Written by AbangNara | February 22nd, 2009

gambar terlampau zarina ann julie

gambar terlampau zarina ann julie

Panas dan makin panas dibuatnya melihat gambar terlampau terbaru Zarina Ann Julie ini. Memang dah nampak gaya bukan orang Malaysia, mungkin orang Barat pun tak seberani dia ini bila bab berposing gambar.

Kalau tengok betul-betul kat pusat dia, boleh nampak ada tindik kat situ. Yang lebih hangat lagi, ada mamat Mat Salleh sedang pegang botol arak mencium pipi seorang mangsa tak dikenali dalam gambar seksi Zarina Ann Julie ini.

Mungkin sebab lifestyle Zarina yang kebaratan ini menyebabkan dia dah tak dipanggil membintangi mana-mana filem atau drama. Buat anda yang ketinggalan melihat gambar-gambar seksi, posing maut dan terlampau Zarina Ann Julie sebelum ini, jangan malu-malu nak klik link kat bawah:-

58 responses to (PANAS) Lagi Gambar Terlampau Zarina Ann Julie – Pontianak Malaysia

  1. tautakpe says:

    Erm..bosan la minah ni..

  2. azma says:

    yang kena cium tu boy kan

  3. cimA says:

    cun hape..aku pn xtaw r cane dye ley blakon..muke cam paria

  4. hamba allah says:

    td baru kuar melodi..die kte tu bkan die..mana ada org yg sebijik muka mcm tu. lantak la nak jdi ape kat die tu..dosa die yg tanggung..klau btul tu bkan gmbr die buktikan lah..tunjuk la pakwe die yg di gembar gemburkan tu..

  5. lela cute tenggaroh says:

    muka macam lufya la die nie..harap2 satu hari nanti ade perubahan la eh..

  6. Anonymous says:

    lufya pun sama….teruk!!!

  7. piakage says:

    nie baru org melayu…malaysia mmg boleh…belilah brg buatan malaysia…

  8. manbelon says:

    alien buleh brubah…alien dtg malaysia nie sbb malaysia brg murah…alien pun boleh brubah…jadi sama2lah kita mengikuti jejak langkah mereke..

  9. ni says:

    x terkate la tgk gambo gambo dia nih

  10. flower says:

    meletop ler..

  11. good gulzs says:

    ala mmg miang la minah ni….

  12. flower says:

    ada a**k sekali erk??

  13. Anonymous says:

    Ala korg sme bising… Dia bg main confirm sme nak… Hypocrite!!!

  14. zul says:

    mcm GRO plak aku tgk dia ni

  15. missberry says:

    lau tgk gambar2 die ni mcm x pecaye plak bile die menafikan ttg gambar bogel die dgn bf die tu kan..kenapela lifestlye artis2 malaysia ni dah terlampau jauh terpesong..insaflah korang..hidup kt dunia ni sementara je..

  16. antony says:

    weii… nak cakap macam nie… ko duduk masjid tau.. tapi kau sembayang subuh kat masjid ke… kalau tak tak usah nak sibuk mengata orang…/

  17. b says:

    kita ini manusia biasa tidak lari dari membuat kesilapan….bila benda macam ni dah terjadi insaf..insaflah n renung….renungkan…..

  18. miebahau says:

    dia ni miang thp [email protected]*!

  19. ixorasufia says:

    sy ni peliklah mak ayah dia mmg tak kisah ke anak dara diorang pakai seksi?ke mmg lifestyle dia mcm tu?lantalkah dosa tanggung sndiri tp tak manis lah sb kitakan org islam,nnti apa plk kata doirang yg bkn beragama islm

  20. ppOp says:

    ala pompan ny mmg xda maruah ,tgok cara daa taw daa.

  21. 4wert says:

    dah la getek,pusat pown nak tindik jgk..

  22. talia says:

    sya tk prcya zarina ad d tmpt tu….tpi gmbr 2 dh mnunjkkn zarina btul2 ad d tmpt 2……..

  23. talia says:

    sggup zarina bt mcm 2 dgn mk bpk….tpi nnti zarina jga akn tanggung akibtnya………

  24. saiful says:

    betina ni berlakon x byk mana..tp hidup mewah semcm.alhamdulliah, mungkin mak bapak kaya raya, bole tanggung dia.bakat xde setakat mana..konterversi je lebih.ape kata dia start berlakon video lucah je..mesti mak ayah dia yg bangsa melayu tu bangga ngan anak dia tu

  25. azizi-iqbal-azrul bunga says:

    mcam beruk ar die nieeeeee….

  26. ana says:

    saya berharap sempatlah dia bertaubat selagi dia masih bernafas….semoga ape yg terjadi menjadi pengajaran yg berguna untuk zarina

  27. june says:

    oit muka dia adalah macam lufya..tapi perangaiii dorang beza ekh….lufya jauh lagi sopan n baik dari dia..selalu ceria n tersenyum untuk peminat dia..

  28. sarah says:

    zarina sama mcm lufya??tak adalahhhhhhhh

  29. bee says:

    WHAT MAKES ALL OF YOU BETTER THEN HER??? YOU FOR GET TO LOOK IN THE MIRROR…KAMU SEMUA DARA DAN TERUNA KE??? BY TELLING PEOPLE TO INSAF AND TAUBAT YOU ARE SAYING YOU ARE A BETTER MUSLIM…ARE YOU??? IF YOU ARE…THEN DOES ISLAM TEACH YOU TO CONDEMN OTHER PEOPLE JUST FOR THE SAKE GOSSIPING???
    YES SHE DID WRONG BUT ONLY TO HERSELF AND HER FAMILY SO THAT’S BETWEEN HER, HER FAMILY AND ALLAH BUT EVERY ONE HERE THAT DON’T EVEN KNOW HER IS HURTING HER….SO HERE IS THE REAL QUESTION WHO IS THE ONE THAT SHOULD TAUBAT AND INSAF MORE…..ZARINA AN JULIE OR THE PERSON THAT CREATED THIS BLOG JUST FOR THE SAKE OF GOSSIP AND ALL THE PEOPLE HERE THAT HAVE NOTHING BETTER TO DO THEN JUST TALK ABOUT OTHER PEOPLE LIFE ??? STOP USING ISLAM AS A WAY TO CONDEMN OTHER PEOPLE TO MAKE YOU MOTHER FUCKERS FEEL GOOD ABOUT YOUR FUCKING SELF YOUSELF!!!! A GOOD MUSLIM THAT UNDERSTAND THE TEACHING OF ISLAM WILL NOT DO THIS TO OTHER PEOPLE???? SO SHAME ON YOU……

  30. bad_gurl says:

    ader2 sjew kontovasi tentang minah ni..

  31. atok says:

    but zarina not muslim i think,she bastard

  32. atok says:

    i think the parents agree she do lke that,money man money she not muslim who care

  33. zidane PJ says:

    biar tergadai maruah jangan tergadai nyawa cukuplah ok……apa yg dia buat itu hak dia….pulaukan org mcm nie…

  34. ISLAM says:

    ish3…teruk btok zarina ni…muka cntik dh…cume perangai je….perangai cm setan,jin………x elok cm tu…berdosa besar….kalo dier bertaubat kepada allah,allah akan mengampun kan…kalo berterusan…….die akan berdosa besae dunia akhirar…..jgn nk main2 ngan islam……..ZARINA,SYA NK NASIHATKAN……BERTAUBAT LAH……..KALO KO X BERTAUBAT…MAKA ALLAH AKAN MEMBERI BALASAN YG SSSSSSSSAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGAAAAAAAAATTTTT TERUK….PERCAYALAH….SKALI LG SYA MENGINGATKAN…….JGN ULANG LG BENDE INI……..SEBUTLAH ALLAHUAKBAR…..SEMBAHYANG LAH KAMU SEBELUM KAMU DISEMBAHYANG KN……

    • Hello says:

      kalau nak sedarkan orang..jangan nak kutuk dia macam perangai jin or whatsoever…nak nasihat-nasihat lah cara bagus…aku memang islam..islam tak aja pun orang kutuk mengutuk

  35. Azwan says:

    dia cantik seriously aku suka dekat dia..U all semua ni tak payah la kutok2..dosa dia korang tanggung ke?lagi kutok lagi berdosa…biar la dia nak buat apa pon tu dia punya pasal….ni mcm mana filem malaysia nak bangun semua pakat condem jika silap sikit..dia pakai mcm tu biar la kat dia..dah dia selesa..adeh!melayu2 mcm tu la..

  36. lelaki gatal says:

    hai korang bukak page ni utk kutuk ke nak tgk dia seksi?? kalau nak tgk tu tgk je la dah dia tunjuk.. nak kutuk dia watpe? aku lagi suke kalo dia buat filem lucah ke amik gambar lucah terus tunjuk sume. lagi aku suka. aku tak hipokrit aku ngaku aku suka tgk dia ni. dah la lawa ( yang kata tak lawa tu jeles tak dapat pegang2 dia) wakakak.. aku rasa mamat yang kutuk dia ni kalau zarina ni bukak abis depan dia haktui ko tak layan kan kan?? ko kata ko xnak mmg ko gay la wakakak.. i love u zarina give me a call i will pay everything…

  37. abang miang says:

    Zarina syg blh beri no. telefon pd abang. Syg datanglah ke mari, aku ingin menggomol mu. Syg abang tak tahan melihat mu, rasa mcm nak jolok2 je……………..

  38. dian_emmy says:

    cian fmly die kan…

  39. mimimumu says:

    sebenarnya aku kelakar tgk mamat yg pkai t shirt hitam tu dia cium sape..geli aku..hahaha..ke dia tersilap kiss

  40. org jauh says:

    benci la aku tgk minah bxxxxx n

  41. rozadina says:

    azma,y lelaki tu xkna cium la dia bgmbr dkt2 je 0137374863

  42. rozadina says:

    azma,yg boy bkn kna cium la diorg bgmbr dkt j,ha biasa zman skrg dunia dh akhr zaman

  43. Your ability to write about this type of data is precisely what many of us want. Simply by sharing your knowledge you help others through discussing your own personal experience. And I’ll let you know right now your article helped me.