Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 5
Written by Bella | November 16th, 2017

Bakal bernikah dengan Adib Khalid tidak lama lagi, pelakon Izara Aishah nampaknya cukup bertuah kerana menerima hadiah sebuah kereta Rolls Royce dari bakal abang iparnya, Anas.

Menerusi video yang viral di Facebook, Izara kelihatan cukup teruja dan tidak menyangka akan menerima hadiah kereta mewah tersebut, siap dengan “driver” lagi. Adib juga terkejut melihat hadiah yang diberikan oleh abangnya itu.

Siapa yang tidak terkejut apabila menerima hadiah mewah bersempena perkahwinan yang bakal diadakan? Beruntung Izara kerana disayangi oleh keluarga bakal mertuanya.  Tak sabar kami ingin melihat Izara dan Adib naik pelamin, seorang cantik seorang lagi kacak.

 
Written by AbangNara | November 16th, 2017

Abang Nara percaya semua pembaca BeautifulNara pastinya ada si dia yang istimewa. Mungkin si dia itu adalah isteri/suami tersayang, mak ayah tercinta, anak-anak yang comel atau pun pakwe/makwe anda. Bila dah ada “somebody special” ini, sekali sekala nak juga tunjukkan betapa kita menyayangi dan mencintai mereka kan?

Setiap orang ada cara berbeza untuk menunjukkan kasih sayang mereka. Ada yang bagi bunga ros merah 3 kuntum sebagai simbolik “I LOVE YOU”, ada yang hadiahkan beg tangan, ada yang belikan kereta dan ada juga yang tak buat apa-apa. Hari ini Abang Nara nak kongsikan 4 cara sempoi untuk show your love to that someone special. Amboi speaking London pulak!!!

PERHATIAN: Semua cara ini memerlukan anda memuatturun applikasi MyDigi. Pastikan korang download dulu di Apple Store atau Google Play Store.

1. Belanja si dia dengan makanan kegemarannya

Wife Abang Nara ni memang suka sangat makan muffin Kenny. Di applikasi MyDigi, korang tekan bahagian “MyDigi Rewards”. Sekarang ini tengah ada promotion muffin Kenny Rogers pada harga RM1.49 sahaja. Jangan lupa untuk tekan “This Is A Gift” supaya si dia boleh menerima kejutan ini. Tapi maklumlah Abang Nara pun tengah teringin nak makan, jadi terpaksalah Abang Nara makan dulu. Hehe..

P.S: Jangan lupa untuk pastikan si dia mempunyai applikasi MyDigi jugak. Kalau tak ada, paksa diorang install. Baru senang korang nak wat surprise camnie!!!

2. Bayarkan bil telefon si dia

Ini adalah teknik paling power sekiranya anda tengah mengorat seseorang. Confirm si dia akan jatuh cinta dengan anda punya. Dalam applikasi MyDigi tue, ada pilihan “Digi Share”. Korang boleh letak nombor telefon si dia dan bila bil keluar, terus bayarkan. Mesti si dia akan terkejut dan bertanya “eh sapa yang bayarkan bil tepon aku nie?”. Time tue anda pun muncul dan berkata “I dah bayarkan dah hari tue guna app MyDigi. Saja je ada duit lebih sikit bulan nie”. Confirm saham naik 1000%. Kebabom!!!

3. Transfer kredit kat adik korang yang gila main game online tue

Zaman sekarang nie memang budak-budak suka main online game kat smartphone diorang. Mobile Legends lah, Arena of Valor lah. Itu belum kira YouTube tengok kartun lagi. Kredit mengalir macam air terjun. Sekali sekala apa salahnya jadi abang/kakak yang baik dengan menghadiahkan adik-adik korang kredit. Transfer je menerusi Digi Share di applikasi MyDigi. Adik-adik happy, anda pula dapat puji-pujian. Win-win situation.

4. Hadiahkan ganjaran untuk diri sendiri (dan juga orang tersayang)

Dalam menunjukkan kasih sayang kepada orang lain, jangan sesekali lupa untuk menghadiahkan diri anda sendiri dengan ganjaran yang sepatutnya. Tak payah susah-susah nak pergi spa ke, mandi pantai ke, tidur kat hotel 5 bintang ke. Cukup dengan menjemput si dia/rakan-rakan menggunakan applikasi MyDigi sahaja. Menerusi “Invite & Earn” anda dan that special someone (kedua-duanya) akan menerima hadiah misteri yang sangat-sangat awesome!!!

Senang je cara untuk anda dan si dia mendapat hadiah misteri menerusi applikasi MyDigi ini. First thing first anda kenalah mempunyai applikasi MyDigi (boleh download di Apple Store & Google Play Store).

Kemudian anda kena invite si dia untuk turut sama menggunakan applikasi MyDigi menerusi “referall code” anda. Abang Nara sertakan link untuk mengetahui cara cara “Invite & Earn”

Senang je kan? Selamat menggembirakan hati si dia!!

Written by Bella | November 16th, 2017

Kecoh di Twitter apabila seorang individu dengan nama PU Nabil telah menegur pelakon Kilafairy dengan kata-kata  agak berbisa kerana status yang ditulis oleh beliau yang berbunyi  “Some women fear fire, some women become it.” Untuk makluman anda , lelaki tersebut bukanlah salah seorang peserta pencetus ummah.

Bengang dengan PU jadian tersebut yang menyalah tafsir maksud ayatnya, Kila telah membalas teguran lelaki itu. Menurut Kila, beliau tidak pernah memberikan maksud api neraka dalam “tweet” berkenaan dan berpendapat lelaki tersebut cuba untuk menjadi Tuhan dan meraih publisiti murahan.

Lelaki itu kemudian membalas “tweet” Kila dan memberitahu tujuan beliau membuat teguran api neraka itu kerana ingin melihat sendiri respon netizen mengenai isu tersebut. Bagaimanapun, pengakuan lelaki itu sudah dipadamkan.

Kalau hendak menegur seseorang itu haruslah ada cara yang betul dan tidak mengaibkan. Apatah lagi lelaki tersebut juga turut memburukkan nama Pencetus Ummah yang ada sedangkan beliau hanyalah PU palsu.

Written by Bella | November 16th, 2017

Dijemput sebagai tetamu bagi mempromosikan rancangan Lawak Ke Der Tak Coverline di MeleTOP baru-baru ini, Datuk Hans Isaac kelihatan mesra sekali dengan bekas kekasihnya Neelofa. Umum mengetahui, Hans dan Neelofa pernah bercinta selama dua tahun sebelum membuat keputusan untuk berpisah.

Mengambil kesempatan itu, Nabil bertanyakan soalan yang cukup panas kepada Hans adakah cinta beliau dan Neelofa mungkin akan bertaut kembali satu hari nanti?

Membuat satu pengakuan yang jujur, Hans tidak mahu berkata banyak tentang soal jodoh kerana ia bergantung kepada ketentuan takdir, tetapi  hatinya kini sudah tertutup untuk  bercinta lagi dan hanya seseorang  istimewa  yang mampu membuka pintu hatinya itu.

Dalam pada itu, Neelofa pula menjelaskan mereka cuma bersahabat baik dan tidak lebih daripada itu meskipun sudah melalui pelbagai perkara sebelum ini.

Tidak semua bekas kekasih harus bermasam muka ataupun bermusuh bukan? Kami respek dengan Hans dan Neelofa kerana masih dapat mengekalkan hubungan yang baik.

Sumber Berita : YouTube MeleTOP

Page 5 of 3,496« First...34567...102030...Last »