Written by AbangNara | January 29th, 2010

artis jual ganja

Aduhai artis Malaysia. Kami ingatkan kau kaya sebab banyak show. Sekali sebab jual ganja daaaa. Memang kecewa jiwa raga nie. Kalau teringin nak jadi kaya pun, janganlah sampai jual ganja. Buatlah bisnes ke apa ke. Kan ke haram duit jual ganja tue?

Nie kata-kata dari suratkhabar Harian Metro:-

[note]Kehidupan mewah seorang penyanyi sebuah kumpulan terkenal termasuk memiliki dua kereta sport dan tinggal di kondominium bertaraf lima bintang membongkar kegiatan sebenar dilakukannya selama ini yang menjalankan kegiatan pengedaran dadah.[/note]

Yang tak tahan ada 3 orang awek lagi kat kondominium artis nie masa polis datang. Then bila dah gelabah kena serbu, kelam kabut buang ganja dalam kotak ikut balkoni. Tapi dia tak tahu polis lagi bijak. Ada polis-polis kat bawah sedang menunggu hasil balingan dia tue.

Sekarang nie artis tue dan 3 orang awek dah pun kena tahan reman. Rasa-rasanya kalau didapati bersalah hukuman dia gantung sampai mati kot. Berani buat berani tanggung la beb.  Tapi siapa artis tue ek?

Yang Ini Pun Best Jugak:-

    158 responses to (PANAS)Artis Hidup Mewah Jual Ganja

    1. AnneDeSilva says:

      sape??
      bgtaula cepat..
      tak sabaq nie nk taw..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    2. uittss says:

      sape ek?????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    3. AnneDeSilva says:

      mana semua nie?
      mohla masuk sni gosip smbil meneka…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • rosh says:

        wahhh..ketinggalan komuter rupanya aku…
        tp tak tau rr nk teka sape…

        kite tunggu je lah berita dr BN…hihihih….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    4. AnneDeSilva says:

      yuhuuu..
      mana org nie?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    5. Princessbutterfly says:

      salam…..
      agak2nya sape la ea penyanyi berkumpulan tu..
      byk kumpulan yg tgh popular sekarang ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    6. Ayuhara says:

      Sapa ek???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    7. AnneDeSilva says:

      penyanyi popular….
      ishh sape eh?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    8. AnneDeSilva says:

      BUNKFACE???HUJAN???sape niii…
      mudaaa….
      tagline dia ARTIS MUDA!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    9. Princessbutterfly says:

      xde org ke???????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    10. Duniaku says:

      Artis mana ni.. alahai bikin saspen lah brader. Brapa banyak ganja yg kantoi? Sapa gundik 3 betina yg kena tangkap tu? wakakakak padan muka

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • AnneDeSilva says:

        kalau nk dikira ganja tu sume dalam RM2000 jek katanya…
        tp terang2 dia g buangnyer ganja tu kat polis..
        sure la kantoi..
        bodo betoll..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    11. Princessbutterfly says:

      noh hujan ke? sam bunkface ke? xpun kumpulan lain?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    12. tOmEii says:

      siapakah gerangan mnusia itu ya….hahahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    13. jemapoh says:

      emm..popular yek..let me guess…pop shuvit??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    14. awe says:

      xkn band otai rock kot

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    15. huhuhu x tau sapa….

      SAPA NAK BELI PRODUK IAKN KELI SEGERA DENGAN BANYAK UNTUK BER NIAGA BOLEH HUBUNGI AKU….

      1-KELI IN CURRY SAUCE
      2-KELI IN YELLOW CURRY SAUCE
      3- KELI ASAM PEDAS SAUCE
      4- KELI IN TOMATO SAUCE
      5- KALI IN CHILLI SAUCE

      CALL AKU TAU…….

      ABG N KAK NARA SORI PROMOK PRODUK JaP….
      100% HALAL

      clip nama aku tau

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        ko ni pet xabis2 ngn bisnes ko……
        kalu nk bg free bestla jgk..haha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • futuremagistrate87 says:

        takbleh cuba try test ker?…kalo tak sedap tanak ar aku,tp kalo sedap okay lar…aku bosan balik kelas asyek cekek maggie in my periok jerk…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Sedih_betol_artis_kita_skg says:

          ni cerita artis yg kantoi dadah atau cerita sos ikan keli dan meggi?? konpius aku…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    16. tOmEii says:

      byk sgt kumpln2 arts muda skang nie…..
      susah nk teka…..
      pe2 pon wait n see jek……..
      zaassss………

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    17. huhuhu x tau sapa….

      SAPA NAK BELI PRODUK IAKN KELI SEGERA DENGAN BANYAK UNTUK BER NIAGA BOLEH HUBUNGI AKU….

      1-KELI IN CURRY SAUCE
      2-KELI IN YELLOW CURRY SAUCE
      3- KELI ASAM PEDAS SAUCE
      4- KELI IN TOMATO SAUCE
      5- KALI IN CHILLI SAUCE

      CALL AKU TAU…….

      ABG N KAK NARA SORI PROMOK PRODUK JaP….
      100% HALAL

      clip nama aku tau

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    18. SAPA NAK BELI PRODUK IAKN KELI SEGERA DENGAN BANYAK UNTUK BER NIAGA BOLEH HUBUNGI AKU….

      1-KELI IN CURRY SAUCE
      2-KELI IN YELLOW CURRY SAUCE
      3- KELI ASAM PEDAS SAUCE
      4- KELI IN TOMATO SAUCE
      5- KALI IN CHILLI SAUCE

      CALL AKU TAU…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    19. tOmEii says:

      ahhhhh BOHSANNNNNNNNNNNN

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    20. AG JUNIOR says:

      anne…. sape je yg ade ni? tghr ni korg ade ngadap BN x?
      pet? hehe….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    21. mama muda says:

      laaaaa….ingat dia kaya sbb melalak rupanya melalok

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    22. dah masak dah ikan 2 anne heheh dalam tin

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    23. miSSing says:

      bkn ak nK nK brUk kaT dIa…
      artIs 2 kumpl kristal si rodi 2…
      xsngKa Lngsung nK cpt kaya sngt r 2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    24. al rahim says:

      SOFAZ!! Confirm!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    25. dora says:

      zack newboyz…..yang jkena tangkap…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    26. Ayuhara says:

      Sapa ni yang kena tangkap?
      Ada yg kata zack newboyz, ada yg kata rodi kristal…
      Susah tul r teka teki nie…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    27. SaTik_SiZUka says:

      gundik smpi 3 ooo…kalu muslim nih…xtolaa nk jd aper ngan dunia nihhhh…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    28. pinkypanthers says:

      ???????????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    29. pEnArI pOcO2 says:

      aiiii…panas…panas…panas…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    30. miss-hujan says:

      sape toh..x tau malu btoi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    31. Princessbutterfly says:

      hmm…. artis zaman skrg mcm2 hal

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    32. tah says:

      MUH? kaya ker?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    33. Cik Mah says:

      Suspennyerrrr……………..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    34. AG JUNIOR says:

      lalalalalalala………….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    35. miss-hujan says:

      panas gyler

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    36. scorpioncat says:

      itulah cara paling cepat buat duit, duit byk awek pon ramai… tak pikir langsung masa depan.. apa nak jadi la diorang ni…. tapi musykil la, sape ye mamat tu? kantoi giler babas…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • futuremagistrate87 says:

        kalo nak arap duit nyanyi jerk mane cukup bro…lenlar sume artis kat msia nie seksi cam jijie ker..nek jah ker sampai org nak sponsor…so no wonder lar dia jual dadah kan…nasihat aku,blaja lar tinggi2 dulu..pastuh baru lar jadi penyanyi ker,pelakon ker..at least biler saham jatuh, korunk still bleh makan cari kerja yg halal…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Ryna says:

          Hahaha….jijie tu okla ada lelaki tak cukup kacak amik jadik bini…yg nek jijah tu sapa plak sponsor dia? lawak betol la…
          Biasanya artis kat malaysia ni camtula…asal abis takat SPM jek (tu pun agak2nya cukup makan jek), dah tehegeh2 nak jadik artis….senang wat $ la katakan. Berlakon cam kayu @ nyanyi cam katak sumbang pun tak kisah. Cubala contohi Dr. Fazley (abang Asmara) tu ha…baru la dunia artis ni tak kelihatan hampeh sangat!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    37. Princessbutterfly says:

      tunggu dan lihat jelah sape artisnya yg sebenar…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    38. alpha says:

      sape nak dapat duit lebih, produk baik punya, gerenti jadi, klik kat nama i.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    39. juli says:

      pagi tadi dengar biter dlm radio. dengar sebut newboyz kena tgkap psl ganja. tp cam dengar nama tomok

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pEnArI pOcO2 says:

        tomok xyah jual ganja…
        duit dah byk pun, millionair…
        silap org lar…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    40. pEnArI pOcO2 says:

      lam laman web kecoh sebut pasal along ngan zack, dua2 dari kump. newboyz…
      wallahualam…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fifie says:

        tp newboyz x fofuler la poco..kt ats tu kate kmpulan terkenal..
        haii sapela ek..penat tol nk berteka tekok nih

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pEnArI pOcO2 says:

          newboyz x terkenal ker suatu ketika dulu…
          meletop2 lagu diorg…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • aries_april says:

            hahaha…zmn ariex tngktn 1..haahah..
            mmg layan abis bdk sek aries…

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • fifie says:

            tu dlu..skg x pon..skg suam2 kuku,panas2 jari jek
            ekekkkekek
            kak nara patotnye letak ‘penyanyi sebuah kumpulan terkenal suatu ketika dlu’..heheh br

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    41. aries_april says:

      sapa ek?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    42. AnneDeSilva says:

      tp ada yg kata BUNKFACE…huhuhuhuhu
      abeh dh kata 20an..
      kalau newboyz dh tentu dekat 30an dh dorg tu…
      hurmmm…
      sape dak2 nie??
      jawapanyaaa??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pEnArI pOcO2 says:

        susah lar kalo mcm ni berteka-teki…
        cube p tanya ngan daun2 ganja tu…
        diorg tau aaar…
        lg sng…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Clipkertas says:

        klu bunkface anne,,, cam bukan jer…
        dorang tak dok condo pun…

        rase nyer dorang nie blum nampak kayer la…
        mak bapak dorang yg lowded… budak Andalas…
        situ mmg mak bapak dorang lowded2..
        rase kump senior kot..

        eh!! pet jual ikan keli dlm tin ker?
        brape ko jual satu dozen pet? leh rase ikang keli mu?
        huhuuu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    43. AnneDeSilva says:

      aries amacam???
      ada new x?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    44. KucikS says:

      kalo korang nk taw…jom p mahkamah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    45. zira@causeway says:

      dah bce kat bloglain. katenye zack new boys. tak tau la sahih @tak?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    46. zira@causeway says:

      nak tau bukak rotikaya.com

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    47. Piston Pecah says:

      kaya dengan cara yang mudah…mudah la jadi susah balik..perosak bangsa!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    48. Mr.K says:

      sapa bro…hint hint la skit :D

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    49. aku lagi canteks says:

      ” When police entered the condominium unit, the singer, who is in his 20s, was seen running frantically to the balcony and throwing the box, unaware that another group of policemen was waiting below.

      A check revealed that the box contained packets of ganja, estimated to be worth RM2,000. Police also seized RM15,000, believed to be the proceeds from the trafficking. The singer said he was preparing for a stage show and claimed he was framed.”

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    50. AnneDeSilva says:

      anne baca dalam rotikaya.com dorg kata ZACK newboyz..
      tp dia kan tak popular..
      patotnya surat kabar katala PERNAH POPULAR SUATU KETIKA DAHULU…
      bkn skunk..
      hur,mmm…
      malu betoll…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    51. jeng jeng says:

      taja MUH or lan MUH kot
      hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    52. kerol says:

      menurut sumber yang boleh dipercayai…. Zack kumpulan New Boyz…… wallahu a’lam….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    53. miszklate says:

      Ish..sape la artis ni ek..sggup jual ganja tu…xkan la xde kje lain nk wt kot….rsak2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    54. Luna says:

      artis tengah popular.. penyanyi?? ahhhh..budak yg mendayu2 tue…sapa ntah nama..yg penyanyi nya dari indon tue..eee kumpulan apa…lupa nama…yang nanti lagu–sudah lah sudah…hahha…ini je org ingat!! hahhaa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    55. pinkapplejuice says:

      sekadar meneka, adakah Rich Estranged, Areemer Sofaz, Lan Kristal, Noh Hujam, Sam Bunkface?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    56. amy says:

      bodohnya spekulasi kat sini.nak meneka pun agak2 la.new boyz bukannya popular pun,dah pupus.aku rasa bukan zack new boyz la.lagipun tagline nyer “penyanyi”.zack tu penyanyi ke

      jangan jadi bingai.dahlah fitanh.iiissshhhhh aku elergik betul orang spekulasi main ikut sesodap raso ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • betul2. i agree. just wait n see. jgn sedap ikot mulut je bercakap. orang yang difitnah mesti skt ati.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        amboi2 mlut ko…..
        apsl cam longkang jek…..
        kalu nk tgur org pon xblh ke nk tgur cr leklok…..
        sedp mlut longkang ko jek nk kata org2 cni bodohla bingaila….
        y ko tu cerdik sgt ker…..
        org2 kt cni sumeny juz berteka jek bkny ada y ckp cnfirm si zack tu pon….
        kalu ada ckp pon tu sume diorg ckp bersumber dr blog lain……
        y tersa mcm org skit jiwa ni knp…..
        zack tu laki ko ke….
        ke sepupu sepapat kaum bapak tok wan ko….
        pooooraaahhh…..
        gi bermbus main jauh2…..syyuuuuhhhh…..
        xpsl2 jek masuk cni buang taik bsuk cam longkang…
        iiissshhhhh aku elergik betul orang y persan cerdik cam bingai ni……hahahahahahahahah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          ptt nyer jgn la ckp bodoh kt org..
          tegur elok2 kan blh..
          lgpun kt cni teka jer..
          bkn fitnah….
          saja ja dok teka2…
          MARILAH BERGOSIP SECARA BERHEMAH..peace

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DHANIFILTH says:

          yang ko lorat sgt jaga tepi kain orang nak teka2 buat apa….

          teka atau meneka apatah lagi mengata xpatut…bukan nak backup si artis jual dadah..tapi hidup ada asam garam..xsemua manusia perfect…termasuk kowang yang meneka ni…

          dari kowang meneka artis2 yang jual dadah ni baik ko teka sedara mara yang mana satukah yang jual dadah……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    57. Assalamualaikum, farah nak ajak korang semua join CATCHEYE. Daftar percuma je terus dapat RM1 untuk pendahuluan, invite rakan² join catcheye di bawah link korang dan korang akan mendapat RM* untuk setiap orang yg join…

      KLIK SINI UNTUK DAFTAR!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    58. miSSing says:

      kOrang xpyah nak pening kan kepala korang…
      xpayah nak gaduh2…
      aku tahu lah sebenarnya rodi kristal…
      ak keje berkhidmat utk ngara…aku thu lah sapa yang kena tangkap..
      aku baca repot dia..memang dah tertera rOdI kristal dia gan 3 wnita,slah sorang ya minah indon…
      bkn ak nak buruk kan dia,aku tak nak korang duk tuduh2 orang lain….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • nana2008 says:

        tak kan rodi kristal..bru ja tgok dia kt tv…penyanyi ker dier tu?

        Dalam artikel tersebut ada disertakan beberapa klu

        1. artis lelaki berusia awal 20-an
        2. seorang penyanyi sebuah kumpulan terkenal
        3. memiliki dua kereta sport dan tinggal di Kondominium Suria Damansara
        4. terlibat persembahan pentas pada 31 Januari ini

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • apelah says:

        ko jgn nak memfitnah si rodi tu lak..bukan dier yg kene tangkap..
        penipu la ko neh!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miSSing says:

          ak buKan nk fitnah Lah…
          ak thu dosa bila mengfitnah org…
          oK kOrg cRi sapE artIs nm nI…

          nama :RADIN IRWAN DZUL KARNAIN BIN ISAGANI
          kpt:800910-10-5051
          alamat :01-12-12 PANGSAPURI DBKL KG KERINCHI KUALA LUMPUR
          pekerjaan: PEMUZIK

          dIa Lh yG kena tngkap….
          aK bkn nk bruk kan dia..ak xnk korng pening kpala je…
          kesian kat korang sbb dia korang brgaduh plak…
          kebenaran ye akan korg thu gak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    59. miSSing says:

      minta maaf klau aku buat peminat artis tu marah…
      pape pn..
      peaCE nO war!!!!!!…
      wacaAAAaaaa….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    60. Thats wat the reality…!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    61. Luna says:

      wah..EN.MIssing..ko kan berkhidmat dgn negara…kenapa ko tak amanah??? kenapa ko bocor maklumat??? kenapa??? kenapa >>>????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    62. miSSing says:

      Radin Irwan Dzulkarnain bin Isagani atau juga dikenali sebagai Zack adalah penyanyi bagi kumpulan Kumpulan New Boyz .

      Tarikh Lahir : 10hb September 1980
      Tempat Lahir : Selangor

      kesulitan amat dikesali….
      pada peminat rody aku meminta ampun dan maaf ye…
      ak berkhidmat je..smua org berkhidmat…sape sruh dia wat slah…ala lame ke lma pun kebenaran akan terbongkar…korang nak pening2 wat pe…artIs buat benda jahat…kena lah bongkar kan…maaf..bukan aku nak mengata ye….pape pun pEace no War!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lazerella says:

        aku tak setuju kau dedahkan info peribadi si zack nie..alamat,no ic tu sume..

        ko tak amanah!!
        tau nak mengaibkan org je..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Luna says:

          betul…..tapi bila masa lak dia jadi penyanyi??? PENYANYI …..??? laporan ni dari mana? balai polis ka??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    63. wonder girl says:

      secara etika mmg missing dah langgar, tp dari segi fakta huhhh reliable :-bd tq

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    64. kodokencem says:

      artis sekarang kebanyakan nak buat duit cepat dan dia guna segala apa yang dia ada untuk hidup senang……lumrah kehidupan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    65. kodokencem says:

      hari2 ada jek ada cerita artis yang terlampau…………………

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    66. kodokencem says:

      fasha sanda punya cerita tak ada ke

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Luna says:

        ye…ada??? apa2 perkembangan… dah bulan2 valentine ni…mana tau dia nak kawen..ke apa ke…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    67. beruk cute says:

      huhu! ma friend the one of them who was arrested..lalala!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    68. beruk cutie says:

      fasha sanda nye citer besok citer..wakakaka!fasha sanda ni adik gurlprend agkat aku..kakaka!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    69. azza says:

      sbb nama zack tu suam2 kuku so dia jual la ganja utk tampung hidup mewah kot…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    70. syukri says:

      Atasi masalah kewangan & tingkatkan prestasi pelajaran anak anda serentak !!!… Jika anda belum berkahwin / mempunyai anak… Anda juga boleh menjana pendapatan lumayan dengan program ini.

      Saya ingin berkongsi dengan anda 1 program berteraskan e-pendidikan yang telah berjaya menghasilkan ramai usahawan yang berpendapatan 5 angka sebulan !!!.. Kami juga mendapat pengiktirafan dari Kementerian Pelajaran Malaysia, Lembaga Peperiksaan Malaysia dan Sokongan daripada PIBG Nasional…

      Jangan biarkan peluang hebat ini berlalu sahaja.. Semua ibubapa mahukan kehidupan yang selesa & anak yang pandai..

      Jika anda berminat boleh menghubungi/sms nama dan lokasi di talian 012-2006632
      Syukri di talian 012-2006632

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    71. miSSing says:

      lazerella…..
      jgn lh buat ketinggalan zman sngt…
      ko nk thu artis mn smua aku tahu lah..
      dh trang2 dh aD profile artis..
      ak copy je lh,2 pn nk jdi hal ke …
      ap kes lh ko ni…adesss…
      pape pun kebenaran dah terungkai….huhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    72. Luna says:

      yah missing!!…hero of da day..terima kasih kerana merungkai ..membantu en nara membagitahu se-malaya..siapa artis itu…caya lah!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    73. jemapoh says:

      nyemak aih..dok spam iklan ni..dah nama ruangan comment..so juz comment pasal topik udahlerr..kang kuar perkataan kurang disenangi..kata biadap

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ntah laaa says:

        ntah….betui missing…dk teka sna sni…tp bila org dh bgtau…siap ckp lak x amanah la….apa laa….tp nak jgk tau tuh…apadaaa….huahuahua….member siap ckp detail, ckp lak x amanah, kena lak hentam sbb xamanah, tp main fitnah2 org leh lak…pdhal fitnah tu lg besar salahnyer dr x amanah…hauhauhaua…..,,,

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    74. minah senget says:

      ermmm mmg zack new boyz,maklumat hasil dr member2 gak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    75. lazerella says:

      kes nie masih dalam siasatan polis..pastu sesuke ati nak bocorkan tu sume..

      pikir la sket…kita aibkan org skg..akan dtg org ngan mudahnye akan aibkan kite..

      menanglah,salah tetap salah..
      tapi tolonglah pikir gak org keliling..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    76. obor says:

      spe agaknye!!!hujan,muh,6ixth sense,bunkface,estranged,harap harap bukanlah bunkface…………….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    77. obor says:

      bunkface i support you

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    78. obor says:

      zack new boyz pernah kena tangkap ke?anybody??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    79. yula says:

      mampoih p la sape pon,
      jnji dah kene tangkap padan muka hang

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    80. peace says:

      dunia dunia…insaf la wahai umat sekalian.. dunia dah tua..tungu msa sje

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    81. jmr says:

      so, sapa yg sebenarnya?
      nak tau?..

      jeng..jeng..jeng……dia adalah…

      ahazkkk….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    82. JiwaRempit says:

      bkn zack la.. zack main bass.. dlm metro ckp penyanyi.. mungkin razlan(kristal) lan(the type writter) sam(buckface) noh(hujan) tomok(new boyz) black(muh) dan rmai lg.. renung2lah dgn hati nurani sndiri..heheh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    83. Julie Anne says:

      SAPA WEH????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    84. panjang gile list die bagi…nk teka mcm mane tu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    85. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    86. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    87. Enoch Yamin says:

      My lecturer was talking about this idea just final week. I really should get back to operating on my engineering management assignment as an alternative to reading through blogs – I despise homework assignments but I love the net LOL

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    88. Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    89. Hi, I think that I visited this web site before so I am back to enjoy the good reading. I am trying to find good information to enhance my site! I suppose its ok to borrow a few of your wonderful ideas! You really have a gift for writing. Thank you.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    90. Hey there just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Chrome. I’m not sure if this is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The design look great though! Hope you get the problem fixed soon. Kudos

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    91. Howdy! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to look it over. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Superb blog and wonderful design and style.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0