!!tak malu!!

    • watdefish says:

      eh suka hati dia lah!

    • flower's says:

      bia la nora danish tu…
      atleast die x gnggu laki org smpi cerai berai
      ape la….bkn nk support member yg kne tggl lakipastu pregnant lak tuh….hhuhuh
      fasha sandha tu mcm la x pki bju belah2 dada??
      siap belah2 kaki n peha lg…

    • fashadak says:

      yang benci ngan fasha sandha ni semua orang….. si nora tu harusla benci ngan fs ni. abih tu, cuba kalau fasha mesra2 alam ngan bf/husband u? u happy lah ye? pigidah!

      • fashadak says:

        @nu

        • Lemo says:

          cuba lah berfikiran matang sikit….jangan lah gaduh sebab hal orang…jaga hal sendiri dulu..kalau benci pun jangan la expose sangat…apa rasa kita sendiri kalau kena benci? ish ish….

  20. flower says:

    x malu org pompuan isap rokok..

  21. adreanna says:

    bestnyer kalo dpt handphone blackberry tu…

  22. NTAH says:

    AKU DAH LME BNCI TGK KO…HPKIT

  23. anti-fasha sandha says:

    ee..ak mmg xske betina nih..da serupa pmpuan jalang ak tgk..hisap roko+clubbing..mke je cntik..prgai..nauzubillah..kne smbr petir bwu twu..syek kebas laki owg je..nt laki ko kne kebas ngn [mpuan len bwu ko twu..rsekan langit tu tinggi ke rendah..

  24. sara says:

    macam tak percayalah fasha merokok sbb kan fasha nampak mcm sopan je…ikut suka dialah nak merokok ke tak…buat ape nak bising bising ramai lagi artis malaysia yang sopan santun tapi still merokok..

  25. maria says:

    nenek aku pn isap rokok,xheran.gara2 dia artis,wat hal @ org cr kes kecoh.igt pompuan kt luar tu x isap rokok ke???

  26. miss k says:

    pegi mati laa ko FASHA SANDHA oiii

  27. Jojo says:

    biar la die…xpyh kot kecoh2…
    hu3…

  28. kurungkui says:

    alahai ko ni fasha…mula2 sy minat ko tp sjak tngok ko hsap rokok ni sy mula x minat ko..bkn psl 2 ja tp sgala gosip2 liar ya ada sama ko tu.x hbis2 tau..wlupun x de bukti tp sy hrap ko brubah la jgn bwa budaya yg x bgus kt mlysia ni ok..x bgus.so sy hrp ko brhnti la hsap rokok 2..x baik utk kshtan tau..!!!

  29. ikuk blakang says:

    nanti dia nk hisap benda lainn lakk..isap benda yg tak kuar asap..yg kuar….hehehehehee..tapai org lain yg punye dulu..apa arr ko pacha..mentang2 tuan dia naik keta beso..blum tentu brg beso gakk

  30. kira says:

    si fasha sundal nih mmg cmni.
    ble la agaknye nak mati?
    xsaba aku nk dgr suare dia mintak tlg dlm kubur 2 nnt.
    adik dia da la muke cmi ndon.
    geli aku tgk.
    aku harap kn fasha ko xkn bahagia la smpai ko tua.

  31. vealova says:

    bila baca komen komen d web ni, satu jak lah yg aku terfikir,

    kalau fasha hisap rokok, biar lah dia, dia bukan kacau orang pun

    bagi aku, hisap roko itu lebih mulia daripada mengutuk org dan sumpah seranah org…bukan kah itu lagi terkutuk

    hehehe fikir2kan lah ahhh….

  32. S.L says:

    Ape nak jadi kat budak Pasha ni????… nak cari glamour murah ke????????……………………………..

  33. cherygirl says:

    memang betul .

  34. cherygirl says:

    memang betul apa yang ada kat tangan dia .

  35. benci fasha says:

    alahai fasha ko 2 memg da x btol
    nora 2 lawa dr engko
    pegi mampuh la fasha
    org nak kt ko sal ko nye body jebenci aku

  36. miebahau says:

    gua stilll nympah kt dia nieeee…. perangai cam betina sundal…. bkn mcm lg tp dh mmg sundal ponnnnnnnnnnnngggggggg

  37. maria.. says:

    pasha sendat…. !!!!

  38. peminat setiamu says:

    apa2 pun org kutuk kau aku tetap minat kat kau muaa…aaa, terima aje apa org nak kutuk kau… yg penting kita tak kacau org n minta RM dia org nak beli rokok…

  39. bee says:

    biar ar ape die nk wt jnji die apie n sntiasa cntik…hehe

  40. watie says:

    entahlah……aku x taulah aku suka kat dia ke tak..yang pasti aku rasa xkisah klo tngok mke dia..cantik dan pndai control sopan..tpi klo tengok nora danish lagi aku ske…manis n 3c (cantik,cun,cute)mcm aku hihihiii…aku cuma nak cerita skit..aku umur 25 sma ngan laki aku..laki aku bila nampak mke fasha ni..2 ayat je yg kua…PEMPUAN JAHAT…pelik jgk aku..aku je xde sbut cam tu…hhihihiiiiii

  41. Yumita says:

    hisap rokok bukan buat jenayah pon..bukan dia hembus kat muke org yg tak suke kat dia..dgn kengkawan dia jugak..satu kepala..so..kalo dapat kite doakanlah semuanya akan bertambah baik yer…

    huhuhuhu….

  42. emO_lOver says:

    hRp mke jEw cNtik!!!
    tpy pRNgai mngalahkan biNatang!!!
    mntg mntg dH jDy aRtis!!!
    HOweveR..
    aQ Nk dOakN spya fasha Ney bRtobat..
    dN ubaH image..
    kLu bLey pkai tDung..

  43. Allyea says:

    Apapun orang kata padaku fasha sanda tetap artis pompuan yang terCANTIKKKKKKKKKKKKKKKKKK dan sopan santun orangnya. Orang lain yang mengutuk fasaha sumenye DENGKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII…
    sebab mereka tak secantik dan sesopan fasha!

  44. importance says:

    knpala artis zaman skg ne da mkin truk!!!!!!!
    blkon kat tv bkn pnya santun
    to prngai?????
    lau mcm ne la xpyhla bg drg blakon
    wat mlu diri n kita msyrkt islam sndri
    xda yg dpt dbngakan pd dri mrka
    hnya mbnykn DOSA sja….bertaubatlah….

  45. aku says:

    apahal yang kecoh pasal fasha merokok? aku bukan menyokong tapi kt msia nii aku tgok punyala ramai pmpuan merokok… pelikk ke? Pehal nk kutuk dia lebih2… sbb tk suka? kalau tk suka jgn la kutuk sbb merokok..sbb tu benda biasa sgt dlm masyarakat msia skrng…….
    kalau dia artis pun pehal? bukan dia isap dpn tv ke atau kt tepi jalan… gmbr tu pun bukan atas permintaan dia nk di siarkan… Am i right??.

  46. hehe says:

    insafla anda sblm diinsafkan

  47. hehe says:

    fasha,kalau arap muko jo cantek,tp kalau perange x elok….org menyampoh.x yahlaaa nk cover line k.fasha syg…….nnt x laku.jd andartu
    pdn muko

  48. hehe says:

    fasha,kalau arap muko jo cantek,tp kalau perange x elok….org menyampoh.x yahlaaa nk cover line k.

  49. altyra says:

    eii………fasha2,pe lah nk jd..mke nmpk jee lwa,tp hampeh……………
    knon je cm baik,tp haram…………………
    xtau kew y rokok 2 s’mmgNye haram,..n x d galakkan pn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!awk 2 pmpn,xmlu ke??????????
    dgn bju x ckup kainNye,tnjuk kn lg prgai bruk 2..
    fasha 2 cme b’topeng kn mke y lwa n agk2 sopan santun 2 je………..!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • bdkbaek says:

      lwa r cgt make up nk tbal smpai 20inci jew…da bju xckup kaen ngn bdn kding dyer tuh!!mcm r cun cgt ak lg cun..

      • MYOB says:

        Ala, korang tu jealous actually!!! X dapat nak jadi cam die… Mengutuk je tau… perangai sendri ntah apa2.. she’s better that you guys.. just being her self and do what ever you like!!! Don’t you think?? Celebrity doesn’t mean she can’t go to the club, smoke etc!! Korang mengata ni x rase bDose kewr?? Ingat2 la dunie!!! Komen2 jga korang tu bukan TUHAN nak hukum die!!!

  50. gurl'z says:

    btl tu pa yg dya ckp,,, jan ikut prngai mcm c fasha…. nma ja artis tpi prngai mcm beruk….. klu dh artis mlyu, bt la mcm artis mlayu sbnar,,,ikut mcm dtuk ct norhaliza dluar cntik dlman pn ctik… smua org pn hormat kt dya…. jdikn ct sbgai cth….. tu brulh d nmakn artis sbnr… bkn mcm fasha…

  51. ssha says:

    aku ni bujang lg woi.kawwin la nagn aku

  52. dudAT says:

    astagha…kalau tak minat dia pon jgn la tuduh macam2 sampai nak ckp sundal ka apa..dah kira fitnah tu..tak baik tau..

  53. ? says:

    pujian perlu diberi pada fasha sb dia ngaku hisap rokok,,x hipokrit…baik buruk dia,kita x ada hak nak hukum…hak masing2..

  54. ell says:

    aku mmg tk minat sesangat kat minah nie..tapi aku tak nafikan yang minah nie mmag bijak..yang bodoh c jejai tu..ND patut berterima kasih kat minah nie cz telah menunjukkan perangai yang sebenar ex dia..jejai..kaulah lelaki paling bodoh sekali..bab lakonan minah nie mmg fail..suara dia yang buat dia lagi failll…

  55. Lemo says:

    nihhh…..bukan aku nak kutuk lah…kalau dah tau diri tu sorang artis…jangan lah tunjukkan sikap sikap yang tak baik…nanti kena kutuk tak ke jatuh maruah?

  56. SAMI VELLU says:

    wakakakakakakakakakakaka

  57. me says:

    ntah ape la yg nk besar kn kes die sak kok.. ramai lg manusia sak kok,tp sbb die ni artis,korg nk ckp die sundal la bagai..lantak die la nk wat pe pn.die jgk yg kaya.laen la die beli rokok pkai duet korg. yg korg nk ckp psl agama2 konon die ni tak tutup aurat lah, bkk cite psl maruah la.abis korg ni kuat sgt ke agama?dok mngumpat org tu pn bdosa jgk la.enough2 la ye.

  58. musuh you says:

    hai..fasha..ang ni syg muka je cantik tapi perangai tak cantik pun..

  59. Hamba allah says:

    Eh k0wang lg la bedosa duk kvtuk2 cm2.. Jaga dia kita masing2 sudah, wah dosa je kvtuk owg..dia punya hal la, nk bg nasihat lekl0k, fasha sblum mati bertaubat la, i2 je pesan sy n diri sy sndri

  60. Hamba allah says:

    Eh k0wang lg la bedosa duk kvtuk2 cm2.. Jaga diri kita masing2 sudah, wah dosa je kvtuk owg..dia punya hal la, nk bg nasihat lekl0k, fasha sblum mati bertaubat la, i2 je pesan sy n diri sy sndri

  61. amieza says:

    fasha sandha n cantek lahh geram plk rase tapi lembut sangt n tergedik2 jgk2 kdg2 tpi kdg2 ok jer…….apa2 pon kiter doakn dia semoga bahgia…. semoga kekal dengan encik jejaiiii huhhuhhuhuhh…….

  62. comelnya says:

    kat mana cantik minah ni? ada iras2 azza elite lah

  63. amieza says:

    mcm azza ker?aku rase cantik fasha lagi kot…….kuang3

  64. amieza says:

    tapi paling aku gerammm..npk comel baik sopan santun,suara lemak serak2 basah…tapi merokok .nk baiki suara biar lbihh mngoda kottt oppssssssss…. kalu xmngoda xkn tersangkut cik jejaiiii kn?kan?kan?

  65. Denn says:

    biasa la org hisap rokok..

  66. Legalsounds says:

    I know this is really boring and you are skipping to the next comment, but I just wanted to throw you a big thanks – you cleared up some things for me!

  67. geng dari brunei says:

    hahaha akupun tak suka dia dan semua rakan sekerja akupun memang tak suka dia… Coz perangai dia yang hipokrit… Belagak ayu, belagak mcm gadis manja yg sopan.. Padahal LANJI… Nauuzubillahiminzalik 3x… Takut kebalikkn pula… Tapi memang kami disini ramai yg tak suka dia… kalau nampak jer mukanya kat TV memang kami cepat2 tukar chanel lain… Coz tak tahan rasa nak muntah, meluat… Pokoknya kita boikotlah ramai2 jgn tengok dia kat TV… Ikut mcm kami cepat2 tukar chanel lain k…

    • syth says:

      aku pun tak suka dia.. tapi kalau pelakon hero yang aku minat berlakon dengan takkan la nak tukar cite lain.. so tututp sebelah mata lah..

  68. MYOB says:

    Ni lah orang2 zamam skarang ni mulut xder insurance!! Si Fasha nak buat apa pun suka hati die lar!! Yg korang nak komen kat sini ingat korang tu PERFECT kewr!!!
    Pompuan yg PAKAI TUTUP habis pun buat “hal” kat luar tu!! Nak kate ape?? Speechless?? aQ ni pun bukan nya peminat besar celebrity malaysia nie at least i wouldn’t judge them based on their dress or what so ever.. Ye lar, I like your statement Hamba Allah!! Stuju sesangat!! Ala, dorang nie dah perfect kuet!! Xder dose..

  69. anis says:

    tebalnye makeup fasha…huhu

  70. amieza says:

    i love fashaa…..

  71. syth says:

    x pyh nak kutuk org diri sendiri belum tn2 baik pun.. duk ngata org duk kutuk org duk maki org.. nanti jadi mcm org y kita duk kutuk duk ngata duk maki.. kalau tak pun turun pada anak, cucu, cicit, ciut, pipit, piut, miut, baru tau..

  72. thohirah says:

    ok,,to fasha sanda..bersabar lah,,

  73. sizzert says:

    ape hendak jadi itu orang la….
    bagaimana itu orang boleh kate ini baik ka????
    ayouw……apa itu macam la…..fasha!fasha!bila mau bikin itu latar belakang baru???ubah ma….

  74. Yayaya.. says:

    Fs isap rk0k mg slh..tp owg yg ktuk2 dy,dpt d0sa gak..’Islam itu indah..’

  75. yanna says:

    a’ah mka fasha cntk mcm aq hehehe……………

  76. lover25 says:

    astarfiruallahalazim!!! rokok tu kan haram!!!

  77. awang says:

    memang manu yunai damanti ti.nobobos nioh niau basigup aguh.insaflah.sayangilah diri.

  78. zawqu quzahin says:

    apa nak kish..fahsa isap rokok ala biasa lah ba 2 normal….itu pun nak ..heboh…artis ba 2

  79. symptomps says:

    you’re really a excellent webmaster. The website loading pace is incredible. It sort of feels that you’re doing any unique trick. Also, The contents are masterpiece. you’ve performed a wonderful process in this topic!