Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3349
Written by AbangNara | June 8th, 2009

nora danish dan noh hujan

Nora Danish dan Noh. Dedua nama start huruf “N” tue. Bila didengar dan disebut memang sedap nama gabungan dua orang nie. Itu yang makin sedap gosip diorang dua bercinta nie dipanaskan lagi.

Mesti awek Noh Hujan yang tengah belajar kat Australia jeles tahap tertinggi bila baca gosip nie. Maklumlah, lelaki mana yang tak akan cair dengan hot mom seperti Nora Danish nie. Janda pun jandalah. Yang penting tetap meletop.

Tapi diorang dua nie memang bagus sebab awal-awal lagi dah menafikan gosip bercinta nie. Noh pun dah ada awek, Nora Danish pun sibuk nak jaga anak. Tak ada masa la kot nak bercintan-cintun nie.

Harap-harap Noh dah pujuk dan terangkan perkara sebenar kat awek dia. Almaklumlah, orang tengah study. Susah skit nak concentrate bila ada citer-citer panas pasal pakwe sendiri kuar kat suratkhabar. Kang fail pulak exam.

 
Written by AbangNara | June 8th, 2009

siti saerah seksi

Tak ada idea eh kami nak menulis pasal gambar Siti Saerah dan skirt pendeknya nie. Geli geleman kami melihatnya.

Korang undilah kat bawah nie untuk suka-suka:-

[poll id=”21″]

Ada satu lagi gambar Siti Saerah pose ngan skirt merah meletup dia tue. Kalau terasa berminat nak tengok bacalah artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | June 7th, 2009

gambar kawin nana dan brian

Tak berkelip mata kami melihat kesucian dan kejernihan wajah Nana Era dalam gambar akad nikah dan gambar majlis perkahwinan antara dia dan Brian. Ke”cun”nan Nana nampak lebih dari biasa. Memang bak pinang dibelah dua dengan Brian yang maintain hensem dengan rambut panjang.

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan pengantin baru ini iaitu Nana dan Brian. Meriah jugak majlis persandingan diorang nie. Paling gempak bila si Brian nie hadiahkan sebijik Mercedes kat mak Nana. Kayo betul mamat nie.

Lagi gambar sekitar majlis akad nikah, persandingan dan perkahwinan Nana Era dan Brian dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | June 6th, 2009

gambar manohara odelia pinot

Tak sangka bila bukak email hari ini ada orang Indonesia sendiri yang hantar email kepada kami suruh letak gambar Manohara Odelia Pinot berparti sebaik sahaja berjaya lari ke Jakarta.

Sungguh tak logik jika anda didera anda ada masa lagi untuk berparti di kelab-kelab. Kesimpulannya hanya satu, tuduhan didera tue menipu je semata-mata. Maklumlah jiwa muda remaja lagi, tapi dah tak boleh enjoy. Jadi mungkin saja buat alasan didera supaya dapat bebas berparti begini.

Lagi gambar Manohara berparti dan gambar terbaru Manohara dengan membaca artikel ini sepenuhnya.